Βρες συνεργείο καθαρισμού για το γραφείο, την επιχείρηση ή το σπίτι σου. Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών του myConstructor και επέλεξε ένα από το έμπειρα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Καθαρισμός Σπιτιού από Ανακαίνιση - Μετακόμιση: 1,7€/m²

Βρείτε συνεργείο καθαρισμού

Στην Ελλάδα μαθαίνουμε από μικροί ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Γιατί το γραφείο μας να αποτελεί εξαίρεση λοιπόν; Η καθαριότητα του εργασιακού χώρου είναι επένδυση στην επιχείρηση μας.

Τις περισσότερες φορές η καθαριότητα των χώρων μια επιχείρησης εναποτίθεται είτε στους εργαζομένους είτε ακόμα και στους ίδιους τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων. Οι προαναφερθέντες αφιερώνουν είτε έξτρα χρόνο μετά την εργασία τους είτε ακόμα και ώρες από την ίδια την εργασία για να επιμεληθούν το χώρο. Το αποτέλεσμα αυτής της συνήθειας μπορεί να είναι καταστροφικό για την επιχείρηση.

Ποιές είναι οι τιμές για συνεργείο καθαρισμού;

 • Καθαρισμός πολυκατοικιών από 39€
 • Καθαρισμός σπιτιού από 10€/ώρα
 • Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού από 1,8€/τ.μ
 • Καθαρισμός εταιρειών από 10€/εργαζόμενο
 • Καθαρισμός γραφείων από 80€/μήνα
 • Καθαρισμός χώρου από ανακαίνιση 1,9€/τ.μ
 • Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση 1,5€/τ.μ

Βρες συνεργείο καθαρισμού εδώ.

Ποιές υπηρεσίες προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού;

Οι βασικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν τα συνεργεία καθαρισμού είναι:

 • Καθαρισμός δαπέδου
 • Καθαρισμός πλακιδίων και μαρμάρων
 • Καθαρισμός μοκέτων και χαλιών
 • Καθαρισμός επίπλων
 • Καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα

Πακέτα καθαρισμού myConstructor.gr

Ψάχνεις για συνεργείο καθαρισμού; Μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Διάλεξε το πακέτο που ταιριάζει στο σπίτι ή την επιχείρηση σου και άσε το άγχος του καθαρισμού στα χέρια των έμπειρων συνεργείων καθαρισμού μας!

Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού

Ακάρεα και βρώμικες επιφάνειες είναι η σημαντικότερη αιτία μολύνσεων σε ένα σπίτι. Ο βιολογικός καθαρισμός θα δώσει στο σπίτι σας τη καθαριότητα που του αξίζει. Περιλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, χαλιών και στρωμάτων, την αποστείρωση του χώρου με έμφαση στη κουζίνα και το μπάνιο αλλά και την πλύση των ταβανιών με ατμοκαθαριστή. Ο βιολογικός καθαρισμός εφαρμόζεται με ασφάλεια σε σπίτια με βρέφη, ασθενείς ή ανθρώπους με ευαισθησίες σε αλλεργίες τετράποδους φίλους.

Καθαρισμός σπιτιού

Το πακέτο αυτό καλύπτει καθάρισμα σπιτιού μέχρι 60m² για 4 ώρες και μέχρι 100m² για 8 ώρες. Το καθάρισμα του σπιτιού σας αναλαμβάνουν άμεσα, με ευθύνη και σεβασμό στο χώρο σας, οι έμπειρες καθαρίστριες μας. Σαν ενδεικτικό ωράριο προτείνεται το εξής: 09.00-13.00 και 14.00-18.00. Οι καθαρίστριες θα αναλάβουν το καθαρισμό των τοίχων, καθαρισμό με ατμοκαθαριστές και γυάλισμα πατώματος. Επίσης περιλαμβάνεται: καθαρισμός αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, ενδελεχής καθαρισμός των χώρων υγιεινής και κουζίνας, , καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυροφύλλων με πιεστικό μηχάνημα. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από τις καθαρίστριες μας.

Καθαρισμός γραφείων για 3 φορές την εβδομάδα

Αφορά καθαρισμούς κάθε είδους χώρου εργασίας από τους εξειδικευμένους και αξιολογημένους συνεργάτες μας. Η συχνότητα είναι 3 φορές την εβδομάδα. Περιλαμβάνει: σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός των επίπλων γραφείου, τζάμια και τζαμαρίες, άλλαγμα στις σακούλες απορριμμάτων, όπως επίσης καθάρισμα στους κοινόχρηστους χώρους γραφείου και πλύσιμο των πιάτων. Το κόστος των απορρυπαντικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Καθαρισμός γραφείων για 5 φορές την εβδομάδα

Το πακέτο περιλαμβάνει το καθαρισμό γραφείων και επαγγελματικών χώρων. Τη καθαριότητα και περιποίηση του χώρου σας αναλαμβάνει άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Το πακέτο αφορά καθαρισμούς 5 φορές την εβδομάδα. Οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για : σφουγγάρισμα, σκούπισμα, καθαρισμό όλων των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθάρισμα τζαμιών και τζαμαρίες, αλλαγή και αντικατάσταση στις σακούλες σκουπιδιών, καθάρισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρων των γραφείων όπως και επίσης το πλύσιμο των πιάτων. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος των απορρυπαντικών.

