Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Έμπειρος επαγγελματίας και συνεπέστατος. Τα μάρμαρα του σπιτιού αστράφτουν!
Τυπικότατος και άμεση εξυπηρέτηση!
Συνεπής επαγγελματίας σε πολύ λογικές τιμές! Σας ευχαριστώ!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Νέος επαγγελματίας

Ανταγωνιστικές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα.

από 6.9
+ ΦΠΑ
Card image cap
Τρίψιμο
μαρμάρων
Νέος επαγγελματίας
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ανταγωνιστικές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
Νέος επαγγελματίας

Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

από 7.95
+ ΦΠΑ
Card image cap
Γιάννης
Μπραέσας
Νέος επαγγελματίας
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
5.0
(2 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.

από 6.9
+ ΦΠΑ
Card image cap
Ιωάννης
Κωνσταντίνου

5.0

(2 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Γυάλισμα Μαρμάρων
Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων
Έχετε Ερωτήσεις;

Τρόποι, Τεχνικές & Συμβουλές για το Γυάλισμα Μαρμάρων

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γυάλισμα Μαρμάρων – Τρόποι & Τεχνικές για Συντήρηση Μαρμάρων

Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πως το γυάλισμα μαρμάρων, το τρίψιμο και η συντήρηση τους- η λείανση τους αποτελούν βασικές εργασίες, οι οποίες θα πρέπει να εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3 έως 4 χρόνια, ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εικόνα τους. 

Πρώτα, εκτελείται το τρίψιμο με διαμαντόπετρα (1-6) χέρια. Η χρήση της διαμαντόπετρας είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς σε συνδυασμό με την ρίψη νερού δημιουργεί ελάχιστη σκόνη. 

Έπειτα, κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα για την υγεία χημικά πρόσθετα. Με άλλα λόγια, η λείανση των μαρμάρων πραγματοποιείται με οξαλικό οξύ που διατηρεί την καθαρότητα και το γυάλισμα των μαρμάρων για τουλάχιστον 10 χρόνια. 

Επομένως, με την διεκπεραίωση των παραπάνω εργασιών πετυχαίνουμε επίπεδες, γυαλιστερές επιφάνειες, αλλά και προστατευμένες από μελλοντικούς λεκέδες.

Γυάλισμα Μαρμάρων με Κρυσταλλοποίηση

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια ειδική επιφανειακή κατεργασία μαρμάρων η εφαρμογή της οποίας γίνεται όταν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο για το γυάλισμα μαρμάρων ενός δαπέδου. 

Με τον τρόπο αυτό, η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερο στην καθημερινή φθορά. 

Επίσης, με τη διαδικασία της κρυσταλλοποίησης, το μάρμαρο αποκτά το φαινόμενο του καθρεπτισμού. Τα μάρμαρα σας μετά από αυτή την εργασία θα μοιάζουν με καθρέπτη! Ακόμη, η επιφάνεια αποκτά υψηλές αντοχές σε γδαρσίματα, γρατσουνιές, πλυσίματα κ.α ενώ το γυάλισμα αντέχει μετά το πλύσιμο και το σφουγγάρισμα.


Πλεονεκτήματα Κρυσταλλοποίησης Μαρμάρων

Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση προσφέρει αρκετά οφέλη στα μάρμαρά σας καθώς και τη διάρκεια ζωής τους. Μπορεί να προσφέρει εξαιρετική γυαλάδα αλλά και αντοχή ετών. 

Συγκεκριμένα, τα βασικότερα χαρακτηριστικά της κρυσταλλοποίησης είναι τα εξής:
  • Η σωστή διεκπεραίωση της εργασίας, μπορεί να χαρίσει στα μάρμαρά σας ένα μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.
  • Είναι μια ιδανική μέθοδος για γυάλισμα μαρμάρων που είναι λευκά ή χρωματιστά.
  • Έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τους φυσικούς χρωματισμούς του μαρμάρου.
  • Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση, κάνει τα μάρμαρα πολύ πιο ανθεκτικά στις καθημερινές καταπονήσεις αλλά και αυξάνει τη σκληρότητα της επιφάνειάς τους.
  • Δεν τραυματίζει το μάρμαρο ενώ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Αδιαβροχοποίηση Μαρμάρων

Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση των μαρμάρων σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι είναι μια εργασία που δεν είναι πάντα απαραίτητη. Μια απλή δοκιμή για το αν χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ή όχι το μάρμαρο σας είναι να ρίξετε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του και να δείτε αν θα το απορροφήσει ή αν το νερό θα μείνει πάνω στην επιφάνεια. 
Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ενώ στη δεύτερη όχι. 

Επίσης, για να είστε ακόμη πιο σίγουρος μπορείτε να συμβουλευτείτε τα πολύπειρα συνεργεία του MyConstructor που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε χαμηλές τιμές αλλά με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Καλώς ή κακώς όμως η αδιαβροχοποίηση δεν θα αποτρέψει το μάρμαρο από το να αποκτήσει κάποια στιγμή στάμπες, μια φυσική καταστροφή του μαρμάρου(όπως το έγκαυμα). 

Ναι μεν οι αδιαβροχοποιητές αποτρέπουν την απορρόφηση και το λέκιασμα, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την φυσική καταστροφή αυτή. Για να αποφύγετε όσο πιο πολύ μπορείτε τις στάμπες, απλά χρησιμοποιείστε προϊόντα ασφαλή για τη συντήρηση μαρμάρων και ελαχιστοποιήστε την επαφή με όξινα τρόφιμα, ποτά και προσωπικής κατασκευής προϊόντα.

Με τα μωσαϊκά ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες γυαλίσματος, εκτός της αδιαβροχοποίησης, όπου είναι εργασία που αφορά αποκλειστικά τα μάρμαρα.

Συμβουλές για το Γυάλισμα Μαρμάρων

#1 Επίμονοι Λεκέδες
Υπάρχουν μερικοί λεκέδες που οπουδήποτε και αν έχουμε την ατυχία να βρεθούν είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτούς, πόσο μάλλον σε μαρμάρινο πάτωμα που είναι χαρακτηριστικά πιο απορροφητικό από άλλα. 

Το γυάλισμα μαρμάρων σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει σχετικά πιο δύσκολο. Λεκέδες όπως κρασί, σοκολάτα, καφές που περιέχουν χρωστικές ουσίες είναι οι πιο δύσκολοι από όλους και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που σας τύχει τέτοιος λεκές θα πρέπει να επέμβετε άμεσα με κάποιο απορροφητικό πανί ή χαρτί για να αποφύγετε την απορρόφηση από τα μάρμαρα. 

Ένα γρήγορο, φυσικό καθαριστικό για γυάλισμα μαρμάρων είναι το εξής: Διάλυμα με αμμωνία και υπεροξείδιο του υδρογόνου, με ένα λευκό πανί καθαρίζετε με μαλακές κυκλικές κινήσεις.


#2 Σωστή Συντήρηση Μαρμάρων
Έχετε ή σκέφτεστε να κάνετε τοποθέτηση μαρμάρων αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν αυτή είναι η σωστή επιλογή ή όχι; 

Σίγουρα, το γυάλισμα μαρμάρων είναι κάτι που σας απασχολεί καθώς μάλιστα και η συντήρηση τους στην πάροδο των χρόνων. Με τη σωστή φροντίδα αλλά και το επαγγελματικό γυάλισμα τα μάρμαρα σας μπορούν να αντέξουν στην πάροδο του χρόνου αλλά και τις καταπονήσεις. 

Μερικοί γενικοί χρυσοί κανόνες είναι οι παρακάτω:
  • Για να αποφύγετε τις γρατζουνιές, η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιείτε μαλακά πανιά για να απλώσετε τα καθαριστικά.
  • Καθαριστικά με χλωρίνη ή όξινα θα πρέπει να αποφεύγονται.
  • Λίγες φορές το χρόνο είναι καλό να καθαρίζετε τα μάρμαρα σας με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία από το MyConstructor;

Επιλέγοντας το MyConstructor για το γυάλισμα μαρμάρων σημαίνει ότι επιλέγετε την καλύτερη ποιότητα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! 

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημά σας και να σας εξυπηρετήσουν άμεσα, προσφέροντας σας αστραφτερά αποτελέσματα! 

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις βήματα, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, ή καλέστε μας στο 210 300 9323 ώστε ένας εκπρόσωπος μας να αναλάβει τη διαδικασία!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών online!
Brands που μας εμπιστευονται