Υδραυλικός-Υδραυλικές Εργασίες

4.7/5
294 Αξιολογήσεις
Στο MyConstructor γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος αξιόπιστο υδραυλικό που θα αναλάβει την υδραυλική εργασία σε χαμηλό κόστος και στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.
Υδραυλικές εργασίες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
Επίσκεψη για Μικροβλάβη
από
25
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Ο κύριος Τόπτσης μας έσωσε σε στιγμή πανικού όταν έσπασε ο σωλήνας.Ήρθε αμέσως όταν καλέσαμε και έκανε την επισκευή.
Ο κύριος Καζάκος μας έκανε άψογα την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα γρήγορα και οικονομικά.
Χρησιμοποιώ συνέχεια τη πλατφόρμα για όλες τις τεχνικές εργασίες και είμαι κάθε φορά πολύ ικανοποιημένος.

Υδραυλικός για όλες τις Υδραυλικές Εργασίες

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Υδραυλικός - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις το ραντεβού σου!

Υπάρχουν πολλές υδραυλικές εργασίες που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, όπως είναι να σφίξουμε μια βρύση. Κάποιες υδραυλικές εργασίες όμως, θα ήταν συνετό να μην τις προσπαθήσουμε καν να τις επιδιορθώσουμε μόνοι μας γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και καταστροφικό και στο τέλος να μας κοστίσει πολύ περισσότερο.

Στο MyConstructor γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος αξιόπιστο υδραυλικό που θα αναλάβει την υδραυλική εργασία σε χαμηλό κόστος και στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, συγκεντρώσαμε τους αξιολογημένα καλύτερους υδραυλικούς ώστε να σας λύσουμε τα χέρια!

Στο MyConstructor θα βρείτε τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους υδραυλικούς για όλες τις υδραυλικές εργασίες!

 • Επισκευή Σε Καζανάκι
 • Επίσκεψη Μικροβλάβη
 • Εξαέρωση Καλοριφέρ
 • Τοποθέτηση Ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Συντήρηση Ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Επισκευή Ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Αντικατάσταση Αντίστασης Θερμοσίφωνα
 • Απεγκατάσταση Ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Υπερύψωση Ηλιακού θερμοσίφωνα
 •  Τοποθέτηση / Αντικατάσταση λεκάνης, νιπτήρα, μπανιέρας κλπ
 •  Εγκατάσταση / Συντήρηση λέβητα ή καλοριφέρ
 •  Τοποθέτηση υδρορροών
 •  Επισκευές πλυντηρίων (πιάτων ή και ρούχων)
 •  Εγκατάσταση / Συντήρηση / Καθαρισμός κλιματιστικου
 •  Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος
 •  Μελέτες Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
 •  Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας
 •  Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας / πυροπροστασίας
 • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις 

 • Αποχέτευση
 • Εγκατάσταση συστημάτων ύδρευσης
 • Εγκατάσταση συστημάτων υδραυλικής θέρμανσης (φυσικό αέριο, ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακό / ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, φωτοβολταϊκά και άλλα ή ακόμα και συνδυασμό των παραπάνω.

Οι Υδραυλικοί μας είναι η καλύτερη επιλογή και για την ανακαίνιση της κουζίνας σας

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, όπου περνάμε πολλές ώρες μαγειρεύοντας, τρώγοντας και συνομιλώντας με την οικογένεια και τους φίλους. Για αυτό το λόγο, η ανακαίνιση της κουζίνας είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε, για να βελτιώσετε την λειτουργικότητα, την ομορφιά και την αξία του σπιτιού σας.

Ωστόσο, η ανακαίνιση της κουζίνας δεν είναι μια απλή διαδικασία, που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Χρειάζεστε την βοήθεια ειδικών, που θα σας εγγυηθούν την ποιότητα και την ασφάλεια των εργασιών. Ένας από τους πιο σημαντικούς ειδικούς, που πρέπει να συνεργαστείτε, είναι ο υδραυλικός.

Ο υδραυλικός είναι ο επαγγελματίας, που ασχολείται με την εγκατάσταση, την επισκευή και την συντήρηση των υδραυλικών συστημάτων, που παρέχουν νερό και αέριο στην κουζίνα. Ο υδραυλικός έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τα εργαλεία, που απαιτούνται για να εκτελέσει μια σειρά από υδραυλικές εργασίες, όπως:

 • Εγκατάσταση νέων σωλήνων για το νερό ή το αέριο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του έργου.
 • Εγκατάσταση νέων συσκευών, όπως πλυντήρια πιάτων, νεροχύτες και βραστήρες, με ασφάλεια και έλεγχο για τη σωστή λειτουργία τους.
 • Την ανίχνευση και την επίλυση προβλημάτων, όπως απρόβλεπτες διαρροές ή φθορές στα υδραυλικά κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης.
 • Προσαρμογή σωλήνων και συνδέσεων, όπου χρειάζεται εάν αλλάζετε τη διάταξη της κουζίνας ή τοποθετείτε νέα σημεία νερού.
Η συνεργασία με έναν υδραυλικό κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας εξασφαλίζει ότι τα υδραυλικά συστήματα λειτουργούν σωστά και αποτρέπει πιθανά προβλήματα στο μέλλον. Επιπλέον, η επιλογή ενός επαγγελματία υδραυλικού σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και άγχος, που θα ξοδεύατε αν προσπαθούσατε να κάνετε τις υδραυλικές εργασίες μόνοι σας.

Για να βρείτε έναν αξιόπιστο και οικονομικό υδραυλικό για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, μπορείτε να μπείτε στον κατάλογο επαγγελματιών του MyConstructor, που σας προτείνει τους καλύτερους αξιολογημένους υδραυλικούς στην περιοχή σας. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ, τις κριτικές και τις τιμές των υδραυλικών και να επικοινωνήσετε με αυτόν που σας ταιριάζει.

Θες Υδραυλικό; Το MyConstructor αναλαμβάνει!

 • Μπες στο Κατάλογο

 • Βρες τον υδραυλικό που σου ταιριάζει στη τιμή που σου ταιριάζει

 • Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού

Ή

 • Μπες στη πλατφόρμα

 • Κάνε καταχώρηση του έργου σου σε 3 απλά βήματα

 • Πάρε προσφορές από τους επαγγελματίες

 • Διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα

 • Προχώρησε με την υδραυλική εργασία που θές

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους υδραυλικούς που μπορούν να αναλάβουν ό,τι υδραυλική εργασία υπάρχει! Επείγουσα ή μη, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα και ο υδραυλικός της επιλογής σας θα είναι στην πόρτα σας σε λιγότερο από 24 ώρες!


Κλείστε το ραντεβού σας online με το πάτημα ενός κουμπιού ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα τα κανονίσουν όλα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα!

Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy
Επισκευή σε Καζανάκι
από
20
Βρες επαγγελματία
Επίσκεψη για Μικροβλάβη
από
25
Βρες επαγγελματία
Αποφράξεις
από
25
Βρες επαγγελματία
Συντήρηση Hλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
από
59
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
από
79
Βρες επαγγελματία
Πλήρης Ανακαίνιση Mπάνιου
από
990
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα