Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Πολύ καλή οργάνωση, άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια και επαγγελματικές λύσεις
Αξιόπιστοι επαγγελματίες, γρήγοροι και αποτελεσματικοί στη δουλειά τους. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Εξαιρετικός επαγγελματίας πράγμα σπάνιο στην Ελλάδα μας. Τον ευχαριστώ πολύ!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

από
+ ΦΠΑ
Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Ψευδοροφή με ορυκτή ίνα >100μ²
από
13.9
€/m²
Εσωτερική επένδυση εξωτερικών τοίχων >100μ²
από
13.9
€/m²
Ψευδοροφή με απλές γυψοσανίδες >100μ²
από
14.9
€/m²
Ψευδοροφή με ορυκτή ίνα
από
15.9
€/m²
Εσωτερικά Χωρίσματα >100μ²
από
16.9
€/m²
Εσωτερική επένδυση εξωτερικών τοίχων
από
16.9
€/m²
Ψευδοροφή με απλές γυψοσανίδες
από
19.9
€/m²
Εσωτερικά Χωρίσματα
από
19.9
€/m²
Έχετε Ερωτήσεις;

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας και οι Χρήσεις της - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γυψοσανίδα σε Εσωτερικούς Χώρους

Συχνά θέλουμε μια αλλαγή στους χώρους του σπιτιού και μια διαφορετική διαμόρφωση. Οι γυψοσανίδες μπορούν να χωρίσουν ένα μεγάλο χώρο στη μέση ή να δημιουργήσουν ένα επιπλέον δωμάτιο. 

Μπορείτε να διαορφώσετε τον χώρο σας όπως ακριβώς επιθυμείτε με πολύ χαμηλό κόστος και σε πολύ λίγο χρόνο!

Ψευδοροφές

Η γυψοσανίδα χρησιμοποιείται συχνά και ως ψευδοροφή. Η κατασκευή της ψευδοροφής μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, όπως στρόγγυλη, κεκλιμένη ή και θολωτή. 

Ταυτόχρονα η χρήση της μπορεί να “κρύψει” σωλήνες και καλώδια μέχρι και τον φωτισμό του χώρου χαρίζοντας εντελώς άλλη αισθητική στο χώρο. 

Πρόκειται για την πιο συχνή χρήση της γυψοσανίδας. Εάν χρειαστεί αλλαγή ο διαχωρισμός των τοίχων ή η επένδυση τους, η χρήση της γυψοσανίδας είναι η πιο καλή εναλλακτική.

Κάλυψη Ατελών Σημείων

Εάν υπάρχουν ατελή σημεία στο τοίχο ή σε κάποια κατασκευή του σπιτιού, η εφαρμογή της γυψοσανίδας θα λύσει το πρόβλημα. Η τοποθέτηση τους θα κρύψει τις ατέλειες και θα ανανεώσει το χώρο σας!

  • Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες (αποθηκευτικοί χώροι και όχι μόνο). Οι μικρό-κατασκευές από γυψοσανίδα ήταν πάντα ιδιαίτερα απλές και γουστόζικες. Ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα κατασκευασμένα από αυτό το εύκολο στη χρήση υλικό μπορούν να διακοσμήσουν και να αναβαθμίσουν το χώρο σου.
  • Κατασκευή καμπύλου τοίχου
  • Κατασκευή μπάνιου
  • Τοποθέτηση μόνωσης
  • Επένδυση σε τζάκι
  • Κατασκευή κρυφού φωτισμού

Πώς θα βρω τον κατάλληλο επαγγελματία για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας;

Όταν πρόκειται για εργασίες που αφορούν το σπίτι μας, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε ικανούς και έμπειρους επαγγελματίες. 

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση για την εύρεση του κατάλληλου, βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Δεν χρειάζετε να ξέρετε από πριν τι είναι αυτό που θέλετε για το σπίτι σας. 

Οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε απορία, καθώς και να σας συμβουλέψουν δίνοντας σας τις πιο οικονομικές λύσεις! Εξηγήστε τους τι είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας και εκείνοι θα αναλάβουν τα υπόλοιπα χωρίς να σας ταλαιπωρήσουν καθόλου! 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο!

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Είτε μπορείτε να ασχοληθείτε με μερεμέτια και μικρό-εργασίες γύρω από το σπίτι είτε όχι, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε πρώτα έναν εξειδικευμένο επαγγελματία όταν πρόκειται για τοποθέτηση γυψοσανίδας.

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε αξιολογημένα και οικονομικά συνεργεία που είναι διαθέσιμα να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν άμεσα μια πρώτη εκτίμηση του κόστους των εργασιών.

Κλείστε το ραντεβού σας online εύκολα και γρήγορα, σε λίγα μόνο clicks ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα σας καθοδηγήσουν κατάλληλα σε όλη τη διαδικασία!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

1

1
Responsive image

Βρες εξειδικευμένους επαγγελματίες για τοποθέτηση γυψοσανίδας!

Σύγκρινε επαγγελματίες, τιμές και αξιολογήσεις & κλείσε το ραντεβού σου σήμερα!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας!
Brands που μας εμπιστευονται