Απεντομώσεις

4.9/5
377 Αξιολογήσεις

Βρείτε οικονομική και έμπειρη εταιρεία απεντόμωσης για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια, ποντίκια ή άλλα έντομα που εισβάλλουν στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σου!

Απεντόμωση σε όλη την Αττική

 • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
 • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
 • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
 • Εγγύηση Ικανοποίησης
 • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
377
Αξιολογήσεις
1125
Eργασίες
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Απεντόμωση Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Επιλέξτε το χώρο που θα γίνει η απεντώμοση:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Για ποιο λόγο χρειάζεστε την απεντώμοση;

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα

Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Συνεπής επαγγελματίας, ευγενικός και σχολαστικός!
Επιτέλους απαλλαχτήκαμε από τα μυρμήγκια.
Είμαι διαχειρίστρια πολυκατοικίας. Μείναμε ικανοποιημένοι!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
5.0
(8 Αξιολογήσεις)

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Card image cap
Ειρήνη
Δούκα

5.0

(8 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.9
(143 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για μονακατοικίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Card image cap
Τσινάρης
Απεντομωτική

4.9

(143 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για μονακατοικίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Απολύμανση Διαμερίσματος
Απολύμανση Μονοκατοικίας
Απολύμανση Πολυκατοικίας
Απολύμανση Καταστήματος
Απολύμανση Καταστήματος Σε Τακτά Χρονικά Διαστήματα
από
40
€/φορά
Απολύμανση Καταστήματος Σε Μηνιαία Βάση
από
40
€/μηνα
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Απεντόμωση - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε ραντεβού;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Επαγελματική Απεντόμωση Κασαρίδες: Γιατί είναι απαραίτητη;

Κανένας μας δεν θέλει να έχει απρόσκλητους επισκέπτες όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια κλπ. στον προσωπικό του χώρο. Όλα τα παραπάνω έντομα είναι απεχθή, το απεχθέστερο όμως ίσως είναι η κατσαρίδα, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών, όπως ιούς, μύκητες, πρωτόζωα κλπ. 

Οι μικροοργανισμοί αυτοί μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις ως γαστρορραγίες και από απλές αλλεργίες έως αλλεργικό άσθμα.

Οποιοσδήποτε χώρος όπως σπίτια, καταστήματα, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσιες υπηρεσίες κλπ. όσο καθαρός και αν είναι, μπορεί να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας. 

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει τη σημαντικότητα για συστηματική απεντόμωση των χώρων που ζούμε και δουλεύουμε. Μέσω της συνεχούς επιστημονικής έρευνας έχουν δημιουργηθεί μέθοδοι και οικολογικά σκευάσματα, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Οι κατσαρίδες χωρίζονται σε 3.500 διαφορετικά είδη που ανήκουν σε 6 βασικές οικογένειες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα μόνο έχουν βρεθεί 20 είδη.

Τα είδη των Κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες, όπως η μικρή ξανθιά κατσαρίδα εξαπλώνεται από διαμέρισμα σε διαμέρισμα και τρέφεται κυρίως με οργανική ύλη και αμυλούχες τροφές. Μολύνει τα πάντα με τις ακαθαρσίες, τα αυγά, το πτώμα αλλά και το δύσοσμο υγρό που εκκρίνει από το σώμα της. 

Κατσαρίδες όπως η Blatta Orientalis και Peripllaneta Americana προτιμούν υγρά και σκοτεινά μέρη όπως υπόγεια, σοφίτες, αποθήκες, ψευδοροφές ή σωλήνες αποχέτευσης. Οι κατσαρίδες αυτές εμφανίζονται πιο πολύ στους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας, παρά στο εσωτερικό των διαμερισμάτων. 

Για την καταπολέμηση τους οι ειδικοί επεμβαίνουν με υπολειμματικούς ψεκασμούς. Αυτό το είδος κατσαρίδας προτιμάει τις τροφές υπό σήψη και πολλαπλασιάζεται ταχύτατα. 

Για το λόγο αυτό συνιστούμε απεντόμωση δυο με τρεις φορές το χρόνο.


