Τοποθέτηση Πλακιδίων

4.8/5
59 Αξιολογήσεις
Τοποθέτηση Πλακιδίων
4.8/5
59 Αξιολογήσεις
Ενημερωθείτε για την διαδικασία, τις ιδιαιτερότητες και το κόστος για την τοποθέτηση πλακιδίων!
Τοποθέτηση Πλακιδίων Δαπέδου για επιφάνειες >50τμ
από
6.9
€/m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα,πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά!!!
Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη. Ο κ.Νίκος μας έβαλε πλακάκια στο μπαλκονι. Πολύ καλός στη δουλειά του.
Επέλεξα το MyConstructor για την τοποθέτηση πλακιδίων.Συνέπεια και ταχύτητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ματθαίος Ολυμπίου
4.6/5
9
hires 443 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές & υλικά εξαιρετικής ποιότητας για την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές & υλικά εξαιρετικής ποιότητας για την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
8.9 €/m² + φπα
Στυλιανός Συμεωνίδης
4.8/5
58
hires 507 ραντεβού calendar 6+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διασφαλίζουμε για εσάς ένα τέλειο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διασφαλίζουμε για εσάς ένα τέλειο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
8.5 €/m² + φπα

Τοποθέτηση Πλακιδίων - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τοποθέτηση Πλακιδίων 

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όταν κάνουμε ανακαίνιση ενός σπιτιού να εννοούμε μόνο την ανακαίνιση του μπάνιου ή την αντικατάσταση των πατωμάτων με πατώματα πλακιδίων. Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο εργασίες αυτές ανανεώνουν την αισθητική του σπιτιού μας.

Τα σύγχρονα πλακάκια έχουν χρησιμοποιηθεί σε ευρεία κλίμακα στις καινούριες κατασκευές τα τελευταία είκοσι χρόνια (στην Ελλάδα τουλάχιστον). Έχουν συνδυαστεί με την υψηλή και την μοντέρνα αισθητική. Αυτό αποδεικνύεται και από τους πολλούς καταναλωτές που προτίμησαν να αντικαταστήσουν τα παλιά πλακάκια και πατώματα με τα σύγχρονα. Αυτό συμβαίνει συνήθως για οικονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για λόγους αισθητικής αναβάθμισης του χώρου τους. 

Υπάρχουν ακόμα καταναλωτές που είναι σκεπτικοί με το αν όντως αναβαθμίζουν το χώρο και παραμένουν “πιστοί” σε παραδοσιακούς τύπους πατωμάτων (όπως τα ξύλινα δάπεδα ή τα μωσαϊκά πατώματα). Αυτό είναι ένα φυσιολογικό γεγονός που έχει να κάνει με την αίσθηση του γούστου κάθε καταναλωτή. 

Επίσης, καθιερώθηκε η τοποθέτηση πλακιδίων στο μπάνιο ή το δάπεδο για κάποιους πρακτικούς λόγους, όπως ότι καθαρίζεται πιο εύκολα και ότι έχει θερμομόνωση.

Πλακάκια - Επιφάνειες Τοποθέτησης

Ακόμα, είναι σημαντικό η επιφάνεια που θα γίνει η τοποθέτηση πλακιδίων, είτε είναι κάθετη, είτε οριζόντια να είναι ευθυγραμμισμένη και λεία. Με άλλα λόγια, πρέπει να είναι έτοιμη η επιφάνεια εφαρμογής για να δουλέψει το συνεργείο, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα στην τοποθέτηση και στην συνολική εργασία.

Εξίσου σημαντική είναι η ποιότητα των πλακιδίων που θα χρησιμοποιηθούν. Εάν, για παράδειγμα, τα πλακάκια που έχουν αγοραστεί είναι Β’ ή Γ διαλογής, όπως συνηθίζεται να αναφέρονται τα πλακάκια χαμηλής ποιότητας. 

Ακόμα και το πιο έμπειρο συνεργείο, θα δυσκολευτεί να τα τοποθετήσει και είναι πολύ πιθανό να μην έχετε άψογο αποτέλεσμα.

Τοποθέτηση Πλακιδίων Τιμές

Οι τιμές για τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου εξαρτώνται από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου που σας ενδιαφέρει η τοποθέτηση.  

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Τοποθέτηση Πλακιδίων;

Στο MyConstructor συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στην τοποθέτηση πλακιδίων. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές!

Μπορείτε να βρείτε τις τιμές και τις αξιολογήσεις των επαγγελματιών μας και να τις συγκρίνετε μεταξύ τους, προκειμένου να βρείτε εκείνον που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. 

Δεν ξέρετε πώς να κλείσετε το ραντεβού σας;

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για τοποθέτηση πλακιδίων εύκολα και γρήγορα, σε λίγα μόνο clicks, μέσω της πλατφόρμας μας, επιλέγοντας τη μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί. 

Διαφορετικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα προγραμματίσουν το ραντεβού σας με τον επαγγελματία της επιλογής σας!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την Τοποθέτηση Πλακιδίων;

plus
Για την Τοποθέτηση Πλακιδίων πρέπει να επισημανθεί ότι η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου είναι απόλυτα σημαντική καθώς εάν προσπαθήσετε μόνοι σας, η ταλαιπωρία ακόμα και το κόστος θα είναι μεγαλύτερα. 

Σε αυτόν τον τομέα, στο MyConstructor σας βοηθάμε να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για τις ανάγκες σας μέσω των διαθέσιμων αξιολογήσεων για τα έργα των συνεργείων. 

