Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Άμεση και προσεκτική μετακόμιση!
Όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, καλή συνεργασία και οι μεταφορείς πολύ εξυπηρετικοί!
Οι μεταφορείς ήταν άψογοι. Πολύ καλή δουλειά!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(184 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Ιωάννης
Βελόπουλος

4.7

(184 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(256 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Άρης
Καλογήρου

4.7

(256 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(428 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Card image cap
Νίκος
Σταυριανός

4.7

(428 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Μετακόμιση Δυάρι
Ενοικίαση Ανυψωτικού
Μετακόμιση Τριάρι
Μετακόμιση Τεσσάρι
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Μετακόμιση με Μεταφορική ή όχι;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μετακόμιση με Μεταφορική

Αρχικά, ο κυριότερος παράγοντας που με τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την απόφαση είναι η εξοικονόμηση χρημάτων

Αν σκεφτείτε όμως ότι ο χρόνος, η ενέργεια και πιθανόν οι χρηματικοί πόροι που θα διαθέσετε σε άλλες ενέργειες είναι και αυτοί πολύτιμοι πόροι, μπορεί εν τέλει σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πολύ μικρή η διαφορά από την επιλογή μεταφορικής εταιρείας ή και αρκετές φορές να μην σας συμφέρει. 

Για παράδειγμα, από πλευράς χρόνου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ειδικά για τις μετακομίσεις μεγάλων νοικοκυριών θα περάσετε πολύ χρόνο στα δρομολόγια εάν δεν έχετε διαθέσιμο κάποιο φορτηγό και φυσικά, δεν έχετε την πείρα που έχει μια μεταφορική εταιρεία που εκτελεί μετακομίσεις καθημερινά. 

Η πείρα και η ειδίκευση της μεταφορικής θα σας βοηθήσει και σε άλλα στάδια της μετακόμισης, όπως την παροχή συμβουλών και καλύτερη διαχείριση της μετακόμισης. Με τη βοήθεια του συνεργείου της η μεταφορική θα τελειώσει τη μετακόμιση πολύ πιο γρήγορα και με λιγότερο άγχος από τη μεριά σας για πολλούς λόγους.

Μετακόμιση χωρίς Μεταφορική

Η βοήθεια των φίλων και των συγγενών στη μεταφορά είναι χρήσιμη και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεκπεραίωση της διαδικασίας. 

Αν όμως κάποιος αποφασίσει να προχωρήσει σε μετακόμιση χωρίς μεταφορική και να κάνει την μεταφορά μόνο με τους γνωστούς του, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από μικρό-ατυχήματα που μπορεί να συμβούν και φυσικά, είναι μέσα στο πρόγραμμα μέχρι και εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Είναι λογικό να υπάρξουν αυτά εάν διαλέξετε να κάνετε την μεταφορά μόνοι σας καθώς όσο και καλή θέληση να έχουν οι φίλοι- μεταφορείς, δεν έχουν την πείρα και τις γνώσεις για να οργανώσουν την μετακόμιση και να την φέρουν εις πέρας χωρίς πιθανές “απώλειες” ή εκνευρισμούς. 

Βέβαια η προετοιμασία για την μεταφορά, οι εργασίες όπως το πακετάρισμα, η μελέτη για την διακόσμηση του νέου σπιτιού κ.ά. που προηγούνται της αγχωτικής και ταραχώδους διαδικασίας της μετακόμισης, είναι καλό και βοηθητικό για την οικογένεια και τα φιλικά πρόσωπα να γίνονται μαζί αφού βοηθάνε στη σύσφιξη των προσωπικών σχέσεων.

Σχεδιασμός Μετακόμισης - Τι πρέπει να κάνεις;

Σε αυτό το στάδιο είναι σημαντικό να τονίσουμε τη σημασία του σχεδιασμού και του προγραμματισμού για την μετακόμιση ανεξαρτήτως αν επιλέξετε μεταφορική εταιρεία ή όχι.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι προκειμένου να αποφύγετε και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο προβλημάτων, το κομβικό σημείο και ο κυριότερος παράγοντας που πρέπει να διαχειριστείτε είναι ο χρόνος

Καλό είναι να αρχίσετε την προετοιμασία της μετακόμισης τουλάχιστον ένα μήνα πριν και να ορίσετε μια ημερομηνία στόχο, έτσι ώστε να μην ξεφύγετε και αναβάλλετε συνέχεια την διαδικασία ή στην περίπτωση της αναζήτησης μεταφορικής εταιρείας δεν βρείτε διαθεσιμότητα και πιεστείτε. 

Καθοριστικό ρόλο για την μεταφορική εταιρία, αλλά και για την βοήθεια σας, παίζει η αναλυτική καταγραφή και περιγραφή των αντικειμένων σας. Πρέπει να γνωρίζετε και να επιστήσετε την προσοχή σας στο πακετάρισμα εύθραυστων ή πολύτιμων αντικειμένων προκειμένου να μην καταστραφούν ή χαθούν. 

Επιπλέον, καλό είναι να κάνετε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν κυρίως πριν αλλά και μετά την μεταφορά. Σημειώστε με σειρά προτεραιότητας όλες τις πρακτικές, αλλά και γραφειοκρατικές δουλειές που περιλαμβάνει μια αλλαγή σπιτιού, όπως για παράδειγμα η αλλαγή ονόματος ΔΕΗ και μόλις την ολοκληρώνετε, διαγράφετε τη από τη λίστα. 

Μπορεί αρχικά να σας φανούν πολλές και να μην ξέρετε από που να αρχίσετε αλλά με την παραπάνω λογική θα δείτε ότι σιγά σιγά, η λίστα μικραίνει και θα αισθανθείτε καλύτερα.

Προμηθευτείτε εγκαίρως αμπαλάζ για την μετακόμιση ή ενημερώστε την μεταφορική να το κάνει για εσάς. Πάρτε επιπλέον υλικά. Δεν θα είναι ότι πιο ευχάριστο και εύκολο να τρέχετε για τα υλικά συσκευασίας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μετακόμιση.

Γιατί να επιλέξω Μεταφορική Εταιρεία από το MyConstructor;

Στο MyConstructor δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες μεταφορικές υπηρεσίες στην αγορά στις καλύτερες τιμές

Με εμάς, δεν χρειάζετε να έχετε καμία αμφιβολία για το πως θα κυλήσει η μετακόμισή σας. Οι επαγγελματίες μας είναι πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοι κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο μετακόμισης ανεξάρτητα από το φόρτο εργασίας. Απαλλαγείτε από το περιττό άγχος και αφήστε τους επαγγελματίες μας να λάβουν δράση!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε τους μεταφορείς γις τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας σε ό,τι αφορά τη μετακόμιση και εκείνοι με τη σειρά τους, θα φροντίσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας άμεσα και αποτελεσματικά!

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις βήματα δημιουργώντας τη δική σας μοναδική προσωποποιημένη λίστα μετακόμισης! Διαφορετικά, καλέστε μας στο 210 300 9323  και οι εκπρόσωποι μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη λίστα σας και θα σας προσφέρουν τις καλύτερες τιμές από διάφορες μεταφορικές εταιρείες, ώστε να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Αφήστε τη μετακόμισή σας στα έμπειρα χέρια μας! 
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Responsive image

Κλείσε online τη μετακόμισή σου σε λίγα απλά βήματα!

Κλείσε ραντεβού με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε τη μετακόμιση σου online!
Brands που μας εμπιστευονται