Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Άψογη εξυπηρέτηση, ευγενέστατα τα παιδιά!!! Συνέπεια, και καθαριότητα! Μπράβο σας.
Φοβεροί! Θα τους προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τους χρησιμοποιήσω στο μέλλον ξανά σίγουρα! Προσεκτικοί, γρήγοροι και ευγενικοί
Τέλεια συνεργασία, πολύ καλές τιμές. Θα ξανασυνεργαστούμε.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.8
(141 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά την ασφαλή μετακόμισή σας.

Card image cap
Δημήτρης
Γεωργοστάθης

4.8

(141 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά την ασφαλή μετακόμισή σας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(184 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Ιωάννης
Βελόπουλος

4.7

(184 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(428 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Card image cap
Νίκος
Σταυριανός

4.7

(428 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Μετακόμιση Δυάρι
Ενοικίαση Ανυψωτικού
Μετακόμιση Τριάρι
Μετακόμιση Τεσσάρι
Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Επιτυχημένη Μετακόμιση - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Πως θα οργανώσετε καλύτερα την μετακόμιση σας;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μετακόμιση σπιτιού μπορεί να είναι κάπως αγχωτική, πόσο μάλλον όταν γίνεται για πρώτη φορά. Η κλίμακα οργάνωσης, η ψυχολογική προσαρμογή και η συναισθηματική καταπόνηση που εμπλέκονται στη διαδικασία, είναι οι κύριοι παράγοντες πίσω από την τεράστια πίεση που μπορούμε να βιώσουμε κατά τη διάρκεια αυτού του μεταβατικού σταδίου της ζωή μας. 

Οι μετακινούμενοι για πρώτη φορά συχνά υποεκτιμούν ορισμένα βασικά στοιχεία της προ-κινητής φάσης, όπως η έρευνα αγοράς για ένα σύγχρονη μεταφορική εκ των προτέρων ή η συσκευασία των περιουσιακών τους στοιχείων με τον σωστό τρόπο. 

Έτσι, για να αποφύγετε το συναίσθημα σε μια κατάσταση πανικού μια εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα, κάνετε την εργασία σας και πάρτε μια ιδέα από κάποιες μεταφορικές με εξειδίκευση στις μετακομίσεις κατοικιών. 

Επίσης, φροντίστε να αρχίσετε να συσκευάζετε τα αντικείμενα και τα πράγματα σας γενικά αρκετά νωρίτερα, καθώς να επισημάνετε σωστά τα κιβώτια μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, γρήγορα και εύκολα, όταν ξεκινήσετε να τα αποσυσκευάζετε στο νέο σας σπίτι.

Πόσο σημαντική είναι η σήμανση των κουτιών για την μετακόμιση σας;

Φανταστείτε αυτό: Το απόλυτο χάος κυριαρχεί στο νέο σας σπίτι για μέρες. Βρίσκεστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αγωνίζεστε να βρείτε τα υπάρχοντά σας ανάμεσα σε ένα σωρό από κουτιά χωρίς καμία σήμανση. Είστε έτοιμοι για ένα τέτοιο σενάριο; Δεν νομίζουμε.

Η συσκευασία των αντικειμένων σας σε κουτιά με σημειώσεις από έξω είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε. Επιλέξτε ένα εύκολο σύστημα σήμανσης που περιγράφει τι έχει μέσα το κάθε κουτί, ώστε να είναι εύκολο για εσάς στην συνέχεια ναξέρετε τι υπάρχει στο κουτί και σε πιο χώρο του σπιτιού να πάει. Έτσι θα αποφύγετε πολύ ταλαιπωρία όταν προσπαθείτε να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο αργότερα. 

Επίσης, θα διευκολύνετε την μεταφορική εταιρεία ως προς ποιο κουτί πηγαίνει πρώτα στο φορτηγό και πιο κουτί χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Επιπλέον, είναι σαφές πως η μεταφορική θα μεταφέρει τα επισημασμένα κουτιά και θα τα εκφορτώσει στη σωστή τους θέση στο νέο σας σπίτι. 

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το κρυστάλλινο βάζο που πήρατε θα φτάσει στο νέο προορισμό του άθικτο, αν το παραδώσετε στην μεταφορική σας σε συσκευασία με ένα ωραίο και μεγάλο "εύθραυστο". 

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, έχει να κάνει με την αρίθμηση κάθε κιβωτίου, θα ξέρετε αμέσως εάν χάσετε το οτιδήποτε.

Στο σημείο αυτό μας δημιουργούνται τα ερωτήματα:

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος στην μετακόμιση να προετοιμάσουμε, να επισημάνουμε και στην συνέχεια να ξεχωρίσουμε τα κουτιά μας;

Υπάρχει κάποιο σύστημα που λειτουργεί σε κάθε περίπτωση μετακόμισης;

Προτεινόμενοι τρόποι προετοιμασίας και επισήμανσης των κουτιών σας

Αρχικά, δεν υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ξεχωρίσετε τα κουτιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια αρκετές αποδεδειγμένες μεθόδους σήμανσης χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε μεγαλύτερη σύγχυση και αναστάτωση.

Πρώτα από όλα, τι υλικά χρειαζόμαστε για την επισήμανση των κουτιών μας;

Πάρτε μερικούς χρωματιστούς ανεξίτηλους μαρκαδόρους και κολλητική ταινία. Ακόμη, τυπώστε πρότυπα ετικετών ή αγοράστε κάποια από ένα χαρτοπωλείο.
 
Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα συστήματα σήμανσης που αναφέρουμε παρακάτω, που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Σήμανση με βάση το χρώμα

Χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα για να επισημάνετε τις κούτες σας, θα κάνετε την αποσυσκευασία αργότερα μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία. 

Αυτό το σύστημα ταιριάζει περισσότερο με τη μέθοδο σήμανσης των κουτιών ανά δωμάτιο, καθώς μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για κάθε δωμάτιο. Απλά γράψτε την "Κουζίνα" με ένα κίτρινο μαρκαδόρο και το "Σαλόνι" με μπλε χρώμα, για να εξασφαλίσετε ότι η μεταφορική θα εκφορτώσει κάθε κιβώτιο στο σωστό δωμάτιο. 

Χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας αδιάβροχους μαρκαδόρους για να αποφύγετε να καταλήξετε με μουτζουρωμένα κουτιά σε περίπτωση που βρέχει την ημέρα της μετακόμισης σας. Για να "ενισχύσετε" το έγχρωμο κωδικοποιημένο σύστημα σήμανσης, χρησιμοποιήστε στο αμπαλάζ στα κιβώτια ταινία ίδιου χρώματος.

Είναι αποδεδειγμένο ότι κάνει την εκφόρτωση και αποσυσκευασία απλά πολύ πιο εύκολη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κολλήσει την ίδια ετικέτα σε κάθε πλευρά του κουτιού αλλά και μια στο επάνω μέρος των κουτιών. Αυτό θα διευκολύνει πολύ την μεταφορική εταιρεία όταν προσπαθεί να ταξινομήσει τα υπάρχοντά σας και να τα μεταφέρει στο σωστό δωμάτιο. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό κατά την διάρκεια της μετακόμισης από το να περιφέρεστε γύρω από ένα μεγάλο κιβώτιο προκειμένου να εντοπίσετε την ετικέτα του, ενώ αυτό είναι ανεστραμμένο και προσπαθείτε να το μετακινήσετε, διότι η σήμανση του βρίσκεται στην άλλη πλευρά.

Σήμανση με βάση την προτεραιότητα

Αυτό το σύστημα επισήμανσης θα μπορούσε να καθορίσει ποιο κιβώτιο έχει προτεραιότητα στην μετακόμιση, ποιο πηγαίνει πρώτο στο φορτηγό της μεταφορικής και ποιο φορτώνεται τελευταίο. 

Με αυτόν τον τρόπο, η μεταφορική εταιρεία θα είναι σε θέση να δώσει προτεραιότητα σε ποια κουτιά θα φορτωθούν πρώτα στο φορτηγό, ώστε να εκφορτωθούν στην συνέχεια και να μεταφερθούν με σωστή σειρά στο σωστό δωμάτιο.

Η άλλη ιδέα πίσω από αυτό το σύστημα για εύκολη μετακόμιση, είναι να δηλώσετε ξεκάθαρα ώστε να θυμηθείτε ποιο κουτί έχει προτεραιότητα όσον αφορά την αποσυσκευασία του. Έτσι, μπορείτε να επισημάνετε ένα κουτί με ένα "Υ" για υψηλή προτεραιότητα, με ένα "M" με μεσαία προτεραιότητα και με ένα "Χ" για να τονίσει το χαμηλό επίπεδο προτεραιότητας του. 

Σήμανση με αρίθμηση

Το σύστημα σήμανσης με αρίθμηση περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας λίστας απογραφής, η οποία καθορίζει ποια αντικείμενα συσκευάζονται σε κάθε αριθμημένο κουτί και ποιοι αριθμοί αντιστοιχούν για κάθε δωμάτιο. 

Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε στη λίστα σας και να αποσυσκευάσετε τα κουτιά 1 έως 5 που αντιστοιχούν στην κουζίνα. Αν για παράδειγμα μετά την μετακόμιση στο νέο σας σπίτι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι, τότε ανοίγετε το κουτί με αριθμό 3 για να βγάλετε το βραστήρα έξω. 

Πρέπει ακόμα να φανεί εύκολα ότι το κιβώτιο 3 ανήκει στην κουζίνα, χωρίς να ανατρέχουμε συνέχεια στην λίστα, οπότε καλό θα ήταν αν καταγράψετε με κόκκινο χρώμα έξω από τα κουτιά - αμπαλάζ "Κουζίνα".

Σήμανση με ομαδοποίηση αντικειμένων

Η συσκευασία και η σήμανση των αντικειμένων σας με βάση την ομαδοποίηση λειτουργεί κάπως έτσι: 

Για παράδειγμα, μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα μαλακά αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα, χαλιά και μαξιλάρια μαζί σε ένα κουτί και να πακετάρετε τα παιδικά ρούχα των παιδιών σας σε μια μεγάλη τσάντα. 

Ένα άλλο παράδειγμα σε κούτες με την ίδια σήμανση είναι ο εξοπλισμός κατασκήνωσης. 

Επίσης, όλες οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές που πρέπει να χειρίζονται με προσοχή μπορούν να πάνε σε ένα καθορισμένο κιβώτιο. Ωστόσο, μεγάλη προσοχή χρειάζεται αν αποφασίσετε να συσκευάσετε το πιστολάκι μαλλιών, τον ανεμιστήρα μαζί με την καφετιέρα και τον αποχυμωτή.

Συμπεράσματα: Με λίγα λόγια, βρείτε το σύστημα σήμανσης αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς, συγκρίνοντας τα μειονεκτήματα και τα οφέλη αυτού του συστήματος σήμανσης. 
Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αναγράψουμε με σαφήνεια το περιεχόμενο κάθε κιβωτίου.

Πώς θα συσκευάσουμε εύθραυστα αντικείμενα και πως θα επισημάνουμε τα κουτιά για να πετύχουμε ασφαλή μεταφορά;

Σε αυτή την περίπτωση, είτε αποφασίσετε να συσκευάσετε γενικά τα εύθραυστα αντικείμενα σας ή να συσκευάσετε εύθραυστα αντικείμενα ανά δωμάτιο, με αρίθμηση ή με έγχρωμους δείκτες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αμπαλάζ, να τα τυλίξετε σωστά με προστατευτικές φυσαλίδες και χαρτί περιτυλίγματος. 

Τυλίξτε κάθε αντικείμενο μεμονωμένα, είτε πρόκειται για γυαλί, κρύσταλλο, πορσελάνη είτε καθρέφτη και τοποθετήστε τα προσεκτικά μέσα σε κουτιά. Χρησιμοποιήστε πολύ περιτύλιγμα με φυσαλίδες ή παλιές πετσέτες και πανιά για να γεμίσετε τυχόν κενά μεταξύ των αντικειμένων και των πλευρών του κουτιού, ώστε όταν αναλάβει την μεταφορά η μεταφορική με το φορτηγό τα αντικείμενα να μένουν σταθερά στην θέση τους και να μην σπάσουν από τυχόν αναταράξεις στην διαδρομή. 

Τέλος βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει μια ετικέτα σε όλες τις πλευρές των πακέτων που αναγράφει "εύθραυστο".

Πώς θα επισημάνουμε ένα κουτί με τα απαραίτητα;

Είναι σημαντικό να συσκευάσετε ένα κουτί των βασικών πράγματων που μπορείτε να έχετε πρόσβαση αμέσως στην πρώτη σας νύχτα στο νέο σας σπίτι. 

Τα πράγματα που θα περιέχει εξαρτάται από εσάς, αλλά συνήθως οι άνθρωποι συσκευάζουν τα πράγματα που χρειάζονται σε καθημερινή βάση.  

Ό,τι κι αν πακετάρετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει σωστή και εμφανής σήμανση για αυτό το κουτί, ώστε να μη κινδυνεύετε να το αναζητάτε για ώρες, μετά το τέλος της μετακόμισης σας.

Μια καλή ιδέα είναι να γράψετε ξεχωριστή ετικέτα σε αυτό το κουτί των βασικών πραγμάτων με ένα μοναδικό χρώμα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει σε άλλα κιβώτια.

Πώς θα κάνουμε την αποσυσκευασία μετά τη μετακόμιση του σπιτιού;

Η μετακόμιση έχει τελειώσει, τώρα είστε στο καινούργιο σας σπίτι υπάρχουν τόσες κούτες που πρέπει να αποσυσκευάσετε. 

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αφιερώσετε το χρόνο σας. Θα διαπιστώσετε ότι η αποσυσκευασία μπορεί να είναι διασκεδαστική, ειδικά εάν έχετε κάνει σωστά τη συσκευασία και την επισήμανση. 

Μετά από όλα αυτά, η προετοιμασία για την μετακόμιση, η σκληρή δουλειά που έπρεπε να κάνετε ήταν σχεδιασμένη για να κάνει τα πράγματα απλά κατά την αποσυσκευασία. Απλώς χρησιμοποιήστε ξανά το σύστημα επισήμανσης και ξεκινήστε να αποσυσκευάζετε δωμάτιο ανά δωμάτιο, από υψηλή σε χαμηλή προτεραιότητα. 

Κάντε τακτικά διαλείμματα και απολαύστε, διακοσμήστε την νέα σας κατοικία σταδιακά χωρίς άγχος. 

Τα καταφέρατε; Τότε, γιατί να μην ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί, να ανάψει ένα αρωματικό κερί και να πείτε «γεια» στο νέο σας σπίτι; 

Και αν χρειαστεί να μετακομίσετε ξανά μια μέρα, ξέρετε τώρα πώς να το κάνετε με τον πιο εύκολο τρόπο!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Responsive image

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες!

Σύγκρινε τιμές, αξιολογήσεις και επαγγελματίες & κλείσε το ραντεβού σου σήμερα!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Μεταικόμιση online!
Brands που μας εμπιστευονται