Επιπλέον, σε οποιαδήποτε δυσκολία των εργασιών το συνεργείο του MyConstructor θα μπορεί να την αντιμετωπίσει με ταχύτητα και εγγύηση αποτελέσματος λόγω της συσσωρευμένης πείρας και της συνέπειας.

Τι ιδιότητες πρέπει να προσέξω στα πλακάκια;

plus
Η απορροφητικότητα πρέπει να είναι στο ελάχιστο ποσοστό (να προσεγγίζει το 0%) έτσι ώστε να δίνει στα πλακίδια αντοχή στον παγετό και στις μεταβολές της θερμοκρασίας. 

Με άλλα λόγια, πρέπει τα πλακίδια είτε χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους να αντέχουν στην υγρασία, στις υψηλές, αλλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Όσον αφορά την αντοχή στη χρήση εννοούμε ότι πρέπει να έχουν υψηλή αντοχή στην απότριψη (τριβή) και στη χάραξη.

Τα πλακίδια δοκιμάζονται με διάφορες μεθόδους (υγρή ή ξηρή) και κατατάσσονται ανάλογα με την αντοχή τους στο αντίστοιχο group. 
Τα group είναι τα εξής:
  • Group 1: Πλακίδια ελαφριάς καταπόνησης αποκλειστικά για τοίχους εσωτερικών χώρων.
  • Group 2: Πλακίδια ελαφριάς καταπόνησης για εσωτερικούς τοίχους και για δάπεδα μπάνιων.
  • Group 3: Πλακίδια μέτριας καταπόνησης για δάπεδα εσωτερικών χώρων.
  • Group 4: Πλακίδια βαριάς καταπόνησης για χώρους αυξημένης χρήσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
  • Group 5: Πλακίδια βαριάς και πολύ βαριάς καταπόνησης για χώρους υψηλής χρήσης με αυξημένη αντοχή στην τριβή και χρησιμοποιούνται το ίδιο αποτελεσματικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Όπως γίνεται κατανοητό όσο πιο ανθεκτικά είναι τα πλακίδια στην τριβή και γενικότερα στη χρήση , τόσο πιο υψηλά κατατάσσεται στα group.

Εκτός από τις ιδιότητες που περιγράφονται παραπάνω, άλλες προδιαγραφές/χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε είναι η επιπεδότητα, η αντιολισθηρότητα , η αντοχή στον παγετό, η αντοχή σε χημικά κ.ά. οι οποίες πρέπει να μπορούν να απαντηθούν εφόσον ζητηθεί.

Τι είδη πλακιδίων χρησιμοποιούνται για τα δάπεδα;

plus
Τα πλακάκια δαπέδου χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες και ποιότητες, καθώς αποτελούν κοινή περίπτωση επένδυσης. Σε κάθε περίπτωση χρήσης (οικιακή ή επαγγελματική) υπάρχουν τα κατάλληλα πλακάκια με τις σωστές τεχνικές προδιαγραφές για κάθε εφαρμογή.

Μια κατηγορία, που διαδίδεται ραγδαία και αποκτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά πλακιδίων τα τελευταία χρόνια, είναι τα πλακάκια τύπου ξύλου. Τα πλακάκια τύπου ξύλου περιλαμβάνουν πληθώρα διαστάσεων και χρωματικών αποχρώσεων. Άλλες κατηγορίες είναι τα πορσελανάτα και τα κεραμικά και συνήθως τα τελευταία χρησιμοποιούνται σε μικρές διαστάσεις.

Μια άλλη μεγάλη και δημοφιλής κατηγορία είναι αυτή των τύπου πέτρας, τα οποία συναντώνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Πλακάκια αυτής της κατηγορίας χρησιμοποιούνται σε αυλές, σε γκαράζ, σε πεζοδρόμια, σε σκάλες ακόμα και σε βεράντες. Το υλικό κατασκευής τους συνήθως είναι πορσελάνη αλλά χρησιμοποιούνται και κεραμικά με μεγαλύτερη διάρκεια ψησίματος και κατά συνέπεια σκληρότερα και ανθεκτικότερα. 

Αποτελούν μια εναλλακτική λύση της φυσικής πέτρας που είναι σαφώς πρακτικότερη και οικονομικότερη. Τα πορσελάνινα πλακίδια επιλέγονται για εξωτερικούς χώρους σπιτιών και γενικότερα μεγάλων κατασκευών.

Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου – Τι διαστάσεις πλακάκια να επιλέξω;

plus
Εδώ δεν υπάρχει ιδανική συνταγή. Ο κανόνας που μπορείτε να συμβουλευτείτε είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια, τόσο μεγαλύτερες πρέπει να είναι οι διαστάσεις. Μια άλλη λύση που σας προτείνουμε εμείς είναι να ρωτήσετε κάποιον πολιτικό μηχανικό, κάποιον αρχιτέκτονα ή κάποιον διακοσμητή για την γνώμη του ή ακόμα καλύτερα το συνεργείο που θα κάνει την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου. 

Οι επαγγελματίες έχουν δει πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις και μπορούν να σας προτείνουν λύση που θα σας ικανοποιήσει πρακτικά και αισθητικά. Πάντως είναι προτιμότερο να ζητήσετε την γνώμη κάποιου που να γνωρίζει το αντικείμενο. 

Μην ακούσετε κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, που θέλει να βοηθήσει σίγουρα, αλλά μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα λόγω της φυσιολογικής απειρίας στην τοποθέτηση πλακιδίων.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Τοποθέτηση Πλακιδίων Δαπέδου για επιφάνειες >50τμ
από
6.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Πλακιδίων Δαπέδου για επιφάνειες
από
7
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου
από
9.9
€/ m²
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα