Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Οι μεταφορείς ήταν συνεπείς και αρκετά εξυπηρετικοί! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την μεταφορική εταιρεία!
Μας βοήθησαν πολύ με το αμπαλάζ και μας εξυπηρέτησαν άμεσα και με υπευθυνότητα! Μπράβο!
Τα πράγματα μας μεταφέρθηκαν με ασφάλεια. Η τιμή ήταν καλή. Θα τους ξανά προτιμήσω.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.4
(19 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά με συνέπεια και αξιοπιστία.

Card image cap
Μεταφορική
Βλαχογιώργης

4.4

(19 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά με συνέπεια και αξιοπιστία.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Μετακόμιση Δυάρι
Ενοικίαση Ανυψωτικού
Μετακόμιση Τριάρι
Μετακόμιση Τεσσάρι
Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Μετακόμιση & Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μετακόμιση & Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Η Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη, είτε η μετακόμιση από Θεσσαλονίκη Αθήνα είναι ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο. 

Σίγουρα η ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας δεν ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια. Ανέκαθεν υπήρχε μια έντονη μετακίνηση είτε ανθρώπων, είτε αντικειμένων από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, είτε από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα. 

Οι μεταφορές συνήθως αφορούν τις οικιακές συσκευές, τα οικιακά έπιπλα είτε τα έπιπλα επιχείρησης, τα εμπορεύματα των επιχειρήσεων, ρούχα κλπ. Ειδικά κατά τη περίοδο που οι νέοι φοιτητές μετακομίζουν στο νέο τόπο των σπουδών τους. 

Έτσι, λοιπόν, οι φοιτητές που ξεκινάνε τη καινούρια τους ζωή στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη πρέπει να μεταφέρουν το καινούριο τους σπιτικό στη νέα πόλη!

Οι μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στο MyConstructor θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν την μετακόμιση των αντικειμένων σας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τις ανάγκες σας.

Για τη μετακόμιση μας πρέπει να διαλέξουμε μια μεταφορική που όταν θα κάνουμε ανάλυση των αναγκών μας και των διαθέσιμων υπηρεσιών που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες, να μας καλύπτουν.

Τι πρέπει να διαθέτει η Μεταφορική Εταιρεία που θα διαλέξω;

Άδεια: Οι επαγγελματικές μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιήσεις από το Υπουργείο Μεταφορών. Είναι απαραίτητο να ελέγχουμε ότι οι μεταφορικές που θα αναλάβει την μετακόμιση μας στην Αθήνα, αλλά και εκτός Αθηνών, έχουν όλες τα απαιτούμενα έγγραφα και πιστοποιητικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι σε περίπτωση ατυχήματος θα έχετε κάθε νόμιμη κάλυψη.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση: Μια σύγχρονη μεταφορική που διαθέτει επαγγελματισμό φροντίζει να ενημερώνει τις πρακτικές της σε σχέση με το τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας. Στο MyConstructor θα βρείτε όλες τις αξιολογημένες μεταφορικές που έχουν πιστοποιημένες γνώσεις και διαρκή επιμόρφωση για τις νέες εξελίξεις στο τομέα των μεταφορών.

Παροχή Υπηρεσιών: Οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στη πλατφόρμα του MyConstructor είτε είναι για μετακόμιση Αθήνα, είτε μετακόμιση Αθήνα Θεσσαλονίκη, είτε για Θεσσαλονίκη σε Αθήνα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ώστε να διευκολύνουν την μετακόμιση σας.

Προσωπική Εμπιστοσύνη: Tέλος, πολύ σημαντικό είναι να νιώθουμε άνετα με την μεταφορική που θα αναλάβει από την μετακόμιση των πραγμάτων. Στο τέλος αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η μεταφορική που θα επιλέξουμε να μας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.

Πρόσθετες Υπηρεσίες Μεταφορικής Αθήνα Θεσσαλονίκη

Σημαντικές είναι και οι πρόσθετες υπηρεσίες που διαθέτει μια μεταφορική και οι οποίες μας είναι χρήσιμες. Υπηρεσίες που θα βρείτε στις μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζονται με το MyConstructor:

Aνυψωτικό Μηχανισμό και Γερανό:
Ιδιαιτέρως σημαντικό ειδικά αν μετακομίζετε σε απέναντι σπίτια ή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κτήριο ή δεν διαθέτει ο χώρος ανελκυστήρα. Επίσης, σίγουρα θα χρειαστούμε ανυψωτικό μηχανισμό σε περίπτωση που κάποιο έπιπλο είναι πολύ βαρύ και δεν μπορεί να μεταφερθεί από ανθρώπους.

Επαγγελματικό Αμπαλάζ:
Το επαγγελματικό αμπαλάζ είναι απαραίτητο σε περίπτωση μεταφοράς εύθραυστων αντικειμένων. Με ειδικά υλικά συσκευασίας οι επαγγελματίες θα πακετάρουν ανάλογα τα αντικείμενα σας ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια.

Αποθηκευτικοί χώροι:
Αν μετακομίζουμε στο εξωτερικό για σπουδές ή απλά δεν έχουμε χώρο για κάποια από τα έπιπλα μας στο καινούριο σπίτι, τότε είναι πολύ σημαντικό η μεταφορική εταιρεία να έχει παροχή υπηρεσιών αποθηκευτικού χώρου. Έτσι θα γλιτώσουμε πολύ χρόνο αλλά και χρήμα να βρούμε που θα αποθηκευτούν τα έπιπλα μας μόνοι μας.

Αποσυναρμολόγηση και Συναρμολόγηση επίπλων

Σύνδεση και Αποσύνδεση οικοσυσκευών

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Όταν χρειαζόμαστε υπηρεσίες μετακόμισης, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε την καλύτερη μεταφορική εταιρεία που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας. 

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε τις πιο οικονομικές επιλογές για Μετακόμιση! Δημιουργήστε την δική σας προσωποποιημένη λίστα μετακόμισης με τα αντικείμενα που επιθυμείτε να μεταφέρετε και κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μονο λεπτά! 
Διαφορετικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 για πιο άμεση εξυπηρέτηση!

Μπήκες και Βρήκες και τον Μεταφορέα σου!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Responsive image

Κλείσε τη Μεταφορική σου Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε λίγα απλά βήματα!

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών, δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει σε λίγα μόλις βήματα!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την Εργασία που σε Ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Πρόσθετες υπηρεσίες Μεταφορικής Αθήνα Θεσσαλονίκη

Card image cap
Aνυψωτικό Μηχανισμό
Ιδιαιτέρως σημαντικό ειδικά αν μετακομίζετε σε απέναντι σπίτια ή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κτήριο ή δεν διαθέτει ο χώρος ανελκυστήρα.

Επίσης, σίγουρα θα χρειαστούμε ανυψωτικό μηχανισμό σε περίπτωση που κάποιο έπιπλο είναι πολύ βαρύ και δεν μπορεί να μεταφερθεί από ανθρώπους.
Card image cap
Επαγγελματικό Αμπαλάζ
Το επαγγελματικό αμπαλάζ είναι απαραίτητο σε περίπτωση μεταφοράς εύθραυστων αντικειμένων.

Με ειδικά υλικά συσκευασίας θα πακετάρουν ανάλογα τα αντικείμενα σας ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια.
Card image cap
Αποθηκευτικοί Xώροι
Αν μετακομίζουμε στο εξωτερικό για σπουδές ή απλά δεν έχουμε χώρο για κάποια από τα έπιπλα μας στο καινούριο σπίτι, τότε είναι πολύ σημαντικό η μεταφορική εταιρεία να έχει παροχή υπηρεσιών αποθηκευτικού χώρου.

Έτσι θα γλιτώσουμε πολύ χρόνο αλλά και χρήμα να βρούμε που θα αποθηκευτούν τα έπιπλα μας μόνοι μας.
Στο MyConstructor.gr θα βρείτε τις πιο οικονομικές επιλογές για Μετακόμιση!

Κλείσε ραντεβού για Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη!
Brands που μας εμπιστευονται