Καθαρισμός Χαλιών στο Σπίτι

4.9/5
641 Αξιολογήσεις

Βρείτε επαγγελματίες καθαριστές χαλιών που εκτελούν αποτελεσματικούς καθαρισμούς χαλιών και απαλλαγείτε από ακάρεα, μικροοργανισμούς και σκόνη!

Καθαρισμός Χαλιών σε όλη την Αττική

 • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
 • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
 • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
 • Εγγύηση Ικανοποίησης
 • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
641
Αξιολογήσεις
1988
Eργασίες
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Καθαρισμό Χαλιών Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Επιλέξτε ένα η περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα

Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Φοβερή εξυπηρέτηση, σωστός επαγγελματίας!
Φοβερός καθαρισμός χαλιών τα χαλιά δείχνουν σαν καινούργια!
Ο κύριος Σωτηρέλος έκανε εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.8
(49 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε τεχνογνωσία, πείρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας.

Card image cap
Γεώργιος

4.8

(49 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαθέτουμε τεχνογνωσία, πείρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.9
(447 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Μάριος
Μυχτάκης

4.9

(447 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.5
(69 Αξιολογήσεις)

Ποιότητα Υπηρεσιών και Υπευθυνότητα.

Card image cap
Αθανάσιος
Μπατζάκας

4.5

(69 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Ποιότητα Υπηρεσιών και Υπευθυνότητα.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Καθαρισμός Χαλιών Κατ Οίκον
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Καθαρισμός Χαλιών στο σπίτι - Ό,τι πρέπει να ξέρετε!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γιατί είναι απαραίτητο να διατηρούνται τα χαλιά μας καθαρά;

Αναντίρρητα, το να διατηρούνται τα χαλιά καθαρά και καινούργια μόνο όφελος και κέρδος μπορεί να επιφέρει. Διανύοντας την καθημερινότητα δεν αντιλαμβανόμαστε πως ο οποιοσδήποτε μικροοργανισμός μεταφέρεται από την περιοχή των παπουτσιών στο εσωτερικό του σπιτιού και πρώτα από όλα πάνω στα χαλιά. 

Με τον τρόπο αυτό, εγκυμονούν κίνδυνοι όχι μόνο για τη διατήρηση των εκάστοτε χαλιών αλλά πόσο μάλλον για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ειδικότερα, με τον όρο μικροοργανισμοί εννοούμε τα λεγόμενα ακάρεα, είδος αραχνιδίων που είναι αδύνατον να διακριθούν με γυμνό μάτι, προκαλούν ωστόσο διάφορα αναπνευστικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, προκαλούν αλλεργίες και άσθμα στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ από την άλλη μεριά αλλοιώνουν το ίδιο το χαλί θαμπώνοντας το χρώμα του και κάνοντας απαραίτητη την γρήγορη αντικατάσταση του.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι ο συστηματικός καθαρισμός χαλιών στο σπίτι. Πολλά νοικοκυριά στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν τα χαλιά τους καθαρά και χωρίς φθορά, εφαρμόζουν διάφορες μεθόδους καθαρισμού χαλιών, οι οποίες όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν ένα σίγουρο αποτέλεσμα καθαρισμού και ανανέωσης. 

Συνεπώς, ο καθαρισμός χαλιών στο σπίτι πρέπει να γίνεται με την βοήθεια ενός σύγχρονου και εξειδικευμένου συνεργείου, ώστε οποιοσδήποτε μικροοργανισμός να εξολοθρεύεται από την περιοχή των χαλιών.

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών είναι η καλύτερη λύση αν θέλετε τα χαλιά σας να απαλλαγούν από κάθε είδος μικροοργανισμού. 

Ο βιολογικός καθαρισμός αφαιρεί ιούς και ακάρεα που συσσωρεύονται καθημερινά στα χαλιά σας και δεν είναι αντιληπτά με γυμνό μάτι, προστατεύοντας σας από παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να βλάψουν το αναπνευστικό σας σύστημα.

Για βιολογικό καθαρισμό, απαιτείται συγκεκριμένος εξοπλισμός, ο οποίος αφαιρεί κάθε είδος λεκκέ εύκολα και γρήγορα. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό χαλιών στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Το κόστος για βιολογικό καθαρισμό χαλιών εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του χαλιού. 

Οφέλη από τον τακτικό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι

#1 Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών μας.
Ο συχνός καθαρισμός από μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών θα επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των χαλιών μας και θα συντηρήσει την επένδυση στο πάτωμα μας.

#2 Προστατεύει τον αέρα του εσωτερικού περιβάλλοντος.
Τα χαλιά μας αν δεν τα φροντίζουμε μπορεί να αποτελούν εστία μόλυνσης. Αν όμως τα καθαρίζουμε συστηματικά και κάνουμε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο επαγγελματικό καθαρισμό θα αποτρέψουμε την εστίαση μικροβίων και έτσι θα προστατέψουμε τον εσωτερικό αέρα του χώρου.

#3 Κάνει πιο εύκολη τη συντήρηση των χαλιών.
Οι λεκέδες των χαλιών συνήθως λόγω του ότι δεν είναι πάντα άμεσα ορατοί ξηραίνονται με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τους απομακρύνουμε με το κοινό σκούπισμα που κάνουμε σπίτι. Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών στο σπίτι θα απομακρύνει αυτούς τους ξηρούς λεκέδες και θα είναι εύκολο να κάνουμε εμείς συντήρηση.

#4 Προλαμβάνει τη δημιουργία αλλεργιών και βακτηρίων.
Πολύ συχνά τα χαλιά μας γίνονται εστία ακάρεων. Τα ακάρεα είναι είδος αραχνιδίων που είναι αδύνατον να διακριθούν με γυμνό μάτι, προκαλούν ωστόσο διάφορα αναπνευστικά προβλήματα. Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών θα εξαφανίσει τέτοιες τυχόν εστιάσεις.

#5 Ομορφαίνει κάθε χώρο.
Κάθε χώρος που έχει ένα βρώμικο χαλί είναι άσχημος. Το να προσέχουμε τα χαλιά μας και να κάνουμε τον απαραίτητο καθαρισμό θα δώσει ζωή στο χαλί μας και θα ομορφύνει το χώρο.

#6 Ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.
Συνδυαστικά με το από πάνω έτσι και στον εργασιακό χώρο ένα καθαρό χαλί που ομορφαίνει το χώρο θα ενισχύσει το ηθικό των εργαζομένων.

#7 Εξασφαλίζει την εγγύηση.
Οι περισσότερες εγγυήσεις χαλιών συμπεριλαμβάνουν ότι για να ισχύουν θα πρέπει να κάνουμε συχνό επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών για να μας αποζημιώσουν σε κάθε περίπτωση. Έτσι με τον συστηματικό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι φροντίζουμε για την επένδυση μας.


Επαγγελματικό πλύσιμο χαλιών στο σπίτι

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν το πλύσιμο χαλιών στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Μπορούν να αναλάβουν χωρίς πρόβλημα οποιονδήποτε λεκκέ και να  κάνουν το χαλί σας να φαίνεται σαν καινούργιο!

Το πλύσιμο τον χαλιών πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο πριν αποφασίσετε να ξε-στρωσετε και να τα αποθηκεύσετε στην αποθήκη. Αν και το πλύσιμο χαλιών είναι κάτι που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας, συνίσταται να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία να το κάνει, προκειμένου να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. 

Οι επαγγελματίες μας θα πλύνουν, θα αποστειρώσουν και θα αποθηκεύσουν το χαλί σας, απαλλάσσοντας το από κάθε είδους μικροοργανισμό.

Καθαρισμός Χαλιών Αθήνα: Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Στο MyConstructor εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αττική! Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας online και εμείς θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στον κατάλογο επαγγελματιών του MyConstructor θα βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες καθαριστές χαλιών που πραγματοποιούν καθαρισμούς χαλιών κατ'οίκον. 

Όλα μας τα συνεργεία διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό φιλικό ως προς τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον που στοχεύουν στην εξόντωση των μικροοργανισμών και την απομάκρυνση της σκόνης. 

Καλέστε μας 210 300 9323!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Καθαρισμός Χαλιών κατ'οίκον!

Αναζήτησε επαγγελματίες, σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις & κλείσε το ραντεβού σου σε λίγα απλά βήματα!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε ραντεβού για Καθαρισμό Χαλιών online!
Brands που μας εμπιστευονται