Προσφορές & Πακέτα Μετακόμισης

4.7/5
4844 Αξιολογήσεις
Προσφορές & Πακέτα Μετακόμισης
4.7/5
4844 Αξιολογήσεις
Αναζήτησε τις προσφορές μας και επίλεξε το πακέτο μετακόμισης και μεταφορική στην Αθήνα σύμφωνα με τις ανάγκες σου!
Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Ο κ. Βελόπουλος είναι αξιόπιστος και εργατικός. Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!
Εξαιρετική και υπεύθυνη εργασία! Αναμφίβολα θα τους προτιμώ για οποιαδήποτε μεταφορά!
Οι δύο μεταφορείς ήταν συνεπέστατοι, βρήκαν λύσεις σε όλα, ήταν γρήγοροι και προσεκτικοί και ευγενέστατοι. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Νίκος Σταυριανός
4.7/5
428
hires 556 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
suitcase
Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
quote
Αξιοπιστοι και αψογοι στην μεταφορα και στην ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
suitcase
Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
quote
Αξιοπιστοι και αψογοι στην μεταφορα και στην ... Περισσότερα
30 €/ώρα + ΦΠΑ
Άρης Καλογήρου
4.7/5
260
hires 603 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. ... Περισσότερα
33 €/ώρα + ΦΠΑ
Ιωάννης Βελόπουλος
4.7/5
187
hires 292 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Πολλή καλή.
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.
quote
Πολλή καλή.
33 €/ώρα + ΦΠΑ

Προσφορές & Πακέτα Μετακόμισης από το MyConstructor

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μετακόμιση Σπιτιού 

Η μετακόμιση σπιτιού είναι η πιο συχνή μορφή μετακόμισης που συνατάμε λόγω της μεγάλης κινητηκότητας του πληθυσμού από την μια πόλη στην άλλη. Κάθε μετακόμιση έχει διαφορετικό χαρακτήρα και ανάγκες και για αυτον ακριβώς τον λόγο, κάθε μια απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση και χειρισμό. 

Γενικά, οι προσφορές για μετακόμιση σπιτιού χωρίζονται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του εκάστοτε σπιτιού. Στο MyConstructor μετά από χρόνια εμπειρίας και έρευνας στις μετακομίσεις σπιτιών, έχουμε διαμορφώσει τα παρακάτω πακέτα: 


Μετακόμιση Γκαρσονιέρας έως 30τ.μ. 
Οι ειδικοί και έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη μετακόμιση της γκαρσονιέρα σας ως 30τμ. Η τιμή περιλαμβάνει τη παροχή φορτηγού, ενώ ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες έχουν έξτρα χρέωση. 

Πιο αναλυτικά, στη τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά οικοσυσκευών και επίπλων (πχ πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία κλπ.), 10-15 κούτες και έως 5 κανονικού μεγέθους γλάστρες. Συγκεκριμένα, η χρέωση του αναβατορίου είναι στα 50€ για το κάθε σπίτι. 

Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. 

Επίσης, αν στο χώρο δεν υπάρχει ανελκυστήρας τότε υπάρχει έξτρα επιβάρυνση. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. 

Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. 

Επίσης, έξτρα χρέωση έχουν: ογκώδη και βαριά αντικείμενα (πχ μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες, διάδρομοι και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης, πήλινες γλάστρες).


Μετακόμιση Δυάρι έως 55τ.μ.
Στη τιμή περιλαμβάνεται: Μετακόμιση Οικοσυσκευών (πχ πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σύνθετο κλπ.) με φορτηγό, 15 κούτες, μέχρι 5 κανονικού μεγέθους γλάστρες μέχρι 2-2.5 ώρες φόρτωμα ξεφόρτωμα. 

Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. 

Έξτρα χρέωση για: Μεγάλα και Βαριά Αντικείμενα (π.χ. μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες), αναβατόριο 50€ για το κάθε σπίτι, οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο, για διαδρομές άνω των 10 χλμ από σημείο σε σημείο, για κάθε έξτρα ώρα μετακόμισης είναι +15€/ώρα.


Μετακόμιση Τριάρι έως 85τ.μ.

