Ψάχνετε ελαιοχρωματιστή; Βρείτε τον κατάλληλο ελαιοχρωματιστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας!
Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και κάντε την καλύτερη επιλογή!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
5.0
(2 Αξιολογήσεις)

Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων άμεσα και σε οικονομική τιμή.

από 80
+ ΦΠΑ
Card image cap
Βασίλης
Αλία

5.0

(2 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων άμεσα και σε οικονομική τιμή.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(30 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

από 80
+ ΦΠΑ
Card image cap
Λεντιάν
Ζυκάι

4.7

(30 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά
Βάψιμο Καγκέλων
από
10
€/τρ.μ
Βάψιμο Δωματίου 15m²
Ελαιοχρωματισμοί
Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια)
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Βάψιμο Σπιτιού - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Βάψιμο Σπιτιού Εσωτερικά

To Βάψιμο Σπιτιού είναι ένας από τους πιο έξυπνους, οικονομικούς και άμεσους τρόπους με τον οποίο μπορούμε να αλλάξουμε το χώρο μας δίνοντας του μια ευχάριστη νότα. 

Όταν αναφερόμαστε στο βάψιμο σπιτιού εννοούμε τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού ανάλογα πάντα με τις ανάγκες μας. 

Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να είμαστε γνώστες του τι πρέπει να προσέξουμε. Ειδικότερα σε περίπτωση που αποφασίσουμε να προβούμε στον ελαιοχρωματισμό τόσο εξωτερικού όσο και εσωτερικού μας χώρου. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν και θα μας καθοδηγήσουν ιδιαιτέρως, έμπειροι ελαιοχρωματιστές από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας του ελαιοχρωματισμού.

Αρχικά, συνεργαζόμενοι με γνώστες του αντικειμένου θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως επιλέχθηκαν τα απαραίτητα και κατάλληλα εργαλεία για την διεκπεραίωση του βαψίματος στο χώρο μας. 

Τα εργαλεία αυτά όπως σπάτουλες, πινέλα, ρολά ή και προστατευτικά υλικά είναι διαθέσιμα σε χρωματοπωλεία και ασφαλώς θα πρέπει πάντοτε να είναι ασφαλισμένα, καθαρά και σε άριστη κατάσταση, ώστε να χρησιμοποιηθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει και η θερμοκρασία στη διαδικασία του ελαιοχρωματισμού. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφεύγουμε μέρες που είναι ιδιαίτερα ζεστές ή βροχερές με υγρασία. 

Γενικότερα, συνίσταται επιλογή ημερών για βάψιμο σπιτιού με ήπια θερμοκρασία.

Επιλογή Χρωμάτων - Τι μας λένε οι ειδικοί;

Στη συνέχεια, η επιλογή των χρωμάτων είναι ιδιαιτέρως σημαντική. 

Θα πρέπει να αποφεύγουμε χρώματα έντονα όταν πρόκειται να βάψουμε μικρούς τοίχους. Με άλλα λόγια, τα έντονα χρώματα θα μικρύνουν ακόμη περισσότερο τους τοίχους μας. Ακόμα, είναι πολύ πιθανόν να μας προκαλέσουν κούραση στα μάτια. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως με το φως της ημέρας τα έντονα χρώματα θα γίνουν ακόμη πιο φωτεινά. 

Αντιθέτως, εάν επιθυμούμε χαλάρωση και αρμονία μέσα στο χώρο μας θα πρέπει να συνδυάσουμε τα χρώματα πριν τον ελαιοχρωματισμό των δωματίων μας. Οποιαδήποτε χρώματα κι αν επιλέξουμε θα πρέπει να τα αναμείξουμε καλά πριν τα χρησιμοποιήσουμε αλλά και να τα αραιώσουμε όπου κρίνεται αναγκαίο σύμφωνα με τους ελαιοχρωματιστές μας.
 
Ασφαλώς, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το σωστό βάψιμο ξεκινά πάντοτε από το ταβάνι του δωματίου που έχουμε επιλέξει και έπειτα συνεχίζει στον τοίχο. Τέλος, ασφαλώς και πριν προβούμε σε δεύτερο χέρι βαψίματος θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως έχει στεγνώσει το πρώτο.

Ιδανικές Καιρικές Συνθήκες για Βάψιμο Σπιτιού

Όπως είπαμε και παραπάνω, θα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή ημερών βασιζόμενοι στη θερμοκρασία του καιρού. 

