Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Βρήκα επαγγελματία ηλεκτρολόγο που ανέλαβε ολόκληρη την ανακαίνιση του μαγαζιού μου. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος!
Το εξοχικό μου χρειαζόταν αρκετές μικροεπισκεύες οι οποίες έγιναν γρήγορα και οικονομικά. Ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και βοηθητικοί!
Μετακομίσαμε σε νεό σπίτι και ένας ηλεκτρολόγος ανέλαβε την εγκατάσταση όλων των ηλεκτρικών συσκευών μας. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Επίσκεψη για Μικροβλάβη
Εγκατάσταση Τριφασικού Πίνακα
Σύνδεση Ηλεκτρικής Κουζίνας
Εγκατάσταση Ρελέ Διαφυγής σε Τριφασικό πίνακα
Εγκατάσταση Ρελέ Διαφυγής σε μονοφασικό πίνακα
Εγκατάσταση Μονοφασικού Πίνακα
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }

Ψάχνεις Ηλεκτρολόγο;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Πώς να βρεις Ηλεκτρολόγο;

Ένας καλός Ηλεκτρολόγος μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έχουμε υπόψην μας τα οποία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της οικίας μας. 

Μπορεί να βελτιώσει υπάρχουσες υποδομές, την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία

Είναι σημαντικό λοιπόν, να θυμόμαστε πως δεν μας χρησιμεύει μόνο σαν έσχατη λύση όταν έχει χαλάσει μία πρίζα ή ένας διακόπτης καθώς μπορεί να μας προσφέρει πολλά περισσότερα.

Κάτι ακόμη που θα ήταν καλό να τονίσουμε είναι πως επειδή η δουλειά του ηλετρολόγου είναι δύσκολη και αρκετές φορές επικίνδυνη θα πρέπει να ανατίθεται σε επαγγελματία και όχι κάποιον ερασιτέχνη που είναι πολύ πιθανό να κάνει μία απλή βλάβη ακόμη χειρότερη. 

Απαιτεί πολύ γνώση και εξειδίκευση και δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε.

Τί μπορεί να κάνει ένας Ηλεκτρολόγος;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος μπορεί να μας χρησιμεύσει σε περισσότερες περιπτώσεις από όσες νομίζουμε. 

Επειδή πολλές φορές δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο σε ποιόν επαγγελματία θα πρέπει να απευθυνθούμε, συλλέξαμε για εσάς έναν κατάλογο με τις πιο συνηθισμένες εργασίες που ανατίθενται στους ηλεκτρολόγους μας.

  • Ηλεκτρολογικές βλάβες
  • Τοποθέτηση διακοπτών και πριζών
  • Ηλεκτρολογικές μελέτες για νέα ή υπάρχοντα κτήρια
  • Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης
  • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα (μονοφασικού ή τριφασικού)
  • Συντήρηση & επισκευή των υπάρχοντων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Επανασύνδεση ρεύματος
  • Σύνδεση ηλεκτρικών και λευκών συσκευών
  • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Ηλεκτρολόγος ή Ηλεκτρονικός;

Αυτή είναι μία βασική απορία την οποία θα καλύψουμε αμέσως τώρα! 

Επειδή ακριβώς τα όρια αυτών των δύο επαγγελματιών συγχέονται μεταξύ τους και δεν είναι ξεκάθαρα σε πολλόυς από εμάς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η ηλεκτρολογία είναι ολόκληρος ο επαγγελματικός κλάδος και η ηλεκτρονική εμπεριέχεται μέσα σε αυτόν.Είναι μία συγκεκριμένη εξειδίκευση που ασχολείται κατά βάση με ασθενή ρεύματα. Για παράδειγμα, άλλοι κλάδοι της ηλεκτρολογίας είναι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα.

Οπότε ένας ηλεκτρολόγος έχει σπουδάσει θεωρητικά τα πάντα απλώς εάν χρειάζεσαι μία συγκεκριμένη ηλεκτρονική εργασία ή εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων, καλό θα ήταν να έχει τη συγκεκριμένη εξειδίκευση.

Πότε το σπίτι μας χρειάζεται άμεσα Ηλεκτρολόγο;

#1 Ανεξήγητη Θερμότητα
Όταν πρίζες ή συσκευές είναι πιο ζεστές από το συνηθισμένο χωρίς ιδιαίτερο λόγο τότε είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα στις καλωδώσεις σου.

#2 Επισκεύσασες Κάτι Μόνος Σου
Εάν αποφάσισες να φτιάξεις κάτι που σου φαινόταν απλό και τελικά δεν δουλεύει, καλό θα ήταν να καλέσεις κάποιον επαγγελματία και να μην προσπαθήσεις να το επισκευάσεις ξανά.

#3 Μυρωδιά Σαν Καμμένο
Εάν χρησιμοποιείς πρίζα ή ηλεκτρική συσκευή και υπάρχει η χαρακτηριστική αυτή μυρωδιά τότε θα πρέπει να σταματήσεις τη λειτουργία τους και να καλέσεις άμεσα έναν ειδικό.

#4 Όταν Σε Χτυπάει Ρεύμα
Εάν οι συσκευές που χρησιμοποιείς τυχαίνει να σε τινάζουν αρκετα συχνά με ρεύμα τότε είναι πιθανό να έχεις πρόβλημα γείωσης.


Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για να Ηλεκτρολόγο;

Επέλεξε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο από τον κατάλογο των συνεργατών του MyConstructor.gr, και κλείσε άμεσα και εύκολα ένα ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία και αν σε ενδιαφέρει. 

Ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας μπορεί επίσης να επισκεφτεί το χώρο σας για μία πρώτη εκτίμηση εφόσον το ζητήσετε. 
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Ψάχνεις Ηλεκτρολόγο; Βρες τον καλύτερο!
Brands που μας εμπιστευονται