Στη τιμή περιλαμβάνεται: Μετακόμιση Συσκευών Οικιακής Χρήσης (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σύνθετο κλπ.) με φορτηγό, 25 κούτες, μέχρι 10 κανονικού μεγέθους γλάστρες και μέχρι 2-2.5 ώρες φόρτωμα ξεφόρτωμα. Για κάθε έξτρα ώρα φορτώματος ξεφορτώματος υπάρχει επιβάρυνση +15€/ώρα. 

Έξτρα χρέωση σε: Βαριά Αντικείμενα (π.χ. μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες τραπεζαρίες, διαδρόμους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης, πήλινες γλάστρες κλπ.), αναβατόριο (50€ για το κάθε σπίτι), εργάτες (20€ το άτομο), αν δεν υπάρχει ανελκυστήρας. 

Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Μετακόμιση Εκτός & Εκτός Αττικής

Στο MyConstructor αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εντός ολόκληρης της Αττικής, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες σας τις ανάγκες αποτελεσματικά! 

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε μετακομίσεις - μεταφορές Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή Θεσσαλονίκη - Αθήνα, καθώς και μετακομίσεις - μεταφορές Αθήνα - Πάτρα. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα πακέτα διαμορφώνονται με βάση την απόσταση που πρέπει να διανυθεί. Όπως είναι λογικό, όσο μεγαλύτερη ειναι η απόσταση, τόσο αυξάνεται και το κόστος. 

Εκτός από την απόσταση, φυσικά στο τελικό κόστος παίζει ρόλο και ο αριθμός και ο όγκος των αντικειμένων που θα μεταφερθούν, αλλά και έξτρα υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστούν, όπως αμπαλάρισμα, αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση κλπ..

Σε περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης ή Πάτρας, καλέστε μας στο 210 300 9323.

Φοιτητική Μετακόμιση

Το MyConstructor, έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα για τους φίλους μας που θέλουν να κάνουν το νέο τους ξεκίνημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε τι αντικείμενα θέλετε να μεταφέρετε και που, και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Μετακόμιση Γραφείου - Επίχειρησης

Οι μετακομίσεις γραφείου - επιχείρησης είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρείας, καθώς και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στη μεταφορά του εξοπλισμού και στη συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Συνήθως τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά, ογκώδη, βαριά και πρέπει να μεταφερθούν όλα μαζί. Επίσης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στη μεταφορά του αρχείου της εταιρείας προκειμένου να μη χαθεί το οτιδήποτε.

Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργατών του MyConstructor έγκειται στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια μας να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

Στο MyConstructor σας προσφέρουμε τη δυνατότητα ενοικίασης ανυψωτικού μηχανήματος σε περίπτωση που πρόκειται για μια πιο περίπλοκη μετακόμιση. Το κόστος του ανυψωτικού διαμορφώνεται με βάση την ώρα που θα χρησιμοποιηθεί, με το χαμηλότερο όριο να είναι στις δύο ώρες.

Επιπλέον, το κόστος εξαρτάται και από το πόσοι μεταφορείς θα χρειαστούν ώστε να βοηθήσουν στη διαχείρηση των αντικειμένων στο ανυψωτικό.

Γιατί να Επιλέξω το MyConstructor;

Η απάντηση είναι πολύ απλή! Στο MyConstructor έχουμε κατασκευάσει τα πακέτα μετακόμισης ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συμπληρώνοντας την φόρμα μετακόμισης με τα αντικείμενα που θέλετε να μετακομίσετε, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πάρετε προσφορές από επαγγελματίες και να επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. 

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις λεπτά ή καλέστε μας στο 210 300 9323 ώστε να φτιάξουμε μαζί μια προσωποποιημένη προσφορά! 


 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Οι μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες, οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

case
Οι μετακομίσεις νοικοκυριών είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις μετακόμισης.

Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι, είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδων του νοικοκυριού, είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου (μεγαλύτερο σπίτι) και εξοικονόμησης χρημάτων.

Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι, είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.
case
Οι εταιρικές μετακόμισεις είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρείας καθώς και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στη μεταφορά του εξοπλισμού και στη συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Επίσης, είναι μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περισσότερη ώρα από τις συνηθισμένες μεταφορές. Αυτό συμβαίνει αφού συνήθως τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά, ογκώδη, βαριά και πολλά σε αριθμό και πρέπει να μεταφερθούν όλα μαζί.
case
Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά. Με βάση τη συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης μετά τη μετακόμιση νοικοκυριού.

Στην περίπτωση των φοιτητών οι μετακομίσεις αφορούν πάλι ένα νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.
case
Η ενοικίαση ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις, είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες.

Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν τη μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων

Ειδικά Αντικείμενα
Ειδικές μετακομίσεις μπορεί να είναι ογκώδη αντικείμενα όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτιο και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης.

Σε αυτή τη περίπτωση, είτε η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη, είτε δύσκολη το κόστος δυστυχώς ανεβαίνει.
Ανυψωτικό Μηχάνημα
Οι μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες και συνεργαζόμαστε μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε μετακόμιση συμπεριλαμβάνει τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Στις μετακομίσεις που η πρόσβαση του ανυψωτικού στο διαμέρισμα είναι δύσκολη λόγω κατασκευής, η εκάστοτε μεταφορική είναι πιθανό να σας προσθέσει κάποια επιπλέον χρέωση.
Αποθηκεύσεις
Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένη αποθήκη στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε έπιπλα και αντικείμενα για όσο χρόνο χρειάζεστε.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχει ειδική ασφάλεια που προστατεύει την περιουσία σας έτσι ώστε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε απώλεια.

Από τι εξαρτάται το συνολικό κόστος μιας Μετακόμισης;

plus
Οι πιο συχνοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το συνολικό ποσό της μετακόμισης είναι: το μέγεθος του σπιτιού, η συσκευασία των αντικειμένων (αμπαλάρισμα), η απόσταση της μεταφοράς και η χρήση ή μη ανυψωτικού μηχανήματος.

Τι πρέπει να κάνω πριν την Μετακόμιση;

plus
Για την επίτευξη μιας επιτυχημένης μετακόμισης μπορείτε να κάνετε μια προετοιμασία που περιλαμβάνει:
  • Αποσύνδεση οικιακών συσκευών
  • Απεγκατάσταση φωτιστικών
  • Αφαίρεση κουρτινόξυλων
  • Πακετάρισμα ρούχων
  • Πακετάρισμα μιας ξεχωριστής τσάντας με τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε
  • Αποσυναρμολόγηση μεγάλων επίπλων
  • Καθαρισμός του καινούριου σπιτιού

Υπάρχει η δυνατότητα Συναρμολόγησης Επίπλων;

plus
Στο MyConstructor.gr μπορούμε να αναλάβουμε μαζί με την μετακόμιση σας και την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας, αρκεί να μας το ζητήσετε!

Μπορώ να νοικιάσω Ανυψωτικό Μηχάνημα & με τι τιμή;

plus
Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μόνο του ανυψωτικού μηχανήματος και η χρέωση διαμορφώνεται από το χρόνο που θα χρησιμοποιηθεί. Ενδεικτικά, για 2 ώρες οι τιμές ξεκινούν από τα 70€.

Τι πρέπει να προσέξω πριν κλείσω ραντεβού για Μετακόμιση;

plus
Πριν κλείσετε το ραντεβού σας θα ήταν καλό να γνωρίζετε ακριβώς τα πράγματα που θα μεταφέρετε για να μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την τιμή, αλλά και να γνωρίζουμε και εμείς ποιο είναι το κατάλληλο φορτηγό για τη μετακόμιση σας.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται;

plus
Πραγματοποιούμε μετακομίσεις εντός ολόκληρης της Αττικής, καθώς και στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, πραγματοποιούμε και το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Που μπορώ να αποθηκεύσω τα Έπιπλα και τις Οικοσυσκευές μου;

plus
Η εταιρία μας, σας παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των επίπλων και των οικοσυσκευών σας σε μεγάλους και ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμείτε με την εγγύηση της ασφάλειας του MyConstructor.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Δυάρι
από
69
Βρες επαγγελματία
Ενοικίαση Ανυψωτικού
από
70
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Τριάρι
από
89
Βρες επαγγελματία
Μετακόμιση Τεσσάρι
από
109
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα