Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Έκανε πολύ καλή δουλειά και είχε πολύ λογικές τιμές!
Πολύ καλός μάστορας, έκανε την δουλειά του με μεράκι!
Άψογο αποτέλεσμα, πολύ καλή συνεργασία και σε οικονομικές τιμές!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.8
(25 Αξιολογήσεις)

Αφορά επιφάνειες μέχρι 150μ²

Card image cap
Ανδρέας
Τσέλας

4.8

(25 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αφορά επιφάνειες μέχρι 150μ²

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εποξειδικό Δάπεδο μέχρι 20μ²
Βιομηχανικό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 500m²
Βιομηχανικό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 100m²
Βιομηχανικό Δάπεδο μέχρι 100m²
Stencil Δάπεδο
από
15.99
€/m²
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 300μ²
Σταμπωτό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 300μ²
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 200μ²
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 150μ²
Έχετε Ερωτήσεις;

Σταμπωτά Δάπεδα - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι είναι τα Σταμπωτά Δάπεδα;

Τα σταμπωτά δάπεδα από τις πιο συνηθισμένες εναλλακτικές όταν πρόκειται για βιομηχανικά δάπεδα. Το συγκεκριμένο είδος δαπέδου προτιμάται σε περιπτώσεις όπου δίνεται έμφαση στο εικαστικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. πλατείες, πισίνες κλπ.). 

Ποια είναι η διαφορά του σταμπωτού με το βιομηχανικό δάπεδο;
Σε αντίθεση με το σταμπωτό, το βιομηχανικό δάπεδο χρησιμοποιείται κυρίως για εσωτερικούς χώρους και για βιομηχανικές χρήσεις. (parking, αποθήκες κλπ.). Το σταμπωτό δάπεδο χρησιμοποιείται και για οικιακή χρήση. 

Η υψηλή αντοχή που χαρακτηρίζει τα σταμπωτά δάπεδα σε συνδυασμό με το καλαίσθητο και μοντέρνο αποτέλεσμα, το κάνει ιδανικό για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων με υψηλές απαιτήσεις και μεγάλες καταπονήσεις

Τα σταμπωτά δάπεδα χρησιμοποιούνται για μεγάλη γκάμα έργων όπως πλακόστρωση διαδρόμων σε αυλές, εσωτερικοί κήποι και διάφορες άλλες επιφάνειες που δέχονται ακραία φυσική καταπόνηση.

Το σταμπωτό δάπεδο στρώνεται πάνω από χώμα, τσιμέντο, άσφαλτο ή ό,τι άλλο υπάρχει σαν υπόστρωμα.

Εφαρμογή Σταμπωτού Δαπέδου: Πώς γίνεται;

Αφότου γίνει η επίστρωση του εν λόγω μείγματος και αφού αλφαδιαστεί, γίνεται η προσθήκη του χρώματος (σε μορφή “πούδρας”) σε δύο στάδια. 

Με άλλα λόγια, το χρώμα πασπαλίζεται πάνω από το σκυρόδεμα όσο παραμένει ακόμα νωπό. Μόλις το σταμπωτό δάπεδο στεγνώσει, κόβονται οι αρμοί διαστολής στις κατάλληλες διαστάσεις (συνήθως περίπου ανά 20m² και βάθος 5 cm) και ακολουθεί η διαμόρφωση της εμφάνισης του δαπέδου με το σταμπάρισμα από κάποιο καλούπι που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων. Σε αυτό ακριβώς οφείλουν το όνομα τους τα σταμπωτά δάπεδα.

Αφού περάσει και αυτό το στάδιο, μένουν δύο μέρες να στεγνώσουν καλά και στη συνέχεια τα πλένουν καλά με νερό που περιέχει και υδροχλωρικό οξύ σε αναλογία 7-10%. 

Τέλος για την πλήρη αδιαβροχοποίηση και στεγανοποίηση του δαπέδου, τοποθετείται από πάνω ένα ειδικό σφραγιστικό βερνίκι, το οποίο λειτουργεί και ως μια ακόμα προστασία απέναντι σε φθορές και καταπονήσεις.

Εκτός των παραπάνω περιπτώσεων, υπάρχουν πολλές ακόμα επιφάνειες εφαρμογής ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους, όπως και σε τοίχους που εφαρμόζονται τα επονομαζόμενα σταμπωτά τοίχου.

Ένα σημαντικό σημείο διαφοροποίησης για τις διαφορετικές επιφάνειες που θα χρησιμοποιήσετε το σταμπωτό είναι η ένταση της χρήσης του πατώματος. 

Για παράδειγμα εάν το δάπεδο προορίζεται για διέλευση πεζών πεζοδρόμια, ταράτσες, κλπ. θα πρέπει το πάχος του υποστρώματος να είναι περίπου 10cm αλλά σε πιο απαιτητικές συνθήκες π.χ. για ένα χώρο στάθμευσης το πάχος αυξάνεται στα 15cm.

Πλεονεκτήματα των Σταμπωτών Δαπέδων

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο χρόνος υλοποίησης τους είναι πολύ σύντομος σε σχέση με άλλα είδη δαπέδων και δεν χρειάζεται συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν δημιουργήσει προβλήματα που θα σας κοστίσουν ακριβά επειδή δεν το συντηρείτε.

Αυτό συμβαίνει, γιατί το σφραγιστικό βερνίκι εισχωρεί στη μάζα του σκυροδέματος και δεν ξεφλουδίζει. 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης ότι δεν λεκιάζει και καθαρίζει με ένα απλό ξέπλυμα. Η μόνη εργασία συντήρησης που μπορεί να χρειαστεί ένα σταμπωτό δάπεδο είναι ένα πέρασμα με βερνίκι σε περίπτωση που επικαθίσουν άλατα από τις καιρικές συνθήκες.

Ακόμα, χάρη στην μεγάλη ποικιλία στα σχέδια σταμπωτών δαπέδων, εναρμονίζεται πλήρως με τον υπόλοιπο χώρο και προσθέτει μια διαφορετική οπτική αισθητικής.

Σταμπτωτά Δάπεδα Τιμές

Οι τιμές για τοποθέτηση σταμπωτών δαπέδων εξαρτώνται κυρίως από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου στον οποίο θα γίνει τοποθέτηση. 

Στο MyConstructor οι τιμές διαμοφρώνονται ως εξής:
Σταμπωτά δάπεδα τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο: 25€/m² + ΦΠΑ

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στο MyConstructor φροντίζουμε τα συμβεβλημένα συνεργεία να σας βοηθούν να καλύπτετε στο τέλειο βαθμό τις επαγγελματικές και μη ανάγκες σας. 

Για αυτό είναι συνετό να συμβουλευτείτε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό που έχει πείρα και γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Οι συνεργάτες του MyConstructor έχουν και την πείρα και τις γνώσεις για να σας ενημερώσουν για ότι έχει να κάνει με τα σταμπωτά δάπεδα και τις τελευταίες τάσεις στα σχέδια τους. 

Επίσης, μπορούν να σας συμβουλέψουν για τη στάμπα-σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online, μέσω της πλατφόρμας μας, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα κανονίσουν το ραντεβού σας ανάλογα με τις απαιτήσεις και προτιμήσεις σας!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Κλείστε το ραντεβού σας για τοποθέτηση Σταμπωτού Δαπέδου!

Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις & και βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Σταμπωτά Δάπεδα online!
Brands που μας εμπιστευονται