Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Η κ. Γαλάτη είναι άψογη επαγγελματίας και γνώστης της ειδικότητας της. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλός μηχανικός. Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Πολύ καλός μηχανικός, επαγγελματική δουλειά! Συστήνω τους συνεργάτες του MyConstructor ανεπιφύλακτα!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.9
(26 Αξιολογήσεις)

Καλύπτουμε τις αρμοδιότητες του τεχνικού ασφαλείας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

από 149
+ ΦΠΑ
Card image cap
Φλώρα
Γαλάτη

4.9

(26 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Καλύπτουμε τις αρμοδιότητες του τεχνικού ασφαλείας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
5.0
(191 Αξιολογήσεις)

Καλύπτουμε τις ανάγκες του τεχνικού ασφαλείας για την επιχείρηση σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

από 149
+ ΦΠΑ
Card image cap
Δημήτρης
Κορέντης-Κορίνθιος

5.0

(191 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Καλύπτουμε τις ανάγκες του τεχνικού ασφαλείας για την επιχείρηση σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
5.0
(26 Αξιολογήσεις)

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις με διαφορετικές δραστηριότητες και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

από 149
+ ΦΠΑ
Card image cap
Αντώνης
Κωτσής

5.0

(26 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις με διαφορετικές δραστηριότητες και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 5 άτομα προσωπικό
Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 10 άτομα προσωπικό
Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 20 άτομα προσωπικό
Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 50 άτομα προσωπικό
Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 75 άτομα προσωπικό
Τεχνικός Ασφαλείας μέχρι 100 άτομα προσωπικό
Έχετε Ερωτήσεις;

Τεχνικός Ασφαλείας - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι Είναι ο Τεχνικός Ασφαλείας;

Ο Τεχνικός Ασφαλείας παρέχει συμβουλευτικές και επικουρικές υπηρεσίες σε μια επιχείρηση. 

Ο ρόλος του είναι να φροντίζει για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 50 εργαζόμενους. Σε επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερα άτομα είναι απαραίτητη η συνεργασία τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας. 

Ο Τεχνικός Ασφαλείας Επιβλέπει τις Συνθήκες Εργασίας

Ο τεχνικός ασφαλείας για να επιβλέψει τις συνθήκες εργασίας έχει καθήκον:
 • Nα κάνει τακτική επιθεώρηση των θέσεων εργασίας για τη διασφάλιση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. 
 • Να ενημερώνει για οποιαδήποτε τυχόν αμέλεια στα μέτρα υγείας και ασφάλειας. 
 • Να σχεδιάζει και να συμβουλεύει για αντισταθμιστικά μέτρα που θα ρυθμίζουν τις αμέλειες και τις παραλείψεις και να επιβλέπει και διασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή τους.
 • Να διασφαλίζει μέσω της επίβλεψης ότι γίνεται σωστή χρήση των ατομικών μέσων προστασίας.
 • Να διερευνά τα αίτια στην ατυχή περίπτωση εργατικών ατυχημάτων, και αφού κάνει ανάλυση και αξιολόγηση των αιτιών και καταλήξει σε αποτελέσματα μέσω της έρευνας του να προτείνει μέτρα για την αποφυγή όμοιων ατυχημάτων στο μέλλον.
 • Να εποπτεύει την εκτέλεση ασκήσεων πυρασφάλειας και συναγερμού για τη διασφάλιση της ετοιμότητας προς αντιμετώπιση μελλοντικών ατυχημάτων.

Τεχνικός Ασφαλείας - Υποχρεώσεις: Ποιες είναι;

Για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στην επιχείρηση ο τεχνικός ασφάλειας έχει υποχρέωση:
 • Να διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ακολουθούν όλους τους κανόνες υγείας και ασφάλειας. 
 • Ακόμη, οφείλει να τους ενημερώνει για τους επαγγελματικούς κινδύνους και να τους καθοδηγεί ώστε να αποτρέπονται οι κίνδυνοι που προκύπτουν από την εργασία τους.
 • Να βοηθά στην υιοθέτηση και σωστή εφαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που στοχεύουν στην εκπαίδευση των εργαζομένων για θέματα υγείας και ασφάλειας.

Ένας τεχνικός ασφαλείας μπορεί να απορροφάται μέσα στην ίδια επιχείρηση και σε άλλες δραστηριότητες με άλλα καθήκοντα, μετά τη συμπλήρωση των μίνιμουμ ωρών απασχόλησης τους ως τεχνικός ασφάλειας.

Ο τεχνικός ασφαλείας έχει κατά τη διάρκεια του έργου του ηθική ανεξαρτησία. Αυτό σημαίνει ότι για οποιαδήποτε προβλήματα και διαφωνίες προκύψουν στην συνεργασία, για θέματα που είναι αρμόδιος ο τεχνικός ασφαλείας, δεν μπορούν αυτές οι διαφωνίες να αποτελέσουν λόγο καταγγελίας της σύμβασης τους. Πρέπει πάντοτε η απόλυση του τεχνικού ασφαλείας να είναι αιτιολογημένη.

Ο τεχνικός ασφάλειας είναι υποχρεωμένος να τηρεί το επιχειρησιακό απόρρητο. 
Με τον όρο αυτό εννοούμε ότι οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία ή οποιοδήποτε εμπιστευτικό έγγραφο φτάσει σε αυτόν δεν μπορεί να την αναδημοσιεύσει ούτε να την χρησιμοποιήσει εναντίον της εταιρίας.

Τεχνικός Ασφαλείας Αμοιβή - Πως Υπολογίζονται οι Ώρες Εργασίας του Τεχνικού Ασφαλείας;

Με βάση την παραπάνω κατηγοριοποίηση έχουν καθοριστεί συντελεστές που πολλαπλασιαζόμενοι με τον αριθμό των εργαζομένων υπολογίζονται οι ελάχιστες ώρες ετήσιας απασχόλησης του τεχνικού ασφαλείας, οι οποίες κατανέμονται κατά μήνα με κοινή συμφωνία μεταξύ εργοδότη και της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας. 

Οι ώρες αυτές δεν μπορούν να είναι λιγότερες από 25 για επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 20 εργαζόμενους, 50 ώρες για επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 μέχρι 50 εργαζόμενους και 75 ώρες για επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό άνω των 50 εργαζομένων.

 Τεχνικός Ασφαλείας Νομοθεσία - Νομοθετήματα που ρυθμίζουν το πλαίσιο απασχόλησης του τεχνικού ασφαλείας και του γιατρού εργασίας

 • Ν. 1568/85 (ΦΕΚ 177/Α/85)
  "Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζομένων"
 • Π.Δ. 294/88 (ΦΕΚ 138/Α/88)
  "Ελάχιστος χρόνος απασχόλησης τεχνικού ασφάλειας και γιατρού εργασίας, επίπεδο γνώσεων και ειδικότητα τεχνικού ασφαλείας για τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες του άρθρου 1 του Ν.1568/85".

 • Π.Δ. 17/96 (ΦΕΚ 11/Α/96)
  "Μέτρα για την βελτίωση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων κατά την εργασία σε συμμόρφωση με τις οδηγίες 89/391/ΕΟΚ και 91/383/ΕΟΚ".

 • Π.Δ. 159/99 (ΦΕΚ157/Α/3-8-99)
  "Μέτρα για την βελτίωση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων κλπ. (τροποποίηση Π.Δ. 17/96)".

 • Νόμος Υπ'Aριθμ. 3144/ 2003 (ΦΕΚ 111/Α/8-5-2003)
  "Κοινωνικός διάλογος για την προώθηση της απασχόλησης και την κοινωνική προστασία και άλλες διατάξεις".

Ποιες επιχειρήσεις αφορούν τα Νομοθετήματα;

Τα νομοθετήματα δεσμεύουν νομικά τις επιχειρήσεις που έχουν έστω και έναν εργαζόμενο.

 Άρα όλες οι επιχειρήσεις που έχουν έστω έναν εργαζόμενο ως εργατικό δυναμικό είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν τεχνικό ασφαλείας. (παράγραφοι 1 και 2 άρθρο 4 Π.Δ. 17/1996, Ν.1568/1985 κωδικοποιημένος με τον Ν.3850/2010).

Ποιες επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να έχουν Γιατρό Εργασίας;

Οι επιχειρήσεις που είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν "Γιατρό Εργασίας" είναι οι επιχειρήσεις με εργατικό δυναμικό άνω των 50 ατόμων ή όσες έχουν έστω και έναν εργαζόμενο εφόσον οι εργασίες τους είναι σχετικές με μόλυβδο, αμίαντο και βιολογικούς παράγοντες (Π.Δ.94/87, Π.Δ. 70α/88, Πδ.186/95).

Τεχνικός Ασφαλείας Κατηγορίες - Μπορεί ο εργοδότης να γίνει ο Τεχνικός Ασφαλείας στην επιχείρηση του;

Ο εργοδότης μπορεί να αναλάβει τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις που υπάγονται στις κατηγορίες Β και Γ και η επιχείρηση απασχολεί λιγότερο από 50 εργαζομένους. 

Για να αναλάβει χρέη ως Τεχνικός Ασφαλείας ο ίδιος ο εργοδότης θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο για ειδικότητα τεχνικού ασφαλείας που προβλέπεται για το τομέα οικονομικής δραστηριότητας στον οποίο υπάγεται η επιχείρηση του.

 • Για τις επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 20 εργαζομένους και υπάγονται στη κατηγορία επικινδυνότητας Β, για να γίνει ο εργοδότης τεχνικός ασφαλείας, θα πρέπει να διαθέτει τα ανάλογα προσόντα και μια από τις ειδικότητες τεχνικών ασφαλείας που δεν προβλέπεται για το κλάδο οικονομικής δραστηριότητας στον οποίο υπάγεται η επιχείρηση του. Επιπρόσθετα, για να πληροί τις προϋποθέσεις για ανάληψη καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας, θα πρέπει να παρακολουθήσει ανάλογο επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας τουλάχιστον 35 ωρών.

 • Για τις επιχειρήσεις που ανήκουν στη κατηγορία επικινδυνότητας Β και έχουν ως μέγιστο αριθμό εργατικού δυναμικού τους 6 εργαζομένους, ο εργοδότης μπορεί να γίνει ο ίδιος τεχνικός ασφαλείας για την επιχείρηση του, εφόσον παρακολουθήσει ανάλογο επιμορφωτικό σεμινάριο 35, τουλάχιστον, ωρών. Ο εργοδότης θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο με τεχνική ειδικότητα από Τεχνολογικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο ή από Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ή πτυχίο από κάποια άλλη αναγνωρισμένη τεχνική επαγγελματική σχολή, με τομέα σπουδών ανάλογο του τομέα της δραστηριότητας της επιχείρησης.

 • Για επιχειρήσεις που ανήκουν στη κατηγορία Β και διαθέτουν εργατικό δυναμικό 3 εργαζομένων, ο εργοδότης μπορεί να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας στην επιχείρηση του, εφόσον, παρακολουθήσει σεμινάριο 35, τουλάχιστον, ωρών. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτει άδεια άσκησης τεχνικού επαγγέλματος εμπειροτέχνη. Το αντικείμενο της άδειας ασκήσεως τεχνικού επαγγέλματος θα πρέπει να είναι σχετικό με τον τομέα δραστηριότητας της επιχείρησης ή να διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία, τουλάχιστον 10 ετών, για την οικονομική δραστηριότητα με την οποία θα ασχοληθεί ως τεχνικός ασφαλείας.

Σε περίπτωση που ο εργοδότης θα αναλάβει τα καθήκοντα του τεχνικού ασφαλείας είναι υποχρεωμένος να αναθέτει τη σύνταξη της γραπτής εκτίμησης κινδύνου της επιχείρησης σε τρίτο πρόσωπο με ανάλογα προσόντα και διαθέτουν μια από τις ειδικότητες τεχνικών ασφαλείας, οι οποίες προβλέπονται για το κλάδο οικονομικής δραστηριότητας στις οποίες υπάγεται η επιχείρηση του.

Υποχρεώσεις εργαζομένων απέναντι στον Τεχνικό Ασφαλείας

Οι εργαζόμενοι έχουν από τη πλευρά τους υποχρεώσεις απέναντι στον τεχνικό ασφαλείας, ανεξάρτητα αν είναι ο εργοδότης τους ή εξωτερικός συνεργάτης. Οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν τις υποδείξεις του τεχνικού ασφαλείας, να εφαρμόζουν τους κανόνες υγείας και ασφάλειας. 

Ο κάθε εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να φροντίζει για την προσωπική του υγεία και ασφάλεια, αλλά και για την υγεία και ασφάλεια των υπόλοιπων εργαζόμενων, που επηρεάζονται από τις πράξεις, σφάλματα και παραλείψεις κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Αυτές οι κατευθυντήριες οδηγίες θα δοθούν στους εργαζομένους από τον εργοδότη και τον τεχνικό ασφαλείας.

Σημείωση: Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως από τη συμπεριφορά των εργαζομένων ως προς την τήρηση των κανόνων για την ασφάλεια και την υγεία τους, την τελική ευθύνη για ότι συμβεί έχει ο εργοδότης.

Κυρώσεις και Ποινικές Ευθύνες

Σε περίπτωση παράβασης της νομοθεσίας για τον Τεχνικό ασφαλείας, ο νόμος προβλέπει σοβαρές κυρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, κάθε εργοδότης που, με πρόθεση έχει παραβεί τη νομοθεσία για το τεχνικό ασφαλείας θα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών ή με χρηματική ποινή τουλάχιστον εννιακοσίων ευρώ (900,00€) ή και με τις δύο αυτές ποινές!

Σε περίπτωση που ο εργοδότης παραμελήσει τη νομοθεσία για τον τεχνικό ασφαλείας θα αντιμετωπίζει κυρώσεις χρηματικές ή ακόμα και φυλάκιση μέχρι ένα έτος.

Ποιες Περιοχές της Ελλάδας Εξυπηρετούνται;

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντώσει τους καλύτερους τεχνικούς ασφαλείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. 

Υπεύθυνος Ασφαλείας - Τεχνικός Ασφαλείας Αθήνα
Εάν η επιχείρηση σας βρίσκεται στην Αθήνα, τότε είστε στο σωστό μέρος! Μέσω του καταλόγου μας μπορείτε να βρείτε τεχνικό ασφαλείας - υπεύθυνο ασφαλείας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες, έτσι ώστε να επιλέξετε τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Υπεύθυνος Ασφαλείας - Τεχνικός Ασφαλείας Θεσσαλονίκη
Εάν από την άλλη, η επιχείρησή σας εδρέβει στην Θεσσαλονίκη, μπορείτε και σε αυτή την περίπτωση να βρείτε έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό ασφαλείας Θεσσαλονίκη σε λίγα μόλις βήματα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε στον online κατάλογό μας, ώστε να βρείτε τον υπεύθυνο ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Όλοι οι τεχνικοί ασφαλείας που είναι εγγεγραμμένοι στο MyConstructor έχουν χρόνια υπηρεσίας, καθώς και όλα τα προσόντα που είναι απαραίτητα για να βγάλουν εις πέρας την εργασία.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Όταν χρειάζεσαι έναν Τεχνικό Ασφαλείας για την επιχείρηση σου, είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν επαγγελματία που μπορείς να εμπιστευτείς. 

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές!  

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόνο clicks ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Πόσο σημαντική είναι η σήμανση των κουτιών για την μετακόμιση σας

Φανταστείτε αυτό: Το απόλυτο χάος κυριαρχεί στο νέο σας σπίτι για μέρες. Βρίσκεστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αγωνίζεστε να βρείτε τα υπάρχοντά σας ανάμεσα σε ένα σωρό από κουτιά χωρίς καμία σήμανση. Είστε έτοιμοι για ένα τέτοιο σενάριο; Δεν νομίζουμε. Η συσκευασία των αντικειμένων σας σε κουτία με σημιώσεις από έξω είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε. Επιλέξτε ένα εύκολο σύστημα σήμανσης που περιγράφει τι έχει μέσα το κάθε κουτί ώστε να είναι εύκολο για εσάς στην συνέχεια ξέρετε τι υπάρχει στο κουτί και σε πιο χώρο του σπιτιού να πάει, έτσι θα αποφύγετε πολύ ταλαιπωρία όταν προσπαθείτε να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο αργότερα. Επίσης, θα διευκολύνετε την μεταφορική εταιρεία ως προς ποιο κουτί πηγαίνει πρώτα στο φορτηγό και πιό κουτί χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Επιπλέον, είναι σαφές πως η μεταφορική θα μεταφέρει τα επισημασμένα κουτιά και θα τα εκφορτώσει στη σωστή τους θέση στο νέο σας σπίτι. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το κρυστάλλινο βάζο που πήρατε θα φτάσει στο νέο προορισμό του άθικτο, αν το παραδώσετε στην μεταφορική σας σε συσκευασία με ένα ωραίο και μεγάλο "εύθραυστο". Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, έχει να κάνει με την αρίθμηση κάθε κιβωτίου, θα ξέρετε αμέσως εάν χάσετε το οτιδήποτε.

1

1

1

1

1

1
Responsive image

Κλείσε Τεχνικό Ασφαλείας σε λίγα μόλις βήματα!

Αναζήτησε επαγγελματίες, σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις, πάρε τελική προσφορά και κλείσε ραντεβού με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το ραντεβού σου σε 4 απλά βήματα!

Βρες την Εργασία που σε Ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Αξιολόγησε μας

Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς! Βοηθήσε μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

δφωφδφ

Card image cap
φω
ωδ
Card image cap
ωδσ
φω
Card image cap

Κλείσε ραντεβού για Τεχνικό Ασφαλείας!
Brands που μας εμπιστευονται