Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!! Συστήνω το MyConstructor ανεπιφύλακτα!
Εξαιρετική δουλειά από τον κ. Κούρο. Ευχαριστούμε πολύ!
Φοβερή εξυπηρέτηση. Σωστός επαγγελματίας!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.8
(25 Αξιολογήσεις)

Αφορά επιφάνειες μεγαλύτερες των 500μ²

Card image cap
Ανδρέας
Τσέλας

4.8

(25 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αφορά επιφάνειες μεγαλύτερες των 500μ²

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εποξειδικό Δάπεδο μέχρι 20μ²
Βιομηχανικό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 500m²
Βιομηχανικό Δάπεδο για επιφάνεια μεγαλύτερη των 100m²
Βιομηχανικό Δάπεδο μέχρι 100m²
Stencil Δάπεδο
από
15.99
€/m²
Σταμπωτό Δάπεδο μέχρι 150μ²
Έχετε Ερωτήσεις;

Βιομηχανικό Δάπεδο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο Βιομηχανικό Δάπεδο;

Κάθε επιχείρηση απαιτεί έναν κατάλληλο χώρο στον οποίο θα στεγάσει τις ιδέες και τα όνειρά της. Χρειάζεται λοιπόν, εξαρχής να μπουν οι κατάλληλες βάσεις, έτσι ώστε να μην απαιτούνται διαρκώς διορθωτικές κινήσεις και να μπορεί η επιχείρηση να παράγει χωρίς διακοπές και συνεχή προβλήματα.

Ένα βιομηχανικό δάπεδο είναι το θεμέλιο όλων των διαδικασιών παραγωγής και πρέπει να αντέχει την όποια περιβαλλοντική καταπόνηση δημιουργούν αυτές οι διαδικασίες. Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν δάπεδο με βάση μόνο το κόστος, θα δουν την αρχική τους εξοικονόμηση να εξανεμίζεται γρήγορα από το κόστος συντήρησης ενός δαπέδου που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Όταν κληθούμε να επιλέξουμε βιομηχανικό δάπεδο, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την ανθεκτικότητα του υλικού, τη συμπεριφορά του σε συνθήκες υψηλής κυκλοφορίας και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στην έκθεση σε χημικά και νερό. 

Τέλος, θα πρέπει να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις που έχει η εγκατάσταση, καθώς και η συντήρηση ενός βιομηχανικού δαπέδου για όσο το δυνατόν πιο μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.


#1 Ανθεκτικότητα
Η ανθεκτικότητα κάθε είδους δαπέδου εξαρτάται από τη χρήση του. Για παράδειγμα, το δάπεδο ενός εκθεσιακού χώρου αυτοκινήτων δεν αντιμετωπίζει τις χημικές ουσίες και τις κρούσεις που αντιμετωπίζει ένα συνεργείο αυτοκινήτων. 

Κατά τη διάρκεια της επιλογής βιομηχανικού δαπέδου, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε αν το εκάστοτε δάπεδο υποστηρίζει την κυκλοφορία ή τον εξοπλισμό, ή ακόμη και τα δύο. Ένα βιομηχανικό δάπεδο, για παράδειγμα, το οποίο υποστηρίζει την κυκλοφορία οχημάτων θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στην τριβή για την αποφυγή φθορών. 

Το βιομηχανικό δάπεδο που υποστηρίζει βαριά μηχανήματα θα πρέπει είναι σε θέση να αντέχει το πλήρες βάρος τού μηχανήματος και να προστατεύει το υπόστρωμα από τυχόν κραδασμούς. 


#2 Συνθήκες κυκλοφορίας
Είναι σημαντικό επίσης, για τα δάπεδα υψηλής κυκλοφορίας, να αντέχουν στην τριβή. Για το λόγο αυτό, οι λεπτές επιστρώσεις δεν είναι κατάλληλες για χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα. 

Για μακροχρόνια αντοχή, οι εταιρείες θα πρέπει να αναζητούν παχιά ή ολόσωμα καλύμματα δαπέδου. Η αντίσταση στην ολίσθηση είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα. Η ποσότητα της απαιτούμενης αντίστασης στην ολίσθηση εξαρτάται από το περιβάλλον. Τα βιομηχανικά αντιολισθητικά δάπεδα βασίζονται συνήθως είτε στην υφή είτε στην κόκκωση για την αύξηση της πρόσφυσης.

Το βιομηχανικό δάπεδο θα πρέπει να σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις κινήσεις συστολής και διαστολής. Ένα άκαμπτο υλικό που δεν επιτρέπει τη θερμική διαστολή και συστολή είναι πιθανό να ραγίσει λόγω της κίνησης του υποδαπέδου. Τα άκαμπτα καλύμματα δαπέδου πρέπει να τοποθετούνται με αρμούς διαστολής για να προσαρμόζονται σε αυτή την κίνηση. Επίσης, σε υγρό περιβάλλον, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι παράγοντες της απορρόφησης, της αντοχής στην ολίσθηση και της αποστράγγισης.


#3 Συμπεριφορά Υλικού
Μερικά δάπεδα τα οποία ενδείκνυνται για μέτριες θερμοκρασίες, ίσως λιώσουν κάτω από τη θερμότητα ενός επαγγελματικού φούρνου ή επίσης μπορεί να ραγίσουν κάτω από συνθήκες ακραίας κατάψυξης. 

Εξετάστε όχι μόνο τη μέση θερμοκρασία του περιβάλλοντος, αλλά και τυχόν ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που μπορεί να υποστεί το δάπεδο.

Η χημική αντοχή αναφέρεται στην ικανότητα που έχει ένα βιομηχανικό δάπεδο να αντέχει την έκθεση σε οξέα, έλαια και καυστικά υλικά. Ένα σύστημα δαπέδου ανθεκτικό στα χημικά περιλαμβάνει όχι μόνο το κύριο δάπεδο, αλλά και ενέματα, επιχρίσματα ή υποστρώματα.

Βιομηχανικά Δάπεδα - Είδη

Ενώ στο παρελθόν γινόταν σχεδόν αποκλειστική χρήση του οπλισμένου σκυροδέματος, του τσιμέντου και των αδρανών υλικών, στις μέρες μας βλέπουμε πως αυξήθηκε η χρήση στο εποξειδικό και το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο. 

Με αυτή την εξέλιξη, παρατηρούμε μεγάλη αύξηση στην αντοχή στην πίεση, την τριβή και τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Πιο κάτω θα αναλύσουμε τα δύο είδη βιομηχανικού δαπέδου σε σχέση με το υλικό κατασκευής τους:
  • Εποξειδικό Βιομηχανικό Δάπεδο
    Το εποξειδικό βιομηχανικό δάπεδο, αποτελεί ουσιαστικά μια επίστρωση. Πρόκειται για ένα σύστημα εποξειδικών ρητινών, που εφαρμόζεται είτε με μορφή βαφής είτε ως αυτοεπιπεδούμενο και έχει πάχος μεταξύ 2-6 χιλιοστά. Το εποξειδικό βιομηχανικό δάπεδο είναι εξαιρετικά διαδεδομένο και χρησιμοποιείται, πέρα από τις βιομηχανίες, σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα ή ακόμη και σε κατοικίες.

  • Πολυουρεθανικό Βιομηχανικό Δάπεδο
    Το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο είναι ένα μείγμα χαλαζιακής άμμου και ρητίνης (χρησιμοποιείται πολυουρεθάνη ή ακρυλική, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες). Η χαλαζιακή άμμος φέρει τις δικές της φυσικές αποχρώσεις, παρόλα αυτά όμως, με την κατάλληλη πρόσμιξη χρώματος, μπορούμε να ρυθμίσουμε το χρωματικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Η εφαρμογή της μπορεί να γίνει σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι, και σ’ αυτή την περίπτωση, εξαιρετικό.

Πώς γίνεται η εφαρμογή του Βιομηχανικού Δαπέδου;

Ένα αξιόπιστο βιομηχανικό δάπεδο αποτελείται από τουλάχιστον τέσσερα μέρη: 
  • Το υπόστρωμα.
  • Τη βασική επίστρωση ή τη λάσπη.
  • Το κύριο σώμα του δαπέδου.
  • Την τελική επίστρωση ή τον αρμό. 
Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτούνται πρόσθετα στρώματα, όπως φύλλα ολίσθησης ή φράγματα μετάδοσης υδρατμών υγρασίας. Η αποτυχία σε οποιοδήποτε από αυτά τα επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία και δαπανηρή αποκατάσταση ολόκληρου του δαπέδου.

Οι χημικές επιστρώσεις δαπέδων βασίζονται σε στεγανωτικά ή αδιάβροχα επιχρίσματα για την προστασία του υποστρώματος από τυχόν ζημιές από υγρασία. Τα εν λόγω στεγανωτικά, μπορούν να είναι αποτελεσματικά, εφόσον παρακολουθούνται προσεκτικά για ρωγμές και φθορά και επανατοποθετούνται περιοδικά. Η συχνότητα της επανεφαρμογής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Μια επιχείρηση που διστάζει να δαπανήσει για την εγκατάσταση, θα αναγκαστεί σχεδόν σίγουρα να δαπανήσει για την αποκατάσταση. Όταν λοιπόν, επιλέγετε έναν εγκαταστάτη δαπέδων, βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος εργολάβος είναι έμπειρος με τον κλάδο σας. 

Οι έμπειροι εγκαταστάτες θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν αναφορές στον ίδιο κλάδο με τον υποψήφιο πελάτη. Ένας εξειδικευμένος εγκαταστάτης θα είναι εξοικειωμένος με τις απαιτήσεις του κλάδου και με τυχόν σχετικούς κανονισμούς ή απαιτήσεις, όπως οι κανονισμοί USDA ή FDA για εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων.

Το Βιομηχανικό Δάπεδο πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Αν και έχουμε συνηθίσει τις επιχειρήσεις να μη λαμβάνουν και τόσο πολύ υπόψη τους τις επιπτώσεις ενός δομικού υλικού στην υγεία και το περιβάλλον, στις μέρες μας αναφέρεται όλο και συχνά.

Οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι που τις διοικούν έχουν αρχίσει να εναρμονίζονται περισσότερο με τις ευρωπαϊκές οδηγίες σε σχέση με το περιβάλλον και την προστασία του.

Επομένως, η δυνατότητα ανακύκλωσης ενός προϊόντος στο τέλος της διάρκειας ζωής του και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατασκευής του είναι επίσης χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν επιχειρείται η επιλογή πράσινων οικοδομικών υλικών.

Βιομηχανικά Δάπεδα Τιμές

Οι τιμές για τοποθέτηση βιομηχανικών δαπέδων εξαρτώνται από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου που επιθυμείτε να τοποθετηθεί δάπεδο. 

Στο MyConstructor, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Βιομηχανικά δάπεδα τιμές: 15€/m² + ΦΠΑ

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor; 

Αν ενδιαφέρεστε για βιομηχανικό δάπεδο, η πλατφόρμα του MyConstructor.gr είναι η κατάλληλη επιλογή. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους και καθημερινά, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές.  

Μπείτε στην πλατφόρμα μας και κάντε τη δική σας έρευνα στον κατάλογο επαγγελματιών μας, συγκρίνοντας τις διάφορες προσφορές και λαμβάνοντας υπόψη σου τις αξιολογήσεις. 

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Βιομηχανικά Δάπεδα – Διαφορές Εποξειδικών & Πολυουρεθανικών

Οι διαφορές των δυο ειδών Βιομηχανικών Δαπέδων εστιάζονται στα υλικά κατασκευής και όχι στη χρήση του είδους δαπέδου.

Εποξειδικό Δάπεδο

Το Εποξειδικό Δάπεδο είναι είδος βιομηχανικού δαπέδου και πιο σωστά θα λέγαμε επίστρωση.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σύστημα εποξειδικών ρητινών δυο ή τριών συστατικών και εφαρμόζεται, είτε με μορφή βαφής, είτε ως αυτοεπιπεδούμενο σε πάχος μεταξύ 2 εώς 6 χιλιοστά.

Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν τεράστιο εύρος εφαρμογής.

Χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους βιομηχανία- βιοτεχνία ή επαγγελματικό χώρο, αλλά πλέον και σε χώρους διακόσμησης όπως καταστήματα, εμπορικά κέντρα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, ακόμη και σε οικίες με μοντέρνο σχεδιασμό.

Πολυουρεθανικό Δάπεδο

Τα Πολυουρεθανικά Δάπεδα κατασκευάζονται από ένα μείγμα από χαλαζιακή άμμο (χαλαζίας = φυσικό σκληρό πέτρωμα) και κατάλληλης ρητίνης (πολυουρεθάνη ή ακρυλική) που εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικής σπάτουλας σε ολόκληρη την προς επίστρωση επιφάνεια.

Η χαλαζιακή άμμος μπορεί να έχει φυσικές αποχρώσεις του πετρώματος, αλλά να γίνει μίξη με διάφορα χρώματα.

Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και δίνει ένα πολύ καλαίσθητο αποτέλεσμα.
Responsive image

Το κατάλληλο δάπεδο για την επιχείρηση σας!

Βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας ενημερώσουν κατάλληλα για τα βιομηχανικά δάπεδα και κλείστε το ραντεβού σας!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Βιομηχανικό Δάπεδο online!
Brands που μας εμπιστευονται