Φθηνό Ρεύμα Protergia - Έκπτωση έως -45% | myconstructor.gr

Φθηνό Ρεύμα

Έκπτωση 45% με κάθε νέα σύνδεση Protergia Οικιακό ΜΑΧ 45

Θέλεις φθηνό ρεύμα;

Έλα στην Protergia! Τώρα με το myconstructor.gr σε συνεργασία με την protergia, μπορείς να έχεις φθηνό ρεύμα για πάντα και έκπτωση 45% στην ηλεκτρική ενέργεια για 2 ολόκληρα χρόνια!

Οικιακό Protergia MAX 45

Με το νέο πρόγραμμα Protergia Οικιακό MAX 45 δεν θα ξεχωρίζεις την ημερήσια από τη νυχτερινή χρέωση! Με 0,06065€/kWh το φθηνό ρεύμα γίνεται ακόμη φθηνότερο!

Κέρδισε δωροεπιταγή 15€!

Στο myconstructor.gr πάντα κερδίζεις! Τώρα εκτός από φθηνό ρεύμα, με κάθε νέα αίτηση αλλαγής παρόχου ηλεκτρικού κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 15€ από το myconstructor.gr! Ακόμη, κάνουμε αυτόματα την Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ χωρίς δική σας ανάμειξη ή επιπλέον κόστος!

«Protergia Οικιακό MAX 45»

Έκπτωση έως 45%* στην ηλεκτρική ενέργεια ημέρας και 45% έκπτωση στην ενέργεια νύχτας – φθηνό ρεύμα για 2 ολόκληρα χρόνια!

«Protergia Genius»

ΤΩΡΑ μπορείς να έχεις σταθερό λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας με ένα από τα Genius πακέτα!

Καλέστε μας στο 210 300 5104 για να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την αλλαγή ρεύματος!

Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ

Αλλαγή Oνόματος ΔΕΗ με αυτόματη αλλαγή παρόχου ρεύματος χωρίς να πάτε πουθενά. Κερδίστε χρόνο και χρήματα. Επιλέξτε την Protergia και λύστε τα χέρια σας! Καλέστε μας για Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ και αποκτήστε ρεύμα πιο φθηνό και από νυχτερινό!

Επίσημος συνεργάτης

ΑΛΛΑΖΩ ΡΕΥΜΑ ΤΩΡΑ

Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή παρόχου ρεύματος;

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα Protergia για φθηνό ρεύμα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειάζεστε.

Αίτηση Αλλαγής

Εφόσον έχετε αποφασίσει να αλλάξετε πάροχο, μπορείτε να μας καλέσετε και να σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς σχετικά με την αλλαγή παρόχου ρεύματος. Εφόσον μας επιλέξετε, η διαδικασία θα σας φανεί απλούστατη.

Συμβόλαιο

Στο τελευταίο στάδιο της αλλαγής παρόχου με την Protergia, το συμβόλαιο σας μπορεί να παραδοθεί σε εσάς τις επόμενες εργάσιμες ημέρες! Τώρα πια έχετε φθηνό ρεύμα!

Καλέστε μας στο 210 300 51 04 για να αναλάβουμε την αίτηση σας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κερδίστε 15€ Δωροεπιταγή!

Με κάθε νέα αίτηση για αλλαγή παρόχου ρεύματος στο myConstructor.gr σας κάνουμε δώρο 15€ σε υπηρεσίες myConstructor.gr. Επιλέξτε μια υπηρεσία μας και ανανεώστε το χώρο σας! Ακόμη πραγματοποιούμε την Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ επιβάρυνση!

Protergia Genius

Σταθερά Πακέτα Ηλεκτρικής Ενέργειας για το Σπίτι

Και τα 3 Genius πακέτα έχουν ακριβώς τα ίδια προνόμια που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Οι μόνες διαφοροποιήσεις σχετίζονται με τις κιλοβατώρες και την τιμή του εκάστοτε πακέτου!

 • *Ισχύει για 24μηνη σύμβαση, για νέες οικιακές αιτήσεις Double Energy MAX έως 31/01/2020
 • Οι εκπτώσεις αφορούν στο Ανταγωνιστικό σκέλος των τιμολογίων, εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το δικαίωμα του προμηθευτή για εφαρμογή όρων αναπροσαρμογής των χρεώσεων:
  • Ηλεκτρική Ενέργεια: Προωθητική Ενέργεια «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX», με 42% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας και 15% στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας, του βασικού τιμολογίου, για εμπρόθεσμες πληρωμές, & πάγιο 2,25€/μήνα
  • Στην Ηλεκτρική Ενέργεια οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες για όλους τους καταναλωτές, ανάλογα με την κατηγορία τιμολογίου, ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει και αφορούν στις χρεώσεις που επιβαρύνονται όλοι οι καταναλωτές που κάνουν χρήση των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας (δηλαδή το ελληνικό σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και το ελληνικό δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας), στις χρεώσεις για την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στο ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αέριων ρύπων.  Δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων ηλεκτρικής ενέργειας
 • Παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία Protergia Home Care, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB με άμεση τεχνική βοήθεια για το σπίτι σου όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!
  • Ηλεκτρολογικές βλάβες (που εντοπίζονται στην σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση)
  • Πυρκαγιά (στην κατοικία)

Επίσημος Συνεργάτης

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό Κέντρο:

210 300 51 04

Δευτέρα – Παρασκευή

9:00 – 21:30

Σάββατο – Κυριακή:

9:30 – 18:00

protergia@myconstructor.gr

Στείλτε μας Μήνυμα