5 Tips για τη Καθαριότητα του Γραφείου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Τα εξειδικευμένα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού μας εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και όμορφο χώρο εργασίας που η παραγωγικότητα ενισχύεται. Παρόλα αυτά, και εμείς οι ίδιοι πρέπει καθημερινά σε συνδυασμό με τη δουλειά του συνεργείου καθαρισμού να φροντίζουμε για τη διασφάλιση του. 


Έτσι λοιπόν, εδώ θα ερευνήσουμε τους απλούς τρόπους που θα διατηρήσουμε το καθαρό χώρο που μας προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού.


1. Πλύσιμο χεριών. 

Είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε τους εργαζομένους να πλένουν συχνά και τακτικά τα χέρια τους, έτσι ώστε να αποτρέπεται η μετάδοση μικροβίων στο γραφείο. Κατά μέσο όρο οι άνθρωποι ακουμπούν το πρόσωπο τους τουλάχιστον 18 φορές στο διάστημα μίας ώρας. 

Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται συχνή πλύση των χεριών αφού το 80% των ασθενειών μεταδίδεται μέσω της επαφής. 

Έξτρα tip για την εξασφάλιση της υγιεινής στον εργασιακό χώρο είναι να ζητήσουμε από το συνεργείο καθαρισμού να μας εγκαταστήσει ειδικά συστήματα σαπουνιού χωρίς επαφή στη κουζίνα και το μπάνιο του γραφείου.


2. Έχετε αντισηπτικά μαντηλάκια διαθέσιμα.

Τα μαντηλάκια με αντισηπτική δράση είναι ένας πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος να κρατήσουμε το χώρο καθαρό και φρέσκο. Το συνεργείο καθαρισμού θα σας υποδείξει ποια μαντηλάκια είναι τα κατάλληλα για το δικό σας χώρο. Έτσι πολύ εύκολα θα μπορείτε να παροτρύνετε τους εργαζομένους σας να σκουπίζουν το γραφείο τους εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση μικροβίων.


3. Οργάνωσε τη χαρτούρα που είναι πάνω στο γραφείο.

Η χαρτούρα που μαζεύεται πάνω στο γραφείο, όχι μόνο δείχνει άσχημο σαν θέαμα, αλλά επίσης μας δυσκολεύει στην εργασία μας. Οργανώστε τα χαρτιά σας καθημερινά, αφήνοντας μόνο αυτά που χρειάζεστε στη μέρα σας πάνω στο γραφείο. 

Μπόνους Tip: Διατηρούμε το γραφείο καθαρό από σκόνη και μικρόβια. Το συνεργείο καθαρισμού που συνεργάζεστε θα σας υποδείξει εύκολους και πρακτικούς τρόπους να κρατάτε το χώρο εργασίας σας τακτοποιημένο.


4. Αδειάστε τους κάδους απορριμμάτων συχνά.

Μπορεί να μας φαίνεται ακριβό αλλά το συχνό άδειασμα των κάδων θα δημιουργήσει ένα πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, είναι ακόμα πιο απαραίτητο άδειασμα των κάδων αν οι εργαζόμενοι συνηθίζουν να πετούν φαγητό στους κάδους με αποτέλεσμα να μυρίζουν τα υπολείμματα και να δημιουργούν άσχημη ατμόσφαιρα. Να είστε σίγουροι ότι θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.


5. Μη τρώτε στο πάνω στο γραφείο.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ βολικό να τρώμε πάνω στο γραφείο την ώρα που δουλεύουμε, αλλά καλό θα ήταν αφού θέσουμε το παράδειγμα οι ίδιοι να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να κάνουν το διάλειμμα τους για το μεσημεριανό κάπου αλλού. 

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την αύξηση της παραγωγικότητας τους, αφού θα είναι πιο χαρούμενοι όταν επιστρέφουν, αλλά θα βοηθήσει και στη διατήρηση της καθαριότητας του γραφείου. Ένα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι αποτελεί το σπίτι για περισσότερα μικρόβια από την ίδια τη τουαλέτα μας. 

Αυτό είναι αποτέλεσμα της συγκέντρωσης των υπολειμμάτων από το φαγητό που πέφτουν πάνω στο πληκτρολόγιο μας. Αν ωστόσο παρατηρήσετε ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να τρώνε μπροστά στον υπολογιστή θα σας φανούν πολύ χρήσιμα τα προαναφερθέντα αντισηπτικά μαντηλάκια.



Αυτά τα απλά και εύκολα tips τα οποία μπορούμε όλοι εύκολα να υιοθετήσουμε στον εργασιακό μας χώρο θα μας εξασφαλίσουνε σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα. Για ό,τι άλλη απορία έχετε μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με ένα από τα εγκεκριμένα και αξιολογημένα Συνεργεία Καθαρισμού που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας. 

Και μην ξεχνάμε ότι η καθαριότητα του γραφείου μας πέρα από αισθητικό αποτέλεσμα είναι και θέμα υγιεινής.


Στο MyConstructor.gr θα βρείτε αξιολογημένα Συνεργεία Καθαρισμού, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε εγγυημένη καθαριότητα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις!
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα