Οικονομικό Οικιακό & Επαγγελματικό Ρεύμα - ΔΩΡΟ 70€ | Protergia

Οικονομικό Ρεύμα

Κέρδος 70€ Με κάθε νέα σύνδεση Double Energy MAX

Αλλάζω ρεύμα σε Protergia με το myConstructor.gr!

Κερδίστε Κουπόνι Αξίας 15€

Με κάθε νέα αίτηση αλλαγής ρεύματος, κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 15€ σε υπηρεσίες myConstructor.gr!

«Protergia Οικιακό MAX»

Έκπτωση έως 42%* στην ηλεκτρική ενέργεια και 30% έκπτωση στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια!

«Protergia Genius»

ΤΩΡΑ μπορείς να έχεις σταθερό λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας με ένα από τα Genius πακέτα!

Καλέστε μας στο 210 300 5104 για να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την αλλαγή ρεύματος!

Αλλαγή Ονόματος Λογαριασμού

Αλλάξτε το όνομα του λογαριασμού σας αλλά και πάροχο χωρίς να πάτε πουθενά και να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Επιλέξτε την Protergia και λύστε τα χέρια σας!

Επίσημος συνεργάτης

ΑΛΛΑΞΕ ΡΕΥΜΑ ΤΩΡΑ

Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας;

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα Protergia για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειάζεστε.

Αίτηση Αλλαγής

Εφόσον έχετε αποφασίσει να αλλάξετε πάροχο, μπορείτε να μας καλέσετε και να σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς σχετικά με την αίτηση σας. Εφόσον μας επιλέξετε, η διαδικασία θα σας φανεί απλούστατη.

Συμβόλαιο

Στο τελευταίο στάδιο της αλλαγής παρόχου με την Protergia, το συμβόλαιο σας μπορεί να παραδοθεί σε εσάς τις επόμενες εργάσιμες ημέρες!

Καλέστε μας στο 210 300 51 04 για να αναλάβουμε την αίτηση σας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κερδίστε 15€ Δωροεπιταγή!

Με κάθε νέα αίτηση αλλαγής ρεύματος στο myConstructor.gr σας κάνουμε δώρο 15€ σε υπηρεσίες myConstructor.gr. Επιλέξτε μια υπηρεσία μας και ανανεώστε το χώρο σας!

Protergia Genius

Σταθερά Πακέτα Ηλεκτρικής Ενέργειας για το Σπίτι

Και τα 3 Genius πακέτα έχουν ακριβώς τα ίδια προνόμια που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Οι μόνες διαφοροποιήσεις σχετίζονται με τις κιλοβατώρες και την τιμή του εκάστοτε πακέτου!

 • *Ισχύει για 24μηνη σύμβαση, για νέες οικιακές αιτήσεις Double Energy MAX έως 31/01/2020
 • Οι εκπτώσεις αφορούν στο Ανταγωνιστικό σκέλος των τιμολογίων, εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το δικαίωμα του προμηθευτή για εφαρμογή όρων αναπροσαρμογής των χρεώσεων:
  • Ηλεκτρική Ενέργεια: Προωθητική Ενέργεια «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX», με 42% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας και 15% στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας, του βασικού τιμολογίου, για εμπρόθεσμες πληρωμές, & πάγιο 2,25€/μήνα
  • Στην Ηλεκτρική Ενέργεια οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες για όλους τους καταναλωτές, ανάλογα με την κατηγορία τιμολογίου, ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει και αφορούν στις χρεώσεις που επιβαρύνονται όλοι οι καταναλωτές που κάνουν χρήση των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας (δηλαδή το ελληνικό σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και το ελληνικό δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας), στις χρεώσεις για την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στο ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αέριων ρύπων.  Δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων ηλεκτρικής ενέργειας
 • Παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία Protergia Home Care, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB με άμεση τεχνική βοήθεια για το σπίτι σου όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!
  • Ηλεκτρολογικές βλάβες (που εντοπίζονται στην σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση)
  • Πυρκαγιά (στην κατοικία)

Επίσημος Συνεργάτης

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό Κέντρο:

210 300 51 04

Δευτέρα – Παρασκευή

9:00 – 21:30

Σάββατο – Κυριακή:

9:30 – 18:00

protergia@myconstructor.gr

Στείλτε μας Μήνυμα