Συγκεκριμένα, ήπιες θερμοκρασίες απαλλαγμένες από υγρασία και ζεστή θα μας βοηθήσουν αναμφιβόλως να πετύχουμε έναν όμορφο ελαιοχρωματισμό. 

Ακόμη, απαραιτήτως θα πρέπει οι επιφάνειες των τοίχων πριν ξεκινήσουμε τον χρωματισμό να είναι στεγνές και καθαρές, ενώ στις περιπτώσεις που το σπίτι μας είναι επιπλωμένο τα έπιπλα να είναι καλυμμένα με νάιλον και χαρτί όπως και τα αντικείμενα για να αποφύγουμε τυχόν χρωματισμούς. Ακόμα, η χρήση εφημερίδων στο δάπεδο αλλά και ταινιών σε κουφώματα και πρίζες θα βοηθήσουν ιδιαιτέρως.

Επιπροσθέτως, μείζονος σημασίας για το βάψιμο σπιτιού κρίνεται ο σωστός υπολογισμός της ποσότητας των χρωμάτων που θα χρειαστούμε. Ειδικότερα, με την καθοδήγηση των ελαιοχρωματιστών θα υπολογιστεί με όσο το δυνατόν καλύτερη ακρίβεια η ποσότητα των χρωμάτων. 

Ωστόσο, για την αποφυγή αναποδιών η λίγη παραπάνω ποσότητα χρωμάτων θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο βέβαιοι σε περίπτωση που χρειαστεί. Σε περίπτωση που επιθυμούμε να αναμείξουμε χρώματα διαφορετικά μεταξύ τους καλύτερο θα ήταν να τα ανακατέψουμε σε ένα μεγάλο δοχείο. Έτσι, θα πετύχουμε ακριβώς το χρώμα που επιθυμούμε.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά - Τι μας λένε οι ειδικοί;

Πέρα από το βάψιμο του εσωτερικού χώρου, εξίσου απαραίτητος κρίνεται και ο ελαιοχρωματισμός εξωτερικού χώρου, λόγω καιρικών συνθηκών όπως συνεχούς έκθεσης στον ήλιο. 

Η συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο λοιπόν φθείρει τα χρώματα των τοίχων με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαίο το φρεσκάρισμα τους.

Έλεγχος Επιφάνειας Ελαιοχρωματισμού

Κατ’ αρχήν, πριν ξεκινήσει η διαδικασία του χρωματισμού θα πρέπει να έχουμε βεβαιωθεί πως οι τοίχοι στην επιφάνεια τους θα είναι σίγουρα καθαροί. Ελέγχουμε τους τοίχους ώστε να είναι απαλλαγμένοι από σκόνες που μπορεί να υπάρχουν και να εμποδίσουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, οι τοίχοι θα πρέπει να είναι λείοι πριν το βάψιμο τους. 

Σε αυτήν την περίπτωση θα βοηθήσει ιδιαίτερα η χρήση του γυαλόχαρτου.

Εφαρμογή Υποστρώματος

Στη συνέχεια, θα πρέπει να σημειωθεί πως αφού οι επιφάνειες είναι λείες και έτοιμες μπορούμε να προβούμε στην εφαρμογή υποστρώματος πριν την βαφή τους. Με τον τρόπο αυτό, ο ελαιοχρωματισμός θα κρατήσει περισσότερο και το αποτέλεσμα θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. 

Υπάρχουν πλέον πολλά οικολογικά χρώματα που προσφέρουν διπλό όφελος: Καλύτερη προετοιμασία του τοίχου για το τελικό χρώμα και καλύτερη μόνωση από ρύπους προς και από το περιβάλλον.

Τι χρώματα να επιλέξετε για το Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού;

H επιλογή των χρωμάτων για το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού πρέπει να γίνεται ανάλογα το κλίμα και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου στην περιοχή σας. 

Σε αυτή την περίπτωση δεν εννοούμε τις αποχρώσεις που επιλέγει ο καθένας αλλά το είδος και την περιεκτικότητα των χρωμάτων σε μονωτικά και στεγανωτικά υλικά, προκειμένου να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στην φυσική καταπόνηση. 

Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να διαλέξετε χρώματα “παντός καιρού” όπως θα μπορούσαμε να πούμε, που θα αντέξουν για χρόνια καθώς οι εναλλαγές θερμοκρασίας χειμώνα καλοκαίρι επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ανθεκτικότητα του χρώματος του τοίχου σας. 

Σε ειδικές περιπτώσεις μάλιστα όπου ο τοίχος είναι απροστάτευτος (από τέντες, στέγαστρα κλπ.).

Ελαιοχρωματισμός με Ακρυλικά και Στεγανωτικά Χρώματα

Η χρήση των ακρυλικών και ιδιαίτερα μονωτικών στεγανωτικών χρωμάτων κρίνεται απαραίτητη έως επιτακτική για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο εξωτερικό βάψιμο ο τοίχος σας. Εάν έχετε παρατηρήσει μούχλα, υγρασία και άλλα φαινόμενα διάβρωσης του τοίχου σας καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν προχωρήσετε στον ελαιοχρωματισμό. 

Η συμβουλή του μπορεί να σας γλυτώσει από διπλή ή και τριπλή ταλαιπωρία και τα αντίστοιχα έξοδα που μπορεί να έχει η όλη διαδικασία αν δοκιμάσετε δικές σας τεχνικές σε τοίχο που θέλει ειδική μεταχείριση. 

Αυτή η “ειδική” μεταχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα εφαρμογή ακριβών χρωμάτων ή υψηλό κόστος αλλά μπορεί να αφορά ειδικές γνώσεις και ειδικά μεγάλη πείρα του ελαιοχρωματιστή σε παρόμοια θέματα και καταστάσεις. 

Αυτό είναι λογικό καθώς κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο και ασχολείται επαγγελματικά για χρόνια, είναι φυσικό και επόμενο να έχει αντιμετωπίσει και να γνωρίζει πως να διαχειριστεί ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Συνοψίζοντας, το βάψιμο σπιτιού τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού μας χώρου μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με την καθοδήγηση ελαιοχρωματιστών που σέβονται τις ανάγκες μας. Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρουμε να ανανεώσουμε και να αναδείξουμε το χώρο μας ακόμα και αν είναι κάποιων χρόνων.

Το MyConstructor λοιπόν, μας προσφέρει την δυνατότητα ελαιοχρωματισμού δίνοντας μας την ευκαιρία να επιλέξουμε τους ελαιοχρωματιστές που επιθυμούμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Για το βάψιμο του σπιτιού μας, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε έναν επαγγελματία που μπορούμε να εμπιστευτούμε! Το πιο σημαντικό είναι να νιώθουμε ασφάλεια με τον επαγγελματία που επιλέγουμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Με το MyConstructor το βάψιμο σπιτιού γίνεται παιχνιδάκι!

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόνο βήματα εύκολα και γρήγορα ή καλέστε μας στο 210 300 9323 για πιο άμεση εξυπηρέτηση!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

21.12.2021
Ευγενικός και πρόθυμος επαγγελματίας έκανε τη δουλειά του γρήγορα ωραία και καθαρά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ευχαριστώ!
-Γιάννης Σ.
5.3.2021
Άψογη εξυπηρέτηση!!! Eυγενέστατατοι και πολύ καλοί στη δουλειά τους. Toυς συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-Βασίλης Τ.
16.9.2021
Εξαιρετικοί επαγγελματίες άμεση ανταπόκριση και πάρα πολύ καλή τιμή! Σας ευχαριστώ πολύ!!
-Έφη Π.

1

1
Responsive image

Κλείσε το ραντεβού σου για Βάψιμο Σπιτιού!

Ψάχνεις ελαιοχρωματιστή; Ενημερώσου για τα πάντα σε ότι αφορά το βάψιμο του σπιτιού. Βρες τον κατάλληλο ελαιοχρωματιστή σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την Εργασία που σε Ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Υπηρεσίες στη κατηγορία - Βάψιμο Σπιτιού

Card image cap
Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά
Η συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο λοιπόν φθείρει τα χρώματα των τοίχων με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαίο το φρεσκάρισμα τους.
Card image cap
Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια)
To βάψιμο σπιτιού είναι ένας από τους πιο έξυπνους, οικονομικούς και άμεσους τρόπους με τον οποίο μπορούμε να αλλάξουμε το χώρο μας δίνοντας του μια ευχάριστη νότα.
Card image cap
Βάψιμο Καγκέλων
Βρείτε οικονομικούς και αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές για το βάψιμο των καγκέλων του σπιτιού σας!
Βρες τους καλύτερους για το βάψιμο του σπιτιού σου!

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε ραντεβού για Βάψιμο Σπιτιού online!

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά 4 €/τμ + φπα
Βάψιμο Καγκέλων 10 €/τρ.μ + φπα
Βάψιμο Δωματίου 15m² 70 € + φπα
Ελαιοχρωματισμοί 450 € + φπα
Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια) 450 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται