Απολύμανση Σπιτιού - Απεντόμωση

4.9/5
385 Αξιολογήσεις

Βρες το κατάλληλο Συνεργείο Απολυμάνσεων.
Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή! Ενημερώσου για ότι αφορά την απολύμανση & απεντόμωση.

hero

Απολύμανση Σπιτιού - Απεντόμωση σε όλη την Αττική

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
1224
Eργασίες
star385
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Απολύμανση Σπιτιού Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε το χώρο που θα γίνει η απεντώμοση:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Για ποιο λόγο χρειάζεστε την απεντώμοση;

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Αποτελεσματική απολύμανση! Ευχαριστούμε.
Τα μυρμήγκια με ταλαιπωρούσαν χρόνια. Πλέον έχουν εξαφανιστεί!
Πολύ καλή δουλειά ο απολυμαντής δεν βιαζόταν έλεγξε πολύ καλά τον χώρο.

Απολύμανση & Απεντόμωση - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες!

Κατσαρίδες; Ποντίκια; Έντομα και άλλα ενοχλητικά ζωύφια; 

Στο MyConstructor θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την άμεση και οικονομική απολύμανση του σπιτιού σας. 

Είναι σίγουρο ότι όλοι μας έχουμε βιώσει δυσάρεστες εμπειρίες με ενοχλητικούς “επισκέπτες” σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που καμιά φορά επιμένουν, αλλά θέλουμε οπωσδήποτε να σας βοηθήσουμε να ξεχάσετε τέτοιου είδους προβλήματα! 

Για αυτό έχουμε φροντίσει τα συνεργαζόμενα συνεργεία απολύμανσης να διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και να πληρούν όλες τις απαραίτητες και μη προδιαγραφές υγιεινής με σεβασμό πρωτίστως και κυρίως στους πελάτες αλλά και το περιβάλλον.

Είναι κατανοητό ότι μια τέτοια εργασία χρειάζεται άμεσες και εγγυημένες λύσεις. Οπότε, είναι προφανές ότι χρειάζεται να έχετε μια εικόνα από τα προηγούμενα έργα των συνεργείων απεντόμωσης για να μπορείτε να συγκρίνετε και να γνωρίζετε διάφορα χαρακτηριστικά των συνεργατών μας και να επιλέξετε πιο ορθά κατά τα δικά σας κριτήρια!

Με αυτό το σκεπτικό μπορείτε να αξιολογήσετε τα έργα των συνεργατών μας, έτσι ώστε να βοηθήσετε μελλοντικούς χρήστες να επιλέξουν το συνεργείο που θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα.

Τι πρέπει να γνωρίζω για το Συνεργείο Απολύμανσης;

Καταρχάς, θα πρέπει να γνωρίζετε το είδος των φαρμάκων που χρησιμοποιεί το συνεργείο.

Για αυτό το λόγο στο MyConstructor έχουμε αφιερώσει στον κάθε επαγγελματία χώρο όπου μπορεί να αναφέρει δυο λόγια για το συνεργείο του και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. 

Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε ευκολότερα αν γνωρίζετε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Μπορεί μια Απεντόμωση –Απολύμανση σπιτιού να ενέχει κινδύνους;

Αλήθεια πρέπει όντως να φοβόμαστε την απεντόμωση σπιτιού λόγω των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται; 

Η χρήση μη πιστοποιημένων φαρμάκων όντως είναι επικίνδυνη αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει και χρησιμοποιούνται πλέον εκσυγχρονισμένες μέθοδοι και τα φάρμακα έχουν νέες δραστικές ουσίες. 

Υπάρχουν εντομοκτόνα που έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, άοσμα και δεν περιέχουν διαλύτη με αποτέλεσμα να μην λεκιάζουν και να μην διαβρώνουν τις επιφάνειες.

Ακόμα, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται από τα σύγχρονα συνεργεία εντομοκτόνα φιλικά προς το περιβάλλον με δραστικές ουσίες οι οποίες διασπώνται. Έχουν διπλή ή και τριπλή δράση και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους επιφανειών. 

Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι ότι, τα σημερινά εντομοκτόνα καλύπτουν πλήρες φάσμα δράσης αντικαθιστώντας τις πολλαπλές εφαρμογές διαφορετικών σκευασμάτων. Δηλαδή, τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται για πολλές και διαφορετικές χρήσεις με το ίδιο αποτέλεσμα.

Οπότε ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τόσο για τις επιπτώσεις μιας απεντόμωσης σπιτιού, καθώς είναι μια ελεγχόμενη διαδικασία που μπορεί να πιστοποιηθεί και εν τέλει μας προστατεύει από τα χειρότερα.

Κάθε πότε πρέπει να γίνει Απεντόμωση;

Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και βεβαιότητα

Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του χρόνου αλλά και τον χώρο αυτόν καθ’ αυτόν. Η μέγιστη δραστηριότητα των εντόμων παρατηρείται μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου, αλλά και κάποιες φορές και τον χειμώνα εφόσον είναι ήπιος τα έντομα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα δραστηριότητας.

Έχει αποδειχθεί ότι χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να γίνεται απεντόμωση και απολύμανση του χώρου, με σκοπό τη διατήρηση του πληθυσμού των εντόμων σε χαμηλά επίπεδα. 

Η καλύτερη εποχή που συστήνουν οι ειδικοί είναι η άνοιξη. Παρόλα αυτά, μπορεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να απαιτηθεί να γίνουν περισσότερες της μιας απεντομώσεις το χρόνο, ιδιαίτερα εάν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία.

Τι πρέπει να προσέξω μετά από μια Απολύμανση σπιτιού;

Τα περισσότερα εντομοκτόνα, άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο, διαλύονται στο νερό. Προτείνεται λοιπόν, την πρώτη εβδομάδα μετά τις εργασίες να μην ξεπλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα βιοκτόνα σκευάσματα στις επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα υπάρξει, καθώς διατηρούν την εντομοτοξική τους δράση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποια εποχή του χρόνου είναι ιδανική για Απολύμανση;

Η απολύμανση είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται όλο το χρόνο. Ιδανικά τοποθετείται από τα μέσα του Μαρτίου έως και τα μέσα του Ιουνίου . 

Αυτό γίνεται γιατί την άνοιξη εμφανίζονται και τα πρώτα έντομα. 

Επίσης, ιδανική εποχή είναι από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. 

Αυτές τις δύο περιόδους η αντιμετώπιση των μικροβίων/εντόμων θεωρείται αποτελεσματικότερη.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στη MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία που έχουν εφαρμόσει διαφορετικές και δύσκολες απεντομώσεις για να επιλέξετε ορθότερα, κατά τα δικά σας κριτήρια, το κατάλληλο συνεργείο και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και υπεύθυνα.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις λεπτά επιλέγοντας τον επαγγελματία, την ώρα και την ημέρα που σας εξυπηρετεί ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα τα κανονίσουν όλα για εσάς, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Τι είναι η Απεντόμωση σπιτιού;

plus
Με απλά λόγια, η απεντόμωση είναι η διαδικασία απαλλαγής από ανεπιθύμητα έντομα και οργανισμούς που έχουν εισβάλει στον χώρο σας. 

Τι είναι η Απολύμανση;

plus
Είναι η διαδικασία που έχει ως σκοπό την διακοπή αλυσίδας μικροβίων, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών, οι οποίοι θεωρούνται παθογόνοι. 

Αφού πραγματοποιηθεί μια πετυχημένη απολύμανση, διασφαλίζεται ένα περιβάλλον με υψηλά επίπεδα υγιεινής. 

Είναι επικίνδυνα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για Απολύμανση;

plus
Η εφαρμογή των ειδικών σκευασμάτων δεν είναι βλαβερή για ανθρώπους και ζώα. Τα υλικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μας είναι άοσμα, υψηλής υγειονομικής σημασίας και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Τι πρέπει να κάνω πριν την Απεντόμωση Σπιτιού;

plus
Τα σκευάσματα και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούμε στην απολύμανση δεν πρέπει να καταλήξουν στα τρόφιμα και τον οργανισμό σας. Γι' αυτό, πριν από κάθε απεντόμωση, θα πρέπει να απομακρύνετε τα τρόφιμα ή να τα βάλετε σε αεροστεγείς συσκευασίες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αδειάσετε τον χώρο από άλλα περιττά αντικείμενα και έπιπλα για την καλύτερη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Τι πρέπει να κάνω αφού ολοκληρωθεί η Απολύμανση σπιτιού;

plus

Αφού ολοκληρωθεί η απολύμανση, καλό θα είναι να μην σφουγγαρίσετε για τις επόμενες επτά ημέρες, ώστε να μπορέσει το φάρμακο να δράσει αποτελεσματικά. Μπορείτε ωστόσο, να πραγματοποιήσετε στεγνό σφουγγάρισμα. 


Σημείωση: Πριν την πραγματοποίηση της απολύμανσης σπιτιού, καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί καθαρισμός του χώρου.

Πόσες Απολυμάνσεις πρέπει να κάνω μέσα στον χρόνο;

plus

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση για το πόσες απολυμάνσεις μπορείτε και πρέπει να κάνετε μέσα στον χρόνο. Ο αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται από τον χώρο που πραγματοποιείται η απολύμανση, αλλά και το είδος του παράσιτου που θέλουμε να καταπολεμήσουμε. 


Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να πραγματοποιείτε απεντόμωση σπιτιού τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Απολύμανση χώρου για ιούς
από
0.5
€/m²
Βρες επαγγελματία
Απολύμανση Μονοκατοικίας
από
25
Βρες επαγγελματία
Απολύμανση Διαμερίσματος
από
25
Βρες επαγγελματία
Απολύμανση Πολυκατοικίας
από
29
Βρες επαγγελματία
Απολύμανση Καταστήματος
από
30
Βρες επαγγελματία
Απολύμανση Καταστήματος Σε Μηνιαία Βάση
από
40
€/μηνα
Βρες επαγγελματία
Απολύμανση Καταστήματος Σε Τακτά Χρονικά Διαστήματα
από
40
€/φορά
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα