Κατασκευή Σπιτιού

Κατασκευή Σπιτιού
Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργείων μας. Πάρτε προσωποποιημένη προσφορά με βάση τις ανάγκες σας!
Το MyConstructor προτείνει
εξατομικευμένες λύσεις
Πάρε Προσφορά
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Τα καλύτερα συνεργεία στις καλύτερες τιμές. Σας ευχαριστούμε!
Δε θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς! Εξαιρετικοί επαγγελματίες και άνθρωποι.
Κάνατε το όνειρο μας πραγματικότητα. Ευχαριστούμε! Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Κατασκευή κατοικίας

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας

Όταν αποφασίζετε να χτίσετε το ιδανικό σπίτι, αναζητάτε έναν μόνο όρο: τελειότητα. Το σπίτι που θα δημιουργήσετε πρέπει να είναι άψογο: πλήρως ασφαλές, κατασκευασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα, άνετο, ενεργειακά αποδοτικό και πλήρως λειτουργικό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το MyConstructor έχει συγκεντρώσει τους καλύτερους στην αγορά επαγγελματίες για κατασκευή σπιτιού, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν το έργο από την αρχή έως το τέλος.

Η κατασκευή σπιτιού είναι ένα από τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα που μπορείτε να κάνετε. Προκειμένου η διαδικασία να κυλήσει ομαλά, πρέπει να έχει γίνει σωστή οργάνωση τόσο στις εργασίες, όσο και στον προϋπολογισμό. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς λάθη που μπορεί να προκύψουν, λόγω της έλλειψης οργάνωσης, μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αυξήσεις κόστους και σε καθυστερήσεις στη διαδικασία. 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, σας στηρίζουν σε όλα τα βήματα της διαδικασίας κατασκευής σπιτιού, αναλαμβάνοντας όλο το βάρος και την ευθύνη. Σας προσφέρουν εγγύηση ικανοποίησης και ποιοτικά αποτελέσματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Στάδια για κατασκευή σπιτιού 

Τα στάδια για κατασκευή σπιτιού είναι σημαντικό να ακολουθηθούν ακριβώς, σύμφωνα με τις προσυμφωνημένες απαιτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαληθεί η ασφάλεια του σπιτιού και η ενεργειακή απόδοσή του. Τα στάδια για την κατασκευή είναι πέντε και έχουν ως εξής:


#1 Προγραμματισμός - Μελέτη
Το πρώτο αυτό στάδιο έχει στόχο να εξασφαλήσει, όχι μόνο την ασφάλεια του σπιτιού όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αλλά και την ανθεκτικότητα του. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πραγματοποιηθεί μια ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα:
  • Στατική μελέτη: Αντισεισμικότητα
  • Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη: Σωστή θέση και επάρκεια ηλεκτρικών – υδραυλικών εγκαταστάσεων
  • Ενεργειακή μελέτη: Ενεργειακό αποτύπωμα κατασκευής

Αφού οι μελέτες ολοκληρωθούν από τους μηχανικούς μας, η διαδικασία για κατασκευή σπιτιού μπορεί να προχωρήσει στο στάδιο του προγραμματισμού του έργου, του υπολογισμού χρόνου παράδοσης και την εκτίμηση κόστους. Σε αυτό το σημείο, θα δημιουργηθούν ο πίνακας κόστους εργασιών και το ακριβές χρονοδιάγραμμα του έργου.


#2 Εκκίνηση του έργου - Αρχικές εργασίες
Οι πρώτες εργασίες που πρέπει να γίνουν για την κατασκευή σπιτιού αφορούν τον καθαρισμό και την οριοθέτηση του οικοπέδου ώστε να μπορέσουν να οριστούν τα σημεία εκσκαφών με τη βοήθεια τοπογράφου. Αφού τοποθετηθεί εργοταξιακή περίφραξη και σήμανση έργου ξεκινούν οι εκσκαφές θεμελίων και οι επιχώσεις. 

Στη συνέχεια, στρώνεται το δάπεδο του σκάμματος με μπετόν και ξεκινάει η κατασκευή του σκελετού του κτιρίου. Παράλληλα, ξεκινούν εργασίες ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, όπου τοποθετείται θεμελιακή γείωση και κάποιες σωληνώσεις.


#3 Τοιχοποιία - Ηλεκτρολογικές & υδραυλικές εργασίες
Στο στάδιο αυτό, ξεκινάει η τοιχοποιία η οποία αφορά την κατασκευή των εξωτερικών και εσωτερικών τοιχοποιιών, ώστε να διαμορφωθεί η τελική διάταξη της κατοικίας. Στη συνέχεια της κατασκευής σπιτιού, συνεχίζονται οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Πιο συγκεκριμένα: 

  • Εγκατάσταση συστήματος ύδρευσης
  • Εγκατάσταση συστήματος αποχέτευσης 
  • Εγκατάσταση υδρορροών κτιρίου
  • Σύστημα θέρμανσης 
  • Εγκατάσταση αγωγών για να περάσουν τα καλώδια ρεύματος
  • Τοποθέτηση πριζών, φωτιστικών και Ηλεκτρολογικού Πίνακα


#4 Μονώσεις - Κουφώματα - Δάπεδα
Αφού έχουν ολοκληρωθεί οι παραπάνω εργασίες για την κατασκευή σπιτιού και έχουν επιπλέον τοποθετηθεί οι ψευτοκάσες που θα ορίσουν το πάχος των γεμισμάτων και τα ύψη των ορόφων, είναι ώρα για το σοβάτισμα των εσωτερικών τοιχοποιιών. 

Στη συνέχεια, αναλαμβάνουν τα συνεργεία κουφωμάτων, τα οποία θα τοποθετήσουν κουφώματα σε όλα τα ανοίγματα. Η σωστή εφαρμογή των κουφωμάτων είναι μέγιστης σημασίας αφου σας αποφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Προστατεύουν τα δομικά υλικά από τυχόν συστολές ή διαστολές που δημιουργούν ρωγμές
  • Προστατεύουν τα υλικά από την εισχώρηση υγρασίας και τη δημιουργία μούχλας.
  • Βελτιώνουν την αισθητική και τις αντοχές του σπιτιού.
  • Βελτιώνουν τις θερμομονωτικές ικανότητες του κτιρίου.
Τέλος, σειρά έχουν τα συνεργεία ηλεκτρολόγων, τα οποία θα τοποθετήσουν τα απαραίτητα καλώδια, πρίζες, φώτα κλπ. και τα συνεργεία μαρμάρων για τοποθέτηση δαπέδων και πλακιδίων. 


#5 Αποπεράτωση
Στο σημείο αυτό, το κτίριο έχει πάρει την τελική του μορφή και απομένουν μόνο κάποιες εσωτερικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου. Το τελευταίο αυτό στάδιο, αφορά τις παρακάτω εργασίες:
  • Ξυλουργικά: Κουζίνες, ντουλάπια, πόρτες
  • Υδραυλικά: Σύνδεση ειδών υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, νεροχύτες
  • Χρωματισμοί 
  • Σκεπή και Εξωτερικοί χώροι: Δημιουργία κεραμοσκεπής, βεράντας, αυλής ή χώρων στάθμευσης

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, είστε έτοιμοι για τη μετακόμιση σας!

Κόστος για Κατασκευή Σπιτιού 

Το κόστος για την κατασκευή σπιτιού επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Ορισμένοι από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος κατασκευής περιλαμβάνουν:

  1. Μέγεθος και σχεδιασμός: Το μέγεθος και ο σχεδιασμός του σπιτιού επηρεάζουν σημαντικά το κόστος. Ένα μεγαλύτερο σπίτι θα απαιτήσει περισσότερα υλικά και εργατική δύναμη, ενώ ένας πιο πολυπλοκότερος σχεδιασμός μπορεί να αυξήσει το κόστος λόγω των ειδικών απαιτήσεων και των πρόσθετων δαπανών.
  2. Τοποθεσία: Η τοποθεσία του σπιτιού επηρεάζει το κόστος κατασκευής. Οι τιμές των υλικών και της εργατικής δύναμης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Επιπλέον, η δυσκολία πρόσβασης στην τοποθεσία ή οι περιβαλλοντικοί περιορισμοί μπορούν να αυξήσουν το κόστος.
  3. Υλικά: Η επιλογή των υλικών κατασκευής επηρεάζει σημαντικά το κόστος. Υλικά υψηλής ποιότητας και αναβαθμίσεις μπορούν να αυξήσουν το κόστος. Επίσης, οι τιμές των υλικών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τη διαθεσιμότητά τους.
  4. Εργατική δύναμη: Οι μισθοί και οι αμοιβές των εργατών επηρεάζουν το κόστος κατασκευής. Περιοχές με υψηλότερο κόστος εργατικής δύναμης μπορεί να έχουν αντίστοιχα υψηλότερο κόστος κατασκευής.
  5. Προδιαγραφές και πρότυπα: Ανάλογα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που θέλετε να πληρούνται για το σπίτι σας, το κόστος μπορεί να διαφέρει. Αναβαθμίσεις όπως ειδικά υλικά, υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις ή εξοπλισμός μπορούν να αυξήσουν το κόστος.
  6. Άδειες και νομικά έξοδα: Οι δαπάνες που σχετίζονται με την απόκτηση οικοδομικής άδειας, άδειες κατασκευής και άλλα νομικά έξοδα μπορεί επίσης να επηρεάσουν το τελικό κόστος του εργου.
  7. Επιλογή του Κατασκευαστή: Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ειδικούς στον κατασκευαστικό κλάδο για να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο κατασκευαστή και ότι λαμβάνετε υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το κόστος για την κατασκευή σπιτιού.

Διαδικασία για Έναρξη Έργου

Η διαδικασία για την κατασκευή σπιτιού και την περάτωσή της με το MyConstructor είναι εύκολη, γρήγορη και άμεση. Πιο συγκεκριμένα:

  • Πρώτη συνάντηση: Συνάντηση στον χώρο μας για καταγραφή των αναγκών σας.
  • Πρόταση έργου: Δημιουργία χρονοδιαγράμματος και οικονομικής προσφοράς, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
  • Αναλυτική κοστολόγηση: Αναλυτική κοστολόγηση βάσει της εκδοθείσας οικοδομικής άδειας.
  • Κατασκευή σπιτιού: Ακολουθείται η διαδικασία που προαναφέρθηκε.
  • Παράδοση: Παράδοση έργου εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος.

Ποιες άδειες χρειάζομαι από την Πολεοδομία;

Για να κατασκευάσετε ένα σπίτι, είναι απαραίτητη η έκδοση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια αρχή πολεοδομίας. Η διαδικασία αυτή προηγείται της έναρξης κάθε εργασίας και απαιτεί την υποβολή σχετικών μελετών και δικαιολογητικών στην αρμόδια αρχή.

Μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων μελετών και δικαιολογητικών, η αρμόδια αρχή πολεοδομίας εκδίδει την οικοδομική άδεια, η οποία έχει ισχύ για τέσσερα έτη. Η οικοδομική άδεια είναι απαραίτητη επίσης για κατεδαφίσεις, αλλαγή του επιβλέποντος μηχανικού, τροποποιήσεις της αρχικής μελέτης άδειας και άλλες εργασίες που ενέχουν αλλαγές στη δομή ή την χρήση του κτιρίου.

Το MyConstructor μπορεί να αναλάβει όλες αυτές τις διαδικασίες για λογαριασμό σας, από την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέχρι την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Το MyConstructor είναι δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας και έχουμε ως στόχο να χτίσουμε το σπίτι που σας αξίζει!

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε σπίτια ασφαλή και ενεργειακά αποδοτικά, προσέχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην εκτέλεση του έργου. Με αυτόν τον τρόπο, και με τις έξυπνες και οικολογικές κατασκευαστικές λύσεις που παρέχουν οι ειδικοί μας, σας βοηθάμε να εξοικονομήσετε χρήματα, τόσο στην κατασκευή, όσο και στη συντήρηση του κτιρίου.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 210 300 9323 ώστε να κλείσετε ένα ραντεβού με τους ειδικούς μας, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια προσωποποιημένη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Δήλωσε ενδιαφέρον
happy

Πόσο κοστίζει η κατασκευή σπιτιού;

plus
Το κόστος κατασκευής ενός σπιτιού μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή, το μέγεθος, ο τύπος κατασκευής, τα υλικά, οι τεχνολογίες και οι προδιαγραφές που επιλέγονται. Δεδομένης της μεγάλης αυτής απόκλισης, είναι δύσκολο να δοθεί μια ακριβής τιμή χωρίς να γίνει μια λεπτομερής αξιολόγηση των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του έργου.

Προκειμένου να λάβετε μια ακριβής προσφορά για το πόσο θα κοστίσει η κατασκευή σπιτιού, καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα δημιουργήσουν για εσάς μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος κατασκευής σπιτιού δεν περιλαμβάνει το κόστος αγοράς του οικοπέδου, τις άδειες, την επίπλωση κλπ.

Οικονομική κατασκευή σπιτιού, γίνεται;

plus
Η οικονομική κατασκευή σπιτιού είναι δυνατή, όσο δύσκολο εγχείρημα και αν ακούγεται. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί μια οικονομική κατασκευή σπιτιού πρέπει να γίνει μια ολοκληρωμένη χαρτογράφηση του έργου, ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί μια πρώτη εικόνα για το κόστος. Μια πρώτη εικόνα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε οικονομικές επιλογές, χωρίς να θυσιάζεται από το σπίτι σας η αισθητική και οι βασικές λειτουργίες. 
 
Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα συνεργεία στην αγορά, τα οποία μπορούν να αναλάβουν την κατασκευή του σπιτιού σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε!

Ποια είναι τα είδη κατασκευών που αναλαμβάνετε;

plus
Στο MyConstructor, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν επιπλέον τις εξής κατασκευές:
  • Μεταλλική κατασκευή 
  • Κατασκευή ξύλινου σπιτιου
  • Κατασκευή πέτρινου σπιτιου

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor; 

plus
Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει έμπειρους μηχανικούς από διάφορες ειδικότητες, οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, στο μικρότερο δυνατό κόστος. 

Στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε υψηλή ενεργειακή απόδοση, ωστε να έχουμε φυσική δροσιά στα κτίρια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το χειμώνα να μειώνουμε σημαντικά το κόστος θέρμανσης.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα