Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Επιλέξαμε το MyConstructor για μόνωση ταράτσας και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι! Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Πολύ γρήγορη δουλειά και ανταπόκριση! Ευχαριστώ.
Ήμασταν λίγο διστακτικοί στην αρχή όμως, όλα κύλησαν υπέροχα. Οι επαγγελματιες ήταν άψογοι!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Θερμογραφία
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Μονώσεις Ταρατσών - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις το ραντεβού σου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Διαβάστε οτι πρέπει να ξέρετε για τις μεθόδους στις Μονώσεις Ταρατσών

Μόνωση Ταράτσας αποκαλείται ουσιαστικά η θερμομόνωση της ταράτσας του σπιτιού σας, δηλαδή η προστασία της από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και η θωράκισή της απέναντι στις θερμοκρασιακές μεταβολές και την υγρασία. 

Οι μονώσεις ταρατσών είναι η πλέον σημαντική εργασία θερμομόνωσης και γενικά μόνωσης στο σπίτι (ιδιαίτερα για μονοκατοικίες), καθώς μετά τη θερμομόνωση μπορείτε να μειώσετε ως και 40% τις θερμοκρασιακές απώλειες του σπιτιού σας! 

Αρκετά σημαντική είναι και η εξωτερική θερμομόνωση που αναλύουμε σε άλλο κομμάτι. Για να κάνετε μια σωστή και αποτελεσματική μόνωση όμως πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη μέθοδο μόνωσης  που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να καταλήξετε στο είδος της μόνωσης που θα κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργείο μόνωσης, που θα σας προτείνει μια συγκεκριμένη λύση. Ωστόσο σε γενικές γραμμές θα σας παρουσιάσουμε τώρα τις 3 διαφορετικές μεθόδους για μονώσεις ταρατσών που υπάρχουν.

#1 Ελαφριά Μόνωση Ταράτσας

Πρώτα έχουμε την Ελαφριά Μόνωση Ταράτσας, που αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για θερμομόνωση και στεγανοποίηση παλιών σπιτιών (πριν το 1980), τα οποία δεν αντέχουν μεγάλα βάρη. 

Ταυτόχρονα, αποτελεί και την πιο οικονομική λύση για μόνωση, με μόνο περιορισμό ότι δεν παρέχει πλήρη βατότητα στην ταράτσα σας. Αυτό σημαίνει ότι με μια ελαφριά μόνωση  έχετε φυσικά πλήρη θερμομόνωση και στεγάνωση, όμως δεν προσφέρεται για εκτεταμένη χρήση της ταράτσας σας. 

Δεν υπάρχει βέβαια κανένα πρόβλημα να ανέβετε και να πατήσετε κανονικά στην ταράτσα σας για να απλώσετε τα ρούχα σας ή να βάλετε έναν ηλιακό/κλιματιστικό.

#2 Συμβατική Μόνωση

Μια δεύτερη μέθοδος για να μονώσετε τη ταράτσα σας είναι η Συμβατική Μόνωση Ταράτσας, η οποία αποτελεί μια μέση λύση από άποψη κόστους και βάρους. Ουσιαστικά, είναι παραδοσιακή μέθοδος μόνωσης ταράτσας. 

Εδώ, πρώτα τοποθετείται η θερμομονωτική στρώση και από πάνω εφαρμόζεται η στεγάνωση, ενώ και η επισκεψιμότητα που παρέχει η συμβατική μόνωση ταράτσας είναι περιορισμένη σε έναν βαθμό. 

Για αυτό δεν ενδείκνυται για εκείνους που επιθυμούν μόνωση στη ταράτσα με πλήρη βατότητα. 

Η συγκεκριμένη μέθοδος παρουσιάζει αρκετά μειονεκτήματα. 

Αρχικά, εφαρμόζεται μόνο σε ταράτσες επίπεδες ή με πολύ χαμηλή κλίση. Επιπρόσθετα, φαινόμενα γήρανσης, λόγω των θερμικών μεταβολών, παρουσιάζονται αρκετά γρήγορα. 

Τέλος, στα σημαντικά μειονεκτήματα υπολογίζεται και το γεγονός ότι σε περίπτωση φθοράς, το νερό περνάει την τσιμεντοκονία, με αποτέλεσμα την εμφάνιση νερών. Η συγκεκριμένη ζημιά έχει πολύ μεγάλο κόστος αποκατάστασης.

#3 Ανεστραμμένη Μόνωση Ταράτσας

Τέλος, έχουμε την Ανεστραμμένη μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται αντίστροφα από την συμβατική. 

Εδώ, η θερμομονωτική στρώση τοποθετείται αφού μπει η στεγάνωση και για αυτό το λόγο αποτελεί την καταλληλότερη λύση για σπίτια όπου ήδη έχει γίνει η στεγανοποίηση και μένει να γίνει μόνο η θερμομόνωση της ταράτσας. Εδώ πλέον πρόκειται για μια μόνωση ταράτσας με μεγάλο βάρος και υψηλό κόστος που προσφέρει πλήρη βατότητα στην ταράτσα σας, μιας  και ως τελική επίστρωση τοποθετείται πλακάκι.

Όπως είδατε λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι και μέθοδοι για μονώσεις ταρατσών, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας, τη χρήση της ταράτσας σας, την παλαιότητά της, τα διαθέσιμα χρήματα κ.α. 

Συνεπώς καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει μια και μοναδική λύση που είναι η καλύτερη και ενδεδειγμένη

Γιατί να διαλέξω επαγγελματία από το MyConstructor;

Κάθε μεμονωμένη περίπτωση μόνωσης πρέπει να εξετάζεται διαφορετικά από ειδικούς με γνώσεις και εμπειρία στις μονώσεις ταρατσών.

Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε τέτοια συνεργεία που θα σας προτείνουν τη λύση που ταιριάζει στη δική σας μόνωση και θα αναλάβουν κιόλας να την πραγματοποιήσουν, είναι μέσω του ΜyConstructor. 

Πολύ απλά, μπείτε στο κατάλογο και βρείτε όλα τα συνεργεία που αναλαμβάνουν μονώσεις ταρατσών. Επιλέξτε εκείνο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας βάσει πραγματικών αξιολογήσεων.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323. 
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Mόνωση Ταράτσας

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες αναλαμβάνουν την μόνωση ταράτσας στις καλύτερες τιμές!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου online για Μόνωση Ταράτσας!
Brands που μας εμπιστευονται