Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Στην αρχή φοβόμασταν να επιλέξουμε Προκατ από το MyConstructor. Τελικά βρήκαμε το σπίτι των ονείρων μας!
Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευγνώμων είμαι. Με βοηθήσατε πολύ!
Ευχαριστούμε πολύ. Άψογη εξυπηρέτηση όπως πάντα!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Προκατασκευασμένα Σπίτια - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Στο ΜyConstructor βρίσκεις προκατασκευασμένο σπίτι, άμεσα και οικονομικά!

Τα προκατασκευασμένα σπίτια αποτελούν μια λύση που επιλέγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, κάτι που οφείλεται κυρίως σε δύο παράγοντες. 

Πρώτον, ότι το κόστος για τα συγκεκριμένα σπίτια είναι χαμηλότερο από ότι για τα συμβατικά, καθώς επίσης και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ποιότητας στα προκατ σπίτια έχει αυξηθεί σημαντικά, μετατρέποντάς τα σε μια αξιόπιστη λύση.

Τι ακριβώς όμως είναι τα Προκατ Σπίτια;

Παλαιότερα, θα σκεφτόταν κανείς κάποιες ασταθείς κατασκευές, ευάλωτες σε ισχυρούς ανέμους και βροχές, χωρίς ποιοτική μόνωση και ίσως και χωρίς πραγματικά θεμέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι και ιδιαίτερα τα τελευταία τα προκατ σπίτια έχουν εξελιχθεί κατά τρόπο που πιθανόν κανείς να μην αντιληφθεί ότι πρόκειται για προκατ σπίτια.

Τα προκατ σπίτια λοιπόν, είναι σπίτια με κανονικά θεμέλια, με κορυφαία μονωτικά υλικά και κουφώματα αλουμινίου (εφόσον επιθυμείται) και ο σκελετός τους είναι αρκετά συμπαγής, αφού αποτελείται από μέταλλο, ενώ υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες τσιμέντου. 

Η κύρια διαφορά που διαχωρίζει τέτοιου είδους σπίτια από τα συμβατικά είναι πως δεν αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι αλλά επιμέρους δομικά στοιχεία που αποκτούν συνοχή με το κύριο υλικό κατασκευής που προτιμάτε (π.χ. ξύλο, μπετόν, μέταλλο) και με οξυγονοκολλήσεις.

Συγκεκριμένα όμως, τα προκατ σπίτια έχουν κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα, που οδηγούν όλο και περισσότερους στην επιλογή τους.

Τα Πλεονεκτήματα των Προκατ

Επιγραμματικά τα κύρια πλεονεκτήματα που διακρίνουν τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι τα εξής:
  • Είναι οικονομικότερα όπως αναφέραμε και παραπάνω
  • Ο χρόνος κατασκευής τους είναι είναι μικρότερος (ακόμη και 2-3 μήνες)
  • Το στεγαστικό δάνειο για ένα προκατασκευασμένο σπίτι βγαίνει συνήθως πιο εύκολα από ότι για ένα συμβατικό σπίτι
  • Μια εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή του σπιτιού από την αρχή ως το τέλος
  • Συνήθως τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και είναι οικολογικά
  • Το σπίτι κατασκευάζεται από την αρχή ως το τέλος με βάση το γούστο και τις επιλογές σας
  • Είναι πιο ανθεκτικά σε δυνατούς σεισμούς

Πόσο κοστίζουν τα Προκατ Σπίτια;

Αυτά είναι συνοπτικά τα πιο κύρια πλεονεκτήματα για τα προκατ σπίτια. 

Πιο συγκεκριμένα όμως, σχετικά με το κόστος, που σίγουρα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα, από τη εμπειρία μας οι τιμές της αγοράς ξεκινούν από τα 700-800€/m² και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις επιπλέον παροχές που επιθυμείται. 

Από την άλλη, όσον αφορά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν επιλέξετε ένα προκατασκευασμένο σπίτι, είναι ουσιαστικά τα ίδια με τα συμβατικά.

Γιατί να επιλέξετε το MyConstructor;

Θα χρειαστείτε να γνωρίζετε τον συντελεστή δόμησης, να λάβετε άδεια από την πολεοδομία και να πραγματοποιηθεί μια στατική μελέτη.

Ωστόσο, για να κάνετε μια πλήρη έρευνα αγοράς σχετικά με τα προκατασκευασμένα σπίτια και να λάβετε μερικές προσφορές από τις κορυφαίες και πιο οικονομικές εταιρείες του κλάδου, η καλύτερη επιλογή σας είναι το ΜyConstructor.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap
Brands που μας εμπιστευονται