Συντήρηση Κλιματιστικού

4.7/5
2104 Αξιολογήσεις

Κλείστε ραντεβού για συντήρηση κλιματιστικού εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

hero

Βρείτε ψυκτικό για συντήρηση κλιματιστικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας! Ενημερωθείτε για την ορθή διαδικασία και το κόστος!

 • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
 • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
 • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
 • Εγγύηση Ικανοποίησης
 • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
12464
Eργασίες
star2104
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Βρείτε ψυκτικό για συντήρηση κλιματιστικού εύκολα και γρήγορα!

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Για την απεγκατάσταση κλιματιστικού, με τον κο Κοντελη, είμαι αρκετά ικανοποιημένη.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Παρόλο που είμαστε στα Σπατα, την ίδια μέρα το μεσημέρι ήρθε ο κ. Γιώργος του για εγκατάσταση κλιματιστικού.
O κ.Γιάννης που μου έβαλε τα κλιματιστικά στο καινούργιο σπίτι έκανε εξαιρετική δουλειά. Τους συνιστώ με κλειστά μάτια!!

Συντήρηση Κλιματιστικού από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη Συντήρηση Κλιματιστικού;

Τα κλιματιστικά χρειάζονται την απαραίτητη συντήρηση, για να έχουμε μια ομαλή λειτουργία, και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε κάποια βήματα. 

Στο συγκεκριμένο άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις, όσον αφορά τη συντήρηση κλιματιστικού, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το κλιματιστικό σας θα έχει τη μέγιστη απόδοση και τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση. 

Αφιερώστε λοιπόν, λίγο χρόνο στην ανάγνωση αυτού του κειμένου, καθώς θα αντλήσετε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη Συντήρηση Κλιματιστικών και θα μπορέσετε να απολαύσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα και μια δροσερή, αντίστοιχα, κατά την περίοδο του καλοκαιριού. 

Οι προτάσεις μας, όσον αφορά τη συντήρηση κλιματιστικού, θα συντελέσουν επίσης σε μια πιο λειτουργική χρήση του κλιματιστικού σας, αλλά και σε μια αισθητή εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς θα είστε προστατευμένοι από τυχόν βλάβες και σπατάλη ενέργειας. 

Εσωτερική Μονάδα Κλιματιστικού – 5 Σημεία Που Πρέπει Να Προσέξετε 

Η Συντήρηση Κλιματιστικού, αφορά τόσο την εσωτερική, όσο και την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού. 

Ας ξεκινήσουμε με την εσωτερική μονάδα:

#1 Η Θερμοκρασία
Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά να κάνετε μια καλή συντήρηση κλιματιστικού, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το να διατηρείτε σταθερή τη θερμοκρασία και να το απενεργοποιείτε, όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι σας.

#2 Η Θέση της Μονάδας
Για τη συντήρηση κλιματιστικού που αφορά την εσωτερική μονάδα, έχετε υπόψη σας καταρχήν ότι θα πρέπει να βρίσκεται λίγο ψηλότερα από την εξωτερική

Για μια πιο αποδοτική λειτουργία, η εσωτερική μονάδα θα πρέπει να είναι σε κάποιο τοίχο που να βρίσκεται κοντά σε παράθυρα ή κοντά σε πόρτες. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι θα έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες, γιατί ακριβώς ο αέρας έχει αντίθετη κατεύθυνση. 

Σε περίπτωση που η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας έχει εγκατασταθεί στην κουζίνα, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται σε απόσταση από την ηλεκτρική κουζίνα.

#3 Ο Συντονισμός της Μονάδας 
Ένα καλό ξεκίνημα για τη συντήρηση κλιματιστικού, είναι ο απαραίτητος συντονισμός της μονάδας, που θα σας βεβαιώσει ότι δεν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και ότι το κλιματιστικό σας λειτουργεί άψογα. 

Σε περίπτωση που εντοπίσετε μια βλάβη, θα πρέπει να καλέσετε τον τεχνικό που ανέλαβε και πραγματοποίησε την τοποθέτηση, έτσι ώστε να διενεργήσει την απαραίτητη επιθεώρηση και να διορθώσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.

#4 Τα Φίλτρα της Μονάδας
Για μια καλή συντήρηση κλιματιστικού, διατηρήστε τα φίλτρα της εσωτερικής μονάδας καθαρά, ενέργεια που είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του κλιματιστικού και που θα σας εξασφαλίσει μια καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. 

Αρχικά, θα ανοίξετε το πρόσθιο κάλυμμα και θα αφαιρέσετε τα φίλτρα, θα τα πλύνετε με κρύο νερό και θα τα αφήσετε να στεγνώσουν. Όταν θα έχει εξατμιστεί η όποια υγρασία, θα τα τοποθετήσετε στην ίδια ακριβώς θέση στην οποία τα βρήκατε. Με τη χρήση TLC και με ένα απλό πλύσιμο δυο φορές τον χρόνο, τα φίλτρα σας θα είναι πεντακάθαρα, όπως κι ο αέρας που θα αναπνέετε μέσα στο σπίτι σας.

#5 Επίπεδα Στάθμυης του Ψυκτικού Υγρού 
Για τη συντήρηση κλιματιστικού, θα πρέπει επίσης να ελέγχετε τα επίπεδα στάθμης του ψυκτικού υγρού. Σε περίπτωση που η στάθμη του υγρού είναι χαμηλή, προσθέστε την απαραίτητη ποσότητα και προχωρήστε στον έλεγχο της εσωτερικής μονάδας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι λειτουργεί πλέον κανονικά. 

Σε περίπτωση που το αμελήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, το κλιματιστικό σας θα δουλεύει περισσότερο και πολύ πιθανό να υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, όπως η κατάψυξη κλπ.

Εξωτερική Μονάδα Κλιματιστικού– 3 Σημεία Που Πρέπει Να Προσέξετε 

Συνεχίζουμε με την συντήρηση της εξωτερικής μονάδας.

#1 Η Θέση της Εξωτερικής Μονάδας Κλιματιστικού
Για μια επιτυχημένη συντήρηση κλιματιστικού θα πρέπει να μην αγνοήσουμε την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού και τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί. Η εξωτερική μονάδα κλιματιστικού θα πρέπει να βρίσκεται σε σημείο που να μην είναι άμεσα εκτεθειμένη στον ήλιο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και να μπορεί επίσης να αερίζεται χωρίς δυσκολία. 
Ακόμη, κατά την εγκατάσταση,  θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι ο αέρας της εξωτερικής μονάδας δεν κατευθύνεται προς τα κοντινά σπίτια, τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτές τους.


#2 Πρόσβαση στην Εξωτερική Μονάδα Κλιματιστικού
Κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού, εξασφαλίστε ότι υπάρχει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρησή της.Ακόμη, θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις γύρω από αυτήν, έτσι ώστε να προφυλάσσεται το σύστημα κλιματισμού. 
Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, η συντήρηση κλιματιστικού δεν περιορίζεται μόνο στη συντήρηση της εσωτερικής μονάδας. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις περιοχές που είναι γύρω από την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, καθώς μπορεί να υπάρχουν φύλλα, γρασίδι ή αντικείμενα που να έχουν μεταφερθεί από τον αέρα. 
Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος γύρω από την εξωτερική σας μονάδα είναι καθαρός, γιατί υλικά που συγκεντρώνονται πολύ κοντά της θα μπορούσαν να βλάψουν τη ροή του αέρα και να εμποδίσουν την ομαλή της λειτουργία. 


#3 Η Απόσταση της Εξωτερικής και Εσωτερικής Μονάδας
Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η απόσταση που χωρίζει την εξωτερική από την εσωτερική μονάδα δεν είναι υπερβολικά μεγάλη, γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, η απόδοση του κλιματιστικού σας θα είναι σίγουρα μειωμένη.


Καθαρισμός Εξωτερικής Μονάδας Κλιματιστικού
Ο καθαρισμός εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού είναι επίσης μια πολύ σημαντική διεργασία, η οποία πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου το κλιματιστικό σας να λειτουργεί σωστά. 

Αφήστε την εργασία αυτή στους επαγγελματίες ψυκτικούς προκειμένου να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ο καθαρισμός εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού, καλό θα ήταν να γίνεται με κάθε αλλαγή της σεζόν, ώστε να μπορεί το κλιματιστικό σας να λειτουργεί σωστά είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι.

Συντήρηση Κλιματιστικού - Το MyConstructor Προτείνει!

Για μια ολοκληρωμένη συντήρηση κλιματιστικού, λάβετε υπόψη σας και τις πιο κάτω προτάσεις μας. 

1. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα ή διαρροές του αέρα, φροντίστε να μονώσετε καλύτερα τον χώρο σας. Αν δεν τον κάνετε, το κλιματιστικό σας θα εργάζεται πολύ περισσότερο και θα αποδίδει πολύ λιγότερο. 

Μια ακόμη ενέργεια για μια καλύτερη  συντήρηση κλιματιστικού είναι η προστασία του χώρου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από το φως του ήλιου και τη συνεχή έκθεση στην ακτινοβολία.

Οι κουρτίνες και τα παντζούρια θα βοηθήσουν το κλιματιστικό σας, καθώς θα δουλεύει λιγότερο για να ψύξει τον χώρο σας.


2. Μια ακόμη κίνηση που θα βοηθήσει τη λειτουργία του κλιματιστικού σας, είναι η υποβολή των σωληνώσεων σε διαδικασία κενού, πριν από την τοποθέτηση του ψυκτικού υγρού. 

Επιπροσθέτως, οι ψυκτικοί σωλήνες θα πρέπει να είναι καλά μονωμένοι και προστατευμένοι με ταινία, και το μήκος τους να μην ξεπερνά τα 8 μέτρα. Θα πρέπει επίσης να προσέξουμε να μην έχουμε πολλές τσακίσεις στους σωλήνες και να αποφεύγουμε τις απότομες αλλαγές στη διαδρομή τους.

Σχετικά με τις σωληνώσεις των αποχετεύσεων, διαλέξτε τις πλαστικές, είτε πρόκειται για σκληρό ή για τον εύκαμπτο σωλήνα. Η εξωτερική σωλήνωση θα πρέπει πάντα να καταλήγει σε σιφόνι ή στον κήπο, σε περίπτωση που διαθέτετε.


3. Αν κάνετε χρήση του συστήματος διαχωρισμού αέρα, κατά τη διάρκεια των ψυχρών μηνών,  οι περσίδες θα στραφούν μάλλον προς τα κάτω, καθώς ο ζεστός αέρας ανεβαίνει και τα πτερύγια προς τα κάτω διασφαλίζουν την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 

Αντίθετα, ο κρύος αέρας έχει κατεύθυνση προς τα κάτω. Επομένως, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, στρέψτε τις περσίδες προς τα πάνω και κατ’ αυτό τον τρόπο ο κρύος αέρας θα κυκλοφορεί ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. 

Συντήρηση Κλιματιστικού Τιμές: Από τι εξαρτώνται;

Η τιμή για σέρβις κλιματιστικών εξαρτάται από τα btu. 
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος για τη συμπλήρωση φρέον, εφόσον χρειαστεί. Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr το κόστος κυμαίνεται στα 20€. 

Συντήρηση Κλιματιστικού Αθήνα: Ποιες περιοχές εξυπηρετώνται;

Στο MyConstructor, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους ψυκτικούς κλιματιστικών, οι οποίοι εξυπηρετούν όλη την Αττική. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας και να μας πείτε σε ποια περιοχή βρίσκεστε!

Επισκευή Κλιματιστικού: Πού θα βρω τον κατάλληλο;

Εκτός από τη συντήρηση κλιματιστικών, οι επαγγελματές μας μπορούν να αναλάβουν την επισκευή κλιματιστικού εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας 24/7 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας. 

Η επισκευή κλιματιστικού είναι μια πολύ απαιτητική και δύσκολη διαδικασία και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η καλύτερη λύση είναι να την αφήσετε στα χέρια ενός επαγγελματία.

Πότε το κλιματιστικό μου θέλει επισκευή;


Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Συντήρηση Κλιματιστικών;

Σε περίπτωση που το σέρβις κλιματιστικών απαιτεί μια επιθεώρηση από κάποιον ειδικό, το MyConstructor είναι σε θέση να σας λύσει τα χέρια. 

Στον κατάλογο επαγγελματιών της πλατφόρμας μας μπορείτε να βρείτε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για τη σέρβις κλιματιστικών σε προσιτές τιμές. Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευσή μας μπορούν να σας εξασφαλίσουν τα καλύτερα  αποτελέσματα και τη βέλτιστη απόδοση του κλιματιστικού σας. 

Μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, καθώς σας εγγυόμαστε ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί. Αξιολογούμε σε καθημερινή βάση τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος από επιλογές σε όσους αναζητούν την κατάλληλη λύση για όλες σχεδόν τις τεχνικές εργασίες.

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας και αφού λάβετε υπόψη τα πιο πάνω, απευθυνθείτε σε μας, έτσι ώστε να σας κατατοπίσουμε και να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη για σας λύση. 

Μπορείτε να βρείτε αξιόπιστους τεχνικούς για σέρβις κλιματιστικών διενεργώντας μια προκαταρκτική έρευνα στην πλατφόρμα του myconstructor.gr, διαβάζοντας τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των συνεργείων μας από τους ίδιους τους πελάτες τους. 

Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή πληροφορία χρειάζεστε για τη συντήρηση κλιματιστικών, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και θα έχετε άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας, λαμβάνοντας την απαραίτητη καθοδήγηση.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Συντήρηση Κλιματιστικού Τιμές: Πόσο κοστίζει η συντήρηση κλιματιστικού;

plus
Οι επαγγελματίες ψυκτικοί που θα βρείτε στη πλατφόρμα μας προσφέρουν συντήρηση κλιματιστικού από 20€, αν πρόκειται για δύο ή περισσότερα κλιματιστικά. 

Στη συντήρηση περιλαμβάνονται όλες οι βασικές εργασίες που πρέπει να γίνουν με σκοπό την αποδοτική χρήση του κλιματιστικού. 
Συντήρηση κλιματιστικού τιμές από το MyConstructor:
 • 9000 - 12000 btu στα 39€ + Φ.Π.Α.
 • 18000 btu στα 39€ + Φ.Π.Α.
 • 24000 btu στα 49€ + Φ.Π.Α.

Συντήρηση Κλιματιστικού Τιμές: Πώς μπορώ να υπολογίσω την τιμή Συντήρησης Κλιματιστικού;

plus
Η τιμή συντήρησης του κλιματιστικού διαμορφώνεται ανάλογα με τα btu
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος για τη συμπλήρωση φρέον, εφόσον χρειαστεί. Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr το κόστος κυμαίνεται στα 20€. 

Πιο συγκεκριμένα, ένα μηχάνημα των 9.000 btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται έως 3kg φρέον.

Γιατί να κάνω Συντήρηση Κλιματιστικού;

plus
Η συντήρηση - σέρβις κλιματιστικών είναι ό,τι πιο σημαντικό για τη σωστή και αποδοτική λειτουργία της συσκευής. 

Ιδανικά πρέπει να γίνεται σε κάθε αλλαγή σεζόν, για να διατηρείται η εγγύηση της συσκευής ενεργή και να απομακρύνονται μύκητες και μικρόβια που δημιουργούνται από τη λειτουργία του μηχανήματος.

Είναι πιθανό να αναρωτιέστε αν μπορείτε να κάνετε συντήρηση μόνος σας. Ωστόσο, δεν αποτελεί τόσο εύκολη και απλή διαδικασία όσο φαντάζεστε. 

