Τα Είδη των Κλιματιστικών Μονάδων

4.7/5
2115 Αξιολογήσεις

Ενημερωθείτε για τα είδη των κλιματιστικών μονάδων και κάντε την καλύτερη επιλογή για το σπίτι σας!

hero

Οι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες κλιματιστικού εύκολα και γρήγορα!

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
13364
Eργασίες
star2115
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Υπηρεσίες κλιματιστικού από έμπειρους ψυκτικούς

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Άψοξοι επαγγελματίες ! Σίγουρα θα τους προτιμήσω ξανά.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Τρομερή εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση !

Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι Air Condition;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Οι Διάφοροι Τύποι Air Condition - Ποιος ταιριάζει στο σπίτι σου;

Είναι αποδεδειγμένο πως στη σύγχρονη εποχή την οποία διανύουμε οι καθημερινές μας ανάγκες ολοένα και αυξάνονται σε συνδυασμό με τις εκάστοτε αλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Μέλημα μας λοιπόν, είναι η δυνατότητα ευκολίας και καλυτέρευσης της καθημερινότητας μας σε μέρες, τόσο ψυχρές, όσο και ζεστές με την εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στους διάφορους χώρους που κρίνεται αναγκαίο. 

Πριν την εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο μας, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό, είτε για τον οικιακό, οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι για τους τύπους κλιματιστικών που υπάρχουν γνωρίζοντας, τόσο τα υπέρ, όσο και τα κατά τους ώστε να προβούμε στην σωστή επιλογή κλιματιστικού. 

Σκόπιμη κρίνεται λοιπόν, η αναφορά των διαφόρων τύπων κλιματιστικού ώστε να γίνεται ορθή επιλογή πριν την εγκατάσταση του.

#1 Τα Κλιματιστικά Παραθύρου

Αρχικά, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και αναζητώντας τους πρώτους τύπους κλιματιστικών θα συναντήσουμε τα Κλιματιστικά Παραθύρου ή τα Κλιματιστικά Τοίχου. 

Τα Κλιματιστικά Παραθύρου
Όσον αφορά τα Κλιματιστικά Παραθύρου ήταν από τα πρώτα θα λέγαμε κλιματιστικά που κατασκευάστηκαν και μέχρι σήμερα κυκλοφορούν σε ελάχιστες χώρες του κόσμου, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας. 


Τα Κλιματιστικά Τοίχου
Από την άλλη, αναφορικά με τα Κλιματιστικά Τοίχου πολλές είναι οι φορές που έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους κλιματιστικά σε σημερινά νοικοκυριά ή ακόμη και σε εργασιακούς χώρους. 

Πιο ειδικά, πρόκειται για κλιματιστικά ενιαία δηλαδή δεν υπάρχει διαχωρισμός της εξωτερικής μονάδας από την εσωτερική. Αναφερόμαστε στην εγκατάσταση κλιματιστικού το οποίο τοποθετείται σε κάποιο διαπεραστικό σημείο του τοίχου, ανοίγοντας μια τρύπα απαραιτήτως, ώστε η μια πλευρά να βρίσκεται στο εσωτερικό του δωματίου και η άλλη στο εξωτερικό. 
Συνοψίζοντας, πρόκειται για κλιματιστικά που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία μεγεθών με δυνατότητα ανταπόκρισης τόσο σε περιπτώσεις ζεστών όσο και ψυχρών θερμοκρασιών.

Διαιρούμενες Μονάδες Κλιματιστικών

Αναντίρρητα, όλοι γνωρίζουμε τις διαιρούμενες μονάδες κλιματιστικών, αφού πρόκειται για τις πιο διαδεδομένες μονάδες air-cοndition στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των σπιτιών ή των μικρών επαγγελματικών χώρων διαθέτουν μια εσωτερική μονάδα κλιματισμού καθώς και μια εξωτερική. Πρόκειται για την έξυπνη και οικονομική επιλογή που μπορεί να μας προσφέρει την εκπομπή καθαρού τόσο θερμού όσο και κρύου αέρα ανάλογα με τις ανάγκες του καιρού. 

Πέραν όμως της αποδοτικότητας των συγκεκριμένων μονάδων μας δίνεται η δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας σε συνδυασμό με την καλαισθησία στο χώρο μας, καθώς πρόκειται για κλιματιστικά ειδικά σχεδιασμένα και ιδιαίτερα κομψά.

Μulti-split System

Εξάλλου, ένα από τα πιο γνωστά και οικονομικά στην αγορά κλιματιστικά ως εξέλιξη των διαιρούμενων μονάδων είναι τα λεγόμενα multi-split system, δηλαδή μονάδες πολυδιαιρεμένου τύπου. 

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες κλιματιστικές μονάδες είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικές καθώς μας δίνουν την δυνατότητα να τοποθετήσουμε πολλές εσωτερικές μέσα στον χώρο μας σε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι εφικτό, συνδέοντας με μια μόνο εξωτερική μονάδα, αυτή είναι και η διαφορά τους από τους διαιρεμένους τύπους. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο τύπος multi-split προσφέρει τόσο εξυπηρέτηση και λειτουργικότητα όσο και καλαισθησία στον χώρο. 

Ενδείκνυται για όσους από εμάς επιθυμούμε εγκατάσταση πολλών κλιματιστικών μονάδων συνδεδεμένων μεταξύ τους γρήγορα και έξυπνα.

Φορητά Κλιματιστικά

Στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε στα φορητά κλιματιστικά τα οποία είναι επίσης ιδιαιτέρως διαδεδομένα στον χώρο της αγοράς καθώς μας δίνουν την δυνατότητα της μετακίνησης τους. 

Με άλλα λόγια, πρόκειται για αυτόνομη συσκευή κλιματιστικού που μας δίνει την ευκαιρία να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιθυμούμε την οποιαδήποτε στιγμή.

Ακόμη, η συγκεκριμένη συσκευή εξοικονομεί ενέργεια και είναι αρκετά οικονομική, ωστόσο θα λέγαμε πως αποδίδει πιο περιορισμένα κατά την λειτουργία της σε σύγκριση με άλλες μονάδες κλιματισμού

Τα Κλιματιστικά Δαπέδου

Έπειτα, αρκετά δημοφιλή είναι και τα κλιματιστικά δαπέδου, τα οποία επιλέγονται από αρκετούς ιδιώτες. Ειδικότερα, πρόκειται για κλιματιστικές μονάδες και πάλι ενιαίες που τοποθετούνται στο δάπεδο σε χώρους συνήθως μεγάλους και όχι χαμηλοτάβανους.

Τα κλιματιστικά αυτά προσδίδουν αισθητική, ζεσταίνοντας περισσότερο την περιοχή του δαπέδου και όχι τόσο τον αέρα που βρίσκεται στα ψηλότερα σημεία του δωματίου

Εάν λοιπόν επιθυμούμε εξοικονόμηση χώρου και καλαισθησία δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε επιδαπέδιες μονάδες κλιματισμού ξέροντας ωστόσο πως έχουν σχετικά υψηλές τιμές.

Κλιματιστικά Τύπου «Ντουλάπας»

Εκτός από τους παραπάνω τύπους κλιματιστικών, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε τους τύπους «ντουλάπας». Λέγοντας κλιματιστικά «ντουλάπας» αναφερόμαστε σε κλιματιστικά υψηλής ισχύος τα οποία προτείνονται για χώρους ιδιαίτερα μεγάλους, ίσως θα λέγαμε περισσότερο εργασιακούς

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα κλιματιστικά δεν είναι τόσο λειτουργικά και άνετα για τον χώρο μας.Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό, αν αναλογιστούμε πως ο αέρας που εκπέμπεται από τη μονάδα αυτή του κλιματιστικού έχει μια κατεύθυνση με αποτέλεσμα την αίσθηση είτε υπερβολικής ψύχωσης είτε υπερβολικής ζέστης.

Ωστόσο, πολλές είναι οι περιπτώσεις που έχουν επιλεγεί τα συγκεκριμένα κλιματιστικά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως και εδώ πρόκειται για ενιαία κλιματιστικά.

Καναλάτα Αir Condition

Αναμφισβήτητα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πληροφορηθεί για τις καναλάτες εσωτερικές μονάδες κλιματισμού.

Πιο ειδικά, πρόκειται για μονάδες οροφής κρυφού τύπου (καναλάτο) που επιλέγονται κυρίως σε χώρους εργασιακούς σε περιπτώσεις θα λέγαμε που επιθυμούμε να μην είναι ορατή η ύπαρξη κλιματιστικού. Οφείλουμε να σημειώσουμε πως απαραίτητη κρίνεται η τοποθέτηση ψευδοροφής στην εσωτερική μονάδα κατά την εγκατάσταση του συγκεκριμένου κλιματιστικού.

Air Condition Τύπου Κασέτα

Ακόμη, πέραν των καναλλατών μονάδων, παραπλήσιες είναι και οι μονάδες τύπου «κασέτας». Συγκεκριμένα, πρόκειται για κλιματιστικά που όπως και τα κρυφού τύπου απαιτούν την εγκατάσταση ψευδοροφής για τη λειτουργία τους με την διαφορά ότι τα συγκεκριμένα είναι εμφανή στο ταβάνι του χώρου μας. Η εσωτερική αυτή μονάδα εκπέμπει λοιπόν τόσο θερμό όσο και κρύο αέρα ανάλογα με τις ανάγκες μας.


Πώς θα επιλέξω;

Λαμβάνοντας υπόψιν τα όσα προαναφέρθηκαν, κατανοούμε πως η αγορά διαθέτει ποικίλους τύπους κλιματιστικών οι οποίοι καλύπτουν αναμφιβόλως τις ανάγκες μας. 

Το μόνο που χρειάζεται απαραιτήτως είναι η αξιολόγηση των αναγκών μας σε σχέση με τον χώρο μας με την καθοδήγηση και βοήθεια εξειδικευμένων και καταρτισμένων τεχνικών για μια επιτυχημένη επιλογή και εγκατάσταση οποιασδήποτε κλιματιστικής μονάδας.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy
Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού
από
25
Βρες επαγγελματία
Συντήρηση Κλιματιστικού
από
50
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
από
129
Βρες επαγγελματία
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
από
159
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Αποδοχή Απόρριψη