Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Μου έστειλαν άμεσα τον επαγγελματία που χρειαζόμουν και με ενημέρωσαν πλήρως για το κόστος και τη διαδικασία.
Πριν ένα μήνα χρειάστηκε να πάρω συνεργείο καθαρισμού τζακιού. Ο κ.Νίκος ήταν ευγενικός και πολύ εξυπηρετικός!!
Βρήκα άμεσα τον επαγγελματία που χρειαζόμουν και σε 24 ώρες από την στιγμή που επικοινώνησα, η δουλειά μου είχε ολοκληρωθεί.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.9
(447 Αξιολογήσεις)

Καθαρισμός συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού άμεσα και με επαγγελματισμό.

από 45
+ ΦΠΑ
Card image cap
Μάριος
Μυχτάκης

4.9

(447 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Καθαρισμός συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού άμεσα και με επαγγελματισμό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Καθαρισμός Ενεργειακού ή Συμβατικού Τζακιού
Καθαρισμός Συμβατικού ή Ενεργειακού Τζακιού και της καμινάδας
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Γενικός Καθαρισμός & Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού: Είναι απαραίτητος;

Το τζάκι αποτελούσε ένα παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης για πάρα πολλά χρόνια. Στη σύγχρονη εποχή των συστημάτων θέρμανσης με καυστήρες πετρελαίου, φυσικού αερίου ή της θέρμανσης πλέον από κλιματιστικά (που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν μόνο το καλοκαίρι αλλά τελευταία κερδίζουν “έδαφος” στη θέρμανση) τα τζάκια αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού που προσδίδουν άλλη αισθητική όψη και παράλληλα χρησιμοποιούνται με μικρότερη συχνότητα. 

Παρόλα αυτά η συντήρηση τους δεν έπαψε να υφίσταται σαν αναγκαία εργασία για την ασφαλή και σωστή λειτουργία του.

Παλαιότερα, ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού γινόταν με ελεγχόμενη φωτιά στην καμινάδα -εργασία που ξεπεράστηκε λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης και φυσικά είναι επικίνδυνη στις περιπτώσεις πολυκατοικιών ή πυκνοκατοικημένων περιοχών.

Ακόμα η κατασκευή των καμινάδων έχει γίνει περισσότερο περίπλοκη λόγω της έλλειψης χώρου στις πολυκατοικίες και στις μεζονέτες. Είναι στενότερες και έχουν δυσκολότερη πρόσβαση. 

Τα υλικά κατασκευής δεν αντέχουν όμως σε ελεγχόμενη φωτιά και οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ενδείκνυται. Για το λόγο αυτό ο καθαρισμός τζακιών πλέον γίνεται μόνο με ειδικές βούρτσες και σκούπες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Αιτίες που μας οδηγούν στον καθαρισμόκαμινάδας τζακιού

Ας δούμε όμως ποιες οι αιτίες που κρίνεται τελικά απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός καμινάδας τζακιού. 

  • Το συχνό ψήσιμο στο τζάκι είναι μια από τις κύριες αιτίες δημιουργίας λιπαρών και εύφλεκτων αποθέσεων στα τοιχώματα της καμινάδας στις οποίες συσσωρεύεται πολύ πιο γρήγορα καπνιά. Η απομάκρυνση της καπνιάς αυτής βοηθάει στον καλύτερο αερισμό της καμινάδας και την ομαλότερη διέξοδο του καπνού.

  • Επίσης, η καύση ακατάλληλων ξύλων όπως χλωρά ξύλα, κωνοφόρα δέντρα, ξύλα από λεύκες καθώς και τελάρα ή παλέτες παράγει μεγαλύτερη ποσότητα καπνού και εμφανίζεται γρηγορότερα κρεόζωτο (πίσσα) στην καμινάδα.
    Η σιγανή και χαμηλή καύση του τζακιού, όταν δηλαδή σιγοκαίει, παράγει περισσότερο καπνό και πιο κρύα καυσαέρια με αποτέλεσμα να μειώνεται ο ελκυσμός (ανοδικό ρεύμα) στη καμινάδα και ο καπνός να κολλάει στα τοιχώματα αντί να βγει από την έξοδο της καμινάδας τζακιού. 

  • Τα κατασκευαστικά λάθη παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στην συσσώρευση κρεόζωτου στην καμινάδα. 

  • Επιπλέον, η απουσία μόνωσης κάνει τα καυσαέρια να κρυώνουν γρηγορότερα και να ανεβαίνουν αργά κολλώντας στα τοιχώματα. Τέλος η ύπαρξη γωνιών και ανωμαλιών στη διαδρομή της καμινάδας εμποδίζει την ροή του καπνού και συσσωρεύεται πολύ πιο γρήγορα κρεόζωτο στα σημεία αυτά.

Καθαρισμός Ενεργειακού Τζακιού 

Στο MyConstructor αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό ενεργειακού τζακιού εύκολα και γρήγορα. Ο καθαρισμός ενός ενεργειακού τζακιού δε διαφέρει πολύ από τον καθαρισμό ενός συμβατικού. 

Και σε αυτή την περίπτωση, ο συχνός απλός καθαρισμός, αλλά και ένας επαγγελματικός καθαρισμός μια φορά τον χρόνο, είναι απαραίτητοι για τη συντήρηση και καλή λειτουργεία του τζακιού.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν με μεγάλη ευκολία τον καθαρισμό τζαμιού τζακιού, το οποίο μαυρίζει από την πολλή χρήση και τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να το καθαρίσουμε μόνοι μας. Για τον καθαρισμό τζαμιού τζακιού είναι απαραίτητα ειδικά καθαριστικά και εξοπλισμός, τα οποία θα το κάνουν να φαίνεται σαν καινούργιο!

Καθαρισμός Τζακιού Τιμές

Για τον καθαρισμό συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού, οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από το είδος του τζακιού, αλλά και το αν απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς για τον καθαρισμό του. 

Στο MyConstructor, οι τιμές ξεκινούν από 45€ + ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Επιλέγοντας το MyConstructor για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας μπορείτε να γλιτώσετε πολύ χρόνο και χρήμα, χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε καθόλου!

Αφήστε τους εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες μας να αναλάβουν τη δύσκολη δουλειά εύκολα και γρήγορα!

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας online επιλέγοντας τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και μαζί να βρούμε τον πιο κατάλληλο! Οι εκπρόσωποι μας είναι στη διάθεση σας για ό,τι χρειάζεστε!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Κλείσε το ραντεβού σου για Καθαρισμό Τζακιού!

Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις σε λίγα μόλις λεπτά!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε ραντεβού για Καθαρισμό Τζακιού online!
Brands που μας εμπιστευονται