Αναζήτησε τις προσφορές μας και επίλεξε το πακέτο μετακόμισης και μεταφορική στην Αθήνα σύμφωνα με τις ανάγκες σου!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(179 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Ιωάννης
Βελόπουλος

4.7

(179 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(247 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Άρης
Καλογήρου

4.7

(247 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(428 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Card image cap
Νίκος
Σταυριανός

4.7

(428 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Μετακόμιση Δυάρι
Ενοικίαση Ανυψωτικού
Μετακόμιση Τριάρι
Μετακόμιση Τεσσάρι
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Προσφορές & Πακέτα Μετακόμισης από το MyConstructor

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μετακόμιση Σπιτιού 

Η μετακόμιση σπιτιού είναι η πιο συχνή μορφή μετακόμισης που συνατάμε λόγω της μεγάλης κινητηκότητας του πληθυσμού από την μια πόλη στην άλλη. Κάθε μετακόμιση έχει διαφορετικό χαρακτήρα και ανάγκες και για αυτον ακριβώς τον λόγο, κάθε μια απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση και χειρισμό. 

Γενικά, οι προσφορές για μετακόμιση σπιτιού χωρίζονται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του εκάστοτε σπιτιού. Στο MyConstructor μετά από χρόνια εμπειρίας και έρευνας στις μετακομίσεις σπιτιών, έχουμε διαμορφώσει τα παρακάτω πακέτα: 


Μετακόμιση Γκαρσονιέρας έως 30τ.μ. 
Οι ειδικοί και έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη μετακόμιση της γκαρσονιέρα σας ως 30τμ. Η τιμή περιλαμβάνει τη παροχή φορτηγού, ενώ ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες έχουν έξτρα χρέωση. 

Πιο αναλυτικά, στη τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά οικοσυσκευών και επίπλων (πχ πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία κλπ.), 10-15 κούτες και έως 5 κανονικού μεγέθους γλάστρες. Συγκεκριμένα, η χρέωση του αναβατορίου είναι στα 50€ για το κάθε σπίτι. 

Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. 

Επίσης, αν στο χώρο δεν υπάρχει ανελκυστήρας τότε υπάρχει έξτρα επιβάρυνση. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. 

Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. 

Επίσης, έξτρα χρέωση έχουν: ογκώδη και βαριά αντικείμενα (πχ μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες, διάδρομοι και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης, πήλινες γλάστρες).


Μετακόμιση Δυάρι έως 55τ.μ.
Στη τιμή περιλαμβάνεται: Μετακόμιση Οικοσυσκευών (πχ πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σύνθετο κλπ.) με φορτηγό, 15 κούτες, μέχρι 5 κανονικού μεγέθους γλάστρες μέχρι 2-2.5 ώρες φόρτωμα ξεφόρτωμα. 

Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. 

Έξτρα χρέωση για: Μεγάλα και Βαριά Αντικείμενα (π.χ. μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες), αναβατόριο 50€ για το κάθε σπίτι, οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο, για διαδρομές άνω των 10 χλμ από σημείο σε σημείο, για κάθε έξτρα ώρα μετακόμισης είναι +15€/ώρα.


Μετακόμιση Τριάρι έως 85τ.μ.

Στη τιμή περιλαμβάνεται: Μετακόμιση Συσκευών Οικιακής Χρήσης (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, σύνθετο κλπ.) με φορτηγό, 25 κούτες, μέχρι 10 κανονικού μεγέθους γλάστρες και μέχρι 2-2.5 ώρες φόρτωμα ξεφόρτωμα. Για κάθε έξτρα ώρα φορτώματος ξεφορτώματος υπάρχει επιβάρυνση +15€/ώρα. 

Έξτρα χρέωση σε: Βαριά Αντικείμενα (π.χ. μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες τραπεζαρίες, διαδρόμους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης, πήλινες γλάστρες κλπ.), αναβατόριο (50€ για το κάθε σπίτι), εργάτες (20€ το άτομο), αν δεν υπάρχει ανελκυστήρας. 

Οι διαστάσεις των κουτιών είναι 55cm x45cm x35cm (MxΠxY) με μέγιστο βάρος της κάθε κούτας τα 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

Μετακόμιση Εκτός & Εκτός Αττικής

Στο MyConstructor αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εντός ολόκληρης της Αττικής, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες σας τις ανάγκες αποτελεσματικά! 

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε μετακομίσεις - μεταφορές Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή Θεσσαλονίκη - Αθήνα, καθώς και μετακομίσεις - μεταφορές Αθήνα - Πάτρα. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα πακέτα διαμορφώνονται με βάση την απόσταση που πρέπει να διανυθεί. Όπως είναι λογικό, όσο μεγαλύτερη ειναι η απόσταση, τόσο αυξάνεται και το κόστος. 

Εκτός από την απόσταση, φυσικά στο τελικό κόστος παίζει ρόλο και ο αριθμός και ο όγκος των αντικειμένων που θα μεταφερθούν, αλλά και έξτρα υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστούν, όπως αμπαλάρισμα, αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση κλπ..

Σε περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης ή Πάτρας, καλέστε μας στο 210 300 9323.

Φοιτητική Μετακόμιση

Το MyConstructor, έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα για τους φίλους μας που θέλουν να κάνουν το νέο τους ξεκίνημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε τι αντικείμενα θέλετε να μεταφέρετε και που, και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Μετακόμιση Γραφείου - Επίχειρησης

Οι μετακομίσεις γραφείου - επιχείρησης είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρείας, καθώς και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στη μεταφορά του εξοπλισμού και στη συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Συνήθως τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά, ογκώδη, βαριά και πρέπει να μεταφερθούν όλα μαζί. Επίσης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στη μεταφορά του αρχείου της εταιρείας προκειμένου να μη χαθεί το οτιδήποτε.

Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργατών του MyConstructor έγκειται στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια μας να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

Στο MyConstructor σας προσφέρουμε τη δυνατότητα ενοικίασης ανυψωτικού μηχανήματος σε περίπτωση που πρόκειται για μια πιο περίπλοκη μετακόμιση. Το κόστος του ανυψωτικού διαμορφώνεται με βάση την ώρα που θα χρησιμοποιηθεί, με το χαμηλότερο όριο να είναι στις δύο ώρες.

Επιπλέον, το κόστος εξαρτάται και από το πόσοι μεταφορείς θα χρειαστούν ώστε να βοηθήσουν στη διαχείρηση των αντικειμένων στο ανυψωτικό.

Γιατί να Επιλέξω το MyConstructor;

Η απάντηση είναι πολύ απλή! Στο MyConstructor έχουμε κατασκευάσει τα πακέτα μετακόμισης ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συμπληρώνοντας την φόρμα μετακόμισης με τα αντικείμενα που θέλετε να μετακομίσετε, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πάρετε προσφορές από επαγγελματίες και να επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. 

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις λεπτά ή καλέστε μας στο 210 300 9323 ώστε να φτιάξουμε μαζί μια προσωποποιημένη προσφορά! 


 
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Ο κ. Βελόπουλος είναι αξιόπιστος και εργατικός. Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!
-Στυλιανός Μ.
Εξαιρετική και υπεύθυνη εργασία! Αναμφίβολα θα τους προτιμώ για οποιαδήποτε μεταφορά!
-Αλεξάνδρα Κ.
Οι δύο μεταφορείς ήταν συνεπέστατοι, βρήκαν λύσεις σε όλα, ήταν γρήγοροι και προσεκτικοί και ευγενέστατοι. Τους ευχαριστούμε θερμά!
-Σοφία Λ.

Περιπτώσεις Μετακομίσεων

Οι μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες, οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

Μετακομίσεις Οικίας

Οι μετακομίσεις νοικοκυριών είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις μετακόμισης.

Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι, είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδων του νοικοκυριού, είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου (μεγαλύτερο σπίτι) και εξοικονόμησης χρημάτων.

Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι, είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

Μετακόμιση Εταιρείας

Οι εταιρικές μετακόμισεις είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρείας καθώς και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στη μεταφορά του εξοπλισμού και στη συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Επίσης, είναι μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περισσότερη ώρα από τις συνηθισμένες μεταφορές. Αυτό συμβαίνει αφού συνήθως τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά, ογκώδη, βαριά και πολλά σε αριθμό και πρέπει να μεταφερθούν όλα μαζί.

Φοιτητικές Μετακομίσεις

Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά. Με βάση τη συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης μετά τη μετακόμιση νοικοκυριού.

Στην περίπτωση των φοιτητών οι μετακομίσεις αφορούν πάλι ένα νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

Η ενοικίαση ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις, είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες.

Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν τη μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.
Responsive image

Κλείσε τη Μετακόμισή σου σε 4 Βήματα!

Περιέγραψε μας τη μετακόμισή σου, πάρε τελική προσφορά & κλείσε ραντεβού με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων

Card image cap
Ειδικά Αντικείμενα
Ειδικές μετακομίσεις μπορεί να είναι ογκώδη αντικείμενα όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτιο και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης.

Σε αυτή τη περίπτωση, είτε η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη, είτε δύσκολη το κόστος δυστυχώς ανεβαίνει.
Card image cap
Ανυψωτικό Μηχάνημα
Οι μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες και συνεργαζόμαστε μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε μετακόμιση συμπεριλαμβάνει τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Στις μετακομίσεις που η πρόσβαση του ανυψωτικού στο διαμέρισμα είναι δύσκολη λόγω κατασκευής, η εκάστοτε μεταφορική είναι πιθανό να σας προσθέσει κάποια επιπλέον χρέωση.
Card image cap
Αποθηκεύσεις
Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένη αποθήκη στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε έπιπλα και αντικείμενα για όσο χρόνο χρειάζεστε.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχει ειδική ασφάλεια που προστατεύει την περιουσία σας έτσι ώστε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε απώλεια.
Βρες ό,τι χρειάζεσαι για τη μετακόμισή σου!

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού σου online!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας 29 €/ώρα + ΦΠΑ
Μετακόμιση Δυάρι 69 € + φπα
Μετακόμιση Τριάρι 89 € + φπα
Μετακόμιση Τεσσάρι 109 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται