Καθαρισμός Χαλιών στο Σπίτι

4.9/5
674 Αξιολογήσεις

Βρείτε επαγγελματίες καθαριστές χαλιών που εκτελούν αποτελεσματικούς καθαρισμούς χαλιών και απαλλαγείτε από ακάρεα, μικροοργανισμούς και σκόνη!

hero

Καθαρισμός Χαλιών σε όλη την Αττική

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
2338
Eργασίες
star674
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Καθαρισμό Χαλιών Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε ένα η περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Φοβερή εξυπηρέτηση, σωστός επαγγελματίας!
Φοβερός καθαρισμός χαλιών τα χαλιά δείχνουν σαν καινούργια!
Ο κύριος Σωτηρέλος έκανε εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ.

Καθαρισμός Χαλιών στο σπίτι - Ό,τι πρέπει να ξέρετε!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γιατί είναι απαραίτητο να διατηρούνται τα χαλιά μας καθαρά;

Αναντίρρητα, το να διατηρούνται τα χαλιά καθαρά και καινούργια μόνο όφελος και κέρδος μπορεί να επιφέρει. Διανύοντας την καθημερινότητα δεν αντιλαμβανόμαστε πως ο οποιοσδήποτε μικροοργανισμός μεταφέρεται από την περιοχή των παπουτσιών στο εσωτερικό του σπιτιού και πρώτα από όλα πάνω στα χαλιά. 

Με τον τρόπο αυτό, εγκυμονούν κίνδυνοι όχι μόνο για τη διατήρηση των εκάστοτε χαλιών αλλά πόσο μάλλον για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ειδικότερα, με τον όρο μικροοργανισμοί εννοούμε τα λεγόμενα ακάρεα, είδος αραχνιδίων που είναι αδύνατον να διακριθούν με γυμνό μάτι, προκαλούν ωστόσο διάφορα αναπνευστικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, προκαλούν αλλεργίες και άσθμα στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ από την άλλη μεριά αλλοιώνουν το ίδιο το χαλί θαμπώνοντας το χρώμα του και κάνοντας απαραίτητη την γρήγορη αντικατάσταση του.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι ο συστηματικός καθαρισμός χαλιών στο σπίτι. Πολλά νοικοκυριά στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν τα χαλιά τους καθαρά και χωρίς φθορά, εφαρμόζουν διάφορες μεθόδους καθαρισμού χαλιών, οι οποίες όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν ένα σίγουρο αποτέλεσμα καθαρισμού και ανανέωσης. 

Συνεπώς, ο καθαρισμός χαλιών στο σπίτι πρέπει να γίνεται με την βοήθεια ενός σύγχρονου και εξειδικευμένου συνεργείου, ώστε οποιοσδήποτε μικροοργανισμός να εξολοθρεύεται από την περιοχή των χαλιών.

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών είναι η καλύτερη λύση αν θέλετε τα χαλιά σας να απαλλαγούν από κάθε είδος μικροοργανισμού. 

Ο βιολογικός καθαρισμός αφαιρεί ιούς και ακάρεα που συσσωρεύονται καθημερινά στα χαλιά σας και δεν είναι αντιληπτά με γυμνό μάτι, προστατεύοντας σας από παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να βλάψουν το αναπνευστικό σας σύστημα.

Για βιολογικό καθαρισμό, απαιτείται συγκεκριμένος εξοπλισμός, ο οποίος αφαιρεί κάθε είδος λεκκέ εύκολα και γρήγορα. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό χαλιών στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Το κόστος για βιολογικό καθαρισμό χαλιών εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του χαλιού. 

Οφέλη από τον τακτικό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι

#1 Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών μας.
Ο συχνός καθαρισμός από μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών θα επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των χαλιών μας και θα συντηρήσει την επένδυση στο πάτωμα μας.

#2 Προστατεύει τον αέρα του εσωτερικού περιβάλλοντος.
Τα χαλιά μας αν δεν τα φροντίζουμε μπορεί να αποτελούν εστία μόλυνσης. Αν όμως τα καθαρίζουμε συστηματικά και κάνουμε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο επαγγελματικό καθαρισμό θα αποτρέψουμε την εστίαση μικροβίων και έτσι θα προστατέψουμε τον εσωτερικό αέρα του χώρου.

#3 Κάνει πιο εύκολη τη συντήρηση των χαλιών.
Οι λεκέδες των χαλιών συνήθως λόγω του ότι δεν είναι πάντα άμεσα ορατοί ξηραίνονται με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τους απομακρύνουμε με το κοινό σκούπισμα που κάνουμε σπίτι. Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών στο σπίτι θα απομακρύνει αυτούς τους ξηρούς λεκέδες και θα είναι εύκολο να κάνουμε εμείς συντήρηση.

#4 Προλαμβάνει τη δημιουργία αλλεργιών και βακτηρίων.
Πολύ συχνά τα χαλιά μας γίνονται εστία ακάρεων. Τα ακάρεα είναι είδος αραχνιδίων που είναι αδύνατον να διακριθούν με γυμνό μάτι, προκαλούν ωστόσο διάφορα αναπνευστικά προβλήματα. Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών θα εξαφανίσει τέτοιες τυχόν εστιάσεις.

#5 Ομορφαίνει κάθε χώρο.
Κάθε χώρος που έχει ένα βρώμικο χαλί είναι άσχημος. Το να προσέχουμε τα χαλιά μας και να κάνουμε τον απαραίτητο καθαρισμό θα δώσει ζωή στο χαλί μας και θα ομορφύνει το χώρο.

#6 Ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.
Συνδυαστικά με το από πάνω έτσι και στον εργασιακό χώρο ένα καθαρό χαλί που ομορφαίνει το χώρο θα ενισχύσει το ηθικό των εργαζομένων.

#7 Εξασφαλίζει την εγγύηση.
Οι περισσότερες εγγυήσεις χαλιών συμπεριλαμβάνουν ότι για να ισχύουν θα πρέπει να κάνουμε συχνό επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών για να μας αποζημιώσουν σε κάθε περίπτωση. Έτσι με τον συστηματικό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι φροντίζουμε για την επένδυση μας.


Επαγγελματικό πλύσιμο χαλιών στο σπίτι

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν το πλύσιμο χαλιών στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Μπορούν να αναλάβουν χωρίς πρόβλημα οποιονδήποτε λεκκέ και να  κάνουν το χαλί σας να φαίνεται σαν καινούργιο!

Το πλύσιμο τον χαλιών πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο πριν αποφασίσετε να ξε-στρωσετε και να τα αποθηκεύσετε στην αποθήκη. Αν και το πλύσιμο χαλιών είναι κάτι που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας, συνίσταται να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία να το κάνει, προκειμένου να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. 

Οι επαγγελματίες μας θα πλύνουν, θα αποστειρώσουν και θα αποθηκεύσουν το χαλί σας, απαλλάσσοντας το από κάθε είδους μικροοργανισμό.

Καθαρισμός Χαλιών Αθήνα: Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Στο MyConstructor εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αττική! Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας online και εμείς θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στον κατάλογο επαγγελματιών του MyConstructor θα βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες καθαριστές χαλιών που πραγματοποιούν καθαρισμούς χαλιών κατ'οίκον. 

Όλα μας τα συνεργεία διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό φιλικό ως προς τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον που στοχεύουν στην εξόντωση των μικροοργανισμών και την απομάκρυνση της σκόνης. 

Καλέστε μας 210 300 9323!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Καθαρισμός χαλιών τιμές: Ποιά είναι η τιμή για τον Καθαρισμό Χαλιών;

plus
Ενδεικτική τιμή: 3,5€/m²
Δείτε τις τιμές για Καθαρισμό Χαλιών εδώ!

Πώς μπορώ να υπολογίσω την τιμή του Καθαρισμού Χαλιών;

plus
Η τιμή για τον καθαρισμό των χαλιών εξαρτάται από το μέγεθος του χαλιού σου και τις ιδιαιτερότητες του, π.χ αν είναι χειροποίητο ή όχι.

Ποιά είναι η διαδικασία του επιτόπιου Καθαρισμού Χαλιών;

plus
Η διαδικασία του επιτόπιου καθαρισμού χαλιών αποτελείται συνήθως από τρία στάδια:
  1. Καθαρισμός: Πρόκειται για τον καθαρισμό των χαλιών με σκούπες υψηλής ισχύος και ο καθαρισμός από το κύριο μέρος της σκόνης.
  2. Πλύση - Απόπλυση: Σε αυτό το στάδιο γίνεται ο κύριος καθαρισμός του χαλιού από τα υπολείμματα σκόνης που μπορεί να υπάρχουν στο χαλί.
  3. Ατμοαποστείρωση: Η εργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εξαφανίζει κάθε είδους μικρόβια και μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο χαλί και τα οποία εάν δεν απομακρυνθούν κυκλοφορούν στο χώρο σας και επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Καθαρισμός Χαλιών Κατ Οίκον
από
3.5
€/m²
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα