Πώς να αφαιρέσουμε τους λεκέδες από κραγιόν;
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280
Είναι ωραία τα κραγιόν, αδιαμφισβήτητα, δίνουν πάντα ένα πολύ ωραίο στιλ. 

Το κακό με το να φοράμε κραγιόν όμως είναι ότι πολύ συχνά καταλήγουμε με λεκέδες στο γιακά, στο αγαπημένο μας φουλάρι και στο μαξιλάρι. Τώρα ειδικά που είναι γιορτές όλοι θα ντυθούμε πιο καλά και περιποιημένα είμαστε γιορτινοί και όμορφοι.

 Έχει συμβεί σε όλες μας και ξέρουμε πόσο χάλια είναι. Την επόμενη φορά που θα συμβεί ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που μας έδωσαν οι ειδικοί της καθαριότητας του MyConstructor:


1. Ρούχα

Αν λεκιάσει κάποιο ρούχο από κραγιόν ξεκινήστε με το να τρίψετε το πολύ κραγιόν, χρησιμοποιείστε ένα μικρό κομμάτι κολλητικής ταινίας να μαζέψετε τα μικρότερα κομματάκια του λεκέ. Βάλτε κατευθείαν ένα αφαιρετικό λεκέδων πάνω στον λεκέ και πλύνετε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε το λεκέ να στεγνώσει αν είστε  στη δουλειά.

Αν παρόλα αυτά μείνει ο λεκές και στεγνώσει πάνω στο ρούχο μας προσπαθήσετε ξανά με το αφαιρετικό ή προσπαθήστε να το βγάλετε με ένα σφουγγαράκι στο οποίο θα έχετε απλώσει ένα προϊόν για στεγνό καθάρισμα. Έπειτα, βάλτε το στο πλυντήριο. Επαναλάβετε τη διαδικασία με το προϊόν για στεγνό καθάρισμα και τις πλύσεις μέχρι να φύγει ο λεκές.

Να θυμάστε πάντα να αδειάζετε τις τσέπες σας από κραγιόν και lip balms πριν τα βάλετε στο πλυντήριο γιατί αλλιώς θα λιώσουν στις τσέπες μας και να δημιουργήσουν μεγάλους λεκέδες στα ρούχα μας.


2. Χαλιά

Αφαιρέστε το πολύ κραγιόν τρίβοντας το. Χρησιμοποιείστε ένα καθαρό πανί στο οποίο έχετε απλώσει ένα προϊόν για στεγνό καθάρισμα. Τρίψτε το λεκέ μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές ή μέχρι να μην απορροφάται άλλο από το πανί. 

Εάν ο λεκές παραμένει, αναμείξτε μια κουταλιά από υγρό σαπούνι για τα χέρια, μια κουταλιά λευκό ξύδι και δυο κούπες ζεστό νερό. Τρίψτε με ένα πανί με κρύο νερό και αφήστε το να στεγνώσει.


3. Καναπές

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και σε αυτό το λεκέ. Ξεκινάμε με το αφαιρέσουμε το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό λευκό πανί τρίψτε το λεκέ με ένα προϊόν για στεγνό καθάρισμα. Τρίψτε μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.Για τις δύσκολες περιπτώσεις που οι λεκέδες από κραγιόν δεν βγαίνουν με τίποτα: Μην πανικοβάλλεστε! 

Μπείτε στη πλατφόρμα του MyConstructor και βρείτε τα καλύτερα και οικονομικότερα συνεργεία για καθαρισμούς όλων των ειδών: χαλιών, στεγνοκαθαριστήρια, συνεργεία καθαρισμού καναπέ κλπ.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Brands που μας εμπιστευονται