Απεγκατάσταση Κλιματιστικού

4.7/5
2068 Αξιολογήσεις

Βρείτε ψυκτικό για απεγκατάσταση κλιματιστικού εύκολα και γρήγορα!

Βρείτε τον κατάλληλο ψυκτικό για απεγκατάσταση κλιματιστικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ενημερωθείτε για την ορθή διαδικασία και το κόστος!

 • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
 • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
 • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
 • Εγγύηση Ικανοποίησης
 • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
2068
Αξιολογήσεις
10862
Eργασίες
80+
Υπηρεσίες

Κλείστε ραντεβού για απεγκατάσταση κλιματιστικού εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα

Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Για την απεγκατάσταση κλιματιστικού, με τον κο Νίκο είμαι αρκετά ικανοποιημένη.
Μόνο το myconstructor με εξυπηρέτησε μέσα στον καύσωνα! Να είστε καλά.
Συνεπής επαγγελματίας και γνώστης των εργασιών!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
5.0
(112 Αξιολογήσεις)

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Γιάννης

5.0

(112 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.9
(619 Αξιολογήσεις)

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Card image cap
Παναγιώτης
Ιωαννάτος

4.9

(619 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.8
(485 Αξιολογήσεις)

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Card image cap
Γιάννης
Τσέλας

4.8

(485 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για την Aπεγκατάσταση Kλιματιστικού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μάθετε τα πάντα για την Aπεγκατάσταση Kλιματιστικού

Σχετικά με την Απεγκατάσταση του Κλιματιστικού το πιο συνετό είναι να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ψυκτικό για την σωστή διαδικασία είτε θέλετε να μεταφέρετε το κλιματιστικό σε άλλο δωμάτιο, σε άλλο σπίτι, είτε θέλετε να το αποθηκεύσετε για κάποιο άλλο λόγο για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να μοιάζει απλή διαδικασία αλλά, αν γίνει με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, τόσο για την απόδοση του κλιματιστικού, όσο ακόμα και στη λειτουργία του.

Απεγκατάστασης Κλιματιστικού Οδηγίες: Ποια είναι η διαδικασία;

Καλό είναι να γνωρίζετε τη διαδικασία που συνήθως ακολουθείται για την απεγκατάσταση του κλιματιστικού σας και συνοψίζεται στα παρακάτω βήματα.

Απεγκατάστασης Κλιματιστικού Οδηγίες:
 1. Η προσεκτική αφαίρεση του ψυκτικού υγρού είναι το πρώτο και από τα πιο σημαντικά βήματα. Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο από επαγγελματία ψυκτικό, καθώς ενέχει κινδύνους αν γίνει από κάποιον που δεν έχει βασικές γνώσεις και μπορεί να προκληθεί ατύχημα.

 2. Απεγκατάσταση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού. Στη συνέχεια ακολουθεί η απεγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού συστήματος. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια κλείνουμε την ηλεκτρική παροχή κατεβάζοντας το γενικό διακόπτη του πίνακα.
  Έπειτα, ο ψυκτικός θα αποσυνδέσει το καλώδιο της ηλεκτρικής παροχής και το καλώδιο που συνδέει την εξωτερική με την εσωτερική μονάδα. Τέλος, αποσυνδέονται οι ψυκτικές σωληνώσεις και βγαίνει η εξωτερική μονάδα από τη βάση της.

 3. Απεγκατάσταση εσωτερικής μονάδας air condition. Επόμενη ενέργεια είναι η αποσύνδεση της εσωτερικής μονάδας. Ο ψυκτικός ανοίγει μια μικρή τρύπα στο τοίχο στο σημείο που υπάρχουν τα καλώδια με διάμετρο τέτοια που να μπορεί να καλυφθεί με λίγο στόκο και τραβάει τα καλώδια και τους ψυκτικούς σωλήνες με προσοχή προς τα μέσα. Έπειτα κατεβάζει το κλιματιστικό και στοκάρει τις τρύπες που δημιουργήθηκαν με την αποξήλωση.

Με την αποσύνδεση και της εσωτερικής μονάδας ολοκληρώνεται η απεγκατάσταση του συστήματος και είναι έτοιμο για μεταφορά ή αποθήκευση

Αν έχετε σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, προσέξτε λίγο παραπάνω τη συσκευασία του, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Σημαντικό ρόλο στην μεταφορά του κλιματιστικού έχει η θέση του κλιματιστικού που πρέπει να είναι όρθια.

Μετά την απεγκατάσταση του κλιματιστικού σας, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο ψυκτικό για την επανεγκατάσταση του στην νέα θέση καθώς θα έχει καλύτερη εξοικείωση με το μηχάνημα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο. 

Ο τεχνικός επίσης μπορεί να σας βοηθήσει με τη σωστή απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού στο χώρο σας για τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού;

Για την απέγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε έναν επαγγελματία που ξέρουμε ότι θα προσέξει πολύ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απεγκατάστασης, ώστε να μη προκληθεί κάποιο ατύχημα ή κάποια φθορά τη μονάδα. 

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους ψυκτικούς στο είδος τους ώστε να σας προσφέρουν τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες της αγοράς, στις καλύτερες τιμές. 

Κλείστε το ραντεβού σας online μέσω της πλατφόρμας μας, σε λίγα μόλις λεπτά, ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και ένας εκπρόσωπος μας θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία για εσάς, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280

1

1
Responsive image

Κλείστε το ραντεβού σας για Aπεγκατάσταση Κλιματιστικού!

Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις σε λίγα μόλις λεπτά!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού σου online!
Brands που μας εμπιστευονται