Καθαρισμός εταιριών

Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουνε καθημερινούς καθαρισμούς εταιρειών. Αφορά σκούπισμα ,σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου , καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, πλύσιμο πιάτων, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου .Η επιλογή και το κόστος των απορρυπαντικών είναι ευθύνη του πελάτη. Ελάχιστη χρέωση 150€/μήνα.

Διατηρήστε τους χώρους σας καθαρούς!

Καθαρισμός πολυκατοικιών

39€

Καθαρισμός σπιτιού

10€/ώρα

Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού

1,8€/m²

Καθαρισμός γραφείων 1 φορές την εβδομάδα

80€/μήνα

Καθαρισμός γραφείων 5 φορές την εβδομάδα

150€/μήνα

Καθαρισμός εταιριών

10€/Εργαζόμενο

Καθαρισμός χώρου από ανακαίνιση

1,9€/m²

Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση

1,5€/m²

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες του κ. Πύλιου και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Συνεπείς και με επαγγελματισμό.

Γεωργία Κ.

Από τη πρώτη φορά κιόλας υπήρξε πολύ καλή συνεννόηση με το συνεργείο καθαρισμού. Όλα πολύ καλά!

Ιωάννης Τ.

Η κυρία Δέσποινα ήταν καταπληκτική στο καθαρισμό του σπιτιού μου. Εξαιρετικός άνθρωπος.

Μαρία Μανού

Γιατί θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις να προσλάβουν ειδικό συνεργείο καθαρισμού σήμερα κιόλας;

Για τους εξής 5 απλούς λόγους:

 1. Για να κάνουμε καλή εντύπωση. Εάν το γραφείο μας είναι βρώμικο ή ακατάστατο, οι άνθρωποι θα το προσέξουν. Όπως λέει και ο σοφός λαός δεν μας δίνεται δεύτερη ευκαιρία να κάνουμε καλή πρώτη εντύπωση. Για να βεβαιώσουμε λοιπόν μια καλή πρώτη εντύπωση στους πελάτες μας και στους υποψήφιους μελλοντικούς συνεργάτες μας πρέπει να έχουμε ένα καθαρό και περιποιημένο εργασιακό χώρο. Γλιτώστε, λοιπόν, την αγωνία και αβεβαιότητα της πρώτης εντύπωσης με το να προσλάβετε ένα ειδικό συνεργείο καθαρισμού το οποίο θα αναλάβει να κρατήσει το γραφείο μας αστραφτερό.

 2. Μείνετε υγιείς. Μήπως οι εργαζόμενοι λείπουν συχνά λόγω προβλήματος υγείας; Μήπως νιώθετε κάποιο μικρόβια να τριγυρνά συνέχεια στο γραφείο; Οι κλειστοί χώροι ενός γραφείου είναι το τέλειο μέρος εστίασης μικροβίων και άλλων μολύνσεων. Με αποτέλεσμα να μολύνονται οι εργαζόμενοι μας και να απουσιάζουν. Ένας και μόνο άρρωστος εργαζόμενος μπορεί πιθανώς να επηρεάσει την αλυσίδα παραγωγικότητας ακόμα και για μέρες. Καταληκτικά, οι υγιείς εργαζόμενοι είναι πιο παραγωγικοί και ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού μπορεί να εξασφαλίσει ένα υγιές και ασφαλές γραφείο και να διατηρήσει τα επίπεδα μόλυνσης στο ελάχιστο.

 3. Γλιτώστε χρόνο και χρήμα. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι ότι θεωρούν την επένδυση σε ένα συνεργείου καθαρισμού ακριβή. Ωστόσο, ακόμα και οι μικρές δουλειές που κάνουν οι εργαζόμενοι για να διατηρήσουν το χώρο καθαρό τους αποσπούν από την εργασία τους, και πιθανότατα δεν τους πληρώνετε για αυτό το λόγο. Γλιτώστε χρήμα και χρόνο από την επιχείρηση σας με το να προσλάβετε κάποιο ειδικό συνεργείο καθαρισμού που θα κάνει τη δουλειά.

 4. Κάντε σωστά τη δουλειά! Ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού έχει όλα τη τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να γίνει ο σωστός καθαρισμός κάθε γραφείου. Πολύ συχνά για να κάνουμε γρήγορα τη δουλειά χρησιμοποιούμε λάθος προιόντα τα οποία μπορεί να βλάψουν τα έπιπλα και τον εξοπλισμό μας με αποτέλεσμα να φθαρούν πολύ πιο γρήγορα. Αν θέλετε σωστή δουλεία για σωστή φροντίδα των επίπλων και του εξοπλισμού αφήστε την στους ειδικούς.

 5. Αποφύγετε την περιττή ταλαιπωρία. Κάθε λεπτό της μέρας μας μετράει. Ειδικά στο γραφείο οπού πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε πολλά από το φόρτο εργασίας μας. Εν τούτοις δεν μπορούμε να αφήνουμε και το χώρο εργασίας ένα χάλι. Για αυτό με το να προσλάβουμε ένα συνεργείο καθαρισμού δεν θα χρειαστεί ούτε να μείνουμε αργά στο γραφείο να καθαρίσουμε ούτε να αναβάλλουμε τα καθήκοντα εργασίας μας για να αφιερώσουμε χρόνο στη καθαριότητα. Πολύ απλά το συνεργείο καθαρισμού θα φροντίσει για εμάς!

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται το γραφείο μας;

Αφού ερευνήσαμε και αποφασίσαμε ότι τα οφέλη του να προσλάβουμε συνεργείο καθαρισμού είναι πολλά τώρα θα πρέπει να δούμε και τη συχνότητα της καθαριότητας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική. Με κάθε γραφείο να έχει διαφορετικές ανάγκες είναι δύσκολο να οριστεί η συχνότητα του επαγγελματικού καθαρισμού, ειδικά σε επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλές συνθήκες υγιεινής. Ωστόσο, όπως έχει ήδη προαναφερθεί, ένας καθαρός και τακτικός χώρος ή αντίθετα ένας βρώμικος και ατημέλητος επηρεάζει θετικά και αρνητικά τους πελάτες μας, τους υπάρχοντες και υποψήφιους εργαζομένους μας.

Για να αποφασίσουμε, λοιπόν, τη συχνότητα των επισκέψεων του συνεργείου καθαρισμού που θα προσλάβουμε πρέπει να πάρουμε υπόψιν τα παρακάτω:

 1. Πόσο μεγάλο είναι το κτήριο της επιχείρησης.
 2. Πόσοι είναι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στην επιχείρηση.
 3. Πόσο υψηλά είναι τα στάνταρ της υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται. Αν πχ. η επιχείρηση μας ασχολείται με τη γαστρονομία οι απαιτήσεις σαφέστατα θα πρέπει να είναι πολύ πιο υψηλές.
 4. Πόσοι επισκέπτονται την επιχείρηση μας καθημερινά.

Αφού λάβουμε αυτές τις παραμέτρους υπόψιν θα αποφασίσουμε μαζί με το συνεργείο καθαρισμού τη συχνότητα του επαγγελματικού καθαρισμού. Πέρα από την επίσκεψη του συνεργείου όμως οι ειδικοί θα δείξουν και στους εργαζομένους πώς να διατηρήσουν το γραφείο σε καθημερινή βάση σε καλή κατάσταση.

Για όλους αυτούς τους λόγους το συνεργείο καθαρισμού πρέπει να γίνει ο απαραίτητος συνεργάτης μας. Απο έρευνες που έχουν γίνει έχει αποδειχθεί ότι το καθαρό και οργανωμένο γραφείο, οδηγεί τους ανθρώπους σε καλές πράξεις. Τους απομακρύνει από το να συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες, δεν πετάνε σκουπίδια και είναι γενναιόδωροι. Αναμφισβήτητα, αυτές είναι ιδιότητες που θέλουμε να έχουνε οι άνθρωποι που αποτελούν το εργασιακό μας περιβάλλον.

Για αυτό λοιπόν καλέστε σήμερα κιόλας το συνεργείο καθαρισμού και μαζί τους βρείτε τις ανάγκες του γραφείου σας. Αναμφισβήτητα, μετά θα αναρωτιέστε τί κάνατε τόσο καιρό χωρίς αυτούς. Πολλές φορές εταιρείες, ειδικά οι πιο μικρές σε μέγεθος, δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στην εμφάνιση και καθαριότητα των χώρων τους. Ωστόσο, όπως και στο σπίτι μας, ο χώρος εργασίας απαιτεί εξίσου την ίδια επιμέλεια ως προς την καθαριότητα ώστε να δείχνει όμορφο για τους εργαζομένους και τους επισκέπτες της επιχείρησης μας. Παρόλα αυτά η καθαριότητα των εργασιακών χώρων αμελείται.

Αντί λοιπόν να αφιερώνουν χρόνο οι εργαζόμενοι μας στην καθαριότητα του γραφείου θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις να σκεφτούν πολύ σοβαρά την πρόσληψη κάποιου ειδικού συνεργείου καθαρισμού για να βοηθήσει με τη διατήρηση της επιχείρησης.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε το συνεργείο καθαρισμού που σου ταιριάζει!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!