Οι κατσαρίδες διακρίνονται σε δύο κύριες κατηγορίες:

- Τις μεγάλες κατσαρίδες που συναντάμε στα φρεάτια και φτερωτές εξωτερικού χώρου.
- Το ψιλό κατσαριδάκι.

Πως γίνεται η Απεντόμωση της Κατσαρίδας;

Η πιο συχνή εμφάνιση των μεγάλων κατσαρίδων γίνεται σε μονοκατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους ανεξάρτητους, σαν μονοκατοικίες. 

Σε αυτή την περίπτωση ο τεχνικός θα ψεκάσει κουζίνα, μπάνιο, σιφώνια, μπαλκόνια εσωτερικά περιμετρικά του χώρου και σε όποιο άλλο χώρο κρίνει απαραίτητο. 

Θα ψεκάσει επίσης έξω περιμετρικά του κτιρίου και του κήπου (εφόσον υπάρχει) και οπωσδήποτε τα φρεάτια που είναι και οι εστίες των κατσαρίδων.

Απεντόμωση Κατσαρίδας τιμή: Η τιμή για απεντόμωση κατσαρίδας εξαρτάται κυρίως από το είδος της κατσαρίδας και του όγκου του προβλήματος. Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο, μπορεί να χρειαστεί απεντόμωση κατσαρίδας πάνω από μια φορά, κάτι που θα καταστήσει την υπηρεσία πιο ακριβή.

Απεντόμωση τιμές: Ποια είναι η τιμή για την απολύμανση του σπιτιού μου;

Το κόστος για απολύμανση κατσαρίδας, μυρμηγκιών ή κουνουπιών ξεκινάει από τα 25€. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel, υπάρχει επιπλέον χρέωση στα 15€.

Απεντόμωση τιμές: Πώς μπορώ να υπολογίσω την τιμή της απολύμανσης;

Η τιμή αφορά ψεκασμό του χώρου και διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του εντόμου που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Η τιμή αφορά ψεκασμό του χώρου και διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του εντόμου που έχετε να αντιμετωπίσετε.Τι είναι η εφαρμογή Gel;

Η εφαρμογή αυτή αφορά στην απεντόμωση και γίνεται με ειδικά σκευάσματα που καταπολεμούν αποκλειστικά και μόνο το ψιλό κατσαριδάκι και τα μυρμήγκια και είναι βασισμένη σε τροφελκυστικά.

Απεντόμωση Αθήνα: Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Στο MyConstructor διαθέτουμε επαγγελματίες στις απεντομώσεις - απολυμάνσεις , οι οποίοι εξυπηρετούν ολόκληρη την Αττική! 

Σε όποια περιοχή και να βρίσκεστε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 210 300 9323 ή να κλείσετε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά και εμείς θα σας στείλουμε το καλύτερο συνεργείο που θα σας απαλλάξει από έντομα και ακάρεα μια και καλή!

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο ή τα κατοικίδια;

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες ασφάλειας για την ανθρώπινη υγεία. 

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα φυτά ή τα κατοικίδια σας, καθώς τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι υγειονομικής σημασίας, άοσμα και οικολογικά, αν όμως χρειαστεί κάποια προφύλαξη για συγκεκριμένο φάρμακο θα ενημερωθείτε άμεσα και λεπτομερώς.

Απεντόμωση Σπιτιού

Μια άλλη περίπτωση εμφάνισης μεγάλων κατσαρίδων είναι σε διαμερίσματα μέσω των σιφονιών και των σωλήνων αποχέτευσης. 

Ο τεχνικός ψεκάζει τους ίδιους χώρους που προαναφέρθηκαν και αν ο χώρος είναι ισόγειο, θα ψεκάσει και τον χώρο περιμετρικά του κτηρίου και του κήπου εάν υπάρχει. Δυστυχώς ο ψεκασμός για απεντόμωση σε ένα μεμονωμένο διαμέρισμα μπορεί να μην λύσει το πρόβλημα. 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι κατσαρίδες προέρχονται από τα φρεάτια στους κοινόχρηστους χώρους. 

Εκτός από απεντόμωση σπιτιού, στο MyConstructor αναλαμβάνουμε και απεντόμωση πολυκατοικίας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το κόστος για απεντόμωση πολυκατοικίας, εξαρτάται κυρίως από:
 • Το είδος του εντόμου.
 • Τον όγκο του προβλήματος.
 • Τους ορόφους της πολυκατοικίας.

Στην περίπτωση αυτύη, θα πρέπει να ψεκαστούν και τα φρεάτια και τα σιφώνια κάθε διαμερίσματος, έτσι ώστε να έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Καλό είναι να ενημερώσετε την πολυκατοικία και με την συναίνεση των υπόλοιπων ενοίκων να κάνετε μια γενική για κατσαρίδες στους κοινόχρηστους χώρους και όποιος επιθυμεί στο διαμέρισμα του. 

Αυτό συμφέρει τα μέγιστα και για τη διαδικασία της απεντόμωσης σπιτιού, καθώς θα έχετε πιο σίγουρα αποτελέσματα αλλά και για τα έξοδα σας αφού το κόστος θα είναι αρκετά χαμηλότερο. 

Στην περίπτωση λοιπόν των κοινόχρηστων χώρων μιας πολυκατοικίας, ο τεχνικός θα ψεκάσει κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο και έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας. 

Αν υπάρχει κήπος, πυλωτή ή μεγάλη υπαίθρια είσοδος ψεκάζεται και οπωσδήποτε ψεκάζονται τα φρεάτια που βρίσκονται εκεί καθώς είναι οι μεγαλύτερες εστίες κατσαρίδων.

Απεντόμωση σπιτιού κόστος: Το κόστος για απεντόμωση σπιτιού, όπως προαναφέρθηκε εξαρτάται από το είδος και τον όγκο του προβήματος, αλλά και από τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού.


Απεντόμωση στο Ψιλό Κατσαριδάκι

Όσον αφορά το ψιλό κατσαριδάκι ο τεχνικός των απεντομώσεων θα τοποθετήσει ειδικό gel σε κουζίνα και μπάνιο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ή δωμάτιο έχει παρατηρηθεί το πρόβλημα και στο υπόλοιπο σπίτι θα διενεργήσει ψεκασμό. 

Το ψιλό κατσαριδάκι καταπολεμάται πιο εύκολα συνήθως με την πρώτη εφαρμογή. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως που το πρόβλημα έχει επεκταθεί και δεν έχει αντιμετωπιστεί νωρίς, τότε ίσως χρειαστεί και μια δεύτερη εφαρμογή.

Απεντόμωση Ψύλλων

Η άμεση καταπολέμηση των ψύλλων είναι πολύ σημαντική πριν το πρόβλημα γίνει μη αναστρέψιμο. Οι ψύλλοι μπορούν να προέλθουν από τα κατοικίδια και πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα, το πρόβλημα να μπορεί  πολύ γρήγορα να εξαπλωθεί σε στρώματα, χαλιά, χαραμάδες στον τοίχο και άλλα σημεία του σπιτιού μας.

Η αντιμετώπιση ψύλλων στο MyConstructor είναι φιλική για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Οι άρτιες μέθοδοι μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά ή online και οι επαγγελματίες μας θα έρθουν για αυτοψία του προβλήματος.

Αφού γίνει η αυτοψία, οι επαγγελματίες μας θα φτιάξουν το κατάλληλο σχέδιο για απεντόμωση ψύλλων με βάση τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor; 

Στο MyConstructor συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους επαγγελματίες στις απεντομώσεις, ώστε να σας παρέχουμε τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις βήματα ή να καλέσετε στο 201 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία του ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Responsive image

Απεντόμωση Σπιτιού από το MyConstructor!

Απαλλαγείτε από κατσαρίδες και άλλα έντομα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από τα εξειδικευμένα συνεργεία του MyConstructor!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Απεντόμωση online!
Brands που μας εμπιστευονται