Βρες Συνεργεία Καθαρισμού

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Πουρί στον πάτο της λεκάνης;

Μάθετε πως θα κάνετε εύκολα καθαρισμός λεκάνης!

Πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια, όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι το ενοχλητικό και επίμονο, πουρί στον πάτο της λεκάνης. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση.  Ειδικά σε χώρους που οι τουαλέτες έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα όπως είναι τα πολυσύχναστα κτίρια.

Καθαρισμός Σπιτιού: Υπηρεσίες Καθαρισμού

Καθαρισμός Χαλιών

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΣ

Εδώ θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε δραστικά το πουρί στο πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης με φυσικό τρόπο.

καθαρισμος λεκανης απο το πουρι στον πατο της λεκανης

Πουρί στον πάτο της λεκάνης: Τι θα χρειαστείτε για να το ξεφορτωθείτε;

 1. Σφουγγάρι για τρίψιμο
 2. Μαγειρική σόδα και ξύδι ή ακόμα και ένα κοινό καθαριστικό μπάνιου.
 3. Γάντια μιας χρήσης

Ο καθαρισμός της λεκάνης τουαλέτας είναι σίγουρα μια από τις λιγότερο ευχάριστες δουλειές που μπορεί να φαντάζει στους περισσότερους από μας βουνό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική ο καθαρισμός λεκάνης, και γενικά ο καθαρισμός μπάνιου είναι η πιο μισητή εργασία στο σπίτι από τα αμερικάνικα νοικοκυριά.

Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.  Με απλά και μικρά tips το καθάρισμα της λεκάνης και το καθάρισμα στο πουρί στον πάτο της λεκάνης είναι πολύ απλή υπόθεση που δεν θα μας απασχολήσει πάνω από 10 λεπτά.

Η κύρια ανησυχία στη τουαλέτα είναι ότι αδιαμφισβήτητα αποτελεί πηγή μικροβίων και μπορούν να λερωθούν πολύ. Παρόλα αυτά, αν διατηρούμε μια ρουτίνα καθαριότητας αυτή η ανησυχία θα εξαλειφθεί. Ωστόσο, με το γρήγορο τρόπο ζωής που διατηρούμε οι περισσότεροι είναι πολύ συχνό φαινόμενο το να ξεχνάμε το τακτικό καθαρισμό λεκάνης.

Μην ανησυχείτε, όμως, με τα παρακάτω βήματα που μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί της καθαριότητας θα καταφέρουμε να εξαφανίσουμε συχνά προβλήματα, όπως είναι το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης. Επιπρόσθετα, με τα παρακάτω απλά βήματα για το καθαρισμό της λεκάνης θα διατηρήσετε εύκολα την υγιεινή στη τουαλέτα σας.

Πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά;

Είναι μια ερώτηση που κάνουμε όλοι μας πολύ συχνά, αν όχι καθημερινά. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απάντηση στο ερώτημα: πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά! Για να απαντηθεί η προαναφερθείσα ερώτηση θα σας παρουσιάσουμε δύο μεθόδους για το καθαρισμό της λεκάνης. Ο ένας τρόπος για καθαρισμό λεκάνης είναι με καθαριστικά εμπορίου και ο άλλος με φυσικά προϊόντα που βρίσκουμε όλοι στο σπίτι μας.

 

Καθαρισμός λεκάνης με καθαριστικά εμπορίου

καθαριστικά για καθαρισμό λεκάνης πάνω σε ξύλινο τραπέζι

Αυτός ο τρόπος για το καθαρισμό λεκάνης χωρίζεται σε δύο μέρη συνολικής διάρκειας 19 λεπτών, με ένα κενό 30 λεπτών ανάμεσα. Αρκετό διάστημα για να πιείτε καφέ και να χαλαρώσετε, ή να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Βήμα 1- Προετοιμάστε τη λεκάνη και αφαιρέστε λεκέδες (6-7 λεπτά)

 1. Φορέστε τα λαστιχένια γάντια σας, σηκώστε το καπάκι της λεκάνης και με τη βοήθεια του πιγκάλ καθαρίστε το πουρί στο χείλος της λεκάνης. Στο πιγκάλ εφαρμόστε κάποιο καθαριστικό προϊόν με βάση τη χλωρίνη. Να θυμάστε να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσεως από κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε και να τις ακολουθείτε πιστά.
 2. Στη συνέχεια τρίψτε καλά σε όλη τη λεκάνη. Μη παραλείψετε κάποιο σημείο και να φροντίσετε να τρίψετε καλά στο σημείο που βρίσκετε το πουρί στο πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης.
 3. Αφήστε το καθαριστικό να δράσει για 30 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα εσείς μπορείτε είτε να χαλαρώσετε είτε να κάνετε τον καθαρισμό μπανιέρας.

Βήμα 2- Κάντε το τελειωτικό τρίψιμο και ξεπλύνετε (3-4 λεπτά)

Αφότου έχετε αφήσει το μείγμα να δράσει για 30 λεπτά μπορείτε να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα του καθαρισμού της λεκάνης σε 10 λεπτά.

 1. Κάντε ένα καλό τελευταίο τρίψιμο στη λεκάνη σας σε όλα τα μέρη δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο πουρί στο πάτο της λεκάνης και στο πουρί στο χείλος της λεκάνης.
 2. Τραβήξτε το καζανάκι και κάντε ένα βήμα πίσω. Μπορείτε τώρα να θαυμάσετε τη πεντακάθαρη τουαλέτα σας!

Καθαρισμός λεκάνης με Μαγειρική Σόδα & Ξύδι

ξύδι και μαγειρική σόδα για φυσικό καθαρισμό λεκάνης

Οι μαγικές καθαριστικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας είναι γνωστές. Η μαγειρική σόδα είναι ένα καταπληκτικό καθαριστικό, που εξαφανίζει όλους τους λεκέδες. Ειδικά, σε συνδυασμό με το ξύδι- ένα ακόμα υπέροχο φυσικό καθαριστικό- δημιουργεί ανθρακικό οξύ, το οποίο είναι τέλειο για να εξαφανίσουμε λεκέδες, ακόμα και τους πιο δύσκολους σαν το πουρί στο πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός λεκάνης με μαγειρική σόδα και ξύδι;

 1. Ρίξτε μια κούπα ξύδι (περίπου 240ml) στη λεκάνη. Ανακατέψτε ελαφριά με το πιγκάλ και αφήστε το να δράσει για περίπου ένα λεπτό.
 2. Προσθέστε μια κούπα μαγειρική σόδα. Έπειτα, προσθέστε άλλες δύο κούπες ξύδι. Το μείγμα σε αυτή τη φάση θα πρέπει να κάνει μπουρμπουλήθρες.
 3. Αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 5 λεπτά και τρίψτε καλά. Φροντίστε να τρίψετε σε όλα τα σημεία της λεκάνης ώστε το μείγμα να πάει παντού.
 4. Τέλος, τραβήξτε το καζανάκι και τελειώσατε.

Εάν αφού δοκιμάσετε έναν από τους δύο τρόπους για καθαρισμό λεκάνης  παρατηρήσετε ότι το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης, είτε οποιοσδήποτε άλλος λεκές, παραμένουν. Τότε δοκιμάστε ξανά τη μέθοδο για το καθαρισμό λεκάνης είτε την εναλλακτική που δεν δοκιμάσατε.

Αν παρόλα αυτά δεν πιάσουν αυτά τότε καλύτερα να αφήσετε τον καθαρισμό λεκάνης τουαλέτας από πουρί στους εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών και στα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού κτιρίων, που θα σας λύσουν το πρόβλημα σας με το καθαρισμό λεκάνης, το επίμονο πουρί στον πάτο και στο χείλος της λεκάνης, το καθαρισμό μπανιέρας αλλά και το γενικούς καθαρισμούς σπιτιών και κτιρίων. Για σίγουρα αποτελέσματα και εξακριβωμένη καθαριότητα προτιμήστε βιολογικό καθαρισμό. 

θελω εταιρεία καθαρισμου
Οκτώβριος 22nd, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πουρί στον πάτο της λεκάνης: Πώς να το ξεφορτωθείς σε 10 λεπτά!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!