Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Αξιόπιστος και εργατικός. Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία.
Εξαιρετική και υπεύθυνη εργασία! Αναμφίβολα θα τους προτιμώ για οποιαδήποτε μεταφορά!
Άψογος επαγγελματίας, οργανωμένος, συνεπής, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(184 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Ιωάννης
Βελόπουλος

4.7

(184 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(256 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Άρης
Καλογήρου

4.7

(256 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(428 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Card image cap
Νίκος
Σταυριανός

4.7

(428 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Μετακόμιση Δυάρι
Ενοικίαση Ανυψωτικού
Μετακόμιση Τριάρι
Μετακόμιση Τεσσάρι
Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Τι πρέπει να προσέξεις στη μετακόμιση σου;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να γίνει η μετακόμισή σου η πιο απλή διαδικασία!

H Μετακόμιση είναι μια διαδικασία που λίγοι θα περιέγραφαν ως ευχάριστη. 

Ακόμα και η πιο απλή μετακόμιση ενός μικρού σπιτιού, καταναλώνει πολύ από το χρόνο μας με το σχεδιασμό της μετακόμισης, το πακετάρισμα, το καθάρισμα και τη μεταφορά.

Όταν πια όντως φτάσουμε στο καινούριο σπίτι, βρισκόμαστε μπροστά σε άλλες προκλήσεις. Μπορεί να ακούγεται απλό το που θα βάλουμε εκείνο το τέλειο βάζο που βρήκαμε σε τέλεια ευκαιρία στο ταξίδι μας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι. 

Ακόμα και που ακριβώς θα τοποθετήσουμε τα καλά μας σερβίτσια δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε. Και ας είμαστε ειλικρινείς με όλη αυτή τη πίεση της μετακόμισης το να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις τώρα είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε. 

Από την άλλη πλευρά, το να κάνουμε κάποιες μικροδουλειές στο καινούριο μας σπίτι από την αρχή θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα.

Με αυτές τις συμβουλές που θα δούμε παρακάτω θα κάνουμε τη μετακόμιση πιο απλή και έτσι, θα είμαστε πανέτοιμοι όταν θα φτάσει το φορτηγό!

#1 Βρίσκουμε τη Μεταφορική που μας Ταιριάζει

Αυτό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στη μετακόμιση μας. Είναι αλήθεια ότι είναι πάρα πολλές οι μεταφορικές εταιρείες, αλλά το να βρούμε την μεταφορική που μας ταιριάζει ώστε να τους εμπιστευτούμε με τα πολύτιμα πράγματα μας είναι δύσκολο. 

Σίγουρα η τιμή είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες στη διαδικασία της επιλογής μεταφορικής εταιρείας που θα πραγματοποιήσει την μετακόμιση μας, χωρίς αυτό να διευκολύνει τα πράγματα. 

Εκτός από την τιμή που είναι σημαντικός παράγοντας κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, η πληροφόρηση για την κάθε μεταφορική παίζει καθοριστικό ρόλο αφού θέλουμε να υπάρξει ασφάλεια και συνέπεια στη μεταφορά των αντικειμένων μας. Με άλλα λόγια, όσες περισσότερες πληροφορίες έχουμε για τις προηγούμενες μετακομίσεις της όποιας εταιρίας σκεφτόμαστε να εμπιστευτούμε, τόσο ασφαλέστερα θα νιώσουμε για την “επιτυχία” της μετακόμισης και την αποφυγή απροόπτων.

Ένα σύστημα αξιολογήσεων όπως του MyConstructor.gr, βελτιώνει την έγκαιρη και αντικειμενική πληροφόρηση σας από τους ίδιους τους προηγούμενους πελάτες που εκφράζουν τη γνώμη τους για την υπηρεσία που έλαβαν. 

Αυτό κάνει τον κάθε χρήστη της πλατφόρμας να αισθάνεται περισσότερη σιγουριά και να μπορεί να διακρίνει ανάμεσα στους πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματίες με μεγαλύτερη ευχέρεια και με την εγγύηση της επιλογής τους από μια εταιρία αλλά και από τις κριτικές των πελατών. Έτσι η επιλογή μεταφορικής δεν εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από το κόστος και την προσφορά που δίνει ο μεταφορέας αλλά και από την αξιοπιστία του, μέσω των πολλών και διαφορετικών κριτικών που έχει. 

Ειδικά αν κάποιος έχει συγκεντρώσει αρκετές θετικές κριτικές τόσες ώστε να δικαιολογούν τον όγκο εργασίας τους, σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τους άλλους και οι χρήστες τον προτιμούν.

#2 Καθαρίστε το Σπίτι

Ενώ οι περισσότεροι όταν αφήνουν ένα σπίτι φροντίζουν να το καθαρίζουν υπάρχουν και αυτοί που το αφήνουν ακατάστατο στον επόμενο. Όπως και να είναι εμείς όταν μπαίνουμε σε ένα καινούριο σπίτι, πρέπει να το καθαρίζουμε, ώστε να ξέρουμε ότι έχει γίνει καλή και σωστή απολύμανση. 

Για το πρώτο μεγάλο καθάρισμα καλό θα ήταν να προσλάβουμε ένα ειδικό συνεργείο καθαρισμού για δύο απλούς λόγους. 

Πρώτον, για να γίνει καλή και σωστή απολύμανση από ειδικούς με τα κατάλληλα μηχανήματα και δεύτερον γιατί πολύ απλά δεν έχουμε χρόνο και για αυτό. 

#3 Αλλάξτε τις Κλειδαριές στις Πόρτες

Με το που κλείσετε τη συμφωνία για το καινούριο σας σπίτι και πάρετε στα χέρια σας τα κλειδιά, είτε αγοράστε και εγκαταστήσετε μόνοι σας καινούριες κλειδαριές, είτε προσλάβετε έναν κλειδαρά που θα το κάνει και ίσως με πιο σίγουρα αποτελέσματα. 

Αυτή η κίνηση είναι απαραίτητη λόγω του ότι δεν ξέρουμε σε ποιους μπορεί να έχουν δώσει κλειδιά οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, οπότε καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

#4 Βάψιμο των Χώρων πριν την Μετακόμιση

Είναι σαφέστατα πιο εύκολο να βαφεί ένας άδειος χώρος από ότι είναι ένα σπίτι με έπιπλα. Καλό θα ήταν να προσλάβετε κάποιον ειδικό για να αναλάβει το βάψιμο, αφού το καινούριο μας σπίτι θέλουμε να λάμπει και να είναι όμορφο. Οπότε καλό θα ήταν να μας το φροντίσει ένας επαγγελματίας. 

Δώστε χρόνο στο βάψιμο και κάντε το πολλές μέρες πριν έρθουν οι μεταφορείς με τα πράγματα, ώστε να έχει χρόνο να στεγνώσει η μπογιά. Αν σας φαίνεται δύσκολο να αποφασίσετε από τώρα ποιο χρώμα θέλετε για το βάψιμο σπιτιού, γιατί δεν ξέρετε ακόμα πώς θα είναι με τα καινούρια έπιπλα, μια ασφαλής επιλογή είναι να διαλέξετε ένα λευκό ή ανοιχτό μπεζ. 

Μετά, το να προσθέσετε έξτρα χρώμα θα είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία!

#5 Oργανώστε Σωστά τις Ντουλάπες σας

Από τα πιο σημαντικά βήματα σε μια μετακόμιση είναι να θέσουμε σωστές βάσεις στις ντουλάπες μας και τους αποθηκευτικούς μας χώρους

Αγοράστε εξ αρχής τα πράγματα που θα χρειαστείτε για να οργανώσετε σωστά τις ντουλάπες σας, ώστε όταν έρθουν το φορτηγό να είστε έτοιμοι για να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. 

Σκεφτείτε από πριν που θα αποθηκεύσετε το κάθε αντικείμενο. Για παράδειγμα που θα μπουν τα καλοκαιρινά αν μετακομίζετε χειμώνα και οπότε δεν θα τα χρειαστείτε άμεσα ή το αντίθετο.

#6 Έλεγχος των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων

Αν μετακομίζουμε σε καινούριο χώρο που δεν ξέρουμε ακόμα αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιφυλάσσονται εκπλήξεις σε σχέση με τα ηλεκτρολογικά. 

Πέρα από τα έξτρα καλώδια, πρίζες που μπορεί να χρειαστούμε, κεραία για την τηλεόραση κλπ. από το Νοέμβριου του 2011 είναι απαραίτητο να έχουμε Πιστοποιητικό ΔΕΗ. 

 Η επίσκεψη ενός ηλεκτρολόγου είναι απαραίτητη, ώστε να κοιτάξει τυχόν προβλήματα που μπορεί να βάλουν και σε κίνδυνο εμάς και την οικογένεια μας. 

# 7 Κάντε Έλεγχο των Κουφωμάτων.

Τα κουφώματα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να τσεκάρουμε στο καινούριο σπίτι. Αν δεν είναι καλά και από υλικό που είναι μονωτής θέρμανσης και ήχου τότε θα κρυώνουμε το χειμώνα και θα ζεσταινόμαστε το καλοκαίρι αλλά και θα έχουμε πρόβλημα με τον ήχο. 

Πριν μετακομίσουμε λοιπόν, κάνουμε ένα καλό έλεγχο των κουφωμάτων και αν δεν είναι ποιοτικά τότε πρέπει οπωσδήποτε να τα αλλάξουμε άμεσα, γιατί αλλιώς το καινούριο σπίτι θα μας κοστίσει ακριβά. Πολύ καλή επιλογή για νέα κουφώματα είναι από το PVC υλικό που είναι καλός μονωτής και είναι το οικονομικότερο υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά για κουφώματα. Επίσης είναι και πολύ φιλικό για το περιβάλλον!

#8 Ελέγχουμε τον Καυστήρα

Έξτρα σημαντικό βήμα όταν μπαίνουμε σε καινούριο σπίτι, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το χειμώνα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό, να βεβαιωθούμε ότι ο καυστήρας μας είναι καθαρός έτσι ώστε να μη καταναλώνουμε άσκοπα ενέργεια και χρήμα. 

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα δείτε ότι η μετακόμιση μπορεί να γίνει πολύ πιο απλή διαδικασία! Εσείς απολαύστε το καινούριο σας σπίτι και για όποια τεχνική εργασία χρειαστείτε, στο MyConstructor.gr είμαστε πάντα κοντά σας.

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Μετακόμιση online!
Brands που μας εμπιστευονται