Καθαρισμός σαλονιού σπιτιού: Οφέλη και Διαδικασία απο τους ειδικούς της καθαριότητας. 

γυναικεία χέρια που κάνουν καθαρισμό σαλονιού

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πέρασαν και μαζί με τα κιλά σίγουρα έμειναν και πολλοί λεκέδες πάνω στο αγαπημένο σας καθιστικό. Ανεξάρτητα από το αν είναι παλιό ή καινούριο το καθιστικό είναι ο χώρος ο οποίος είναι η  πρώτη εικόνα του σπιτιού για τους επισκέπτες και παράλληλα ο χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας για την οικογένεια. Ο καθαρισμός σαλονιού σπιτιού είναι απαραίτητος για να εξασφαλίσουμε οτι διατηρούμε υψηλή υγιεινή στο σπίτι μας! Τα καλά νεα είναι οτι δεν χρειάζεται να κουνηθούμε καθόλου, τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού έρχονται και πραγματοποιούν τον καθαρισμό χαλιών στο σπίτι μας!

Σε έναν τέτοιο χώρο θα πρέπει να τηρούνται οι υψηλότεροι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τόσο για τους καλεσμένους όσο και για την οικογένεια. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί και το χειρότερο από όλα είναι αόρατοι, όπως είναι τα ακάρεα. Τα προβλήματα που προκαλούν όμως είναι ορατά πάνω στο δέρμα καθώς μπορεί να εμφανιστούν εξανθήματα, σπυράκια και φαγούρα. Όσο και αν φροντίζουμε μόνοι μας τον καθαρισμό σαλονιού σπιτιού, υπάρχουν αόρατες απειλές που μόνο ο επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού απο εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού μπορεί να εξαφανίσει.

Σε τέτοια ζητήματα η πρόληψη είναι η καλύτερη απάντηση στα δυνητικά προβλήματα. Όσο καλά καθαριστικά κι αν χρησιμοποιούνται κι όσο καλές μεθόδους καθαρισμού κι αν έχετε σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Ο ιδανικός καθαρισμός σαλονιού σπιτιού απαιτεί συνδυασμό τριών τουλάχιστον ειδικών καθαριστικών μηχανημάτων το καθένα από τα οποία εκπληρώνει έναν ξεχωριστό σκοπό.

Καθαρισμός σαλονιού σπιτιού: Ποιά είναι τα στάδια;

Πρώτο Στάδιο 

Ο πρώτος στόχος που πρέπει να εκπληρωθεί όταν κάνουμε καθαρισμό σαλονιού  είναι ο καθαρισμός εις βάθος τόσο στον καναπέ όσο και στα μαξιλάρια καθώς εκεί δημιουργούνται οι εστίες των μικροβίων και των παθογόνων μικροοργανισμών. Το βασικό χαρακτηριστικό της πρώτης ηλεκτρικής συσκευής που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να είναι η υψηλή ισχύς αναρρόφησης μέσο της οποίας θα γίνεται καθαρισμός σαλονιού σε τουλάχιστον πέντε εκατοστά. Έτσι διασφαλίζεται ο εις βάθος καθαρισμός και η εξάλειψη των ήδη υπαρχόντων παθογόνων μικροοργανισμών.

Δεύτερο στάδιο καθαρισμού σαλονιού 

Το δεύτερο στάδιο του καθαρισμού σαλονιού αφορά την εξαφάνιση των λεκέδων χωρίς να βραχεί το εσωτερικό καναπέ και το υλικό που έχουν στο εσωτερικό τους τα μαξιλάρια. Η αποδοτικότερη και πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να χρησιμοποιηθεί κάποιο καθαριστικό μηχάνημα το οποίο θα κάνει ταυτόχρονα πλύση κι απόπλυση.

Πρακτικά, το στόμιο της καθαριστικής μηχανής, από την κάτω πλευρά, ρίχνει το ειδικό απορρυπαντικό το οποίο είναι άκρως ακίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και παράλληλα φιλικό προς το περιβάλλον και από την πάνω πλευρά του στομίου το αναρροφεί με αποτέλεσμα ο καναπές να έχει μια αίσθηση υγρασίας η οποία εξαφανίζεται σε διάστημα δύο ωρών. Κατόπιν συνεννόησης με τον εξειδικευμένο συνεργάτη μπορείτε να επιλέξετε και το άρωμα του καθαριστικού που θα χρειαστεί.

Τρίτο Στάδιο

Το τελευταίο στάδιο στο καθαρισμό σαλονιού σπιτιού περιλαμβάνει την ατμοαπολύμανση κατά την οποία οι επιφάνειες των επίπλων του καθιστικού περνιούνται με ατμό. Ο ατμός όχι μόνο απολυμαίνει πλήρως τις επιφάνειες αλλά σκοτώνει και τα μικρόβια τα οποία επωάζονται στο εσωτερικό τους. Με την ατμοαπολύμανση διασφαλίζεται την υγιεινή και την καθαριότητα για τουλάχιστον έξι μήνες μετά την περάτωση του καθαρισμού.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους συνεργάτες του  MyConstructor για να σας απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να ευχαριστηθείτε το καθαρό σας σαλόνι. Κάντε βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σπιτιού στις καλύτερες τιμές άμεσα και γρήγορα όποτε εσείς επιθυμείτε. Βρείτε τώρα όλα τα αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού στις καλύτερες τιμές. 

Θελω καθαρισμό σαλονιου

Πως να καθαρίσεις το στρώμα σου;

Καθαρισμός Στρωμάτων: Πως να καθαρίσεις το στρώμα του κρεβατιού σου; Εύκολες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις! Το κρεβάτι μας αποτελεί τη μικρή φωλιά μας στο σπίτι. Το χώρο που [...]

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά;

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά; Διαχρονικά λαμπερά μάρμαρα! Το μάρμαρο αποτελεί υλικό που εκτιμάται πολλά χρόνια τόσο για την αισθητική του όσο και για την αντοχή του. [...]

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου;

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου; Μάθε τις κύριες αιτίες και τι μπορείς να κάνεις! Το ψυγείο σε κάθε σπίτι αποτελεί συσκευή πρώτης ανάγκης αφου στηριζόμαστε στη λειτουργία της [...]

Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Ιδέες για να ξεχωρίσετε φέτος τα Χριστούγενννα! Διακοσμήστε το τραπέζι σας και απολαύστε τα Χριστούγεννα. Τα χριστούγεννα είναι πλέον μία ανάσα μακριά, και ενώ η κατάσταση φαίνεται [...]

Φεβρουάριος 8th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο καθαρισμού σαλονιού: Συμβουλές απο τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!