Αποφράξεις Αποχετεύσεων

4.7/5
292 Αξιολογήσεις
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
4.7/5
292 Αξιολογήσεις
Ερχόμαστε άμεσα στην πόρτα σας χωρίς καθυστερήσεις για αποφράξεις Αθήνα!

Διαθέτουμε συνεργεία απόφραξης σε όλες τις περιοχές της Αθήνας προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. 
Επισκευή σε Καζανάκι
από
20
Βρες επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Ήρθε άμεσα στον χώρο μας!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας ο κ Χονδροθανάση. Σε 20 λεπτά είχε έρθει και προλάβαμε τα χειρότερα!
Παραλίγο να πλημμυρίσουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί. Άμεση εξηπηρέτηση!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Βασίλης Μαντζουράνης
4.7/5
32
hires 41 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις για υδραυλικές εργασίες σε οικονομική τιμή.
quote
Αψογος γρηγορη εξυπηρετηση καλη δουλεια
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις για υδραυλικές εργασίες σε οικονομική τιμή.
quote
Αψογος γρηγορη εξυπηρετηση καλη δουλεια
40 € + φπα
Λεντιάν Ζυκάι
4.7/5
30
hires 39 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αποφράξεις στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.
quote
Πολύ καλή εξυπηρετυση
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Αποφράξεις στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.
quote
Πολύ καλή εξυπηρετυση
25 € + φπα
Γεώργιος Σέμα
4.6/5
13
hires 16 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.
quote
Γρήγορος , ακριβής και σωστό στην εργασία του... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.
quote
Γρήγορος , ακριβής και σωστό στην εργασία του... Περισσότερα
25 € + φπα

Αποφράξεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Βασικά Κριτήρια για την Επιλογή Συνεργείου Αποφράξεων

Αρχικά, ένα συνεργείο επανδρωμένο με εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς ξεχωρίζει για το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά του. Ειδικότερα, ένα συνεργείο αποφράξεων οφείλει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε προβλήματος και με σωστή διαχείριση να προχωρά στην επίλυση του άμεσα και έξυπνα, δίχως αναμονή οποιαδήποτε στιγμή κρίνεται αναγκαίο. 

Αυτό σημαίνει, πως πρωταρχικό μέλημα του θα πρέπει να είναι η άμεση εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος των εργασιών χωρίς καμία καθυστέρηση!

Πέραν των παραπάνω, η διαδικασία της απόφραξης είναι αλληλένδετη με τον καθαρισμό ή την συντήρηση της αποχέτευσης, ώστε να υφίσταται σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, χωρίς κανένα φόβο δημιουργίας ίδιων ή νέων προβλημάτων

Στη συνέχεια, εξίσου σημαντική κρίνεται η ανταπόκριση του σε οποιαδήποτε ανάγκη με την αντιμετώπιση δύσκολων περιπτώσεων, μπλοκαρισμένων δηλαδή κεντρικών αποχετεύσεων που μπορεί να είναι στο κέντρο της πόλης. Στις περιπτώσεις αυτές, η εκτέλεση των εργασιών θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία οχημάτων και να δημιουργείται γενικότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Αναμφιβόλως, ένα άρτια καταρτισμένο συνεργείο δεν νοείται χωρίς τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του με τεχνικά μέσα προηγμένης τεχνολογίας.

Ειδικότερα, πρόκειται για υδροπιεστικά μηχανήματα νερού, αποφρακτικά οχήματα, κάμερα βιντεοσκόπησης αγωγών καθώς και ολόκληρο στόλο φορτηγών για καλύτερη και γρηγορότετη εξυπηρέτηση.

Αίτιες Αποφράξεων - Ποιες μπορεί να είναι;

Αρχικά, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός πως ο ρόλος των σωλήνων είναι καθοριστικός για την δημιουργία προβλήματος.

Συγκεκριμένα, χαλασμένοι και ταλαιπωρημένοι σωλήνες, οι οποίοι δεν έχουν συντηρηθεί καταλλήλως συναντώνται σε παλιές οικοδομές, προκαλώντας δυσλειτουργίες τόσο μικρότερης όσο και μεγαλύτερης σημασίας επηρεάζοντας γενικότερα την εκάστοτε οικοδομή.

Στη συνέχεια, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως πέραν των σωληνώσεων υπάρχουν ποικίλα αίτια τα οποία κρίνονται εξίσου σημαντικά. Ειδικότερα, πολλές είναι οι φορές που εντοπίζουμε συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας καθώς και τριχών στον νιπτήρα του μπάνιου ή της μπανιέρας, ενώ πολύ σύνηθες είναι το βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας. 

Επίσης, άλλη πιθανή αιτία φραγής των αποχετεύσεων μπορεί να είναι πέτρες, απομεινάρια δομικών υλικών, άλατα που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Παράλληλα, έχει παρατηρηθεί πως οι συνεχείς βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα μιας περιοχής ελλοχεύουν κινδύνους για σοβαρότερα προβλήματα. Με άλλα λόγια, οι μεγάλες πλημμύρες, οι οποίες είναι συχνό φαινόμενο δημιουργούν στατικότητα των κτηρίων και συμβάλλουν καθοριστικά στη φθορά των υλικών μια πολυκατοικίας.

Ακόμη, θα πρέπει να σημειωθεί πως η συσσώρευση σκουπιδιών και λυμάτων στους δρόμους και τα κεντρικά φρεάτια αποτελούν κύρια αίτια των συγκεκριμένων προβλημάτων. 

Πέραν αυτών, θα πρέπει να αναφερθεί πως πολλές είναι οι φορές που οικοδόμοι και τεχνικοί απέτυχαν όσον αφορά στη σύνδεση με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης προκαλώντας μείζονα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται μόνο σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες συνεργείου για αποφράξεις.

Βασικές Αρχές Διαδικασιών Απόφραξης

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως ένα εξειδικευμένο συνεργείο με έμπειρους τεχνικούς οφείλει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο βηματισμό πριν προβεί στην αποκατάσταση του προβλήματος. 

Με άλλα λόγια, πρωταρχικό μέλημα του θα πρέπει να είναι ο ακριβής εντοπισμός και η πηγή του προβλήματος, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον επανεμφάνισης του. 

Στη συνέχεια, ακολουθεί η λεπτομερής εξήγηση των εργασιών και η αποσαφήνιση οποιωνδήποτε αποριών σχετικών με την διαδικασία που έπεται, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. 

Ύστερα, από την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω ακολουθεί η έναρξη των εργασιών με πλήρη προσοχή και σωστό σχεδιασμό.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Αποφράξεις;

Στο MyConstructor, επιλέγουμε πάντα τους καλύτερους υδραβλικούς στο είδος τους, ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο άμεσες υπηρεσίες! Οι υδραβλικοί μας μπορεί να βρίσκονται στη πόρτα σας σε λιγότερο από 24 ώρες ώστε να αντιμετωπίσουν επείγουσες καταστάσεις!

Μπείτε στον κατάλογο μας, συγκρίνετε αξιολογήσεις και τιμές και βρείτε τον επαγγελματία που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Κλείστε το ραντεβού σας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. 

Για επείγουσες καταστάσεις, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα ανταποκριθούν άμεσα σε οποιοδήποτε αίτημα σας. 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες, οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε χώρο, σκόπιμη κρίνεται η αναφορά των εργασιών που πραγματοποιούνται με στόχο την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών!

case
Πολλές είναι οι φορές που έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει στην περιοχή της κουζίνας μιας και πρόκειται για χώρο που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση.

Για τον λόγο αυτό, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως η συσσώρευση τροφίμων μπορεί να προκαλέσει βούλωμα των σωληνώσεων.

Θα πρέπει λοιπόν, να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αποφεύγοντας τα λίπη, τα λάδια, το κατακάθι του καφέ κ.α. τέτοια απορρίμματα, τα οποία πρόκειται να φράξουν το σύστημα των σωληνώσεων.

Στην απόφραξη της κουζίνας συμπεριλαμβάνεται και η απόφραξη του νεροχύτη, περιοχή η οποία βουλώνει πολύ συχνά λόγω λίπους που δημιουργείται και προσκολλάται στην συγκεκριμένη περιοχή.
case
Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η σωστή χρήση του αποχετευτικού συστήματος.

Στις περιπτώσεις λοιπόν, που παρουσιάζεται πρόβλημα στο σύστημα της τουαλέτας θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν έχετε ρίξει χαρτιά διαφόρων ειδών ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που μπορεί να φράξει το σύστημα.

Η αποφυγή λοιπόν, όλων των παραπάνω κρίνεται αναγκαία για την αποφυγή προβλημάτων.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί και η περίπτωση που δημιουργείται φράγμα στην περιοχή της μπανιέρας, όπως και στην περιοχή του νιπτήρα από συσσώρευση διαφόρων σαπουνιών λόγω καθημερινής χρήσης.
case
Είναι γεγονός πως για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του οικιακού μας χώρου θα πρέπει να φροντίζουμε τη διατήρηση καθαρών υδρορροών απαλλαγμένων από φύλλα, χώματα και άλλα αντικείμενα.

Το φράξιμο των υδρορροών μπορεί να γίνει η πηγή ποικίλων προβλημάτων για όλους τους χώρους του οίκου μας.
case
H καθημερινή χρήση του μπάνιου μπορεί να προκαλέσει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα την ανάγκη αποκατάστασης ή συντήρησης της περιοχής του σιφωνιού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει να βγαίνουν νερά από το σιφώνι στο δάπεδο του μπάνιου ενώ χρησιμοποιούμε τον νιπτήρα.
case
Πολλές είναι οι φορές που έχουμε παρατηρήσει μια δυσκολία στο να αποβληθούν τα λύματα, καθώς και στο άδειασμα της λεκάνης ή της μπανιέρας σε συνδυασμό με μια άσχημη μυρωδιά.

Στις περιπτώσεις αυτές πρόκειται για πρόβλημα στην περιοχή των σωληνώσεων, το οποίο παρεμποδίζει την αποβολή των λυμάτων από τον χώρο μας.

Από τι εξαρτάται το κόστος των αποφράξεων;

plus
Το κόστος για αποφράξεις εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την βασική αιτία που τις προκάλεσε. 

Μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να πραγματοποιήσει μια ρεαλιστική εκτίμηση κόστους, καθώς μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα και να υπολογίσει ακριβώς τους τρόπους αντιμετώπισής του. 

Ενδεικτικά, το κόστος για αποφράξεις μέσω της πλατφόρμας μας ξεκινά από 25 ευρώ.

Στο MyConstructor προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες! 

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί το MyConstructor; 

plus
Στο MyConstructor, εξυπηρετούμε αποφράξεις αποχετέυσεων σε ολόκληρη την Αττική! Σε όποια περιοχή και αν βρίσκεστε, κλείνετε το ραντεβού σας με τον επαγγελματία της επιλογής σας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

Από ποιους παράγοντες εξαρτάται το κόστος μιας απόφραξης;

plus
Το κόστος μιας απόφραξης εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:
  • Το μήκος και τη διάμετρο της σωλήνας.
  • Την κατασκευή της σωλήνας.
  • Την αιτία της φράξης. 
  • Την κατάσταση του σωλήνα. 

Πώς μπορώ να κλείσω το ραντεβού μου για Αποφράξεις Αποχετεύσεων; 

plus
Με το MyConstructor, η διαδικασία για να κλείσετε το ραντεβού σας είναι απλή, γρήγορη και εύκολη! 

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να κλείσετε ραντεβού:
1. Μέσω της πλατφόρμας μας, επιλέγετε τον επαγγελματία που επιθυμείτε, επιλέγετε ώρα και ημέρα για το ραντεβού σας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.
2. Τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 300 9323 και πραγματοποιείτε τη διαδικασία με έναν εκπρόσωπο μας, ο οποίος θα σας βοηθήσει σε ό,τι χρειάζεστε!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Επισκευή σε Καζανάκι
από
20
Βρες επαγγελματία
Επίσκεψη για Μικροβλάβη
από
25
Βρες επαγγελματία
Αποφράξεις
από
25
Βρες επαγγελματία
Συντήρηση Hλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
από
59
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
από
79
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα