5 Tips για τη καθαριότητα του γραφείου

καθαρό και ωραίο γραφείο

Τα εξειδικευμένα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού μας εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και όμορφο χώρο εργασίας που η παραγωγικότητα ενισχύεται. Παρόλα αυτά και εμείς οι ίδιοι πρέπει καθημερινά σε συνδυασμό με τη δουλειά του συνεργείου καθαρισμού να φροντίζουμε για τη διασφάλιση του. Έτσι λοιπόν εδώ θα ερευνήσουμε τους απλούς τρόπους που θα διατηρήσουμε το καθαρό χώρο που μας προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού.

  1. Πλύσιμο χεριών

πλύσιμο χεριών

Είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε τους εργαζομένους να πλένουν συχνά και τακτικά τα χέρια τους έτσι ώστε να αποτρέπεται η μετάδοση μικροβίων στο γραφείο. Κατά μέσο όρο οι άνθρωποι ακουμπούν το πρόσωπο τους τουλάχιστον 18 φορές στο διάστημα μίας ώρας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται συχνή πλύση των χεριών αφού το 80% των ασθενειών μεταδίδεται μέσω της επαφής. Έξτρα tip για την εξασφάλιση της υγιεινής στον εργασιακό χώρο είναι να ζητήσουμε από το συνεργείο καθαρισμού να μας εγκαταστήσει ειδικά συστήματα σαπουνιού χωρίς επαφή στη κουζίνα και το μπάνιο του γραφείου.

  1. Έχετε αντισηπτικά μαντηλάκια διαθέσιμα

Τα μαντηλάκια με αντισηπτική δράση είναι ένας πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος να κρατήσουμε το χώρο καθαρό και φρέσκο. Το συνεργείο καθαρισμού θα σας υποδείξει ποια μαντηλάκια είναι τα κατάλληλα για το δικό σας χώρο. Έτσι πολύ εύκολα θα μπορείτε να παροτρύνετε τους εργαζομένους σας να σκουπίζουν το γραφείο τους εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση μικροβίων.

  1. Οργάνωσε τη χαρτούρα που είναι πάνω στο γραφείο.

γυναίκα που δουλεύει σε ακατάστατο γραφείο

Η χαρτούρα που μαζεύεται πάνω στο γραφείο όχι μόνο δείχνει άσχημο σαν θέαμα αλλά επίσης μας δυσκολεύει στην εργασία μας. Οργανώστε τα χαρτιά σας καθημερινά αφήνοντας μόνο αυτά που χρειάζεστε στη μέρα σας πάνω στο γραφείο. Μπόνους: Διατηρούμε το γραφείο καθαρό από σκόνη και μικρόβια. Το συνεργείο καθαρισμού που συνεργάζεστε θα σας υποδείξει εύκολους και πρακτικούς τρόπους να κρατάτε το χώρο εργασίας σας τακτοποιημένο.

  1. Αδειάστε τους κάδους απορριμμάτων συχνά

γεμάτος με σκουπίδια κάδος απορριμάτων γραφείου

Μπορεί να μας φαίνεται ακριβό αλλά το συχνό άδειασμα των κάδων θα δημιουργήσει ένα πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, είναι ακόμα πιο απαραίτητο άδειασμα των κάδων αν οι εργαζόμενοι συνηθίζουν να πετούν φαγητό στους κάδους με αποτέλεσμα να μυρίζουν τα υπολείμματα και να δημιουργούν άσχημη ατμόσφαιρα. Να είστε σίγουροι ότι θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

  1. Μη τρώτε στο πάνω στο γραφείο

άνδρας λερώνεται γιατί τρώει πάνω στο γραφείο του

Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ βολικό να τρώμε πάνω στο γραφείο την ώρα που δουλεύουμε αλλά καλό θα ήταν αφού θέσουμε το παράδειγμα οι ίδιοι να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να κάνουν το διάλειμμα τους για το μεσημεριανό κάπου αλλού. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την αύξηση της παραγωγικότητας τους, αφού θα είναι πιο χαρούμενοι όταν επιστρέφουν, αλλά θα βοηθήσει και στη διατήρηση της καθαριότητας του γραφείου. Ένα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι αποτελεί το σπίτι για περισσότερα μικρόβια από την ίδια τη τουαλέτα μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της συγκέντρωσης των υπολειμμάτων από το φαγητό που πέφτουν πάνω στο πληκτρολόγιο μας. Αν ωστόσο παρατηρήσετε ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να τρώνε μπροστά στον υπολογιστή θα σας φανούν πολύ χρήσιμα τα προαναφερθέντα αντισηπτικά μαντηλάκια.

καθαρισμός γραφείου απο συνεργείο καθαρισμού του MyConstructor

Αυτά τα απλά και εύκολα tips τα οποία μπορούμε όλοι εύκολα να υιοθετήσουμε στον εργασιακό μας χώρο θα μας εξασφαλίσουνε σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα. Για ότι άλλη απορία έχετε μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με ένα από τα εγκεκριμένα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας. Και μην ξεχνάμε οτι η καθαριότητα του γραφείου μας πέρα απο αισθητικό αποτέλεσμα είναι και θέμα υγιεινής.

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού ώστε να είστε σίγουροι οτι θα έχετε εγγυημένη καθαριότητα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Γιατί αξίζει οικονομικά να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας;

Καθαρίστριες σπιτιών: Γιατί αξίζει οικονομικά να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας; KΑΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ Κάνετε κάποιο εσωτερικό μονόλογο για το αν θα πρέπει ή όχι, να προσλάβετε καθαρίστρια για να [...]

Tί να κάνεις όταν κάνεις Μετακόμιση Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Tί να κάνεις όταν κάνεις Μετακόμιση Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Είτε μετακομίζετε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να είστε πιο κοντά στην οικογένεια σας, είτε για κάποια επαγγελματική ευκαιρία, είτε [...]

Καθαρισμός σπιτιού πριν τη μετακόμιση: Πώς να καθαρίσεις το σπίτι σου;

Πώς να καθαρίσεις το σπίτι σου πριν τη Μετακόμιση; ‘Όταν κάνουμε μια μετακόμιση, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να το καθαρίσουμε καλά καλά. Ακόμα και αν μετακομίζεις σε άλλη [...]

Συνεργείο καθαρισμού και παραγωγικότητα: Πώς συνδέονται;

Συνεργείο καθαρισμού και παραγωγικότητα: Πώς συνδέονται; Ακούγεται περίεργος συνδυασμός όταν αναφερόμαστε σε ένα συνεργείο καθαρισμού και στην εργασιακή αποδοτικότητα. Παρόλα αυτά έχουν μεγάλη σύνδεση. Διαβάστε παρακάτω πώς το να προσλάβουμε ένα συνεργείο καθαρισμού για [...]

καθαρισμού σαλονιού: Συμβουλές απο τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού!

Καθαρισμός σαλονιού σπιτιού: Οφέλη και Διαδικασία απο τους ειδικούς της καθαριότητας.  Οι γιορτές των Χριστουγέννων πέρασαν και μαζί με τα κιλά σίγουρα έμειναν και πολλοί λεκέδες πάνω στο αγαπημένο σας καθιστικό. Ανεξάρτητα από το [...]

Νοέμβριος 27th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 5 Τρόποι να Κρατήσουμε το Γραφείο μας Καθαρό

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!