Η τεχνογνωσία και ο επαγγελματικός εξοπλισμός που διαθέτει ο επαγγελματίας ψυκτικός εξασφαλίζουν τα εξής οφέλη:
 • Αποφυγή και πρόληψη βλαβών
 • Μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου
 • Μέγιστη απόδοση κλιματιστικού
 • Πιο υγιές περιβάλλον
 • Μείωση σπατάλης ενέργειας
 • Μείωση θορύβου κλιματιστικού

Για τους λόγους αυτούς λοιπόν είναι προτιμότερο να αναθέσετε τη συντήρηση του κλιματιστικού σας σε κάποιο έμπειρο ψυκτικό, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα δημιουργηθεί κάποια βλάβη στη συσκευή σας.

Πότε το σέρβις κλιματιστικών θεωρείται απαραίτητο;

plus
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αμελούν τη συντήρηση κλιματιστικού επειδή είτε δεν τη θεωρούν σημαντική, είτε δεν μπορούν να διακρίνουν τα σημάδια που δείχνουν άμεση ανάγκη για τη συντήρηση του. 

Έτσι, παρακάτω αναφέρονται ενδείξεις κακής ή και καθόλου συντήρησης, ώστε να μπορείτε να τα αναγνωρίσετε όσο γίνεται πιο άμεσα.
 • Μικρή ή καθόλου απόδοση
 • Θόρυβος από τον ανεμιστήρα
 • Δυσοσμία
 • Επιβαρυμένος λογαριασμός ρεύματος

Συντήρηση Κλιματιστικού: Τι περιλαμβάνει;

plus
Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη σωστή και οικονομική λειτουργία της συσκευής σας, η επαγγελματική συντήρηση κλιματιστικού αποτελεί απαραίτητη εργασία. Ένας επαγγελματίας ψυκτικός μπορεί να προσδιορίσει πλήρως τις ανάγκες του κλιματιστικού και να κάνει όλες τις εργασίες που χρειάζονται.

Οι βασικές εργασίες συντήρησης που περιλαμβάνονται στο πακέτο υπηρεσιών είναι:
 • Γενικός έλεγχος λειτουργίας
 • Έλεγχος θερμοκρασίας περιβάλλοντος
 • Έλεγχος ανεμιστήρα
 • Έλεγχος πιέσεων και καλωδιώσεων
 • Ανίχνευση διαρροών
 • Έλεγχος θερμοκρασίας εξόδου
 • Καθαρισμός φίλτρων αέρα
 • Καθαρισμός περσίδων
 • Καθαρισμός στοιχείων εσωτερικής μονάδας
 • Καθαρισμός στοιχείων εξωτερικής μονάδας
 • Καθαρισμός ανεμιστήρων
 • Έκδοση ειδικού δελτίου συντήρησης

Εκτός από τη συντήρηση κλιματιστικών, μπορούν να γίνουν και κάποιες επιπλέον εργασίες εφόσον είναι απαραίτητες;

plus
 • Καθάρισμα αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
 • Έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών συμπιεστή
 • Σύσφιξη παροχικών καλωδίων
 • Συμπλήρωση ψυκτικού υγρού
 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
 • Έλεγχος ασφάλειας

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor.gr για τη Συντήρηση Κλιματιστικοών;

plus
Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν μια ολοκληρωμένη συντήρηση για κάθε μάρκα κλιματιστικού. Παρέχουν υπηρεσίες για οποιονδήποτε επαγγελματικό ή οικιακό εξοπλισμό, είτε αυτός πρόκειται για κλιματιστικό δαπέδου, οροφής ή φορητή συσκευή.

Επιπλέον, αναλαμβάνουν υπηρεσίες όπως επισκευές, εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την απόδοση του κλιματιστικού σας. 

Έτσι, αν χρειάζεστε άμεσα συντήρηση κλιματιστικού δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για άμεση εξυπηρέτηση.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού
από
25
Βρες επαγγελματία
Απεγκατάσταση Κλιματιστικού
από
35
Βρες επαγγελματία
Συντήρηση Κλιματιστικού
από
39
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
από
74
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Κλιματιστικού 7000 BTU
από
74
Βρες επαγγελματία
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
από
89
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα