Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Πολύ καλό αποτέλεσμα και είχε πολύ λογικές τιμές!
Συνεπέστατος και άμεση εξυπηρέτηση!
Πολύ καλή δουλειά!!! Θα σας ξανά προτιμήσω σίγουρα!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Συντήρηση Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα 80lt
Επισκευή Hλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
Αντικατάσταση Aντίστασης Θερμοσίφωνα 160lt
Απεγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
Τοποθέτηση Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα 80lt
Συντήρηση Hλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
Υπερύψωση Ηλιακού θερμοσίφωνα 160lt
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }

Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Η σημαντικότερη εργασία για έναν ηλιακό θερμοσίφωνα πέρα από την σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση είναι σαφώς η σωστή και τακτική συντήρηση του. 

Με τον όρο τακτική συντήρηση νοείται η ρύθμιση και ο έλεγχος από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό, τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια

Η σωστή συντήρηση περιλαμβάνει την ορθή και έγκαιρη εκτέλεση κάποιων ή όλων των παρακάτω εργασιών.

Τι περιλαμβάνει η Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσύφωνα;

Η Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσύφωνα περιλαμβάνει:

  • Πραγματοποιείται η αλλαγή ανοδίου. 
  •  Η συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού.
  • Η αντικατάσταση φλάντζας αντίστασης.
  • Ο καθαρισμός βαρελιού (boiler) εσωτερικά.
  • Ο έλεγχος της ασφαλιστικής βαλβίδας κλειστού κυκλώματος, του νερού χρήσης και των μονώσεων.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσύφωνα;

Καλό είναι το πρώτο service του συστήματος να γίνει στο τέλος του δεύτερου έτους λειτουργίας του και έπειτα κάθε 2 χρόνια. 

Κάνοντας το service, το ειδικευμένο συνεργείο μας ελέγχει την λειτουργία του συστήματος, την αντιψυκτική ικανότητα του θερμικού φορέα στο κλειστό κύκλωμα της συσκευής και αλλάζει το ανόδιο που περιέχει το μπόιλερ.

#1 Αλλαγή Ανοδίου

Η αλλαγή ανοδίου είναι μια διαδικασία που χρειάζεται οπωσδήποτε ανά δύο χρόνια για να μην γίνεται ηλεκτρόλυση στο καζάνι και τρυπήσει. Το ανόδιο (η ράβδος μαγνησίου) βρίσκεται σε όλα τα boiler οποιουδήποτε υλικού κατασκευής, εκτός του χαλκού. 

Η ηλεκτρόλυση είναι ένας κίνδυνος που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω του γεγονότος ότι οι σωλήνες του δικτύου ύδρευσης έχουν αντικατασταθεί από πλαστικούς. Παλαιότερα που οι σωλήνες ήταν μεταλλικοί δεν παρατηρούνταν τόσο έντονα το φαινόμενο αυτό και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες άντεχαν περισσότερο καιρό, χωρίς την συγκεκριμένη εργασία συντήρησης.

Σήμερα είναι απαραίτητη σε όλες τις εταιρίες κατασκευής ηλιακών θερμοσίφωνων και αποτελεί απαραίτητο όρο για την ισχύ της εγγύησης των εργοστασίων.

#2 Αποκατάσταση Αντιψυκτικού Υγρού

Μια άλλη εργασία συντήρησης που έχει μεγάλη βαρύτητα και βελτιστοποιεί την απόδοση του θερμοσίφωνα είναι η αποκατάσταση σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο του αντιψυκτικού υγρού, ούτως ώστε να προστατεύεται από παγετούς και χαμηλές θερμοκρασίες. 

Το αντιψυκτικό υγρό (αιθυλεγλυκόλη) πρέπει να συμπληρώνεται περίπου μια φορά το χρόνο και συνήθως μετά το καλοκαίρι λόγω του ότι τους θερμούς μήνες από τις υψηλές θερμοκρασίες τα υγρά εξατμίζονται. 

Αποτέλεσμα μη πραγματοποίησης της παραπάνω εργασίας, είναι να μην θερμαίνεται ο ηλιακός, να έχει πολύ μειωμένη απόδοση ακόμα και σε μέρες με ικανοποιητική ηλιοφάνεια ή μπορεί τους χειμερινούς μήνες να σπάσουν εσωτερικές σωληνώσεις συλλέκτη από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

#3 Αντικατάσταση Φλάτζας Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Η αντικατάσταση της φλάντζας αντίστασης είναι μια εργασία που μπορεί να διαγνώσει μόνο ένας έμπειρος τεχνικός και είναι απαραίτητη σε ένα ολοκληρωμένο service ηλιακού θερμοσίφωνα για να αποφευχθούν διαρροές, οι οποίες θα κάψουν και ηλεκτρικά μέρη του ηλιακού θερμοσίφωνα, όπως η αντίσταση και ο θερμοστάτης.

#4 Καθαρισμός Boiler

Ο καθαρισμός του boiler εσωτερικά απομακρύνει άλατα και λάσπες που συσσωρεύονται από την καθημερινή χρήση του ηλιακού.

#5 Ασφαλιστικά Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Επίσης, σε μια συντήρηση πρέπει να ελέγχονται τα ασφαλιστικά (όπως λέγονται) του ηλιακού και να αλλάζονται αν κριθεί απαραίτητο με σκοπό να μην σκάσει το καζάνι σε μια πιθανή υπερθέρμανση και να προστατευτεί το υδραυλικό δίκτυο του σπιτιού σας. 

Πρέπει να ελέγχονται ακόμα οι μονώσεις των σωληνώσεων που φθείρονται με τον χρόνο και βρίσκονται εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να σπάσουν οι σωλήνες του ηλιακού θερμοσίφωνα σε έναν ενδεχόμενο παγετό ή στην καλύτερη περίπτωση, να μειωθεί κατά πολύ η απόδοση του κυκλώματος στο ζεστό νερό που έρχεται στη βρύση του σπιτιού μας ή οποιασδήποτε εγκατάστασης.

Πόσο σημαντική είναι η Συντήρηση του Ηλιακού Θερμοσύφωνα;

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, η σωστή και περιοδική συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα δεν είναι μόνο θέμα διατήρησης της απόδοσης του αλλά και λειτουργικής ασφάλειας και προστασίας του κυκλώματος. 

Αυτό μπορείτε να το συμπεράνετε εύκολα, είναι πως η προστασία του κυκλώματος συνεπάγεται διατήρηση της υψηλής απόδοσης του κυκλώματος και φυσικά η συντήρηση εξυπηρετεί την προσωπική μας ασφάλεια, καθώς ενέχει κινδύνους.

Γιατί να επιλέξω Υδραβλικό από το MyConstructor;

Τα συνεργεία του MyConstructor και οι συνεργαζόμενοι υδραυλικοί καταλαβαίνουν πλήρως το διπλό μερίδιο της ευθύνης και η πείρα τους υπαγορεύει την τήρηση της ολοκληρωμένης διαδικασίας εφόσον κριθεί απαραίτητο. 

Παρόλα αυτά, προσπαθούν να διατηρήσουν πολύ οικονομικές τιμές κατανοώντας την κατάσταση, αλλά χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις βήματα επιλέγοντας τον επαγγελματία, την μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας να κανονίσουν το ραντεβού για εσάς, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Ραντεβού για Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσύφωνα και γενικές υπηρεσίες Υδραβλικού online!
Brands που μας εμπιστευονται