Εγγραφείτε τώρα,
μεγιστοποιήστε τα έσοδά σας

Αναζητούμε συνεχώς επαγγελματίες υψηλής αξιοπιστίας, αφοσιωμένους σε αυτό που κάνουν. Εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας και έχετε πάθος για την ικανοποίηση των πελατών σας, ολοκληρώστε τη γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής και γίνετε ένας από τους εκλεκτούς μας συνεργάτες.

Κάντε δωρεάν εγγραφή!

Κερδίστε από /εβδομάδα

Κάντε δωρεάν εγγραφή
Χτίστε το επαγγελματικό προφίλ σας και προωθήστε την επιχείρηση σας.
Θέστε τους όρους σας
Επιλέξτε την τοποθεσία που επιθυμείτε, δημιουργήστε το πρόγραμμα σας και ορίστε τις τιμές σας.
Λάβετε νέες δουλειές
Λάβετε καθημερινά νέα ραντεβού από καινούργιους πελάτες.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;

210 300 9323

FAQ's

Γιατί εμάς;

To MyConstructor είναι η ιδανική πλατφόρμα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε περισσότερες δουλειές. Οι εξειδικευμένες, στοχευμένες στρατηγικές μάρκετινγκ που διαθέτουμε εξασφαλίζουν την προσέλκυση εκατοντάδων νέων πιθανών πελατών καθημερινά. Η συνεργασία μαζί μας, σας προσφέρει μεγαλύτερη προβολή στην αγορά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα, αφήνοντας σας χρόνο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

Πώς κάνω εγγραφή;

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, πολύ απλά μας δίνετε μερικές πληροφορίες για την επιχείρηση σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Υπάρχει κατώτατο όριο στόχου σε ό,τι αφορά τις δουλειές;

Όχι, δεν υπάρχει κατώτατο όριο στόχων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MyConstructor απλά για να γεμίσετε τα κενά χρονικά διαστήματα στο ημερολόγιό σας ή για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας - είναι δική σας επιλογή. Επιπλέον, με την εφαρμογή MyConstructor έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τους δικούς σας ημερήσιους στόχους.

Πόσο κοστίζει;

Η εγγραφή στο MyConstructor είναι εντελώς δωρεάν. Πολύ απλά, εμείς λαμβάνουμε μια μικρή προμήθεια για τις ολοκληρωμένες εργασίες.

Πώς μπορώ να δω και να οργανώσω τις δουλειές μου;

Η εφαρμογή MyConstructor σας επιτρέπει να βλέπετε και να διαχειρίζεστε νέες δουλειές, αλλά και να δείτε το ιστορικών εργασιών σας. Μόλις πραγματοποιήσετε την εγγραφή, θα σας στείλουμε το link όπου μέσω αυτού, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;

210 300 9323
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα