Σταμπωτά Δάπεδα

Σταμπωτά Δάπεδα
Ενημερωθείτε για τα σταμπωτά δάπεδα, τα πλεονεκτήματα τους, τις επιφάνειες εφαρμογής, τον τρόπο εφαρμογής και το κόστος.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και κάντε την καλύτερη επιλογή!
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 150μ²
από
23
€/m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Έκανε πολύ καλή δουλειά και είχε πολύ λογικές τιμές!
Πολύ καλός μάστορας, έκανε την δουλειά του με μεράκι!
Άψογο αποτέλεσμα, πολύ καλή συνεργασία και σε οικονομικές τιμές!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ανδρέας Τσέλας
4.8/5
25
hires 968 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αφορά επιφάνειες μέχρι 150μ²
quote
Προτιμήσαμε την προσφορά του κύριου Αντρέα, γ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αφορά επιφάνειες μέχρι 150μ²
quote
Προτιμήσαμε την προσφορά του κύριου Αντρέα, γ... Περισσότερα
25 €/m² + φπα

Σταμπωτά Δάπεδα - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι είναι τα Σταμπωτά Δάπεδα;

Τα σταμπωτά δάπεδα από τις πιο συνηθισμένες εναλλακτικές όταν πρόκειται για βιομηχανικά δάπεδα. Το συγκεκριμένο είδος δαπέδου προτιμάται σε περιπτώσεις όπου δίνεται έμφαση στο εικαστικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. πλατείες, πισίνες κλπ.). 

Ποια είναι η διαφορά του σταμπωτού με το βιομηχανικό δάπεδο;
Σε αντίθεση με το σταμπωτό, το βιομηχανικό δάπεδο χρησιμοποιείται κυρίως για εσωτερικούς χώρους και για βιομηχανικές χρήσεις. (parking, αποθήκες κλπ.). Το σταμπωτό δάπεδο χρησιμοποιείται και για οικιακή χρήση. 

Η υψηλή αντοχή που χαρακτηρίζει τα σταμπωτά δάπεδα σε συνδυασμό με το καλαίσθητο και μοντέρνο αποτέλεσμα, το κάνει ιδανικό για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων με υψηλές απαιτήσεις και μεγάλες καταπονήσεις. 

Τα σταμπωτά δάπεδα χρησιμοποιούνται για μεγάλη γκάμα έργων όπως πλακόστρωση διαδρόμων σε αυλές, εσωτερικοί κήποι και διάφορες άλλες επιφάνειες που δέχονται ακραία φυσική καταπόνηση.

Το σταμπωτό δάπεδο στρώνεται πάνω από χώμα, τσιμέντο, άσφαλτο ή ό,τι άλλο υπάρχει σαν υπόστρωμα.

Σταμπωτό Δάπεδο Σχέδια: Πώς γίνεται;

Αφότου γίνει η επίστρωση του εν λόγω μείγματος και αφού αλφαδιαστεί, γίνεται η προσθήκη του χρώματος (σε μορφή “πούδρας”) σε δύο στάδια. 

Με άλλα λόγια, το χρώμα πασπαλίζεται πάνω από το σκυρόδεμα όσο παραμένει ακόμα νωπό. Μόλις το σταμπωτό δάπεδο στεγνώσει, κόβονται οι αρμοί διαστολής στις κατάλληλες διαστάσεις (συνήθως περίπου ανά 20m² και βάθος 5 cm) και ακολουθεί η διαμόρφωση της εμφάνισης του δαπέδου με το σταμπάρισμα από κάποιο καλούπι ( σταμπωτό δάπεδο σχέδια ) που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων. Σε αυτό ακριβώς οφείλουν το όνομα τους τα σταμπωτά δάπεδα.

Αφού περάσει και αυτό το στάδιο, μένουν δύο μέρες να στεγνώσουν καλά και στη συνέχεια τα πλένουν καλά με νερό που περιέχει και υδροχλωρικό οξύ σε αναλογία 7-10%. 

Τέλος για την πλήρη αδιαβροχοποίηση και στεγανοποίηση του δαπέδου, τοποθετείται από πάνω ένα ειδικό σφραγιστικό βερνίκι, το οποίο λειτουργεί και ως μια ακόμα προστασία απέναντι σε φθορές και καταπονήσεις.

Εκτός των παραπάνω περιπτώσεων, υπάρχουν πολλές ακόμα επιφάνειες εφαρμογής ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους, όπως και σε τοίχους που εφαρμόζονται τα επονομαζόμενα σταμπωτά τοίχου.

Ένα σημαντικό σημείο διαφοροποίησης για τις διαφορετικές επιφάνειες που θα χρησιμοποιήσετε το σταμπωτό δάπεδο σχέδιο είναι η ένταση της χρήσης του πατώματος. 

Για παράδειγμα αν το δάπεδο προορίζεται για διέλευση πεζών πεζοδρόμια, ταράτσες, κλπ. θα πρέπει το πάχος του υποστρώματος να είναι περίπου 10cm αλλά σε πιο απαιτητικές συνθήκες π.χ. για ένα χώρο στάθμευσης το πάχος αυξάνεται στα 15cm.

Σταμπωτά Δάπεδα Μειονεκτήματα /Πλεονεκτήματα

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο χρόνος υλοποίησης τους είναι πολύ σύντομος σε σχέση με άλλα είδη δαπέδων και δεν χρειάζεται συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν δημιουργήσει προβλήματα που θα σας κοστίσουν ακριβά επειδή δεν το συντηρείτε.

Αυτό συμβαίνει, γιατί το σφραγιστικό βερνίκι εισχωρεί στη μάζα του σκυροδέματος και δεν ξεφλουδίζει. 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης ότι δεν λεκιάζει και καθαρίζει με ένα απλό ξέπλυμα. Το μόνο μειονέκτημα στα σταμπωτά δάπεδα είναι ότι μπορεί να επικαθίσουν τα άλατα από τις καιρικές συνθήκες και να χρειαστεί να περάσετε μια ακόμη στρώση με βερνίκι για την συντήρησή τους. 

Ακόμα, χάρη στην μεγάλη ποικιλία στα σχέδια σταμπωτών δαπέδων, εναρμονίζεται πλήρως με τον υπόλοιπο χώρο και προσθέτει μια διαφορετική οπτική αισθητικής.

Σταμπωτά Δάπεδα Τιμές

Οι τιμές για τοποθέτηση σταμπωτών δαπέδων εξαρτώνται κυρίως από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου στον οποίο θα γίνει τοποθέτηση. 

Στο MyConstructor οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Σταμπωτά δάπεδα τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο: 25€/m² + ΦΠΑ

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στο MyConstructor φροντίζουμε τα συμβεβλημένα συνεργεία να σας βοηθούν να καλύπτετε στο τέλειο βαθμό τις επαγγελματικές και μη ανάγκες σας. 

Για αυτό είναι συνετό να συμβουλευτείτε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό που έχει πείρα και γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Οι συνεργάτες του MyConstructor έχουν και την πείρα και τις γνώσεις για να σας ενημερώσουν για ότι έχει να κάνει με τα σταμπωτά δάπεδα, τις τιμές τους και τις τελευταίες τάσεις στα σχέδια τους. 

Επίσης, μπορούν να σας συμβουλέψουν για τη στάμπα-σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online, μέσω της πλατφόρμας μας, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα κανονίσουν το ραντεβού σας ανάλογα με τις απαιτήσεις και προτιμήσεις σας!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Σταμπωτά δάπεδα τιμές: Ποιά είναι η τιμή για τοποθέτηση;

plus
Οι τιμές για τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου εξαρτώνται από το μέγεθος του χώρου που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε, καθώς και το είδος του δαπέδου. Ειδικότερα:
Σταμπωτά δάπεδα τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο: 23€/m²

Βρείτε όλες τις τιμές για Τοποθέτηση Σταμπωτού Δαπέδου εδώ!

Τι είναι τα Σταμπωτά Δάπεδα;

plus
Πρόκειται για δάπεδα πραγματικά μεγάλης ανθεκτικότητας, με εξίσου υψηλή αισθητική και προσιτή τιμή τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αντικαταστήσει τις απλές επιστρώσεις με μάρμαρα ή πλακάκια.

Αποτελείται από σκυρόδεμα (μπετόν) C16/20 σε πάχος έως 10 πόντους, οπλίζεται με δομικό πλέγμα και περιλαμβάνει ίνες πολυπροπυλενίου που βοηθούν στην αποφυγή ρηγματώσεων (σκασίματα).

Πού εφαρμόζονται τα Σταμπωτά Δάπεδα;

plus
Γενικά, το Σταμπωτό Δάπεδο επιλέγεται για μια μεγάλη γκάμα επιφανειών, με τις περισσότερες να είναι μεγάλης έκτασης και κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. 

Παραδείγματα εφαρμογής σταμπωτών δαπέδων είναι:
  • Αυλές, κήποι
  • Ταράτσες
  • Πυλωτές, Χώροι Στάθμευσης, ράμπες
  • Ιστορικοί χώροι και οικισμοί (προς αποκατάσταση)
  • Λιμάνια
  • Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών
  • Δρόμοι, διάδρομοι, πεζόδρομοι, πλατείες

Γιατί να επιλέξω Σταμπωτά Δάπεδα;

plus
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα σταμπωτά δάπεδα είναι:
  • Τεράστια αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες (απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, εκτεταμένη ηλιοφάνεια, παγετός κλπ.).
  • Πλήρως αδιάβροχα.
  • Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
  • Επειδή περιέχει χρωστικές ουσίες 100% σταθερές στην υπεριώδη ακτινοβολία, τα δάπεδα δεν ξεθωριάζουν και δεν αλλοιώνονται τα αρχικά τους χρώματα.
  • Δεν χρειάζονται εργασίες συντήρησης.
  • Υψηλή αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις (π.χ. διέλευση βαρέων οχημάτων).
  • Αντοχή στον χρόνο (Δεν υφίσταται καθίζηση και δεν συρρικνώνεται).
  • Καλαίσθητο αποτέλεσμα που ταιριάζει σε κάθε χώρο.
  • Αντιολισθηρότητα.
  • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Εποξειδικό Δάπεδο μέχρι 20μ²
από
10
€/m²
Βρες επαγγελματία
Βιομηχανικό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 500m²
από
11
€/m²
Βρες επαγγελματία
Βιομηχανικό Δάπεδο μέχρι 100m²
από
13
€/m²
Βρες επαγγελματία
Βιομηχανικό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 100m²
από
13
€/m²
Βρες επαγγελματία
Stencil Δάπεδο
από
15.99
€/m²
Βρες επαγγελματία
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 150μ²
από
23
€/m²
Βρες επαγγελματία
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 200μ²
από
23
€/m²
Βρες επαγγελματία
Σταμπωτό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 300μ²
από
23
€/m²
Βρες επαγγελματία
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 300μ²
από
23
€/m²
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα