Γυάλισμα Μαρμάρων

4.9/5
65 Αξιολογήσεις
Βρείτε τον καλύτερο επαγγελματία για γυάλισμα Mαρμάρων και Mωσαϊκών. Ενημερωθείτε για τη διαδικασία. 
Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και κάντε την καλύτερη επιλογή!
Γυάλισμα Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Έμπειρος επαγγελματίας και συνεπέστατος. Τα μάρμαρα του σπιτιού αστράφτουν!
Τυπικότατος και άμεση εξυπηρέτηση!
Συνεπής επαγγελματίας σε πολύ λογικές τιμές! Σας ευχαριστώ!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ματθαίος Ολυμπίου
4.6/5
9
hires 466 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό & το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και δεκαετίες.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό & το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και δεκαετίες.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
Ιωάννης Κωνσταντίνου
5.0/5
2
hires 132 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα

Τρόποι, Τεχνικές & Συμβουλές για το Γυάλισμα Μαρμάρων

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γυάλισμα Μαρμάρων – Τρόποι & Τεχνικές για Συντήρηση Μαρμάρων

Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πως το γυάλισμα μαρμάρων, το τρίψιμο μαρμάρου και η συντήρηση τους- η λείανση τους αποτελούν βασικές εργασίες, οι οποίες θα πρέπει να εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3 έως 4 χρόνια, ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εικόνα τους. 

Πρώτα, εκτελείται το τρίψιμο μαρμάρου με διαμαντόπετρα (1-6) χέρια. Η χρήση της διαμαντόπετρας είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς σε συνδυασμό με την ρίψη νερού δημιουργεί ελάχιστη σκόνη. 

Έπειτα, κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα για την υγεία χημικά πρόσθετα. Με άλλα λόγια, η λείανση των μαρμάρων πραγματοποιείται με οξαλικό οξύ που διατηρεί την καθαρότητα και το γυάλισμα των μαρμάρων για τουλάχιστον 10 χρόνια. 

Επομένως, με την διεκπεραίωση των παραπάνω εργασιών πετυχαίνουμε επίπεδες, γυαλιστερές επιφάνειες, αλλά και προστατευμένες από μελλοντικούς λεκέδες.

Γυάλισμα Μαρμάρων με Κρυσταλλοποίηση

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια ειδική επιφανειακή κατεργασία μαρμάρων η εφαρμογή της οποίας γίνεται όταν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο για το γυάλισμα μαρμάρων ενός δαπέδου. 

Με τον τρόπο αυτό, η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερο στην καθημερινή φθορά. 

Επίσης, με τη διαδικασία της κρυσταλλοποίησης, το μάρμαρο αποκτά το φαινόμενο του καθρεφτισμού. Τα μάρμαρα σας μετά από αυτή την εργασία θα μοιάζουν με καθρέφτη! Ακόμη, η επιφάνεια αποκτά υψηλές αντοχές σε γδαρσίματα, γρατσουνιές, πλυσίματα κ.α ενώ το γυάλισμα αντέχει μετά το πλύσιμο και το σφουγγάρισμα.


Πλεονεκτήματα Κρυσταλλοποίησης Μαρμάρων

Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση προσφέρει αρκετά οφέλη στα μάρμαρά σας καθώς και τη διάρκεια ζωής τους. Μπορεί να προσφέρει εξαιρετική γυαλάδα αλλά και αντοχή ετών. 

Συγκεκριμένα, τα βασικότερα χαρακτηριστικά της κρυσταλλοποίησης είναι τα εξής:
 • Η σωστή διεκπεραίωση της εργασίας, μπορεί να χαρίσει στα μάρμαρά σας ένα μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.
 • Είναι μια ιδανική μέθοδος για γυάλισμα μαρμάρων που είναι λευκά ή χρωματιστά.
 • Έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τους φυσικούς χρωματισμούς του μαρμάρου.
 • Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση, κάνει τα μάρμαρα πολύ πιο ανθεκτικά στις καθημερινές καταπονήσεις αλλά και αυξάνει τη σκληρότητα της επιφάνειάς τους.
 • Δεν τραυματίζει το μάρμαρο ενώ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Αδιαβροχοποίηση Μαρμάρων

Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση των μαρμάρων σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι είναι μια εργασία που δεν είναι πάντα απαραίτητη. Μια απλή δοκιμή για το αν χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ή όχι το μάρμαρο σας είναι να ρίξετε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του και να δείτε αν θα το απορροφήσει ή αν το νερό θα μείνει πάνω στην επιφάνεια. 
Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ενώ στη δεύτερη όχι. 

Επίσης, για να είστε ακόμη πιο σίγουρος μπορείτε να συμβουλευτείτε τα πολύπειρα συνεργεία του MyConstructor που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε χαμηλές τιμές αλλά με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Καλώς ή κακώς όμως η αδιαβροχοποίηση δεν θα αποτρέψει το μάρμαρο από το να αποκτήσει κάποια στιγμή στάμπες, μια φυσική καταστροφή του μαρμάρου(όπως το έγκαυμα). 

Ναι μεν οι αδιαβροχοποιητές αποτρέπουν την απορρόφηση και το λέκιασμα, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την φυσική καταστροφή αυτή. Για να αποφύγετε όσο πιο πολύ μπορείτε τις στάμπες, απλά χρησιμοποιείστε προϊόντα ασφαλή για τη συντήρηση μαρμάρων και ελαχιστοποιήστε την επαφή με όξινα τρόφιμα, ποτά και προσωπικής κατασκευής προϊόντα.

Με τα μωσαϊκά ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες γυαλίσματος και αδιαβροχοποίησης.

Συμβουλές για το Γυάλισμα Μαρμάρων

 1. Επίμονοι Λεκέδες

  Υπάρχουν μερικοί λεκέδες που οπουδήποτε και αν έχουμε την ατυχία να βρεθούν είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτούς, πόσο μάλλον σε μαρμάρινο πάτωμα που είναι  χαρακτηριστικά πιο απορροφητικό από άλλα. 

  Το γυάλισμα μαρμάρων σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει σχετικά πιο δύσκολο. Λεκέδες όπως κρασί, σοκολάτα, καφές που περιέχουν χρωστικές ουσίες είναι οι πιο δύσκολοι από όλους και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που σας τύχει τέτοιος λεκές θα πρέπει να επέμβετε άμεσα με κάποιο απορροφητικό πανί ή χαρτί για να αποφύγετε την απορρόφηση από τα μάρμαρα. 

  Ένα γρήγορο, φυσικό καθαριστικό για γυάλισμα μαρμάρων είναι το εξής: Διάλυμα με αμμωνία και υπεροξείδιο του υδρογόνου, με ένα λευκό πανί καθαρίζετε με μαλακές κυκλικές κινήσεις.

 2. Σωστή Συντήρηση Μαρμάρων

  Έχετε ή σκέφτεστε να κάνετε τοποθέτηση μαρμάρων αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν αυτή είναι η σωστή επιλογή ή όχι; 

  Σίγουρα, το γυάλισμα μαρμάρων είναι κάτι που σας απασχολεί καθώς μάλιστα και η συντήρηση τους στην πάροδο των χρόνων. Με τη σωστή φροντίδα αλλά και το επαγγελματικό γυάλισμα τα μάρμαρα σας μπορούν να αντέξουν στην πάροδο του χρόνου αλλά και τις καταπονήσεις. 

Μερικοί γενικοί χρυσοί κανόνες είναι οι παρακάτω:
 • Για να αποφύγετε τις γρατζουνιές, η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιείτε μαλακά πανιά για να απλώσετε τα καθαριστικά.
 • Καθαριστικά με χλωρίνη ή όξινα θα πρέπει να αποφεύγονται.
 • Λίγες φορές το χρόνο είναι καλό να καθαρίζετε τα μάρμαρα σας με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία από το MyConstructor;

Επιλέγοντας το MyConstructor για το γυάλισμα μαρμάρων σημαίνει ότι επιλέγετε την καλύτερη ποιότητα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! 

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημά σας και να σας εξυπηρετήσουν άμεσα, προσφέροντας σας αστραφτερά αποτελέσματα! 

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις βήματα, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, ή καλέστε μας στο 210 300 9323 ώστε ένας εκπρόσωπος μας να αναλάβει τη διαδικασία!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Γυάλισμα Μαρμάρων τιμές: Από τι εξαρτώνται;

plus
Ενδεικτική τιμή: 4.95€/m²
Οι τιμές για τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρου διαμορφώνονται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. 

Δείτε όλες τις τιμές για Τρίψιμο και Γυάλισμα Μαρμάρων από το MyConstructor εδώ!

Έχουν ατονήσει τα μάρμαρα σας και χάνουν σιγά σιγά την γυαλάδα τους;

plus
Αφήστε τους επαγγελματίες του MyConstructor να αναλάβουν! Το τρίψιμο μαρμάρου και το γυάλισμα που είναι οι βασικές εργασίες συντήρησης μαρμάρινων πατωμάτων, με τις οποίες θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. 

Μάλιστα, η εκτέλεση των εργασιών αυτών σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως μεταξύ 3 ή 4 χρόνων βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα των μαρμάρων σας.

Ποιά είναι η διαδικασία για το Γυάλισμα Μαρμάρων;

plus
Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο στάδια. 

Το πρώτο αφορά το τρίψιμο μαρμάρου, το οποίο γίνεται με διαμαντόπετρα σε συνδυασμό με τη ρίψη νερού με το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργεί γραμμές, έχοντας έτσι τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Το δεύτερο στάδιο αφορά το φυσικό γυάλισμα των μαρμάρων κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται επικίνδυνα για την υγεία χημικά πρόσθετα, με αποτέλεσμα να έχετε μια ματ, ημιγυαλιστερή ή γυαλιστερή επιφάνεια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η διαδικασία προκαλεί σκόνη και θόρυβο;

plus
Τα συνεργεία μας διαθέτουν σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό για το γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρου. Η διαδικασία είναι εντελώς αθόρυβη και πραγματοποιείται με τη χρήση νερολούστρας.

Πόσο διαρκεί το Τρίψιμο Μαρμάρου;

plus
Το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων αποτελεί απλή και άμεση διαδικασία. 

Εξαρτάται από παράγοντες όπως τα τετραγωνικά μέτρα και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μαρμάρινες επιφάνειες. 

Γενικότερα, όμως γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια το δάπεδο δεν γλιστράει και είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί.

Γιατί να επιλέξω συνεργείο του MyConstructor;

plus
Τα συνεργεία του MyConstructor είναι χρόνια στο χώρο του γυαλίσματος μαρμάρων και μωσαϊκών και εργάζονται με πάθος και όρεξη στον τομέα αυτό. 

Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των συνεργατών μας με αυτές της αγοράς και να δείτε εν τέλει ότι η σχέση τιμής-ποιότητας υπηρεσίας είναι η καλύτερη στην αγορά και παρέχει αποτέλεσμα με εγγύηση και διάρκεια!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Γυάλισμα Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων
από
7.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα