Πουρί στον πάτο της λεκάνης;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Εδώ θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε δραστικά το πουρί στο πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης με φυσικό τρόπο.

Πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια, όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι το ενοχλητικό και επίμονο, πουρί στον πάτο της λεκάνης. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση.  Ειδικά σε χώρους που οι τουαλέτες έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα όπως είναι τα πολυσύχναστα κτίρια.


Πουρί στον πάτο της λεκάνης: Τι θα χρειαστείτε για να το ξεφορτωθείτε;

#1 Σφουγγάρι για τρίψιμο
#2 Μαγειρική σόδα και ξίδι ή ακόμα και ένα κοινό καθαριστικό μπάνιου
#3 Γάντια μιας χρήσης

Ο καθαρισμός της λεκάνης τουαλέτας είναι σίγουρα μια από τις λιγότερο ευχάριστες δουλειές και μπορεί να φαντάζει στους περισσότερους από μας βουνό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική ο καθαρισμός λεκάνης και γενικά ο καθαρισμός μπάνιου είναι η πιο μισητή εργασία στο σπίτι από τα αμερικάνικα νοικοκυριά.

Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.  Με απλά και μικρά tips το καθάρισμα της λεκάνης και το καθάρισμα στο πουρί στον πάτο της λεκάνης είναι πολύ απλή υπόθεση που δεν θα μας απασχολήσει πάνω από 10 λεπτά.

Η κύρια ανησυχία στη τουαλέτα είναι ότι αδιαμφισβήτητα αποτελεί μεγάλη πηγή μικροβίων. Παρόλα αυτά, αν διατηρούμε μια ρουτίνα καθαριότητας αυτή η ανησυχία θα εξαλειφθεί. Ωστόσο, με το σύγχρονο και γρήγορο τρόπο ζωής που ζούμε οι περισσότεροι, είναι πολύ συχνό φαινόμενο το να ξεχνάμε το τακτικό καθαρισμό λεκάνης.

Μην ανησυχείτε, όμως, με τα παρακάτω βήματα που μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί της καθαριότητας θα καταφέρουμε να εξαφανίσουμε συχνά προβλήματα, όπως είναι το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης. Επιπρόσθετα, με τα παρακάτω απλά βήματα για το καθαρισμό της λεκάνης θα διατηρήσετε εύκολα την υγιεινή στη τουαλέτα σας.


Πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά;

Είναι μια ερώτηση που κάνουμε όλοι μας πολύ συχνά, αν όχι καθημερινά. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απάντηση στο ερώτημα: Πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά; Για να απαντηθεί η προαναφερθείσα ερώτηση θα σας παρουσιάσουμε δύο μεθόδους για το καθαρισμό της λεκάνης. Ο ένας τρόπος για καθαρισμό λεκάνης είναι με καθαριστικά εμπορίου και ο άλλος με φυσικά προϊόντα που βρίσκουμε όλοι στο σπίτι μας.

 
Καθαρισμός λεκάνης με καθαριστικά εμπορίου


Αυτός ο τρόπος για το καθαρισμό λεκάνης χωρίζεται σε δύο μέρη συνολικής διάρκειας 19 λεπτών, με ένα κενό 30 λεπτών ανάμεσα. Αρκετό διάστημα για να πιείτε καφέ και να χαλαρώσετε, ή να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Βήμα 1- Προετοιμάστε τη λεκάνη και αφαιρέστε λεκέδες (6-7 λεπτά)

#1 Φορέστε τα λαστιχένια γάντια σας, σηκώστε το καπάκι της λεκάνης και με τη βοήθεια του πιγκάλ καθαρίστε το πουρί στο χείλος της λεκάνης. Στο πιγκάλ εφαρμόστε κάποιο καθαριστικό προϊόν με βάση τη χλωρίνη. Να θυμάστε να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσεως από κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε και να τις ακολουθείτε πιστά.

#2 Στη συνέχεια τρίψτε καλά σε όλη τη λεκάνη. Μη παραλείψετε κάποιο σημείο και να φροντίσετε να τρίψετε καλά στο σημείο που βρίσκετε το πουρί στο πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης.

#3 Αφήστε το καθαριστικό να δράσει για 30 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα εσείς μπορείτε είτε να χαλαρώσετε είτε να κάνετε τον καθαρισμό μπανιέρας.


Βήμα 2- Κάντε το τελειωτικό τρίψιμο και ξεπλύνετε (3-4 λεπτά)

Αφότου έχετε αφήσει το μείγμα να δράσει για 30 λεπτά μπορείτε να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα του καθαρισμού της λεκάνης σε 10 λεπτά.

#1 Κάντε ένα καλό τελευταίο τρίψιμο στη λεκάνη σας σε όλα τα μέρη δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο πουρί στο πάτο της λεκάνης και στο πουρί στο χείλος της λεκάνης.

#2 Τραβήξτε το καζανάκι και κάντε ένα βήμα πίσω. Μπορείτε τώρα να θαυμάσετε τη πεντακάθαρη τουαλέτα σας!


Καθαρισμός λεκάνης με Μαγειρική Σόδα & Ξίδι


Οι μαγικές καθαριστικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας είναι γνωστές. Η μαγειρική σόδα είναι ένα καταπληκτικό καθαριστικό, που εξαφανίζει όλους τους λεκέδες. Ειδικά, σε συνδυασμό με το ξίδι- ένα ακόμα υπέροχο φυσικό καθαριστικό- δημιουργεί ανθρακικό οξύ, το οποίο είναι τέλειο για να εξαφανίσουμε λεκέδες, ακόμα και τους πιο δύσκολους σαν το πουρί στο πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός λεκάνης με μαγειρική σόδα και ξίδι;

#1 Ρίξτε μια κούπα ξίδι (περίπου 240ml) στη λεκάνη. Ανακατέψτε ελαφριά με το πιγκάλ και αφήστε το να δράσει για περίπου ένα λεπτό.
#2 Προσθέστε μια κούπα μαγειρική σόδα. Έπειτα, προσθέστε άλλες δύο κούπες ξίδι. Το μείγμα σε αυτή τη φάση θα πρέπει να κάνει μπουρμπουλήθρες.
#3 Αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 5 λεπτά και τρίψτε καλά. Φροντίστε να τρίψετε σε όλα τα σημεία της λεκάνης ώστε το μείγμα να πάει παντού.
#4 Τέλος, τραβήξτε το καζανάκι και τελειώσατε.

Εάν αφού δοκιμάσετε έναν από τους δύο τρόπους για καθαρισμό λεκάνης παρατηρήσετε ότι το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης, είτε οποιοσδήποτε άλλος λεκές, παραμένουν. Τότε δοκιμάστε ξανά τη μέθοδο για το καθαρισμό λεκάνης είτε την εναλλακτική που δεν δοκιμάσατε.

Αν παρόλα αυτά δεν πιάσουν αυτά τότε καλύτερα να αφήσετε τον καθαρισμό λεκάνης τουαλέτας από πουρί στα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών και στα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού κτιρίων, που θα σας λύσουν το πρόβλημα σας με το καθαρισμό λεκάνης, το επίμονο πουρί στον πάτο και στο χείλος της λεκάνης, το καθαρισμό μπανιέρας, αλλά και το γενικούς καθαρισμούς σπιτιών και κτιρίων. 


Για σίγουρα αποτελέσματα και εξακριβωμένη καθαριότητα προτιμήστε βιολογικό καθαρισμό. 
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα