Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Βρείτε τους καλύτερους ελαιοχρωματιστές της Αττικής

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

To βάψιμο σπιτιού είναι ένας από τους πιο έξυπνους, οικονομικούς και άμεσους τρόπους με τον οποίο μπορούμε να αλλάξουμε τον χώρο μας δίνοντας του μια ευχάριστη νότα. Όταν αναφερόμαστε στο βάψιμο σπιτιού εννοούμε τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού ανάλογα πάντα με τις ανάγκες μας. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να είμαστε γνώστες του τι πρέπει να προσέξουμε. Ειδικότερα σε περίπτωση που αποφασίσουμε να προβούμε στον ελαιοχρωματισμό τόσο εξωτερικού όσο και εσωτερικού μας χώρου. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν και θα μας καθοδηγήσουν ιδιαιτέρως, έμπειροι ελαιοχρωματιστές από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας του ελαιοχρωματισμού.

Βρες οικονομικούς & αξιολογημένους ελαιοχρωματίστες

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

2,5€/m²

Βάψιμο Δωματίου 15m²

50€

Βάψιμο Σπιτιού 100m² (2 χέρια) από

249€

Βάψιμο Σπιτιού Εσωτερικά

Αρχικά, συνεργαζόμενοι με γνώστες του αντικειμένου θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως επιλέχθηκαν τα απαραίτητα και κατάλληλα εργαλεία για την διεκπεραίωση του βαψίματος στον χώρο μας. Τα εργαλεία αυτά όπως σπάτουλες, πινέλα, ρολά ή και προστατευτικά υλικά είναι διαθέσιμα σε χρωματοπωλεία και ασφαλώς θα πρέπει πάντοτε να είναι ασφαλισμένα, καθαρά και σε άριστη κατάσταση ώστε να χρησιμοποιηθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει και η θερμοκρασία στη διαδικασία του ελαιοχρωματισμού. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφεύγουμε μέρες που είναι ιδιαίτερα ζεστές ή βροχερές με υγρασία. Γενικότερα, συνίσταται επιλογή ημερών για βάψιμο σπιτιού με ήπια θερμοκρασία.

Επιλογή χρωμάτων

Στη συνέχεια, η επιλογή των χρωμάτων είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Θα πρέπει να αποφεύγουμε χρώματα έντονα όταν πρόκειται να βάψουμε μικρούς τοίχους. Με άλλα λόγια, τα έντονα χρώματα θα μικρύνουν ακόμη περισσότερο τους τοίχους μας. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να μας προκαλέσουν κούραση στα μάτια. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως με το φως της ημέρας τα έντονα χρώματα θα γίνουν ακόμη πιο φωτεινά. Αντιθέτως, εάν επιθυμούμε χαλάρωση και αρμονία μέσα στον χώρο μας θα πρέπει να συνδυάσουμε τα χρώματα πριν τον ελαιοχρωματισμό των δωματίων μας. Οποιαδήποτε χρώματα κι αν επιλέξουμε θα πρέπει να τα αναμείξουμε καλά πριν τα χρησιμοποιήσουμε αλλά και να τα αραιώσουμε όπου κρίνεται αναγκαίο σύμφωνα με τους ελαιοχρωματιστές μας. Ασφαλώς, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως το σωστό βάψιμο σπιτιού ξεκινά πάντοτε από το ταβάνι του δωματίου που έχουμε επιλέξει και έπειτα συνεχίζει στον τοίχο. Τέλος, ασφαλώς και πριν προβούμε σε δεύτερο χέρι βαψίματος θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως έχει στεγνώσει το πρώτο.

Ιδανικές καιρικές συνθήκες

Όπως είπαμε και παραπάνω θα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή ημερών βασιζόμενοι στη θερμοκρασία του καιρού. Συγκεκριμένα, ήπιες θερμοκρασίες απαλλαγμένες από υγρασία και ζεστή θα μας βοηθήσουν αναμφιβόλως να πετύχουμε έναν όμορφο ελαιοχρωματισμό. Ακόμη, απαραιτήτως θα πρέπει οι επιφάνειες των τοίχων πριν ξεκινήσουμε τον χρωματισμό να είναι στεγνές και καθαρές, ενώ στις περιπτώσεις που το σπίτι μας είναι επιπλωμένο τα έπιπλα να είναι καλυμμένα με νάιλον και χαρτί όπως και τα αντικείμενα για να αποφύγουμε τυχόν χρωματισμούς. Ακόμα, η χρήση εφημερίδων στο δάπεδο αλλά και ταινιών σε κουφώματα και πρίζες θα βοηθήσουν ιδιαιτέρως.
Επιπροσθέτως, μείζονος σημασίας για το βάψιμο σπιτιού κρίνεται ο σωστός υπολογισμός της ποσότητας των χρωμάτων που θα χρειαστούμε. Ειδικότερα, με την καθοδήγηση των ελαιοχρωματιστών θα υπολογιστεί με όσο το δυνατόν καλύτερη ακρίβεια η ποσότητα των χρωμάτων. Ωστόσο, για την αποφυγή αναποδιών η λίγη παραπάνω ποσότητα χρωμάτων θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο βέβαιοι σε περίπτωση που χρειαστεί. Κλείνοντας, σε περίπτωση που επιθυμούμε να αναμείξουμε χρώματα διαφορετικά μεταξύ τους καλύτερο θα ήταν να τα ανακατέψουμε σε ένα μεγάλο δοχείο. Έτσι θα πετύχουμε ακριβώς το χρώμα που επιθυμούμε.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά

ελαιοχρωματιστής για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικάΠέρα από τον βάψιμο του εσωτερικού χώρου εξίσου απαραίτητο κρίνεται και το βάψιμο του εξωτερικού λόγω καιρικών συνθηκών όπως συνεχούς έκθεσης στον ήλιο. Η συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο λοιπόν φθείρει τα χρώματα των τοίχων με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαίο το φρεσκάρισμα τους.

Έλεγχος επιφάνειας

Κατ’ αρχήν, πριν ξεκινήσει η διαδικασία του χρωματισμού θα πρέπει να έχουμε βεβαιωθεί πως οι τοίχοι στην επιφάνεια τους θα είναι σίγουρα καθαροί. Ελέγχουμε τους τοίχους ώστε να είναι απαλλαγμένοι από σκόνες που μπορεί να υπάρχουν και να εμποδίσουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, οι τοίχοι θα πρέπει να είναι λείοι πριν το βάψιμο τους. Σε αυτήν την περίπτωση θα βοηθήσει ιδιαίτερα η χρήση του γυαλόχαρτου.

Εφαρμογή υποστρώματος

Στη συνέχεια, θα πρέπει να σημειωθεί πως αφού οι επιφάνειες είναι λείες και έτοιμες μπορούμε να προβούμε στην εφαρμογή υποστρώματος πριν την βαφή τους. Με τον τρόπο αυτό, ο ελαιοχρωματισμός θα κρατήσει περισσότερο και το αποτέλεσμα θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.

Το βάψιμο σπιτιού τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού μας χώρου μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με την καθοδήγηση ελαιοχρωματιστών που σέβονται τις ανάγκες μας. Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρουμε να ανανεώσουμε και να αναδείξουμε τον χώρο μας ακόμα και αν είναι κάποιων χρόνων. Το myConstructor λοιπόν μας προσφέρει την δυνατότητα ελαιοχρωματισμού δίνοντας μας την ευκαιρία να επιλέξουμε τους ελαιοχρωματιστές που επιθυμούμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!

Βάψιμο Σπιτιού
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (8 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση