Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου
Ενημερώσου για το βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου! 

Βρες αξιολογημένο επαγγελματία για βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον.
Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου
από
55
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Πολύ καλός επαγγελματίας. Το αμάξι μυάζει σαν καινούργιο!
Βιολογικός καθαρισμός κατ οίκον. Πολύ καλό καθάρισμα!
Έμεινα ικανοποιημένος έγινε καλό καθάρισμα!

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Σε όλους μας έχει τύχει να βρίσκουμε το αυτοκίνητο σε πολύ άσχημη κατάσταση, είτε μετά από μεγάλο διάστημα από το τελευταίο πλύσιμο, είτε μετά από ένα ταξίδι. 

Ειδικά, το καλοκαίρι μετά την παραλία το αυτοκίνητο θυμίζει την έρημο Σαχάρα… 

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που το θαλασσινό αλάτι “ποτίζει” τα καθίσματα και αφήνει ενοχλητικούς λεκέδες. 

Αλλά και το χειμώνα οι λάσπες λερώνουν πολύ εύκολα το αυτοκίνητο μας. Τα κατοικίδια όσο και αν τα συμπαθείτε και αν τα προσέχετε λερώνουν και αυτά με το τρόπο τους τα καθίσματα και το αυτοκίνητο γενικότερα. 

Τα παιδιά, επίσης, αρκετές φορές είναι απρόσεκτα με τα καθίσματα και τις ταπετσαρίες και δημιουργούν λεκέδες πολύ εύκολα.

Πόσο μπορεί να στοιχήσει ο Βιολογικός Καθαρισμός;

Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά ξεκινά από την τιμή των: 54,9€ + Φ.Π.Α.

Πως γίνεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Αρχικά,πραγματοποιείται υγρός καθαρισμός με ειδικό απολυμαντικό υγρό

Έπειτα γίνεται πλύση και απόπλυση της ταπετσαρίας, των καθισμάτων και του ουρανού ( όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής) του αυτοκινήτου με τις σύγχρονες ειδικές σκούπες KirbyBissell και Karcher.

Επίσης, καθαρίζονται οι πόρτες, οι ζώνες ασφαλείας, το πάτωμα, τα πατάκια, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι αεραγωγοί. 

Το αισθητικό και το ποιοτικό αποτέλεσμα έχει καλύτερη σχέση τιμής- αποτελέσματος από το συμβατικό πλύσιμο που προσφέρουν τα πρατήρια καυσίμων καθώς γίνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιείται η μέθοδος της ατμοαποστείρωσης

Τέλος, γίνεται γυάλισμα του ταμπλό και όλων των πλαστικών μερών του εσωτερικού χώρου με ειδικό απολυμαντικό spray.

Ποια είναι τα οφέλη του Βιολογικού Καθαρισμού Αυτοκινήτου;

Η διαδικασία είναι ιδανική για άτομα με αλλεργίες, όσους έχουν μικρά παιδιά και όσους έχουν ευαισθησία στη σκόνη και τα μικρόβια.

Γενικά, ο συγκεκριμένος καθαρισμός είναι χρήσιμος σε όσους αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ή έχουν καιρό να καθαρίσουν το αμάξι τους και θέλουν ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ακόμα σε αυτοκίνητα με δερμάτινο σαλόνι, ο βιολογικός καθαρισμός συντηρεί καλύτερα το χώρο και επεκτείνει το χρόνο αντοχής τους.

Πολλοί θεωρούν τον βιολογικό καθαρισμό ως μια περιττή διαδικασία με υψηλό κόστος. Αντίθετα, ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια λύση για όλα αυτά τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν και πλέον αποτελεί μια προσιτή οικονομική λύση που αποφέρει πολλαπλά οφέλη. 

Τέτοια οφέλη είναι όχι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και για λόγους υγιεινής η διαδικασία προσφέρει απομάκρυνση ακάρεων και μικροβίων. Η συσσωρευμένη σκόνη σε σημεία όπου δύσκολα προσεγγίζονται απομακρύνεται πλήρως και ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου δείχνει σαν καινούργιος.

Πόσο διαρκεί ο Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Ο χρόνος του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου ποικίλλει αναλόγως το μέγεθος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, τις επιφάνειες που έχουν να καθαριστούν και το είδος των λεκέδων που υπάρχουν

Εάν το αυτοκίνητο έχει να καθαριστεί καιρό μπορεί να διαρκέσει και πάνω από μια ή και μιάμιση ώρα αλλά εάν χρειάζεται ένα είδος φρεσκαρίσματος μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από μια ώρα.

Τέλος, είναι απαραίτητο να υπάρχει παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σχετικά κοντά στο αυτοκίνητο για τη λειτουργία των πιεστικών μηχανημάτων.

Αξίζει να δοκιμάσετε μια φορά το βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας για να πειστείτε για τα πολλαπλά οφέλη που θα δείτε άμεσα.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Ποιά είναι η τιμή για τον Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου;

plus
Ενδεικτική τιμή: 55€

Βρες όλες τις προσσφορές για Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου εδώ!

Γιατί είναι σημαντικός ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

plus
Γενικά. ο καθαρισμός τους αυτοκινήτου ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για αισθητικούς λόγους, όσο και για λόγους υγείας. Η καθημερινή χρήστη του αμαξιού μας έχει ως συνέπεια, το αμάξι μας να γίνει εστία μικροβίων. 

Για αυτόν τον λόγο, εκτός από τον τακτικό καθαρισμό του, καλό θα ήταν να πραγματοποιούμε βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου σίγουρα μια φορά, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε καθαρό περιβάλλον.

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού για Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου;

plus
Υπάρχουν δύο τρόποι για να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω του MyConstructor.

Πρώτον, μπορείτε να κλείσετε online μέσω της πλατφόρμας μας επιλέγοντας τον επαγγελματία, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, σε λίγα μόλις λεπτά!

Διαφορετικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα πραγματοποιήσουν το ραντεβού σας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις σας.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

plus
Επιλέγοντας το MyConstructor μπορείτε όχι μόνο να γλιτώσετε χρόνο αναζήτησης επαγγελματιών, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι και για το αποτέλεσμα. 

Επιλέγουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα σας προσφέρουν τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου
από
55
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα