Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Κλείσαμε Θερμομόνωση από το MyConstructor και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!
Εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες.
Συστήνουμε ανεπιφύλατα το MyConstructor και τους συνεργάτες του!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Θερμομόνωση - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις ραντεβού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τί είναι η Θερμομόνωση;

Στο ΜyConstructor βρίσκεις αξιολογημένα συνεργεία για θερμομόνωση, άμεσα και οικονομικά!

Θερμομόνωση είναι ουσιαστικά η προστασία απέναντι στις μεταβολές της θερμοκρασίας, με στόχο το σπίτι μας μετά από μια επιτυχημένη εφαρμογή θερμομόνωσης να είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι και πιο θερμό τον χειμώνα (Θερμοπροσοψη).

Σε αυτό το κομμάτι, αναφέροντας θερμομονωση εννοούμε τη θερμομονωση τοίχων και όχι τη μόνωση ταράτσας, που αναλύουμε σε άλλο κομμάτι. Αξίζει μάλιστα να παρατηρήσουμε πως η θερμομόνωση τοίχων είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος θερμομόνωσης και προστασίας απέναντι στις θερμοκρασιακές μεταβολές, ιδιαίτερα σε διαμερίσματα πολυκατοικίας.

Με την σωστή εφαρμογή θερμομόνωσης λοιπόν εξοικονομείτε ενέργεια αλλά ταυτόχρονα και χρήματα, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η αναβάθμιση του βιοτικού σας επιπέδου μετά τη θερμομόνωση, καθώς η διαμονή στο σπίτι σας θα είναι πολύ πιο άνετη και ευχάριστη. 

Για την επιτυχημένη θερμομόνωση των τοίχων του σπιτιού σας υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι, που κυρίως χρησιμοποιούνται και θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω. Παρόλο που υπάρχουν ιδιαίτερες περιπτώσεις και εξαιρέσεις, η πιο συνηθισμένη και αποτελεσματική μέθοδος θερμομόνωσης είναι η εξωτερικές θερμομονώσεις

Ας δούμε όμως τις μεθόδους θερμομονώσεων τοίχων μια προς μια.

Πρώτη έχουμε την εξωτερική θερμομόνωση, που όπως φαίνεται και από το όνομα γίνεται η εφαρμογή της θερμομόνωσης από το εξωτερικό των τοίχων. Συχνά αποκαλείται και ως θερμοπρόσοψη ή κέλυφος και προσφέρει σημαντικά οφέλη στο σπίτι σας. 

Με την θερμοπρόσοψη, λοιπόν πρώτα από όλα έχετε τα πληρέστερα αποτελέσματα θερμομόνωσης στο σπίτι σας, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια.

Ταυτόχρονα, η θερμοπρόσοψη αποτελεί και μια ανακαίνιση ακόμα και αναβάθμιση του εξωτερικού του σπιτιού σας, καθώς του προσδίδει  μια νέα όψη και χρώμα, ενώ παράλληλα προστατεύει περιμετρικά το σπίτι σας από μούχλες, ρωγμές και σκασίματα. 

Τέλος, συγκριτικά με τις άλλες μεθόδους θερμομόνωσης τοίχων, με την εξωτερική έχετε το πλεονέκτημα ότι κερδίζετε σε κατοικήσιμο χώρο, αφού ό,τι υλικό προστεθεί κατά την εφαρμογή της θερμομόνωσης θα τοποθετηθεί εξωτερικά.

Διαφορές Εσωτερικής και Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Η εσωτερική από την άλλη όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς εφαρμόζεται εσωτερικά και παρόλο που είναι εξίσου αποτελεσματική, δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα στις θερμοκρασιακές μεταβολές με την εξωτερική.  

Αυτό συμβαίνει επειδή η θερμοπρόσοψη προστατεύει και τα δομικά στοιχεία (αφού είναι έξω από αυτά) από τις μεταβολές της θερμοκρασίας και έτσι μειώνει ακόμα περισσότερο τη μεταφορά θερμοκρασίας προς το σπίτι.  Για αυτό το λόγο, η εσωτερική θερμομόνωση χρησιμοποιείται κυρίως σε ειδικές περιπτώσεις, όπου δεν μπορεί να εφαρμοστεί η εξωτερική θερμομόνωση. 

Τέτοιες περιπτώσεις, είναι όταν ένα κτίριο είναι διατηρητέο, όταν θα γίνει θερμομόνωση σε ένα μόνο διαμέρισμα πολυκατοικίας, είτε όταν δεν υπάρχει χώρος για σκαλωσιά. Το θέμα της σκαλωσιάς είναι και ο μόνος παράγοντας που η εσωτερική υπερέχει της εξωτερικής, καθώς το κόστος του είναι επιπλέον των εργασιών και για μικρές επιφάνειες ίσως ανεβάζει πολύ το τελικό κόστος της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Τέλος, έχουμε τη μέθοδος θερμομόνωσης διπλής τοιχοποιίας, που αποτελεί μια λύση αποκλειστικά για νέες οικοδομές και για αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί ουσιαστικά με τις δυο παραπάνω μεθόδους θερμομόνωσης. Εδώ το μονωτικό υλικό εφαρμόζεται ανάμεσα σε 2 τοίχους, στον εσωτερικό και τον εξωτερικό, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με σενάζ.

Όπως βλέπετε λοιπόν παρόλο που υπάρχουν ουσιαστικά 3 μέθοδοι θερμομόνωσης τοίχων, μια είναι η συνηθέστερη και πιο αποδοτική, η εξωτερική θερμοπρόσοψη. Η εσωτερική χρησιμοποιείται κυρίως σε κάποιες εξαιρέσεις που η εξωτερική δεν μπορεί ή δεν συμφέρει να εφαρμοστεί, ενώ εκείνη της διπλής τοιχοποιίας αφορά μόνο νέες οικοδομές.

Αν πάντως, έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στη θερμομόνωση του σπιτιού σας περιμετρικά είτε ακόμα και σε κάποιον μεμονωμένο τοίχο, εδώ θα βρείτε τα καταλληλότερα συνεργεία για να επιλέξετε εκείνο που σας καλύπτει καλύτερα.

Στο myConstructor θα βρείτε το καταλληλότερο συνεργείο για εφαρμογή θερμομόνωσης στις καλύτερες τιμές.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Θερμομόνωση

Βρες αξιολογημένα συνεργεία και ολοκληρωμένες λύσεις για θερμομόνωση στις καλύτερες τιμές!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε ραντεβού για Θερμομόνωση!
Brands που μας εμπιστευονται