Καθαρίστριες σπιτιών: Γιατί αξίζει οικονομικά να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Κάνετε κάποιο εσωτερικό μονόλογο για το αν θα πρέπει ή όχι, να προσλάβετε καθαρίστρια για να αναλάβει το καθαρισμό του σπιτιού σας; Πιστεύτε ότι είναι κάποιου είδους πολυτέλεια σε αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε οι καθαρίστριες σπιτιών; Ή μήπως φοβάστε ότι μπορεί να φανεί σα δείγμα τεμπελιάς; Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ τα οφέλη του να προσλάβετε καθαρίστρια για το σπίτι σας;

Η πρόσληψη οικιακής βοηθού έχει πολλά οφέλη. Αρχικά, είναι, ίσως ο μοναδικός τρόπος να κάνουμε καλή οργάνωση του χρόνου μας στον πιο οικονομικό τρόπο ακόμα και αν έχουμε χαμηλό budget.

Είτε ο εξοντωτικός συνδυασμός δουλειάς-οικογένειας μας έχει κουράσει είτε απλά θέλουμε βοήθεια περιστασιακά, με τις δουλειές του σπιτιού. Το να προσλάβετε οικιακή βοηθό στο σπίτι σας, πέρα από πρακτικό είναι σε πολλές περιπτώσεις και απαραίτητο! Παρακάτω θα εξηγήσουμε τους λόγους!


8 Λόγοι για να προσλάβετε καθαρίστρια για το σπίτι σας:


#1 Δουλεύετε πλήρες ωράριο

Μετά από ένα κουραστικό 8άωρο στη δουλειά – και σε πολλές περιπτώσεις πολλές παραπάνω ώρες- το να καταπιαστούμε με δουλειές του σπιτιού θα μας εξοντώσει. Επιπρόσθετα, ο χρόνος και η ενέργεια που θα αφιερώσουμε στο να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού, θα μας αποτρέψει από το να περάσουμε χρόνο κάνοντας κάτι που μας ευχαριστεί.  Είτε θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο στην οικογένεια μας , είτε θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο κάνοντας κάτι που μας αρέσει, η μη ενασχόληση μας με τις δουλειές του σπιτιού θα μας προμηθεύσει με αυτό το χρόνο.

Αναμφίβολα, η ανάληψη των οικιακών εργασιών από μια καθαρίστρια, σημαίνει ότι εμείς θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με αυτές μόνο με μία ή δυο φορές το μήνα και άρα θα έχουμε χρόνο για τις ασχολίες που μας ευχαριστούν.


#2 Μεγάλος Φόρτος Οικογενειακών υποχρεώσεων

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε την ενέργεια για οικογενειακές εξόδους ή για ρομαντικά ραντεβού με το/τη σύζυγο σας, όταν πρέπει μόλις γυρίσετε από τη δουλειά να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Εάν το πρόγραμμα σας είναι ήδη εξοντωτικό, η σωστή διατήρηση του σπιτιού γίνεται μια κοπιαστική ασχολία που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες και στο γάμο σας αλλά και στην υγεία σας. 

Είναι γεγονός ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι το αντικείμενο διαμάχης για πολλά ζευγάρια με καταστροφικά αποτελέσματα για τη τύχη του ζευγαριού. Η ανάθεση των δουλειών του σπιτιού σε μια οικιακή βοηθό είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να κάνετε διαχείριση του χρόνου σας.


#3 Θέλετε να απολαύσετε τον προσωπικό σας χρόνο

Ο προσωπικός σας χρόνος είναι δικός σας να τον κάνετε ό,τι θέλετε, είτε αυτό είναι να πάτε σε κάποια εκδήλωση είτε να έχετε καλεσμένους στο σπίτι , δεν χρειάζεται να τον περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο στις δουλειές του σπιτιού. Φυλάξτε το χρόνο σας και αφιερώστε τον σε ό,τι σας ευχαριστεί. 

Για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε κάποιο πάρτυ στο σπίτι σας, κάντε εξοικονόμηση χρόνου με το να μην ασχοληθείτε με το καθάρισμα ούτε πριν ούτε μετά. Ακόμα και αν θέλετε να καλέσετε κάποιους φίλους ή συγγενείς για δείπνο, είναι πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα του να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με το καθάρισμα.


#4 Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε

Όσο και αν λένε το καθάρισμα δεν είναι εύκολο. Μην ακούτε κανέναν που σας λέει το αντίθετο εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια. Το καθάρισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση! Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να καθαρίσετε το σπίτι σας; Νιώθετε ότι έχετε τελματώσει; Μην αγχώνεστε δεν πειράζει! Προσλάβετε μια καθαρίστρια για να σας δείξει τα μυστικά του επαγγέλματος. Μπορείτε να τη προσλάβετε για μερικές φορές μέχρι να μάθετε το πιο αποτελεσματικό τρόπο να καθαρίζετε σύντομα το σπίτι σας. Ίσως μετά να σας αρέσει και να κρατήσετε αυτή τη πολύτιμη βοήθεια για πάντα. 


#5 Δεν ευχαριστιέστε το καθάρισμα!

Ας είμαστε ειλικρινείς κανείς δεν το ευχαριστιέται! Ίσως κάποιοι όντως ευχαριστιούνται το καθάρισμα αλλά είναι σίγουρα η μειονότητα. Για όλους τους υπόλοιπους από εμάς που δε μας αρέσει δε σημαίνει ότι είμαστε τεμπέληδες, σημαίνει ότι προτιμάμε να αφιερώνουμε το χρόνο μας κάπου αλλού. Αν το καθάρισμα του σπιτιού σας παίρνει ώρες και εσείς μισείτε κάθε δευτερόλεπτο από αυτή τη διαδικασία τότε προσλάβετε κάποια καθαρίστρια άμεσα. Εάν το να προσλάβετε κάποιον σε εβδομαδιαία βάση είναι εκτός προϋπολογισμού τότε μπορείτε να προσλάβετε κάποια καθαρίστρια σε μηνιαία βάση. Ακόμα και μια φορά το μήνα θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε για τον υπόλοιπο μήνα.


#6 Φροντίζετε κάποιον ηλικιωμένο στο σπίτι

Μπορεί να μην χρειάζεστε κάποιον για τις οικιακές εργασίες αλλά αν έχετε κάποιον ηλικιωμένο στο σπίτι που μπορεί να χρειάζεται. Όσο μεγαλώνουμε, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να ανταπεξέλθουμε μόνοι μας στις οικιακές εργασίες και υποχρεώσεις. 

Αρχικά, ένα αποδιοργανωμένο σπίτι μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για κάποιον ηλικιωμένο άνθρωπο. Ένα πάτωμα γεμάτο με πράγματα μπορεί να είναι η αιτία κάποιου ατυχήματος. Έτσι, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι πρέπει απαραίτητα να έχουν μια οικιακή βοηθό για να αναλάβει τις οικιακές εργασίες.


#7 Έχετε μωρό στο σπίτι

Αρχικά συγχαρητήρια! Έπειτα είναι σίγουρο ότι ένα μωρό φέρνει χαρά αλλά και αναστάτωση σε ένα σπίτι. Είναι λογικό ότι κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί με την ενασχόληση του μωρού και ταυτόχρονα να ασχολείται με τις εργασίες του σπιτιού. Μια οικιακή βοηθός μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε στη νέα σας ρουτίνα πιο εύκολα αφού με την εξειδίκευση της θα σας βοηθήσει να μπείτε σε μια τάξη.


#8 Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας

Σε όλους αξίζει λίγη χαλάρωση και ξεκούραση. Κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά σε πολύ μικρός κόστος αφού μπορείτε να βρείτε καλές και αξιόπιστες καθαρίστριες σε πολύ καλές τιμές.



Γιατί να επιλέξεις τις καθαρίστριες σπιτιών τoυ MyConstructor;


Γιατί μόνο στο MyConstructor θα βρεις αξιόπιστες καθαρίστριες σπιτιών σε οικονομικές τιμές. Στο MyConstructor επιλέγουμε τους συνεργάτες μας προσεκτικά για τον  επαγγελματισμό τους και την αξιοπιστία τους.

Οι καθαρίστριες σπιτιών του MyConstructor θα σας εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα στη καθαριότητα του σπιτιού σας. Διαθέτουν την εξειδίκευση να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προτεραιότητα μας και των συνεργατών μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών σε οικονομικές τιμές. Στο MyConstructor θα βρείτε τις καλύτερες καθαρίστριες στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. 

Κλείστε τώρα τη καθαριστρια της επιλογής σας μέσω της πλατφόρμας του MyConstructor και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει άμεσα και γρήγορα. Οι καθαρίστριες θα αναλάβουν τον ολοκληρωμένο καθαρισμό σπιτιού με υπευθυνότητα και συνέπεια. Μόνο στο MyConstructor έχετε εξασφαλισμένο αποτέλεσμα από ευγενικές και εξυπηρετικές καθαρίστριες με σεβασμό στο χώρο σας και την ιδιωτικότητα σας.

Μπείτε τώρα στη πλατφόρμα του MyConstructor και βρείτε άμεσα και οικονομικά τις καλύτερες καθαρίστριες σπιτιών στις καλύτερες τιμές. Γιατί στο MyConstructor θα βρείτε εξειδικευμένες λύσεις για την καθαριότητα του σπιτιού σας, όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα. Μια οικιακή βοηθός θα σα; απαλλάξει από το άγχος και το υπερφορτωμένο σας πρόγραμμα.

Γιατί στο MyConstructor θα βρείτε τα καλύτερα και πιο οικονομικά πακέτα καθαρισμού. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα πακέτα καθαρισμού και βρείτε το πακέτο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.



Oικονομικά πακέτα καθαρισμού που θα βρεις στο MyConstructor:


Καθαρισμός γραφείων 3 φορές την εβδομάδα:

Το πακέτο αφορά καθαρισμούς εργασίας όπως γραφεία, καταστήματα και κάθε είδους επιχείρηση. Το πακέτο καθαρισμού αφορά καθαρισμούς γραφείων για 3 φορές την εβδομάδα. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο καθαρισμού είναι: σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση μπάνιου, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός των επίπλων γραφείου, τζαμαρίες και τζάμια, αλλαγή στις σακούλες απορριμμάτων. Επιπρόσθετα, οι καθαρίστριες μας θα κάνουν προσεκτικό και ενδελεχή καθάρισμα των κοινόχρηστων χώρων του γραφείου και το πλύσιμο των πιάτων
Να σημειωθεί ότι τα καθαριστικά που θα χρησιμοποιηθούν επιβαρύνουν τον πελάτη.


Πακέτο καθαρισμού γραφείων 5 φορές την εβδομάδα: 

Το πακέτο καθαρισμού γραφείων 5 φορές την εβδομάδα προσφέρεται από τις έμπειρες και εξειδικευμένες καθαρίστριες του MyConstructor. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο καθαρισμού είναι οι εξής: σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό τζαμαριών και τζαμιών, άλλαγμα των κάδων απορριμμάτων, πλύσιμο πιάτων και καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων
Στο πακέτο καθαρισμού γραφείων 5 φορές την εβδομάδα δεν περιλαμβάνεται η τιμή των απορρυπαντικών.


Πακέτο καθαρισμού εταιρειών:

Το οικονομικό πακέτου καθαρισμού εταιρειών αφορά για καθαρισμούς εταιρειών με καθημερινή συχνότητα. Οι εξειδικευμένες καθαρίστριες μας αναλαμβάνουν να σφουγγαρίσουν, σκουπίσουν, να κάνουν απολύμανση του μπάνιου και των χώρων υγιεινής, το καθάρισμα των επίπλων γραφείου, το καθάρισμα τζαμαρίας και τζαμιών, να αλλάξουν τις σακούλες απορριμμάτων, περιποίηση και καθάρισμα των κοινόχρηστων χώρων της εταιρείας.  Σημειώνεται πως στο πακέτο καθαρισμού εταιρειών το κόστος των απορρυπαντικών είναι ευθύνη του πελάτη. Το πακέτο καθαρισμού εταιρειών έχει ελάχιστη χρέωση 150€/ μήνα.


Πακέτο καθαρισμού σπιτιού:

Το οικονομικό πακέτο καθαρισμού σπιτιού αφορά καθαρισμό σπιτιού μέχρι 60 τ.μ. για 4 ώρες και για σπίτι μέχρι 100τ.μ. για 8 ώρες. Στο MyConstructor θα βρείτε έμπειρες και αξιόπιστες καθαρίστριες που θα αναλάβουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Προτεινόμενα ωράρια για το οικονομικό πακέτο καθαρισμού σπιτιού είναι τα εξής: 09.00-13.00 και 14.00-18.00. 

Παρόλα αυτά στο MyConstructor έχετε τη δυνατότητα επιλογής ωραρίου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Οι εξειδικευμένες καθαρίστριες μας θα αναλάβουν τις παρακάτω εργασίες για το καθάρισμα του σπιτιού σας: καθαρισμό τοίχων, ατμοκαθάρισμα και γυάλισμα πατωμάτων, καθαρισμό αλουμινίων με ειδικό ηλεκτρικό μηχάνημα, ολοκληρωμένο καθαρισμό των χώρων υγιεινής, καθαρισμό της κουζίνας, το καθάρισμα των μπαλκονιών και των πατζουριών με πιεστικό μηχάνημα. Σημειώνεται πώς στο πακέτο καθαρισμού σπιτιών δεν περιλαμβάνεται το κόστος των απορρυπαντικών.


Πακέτο Γενικού Βιολογικού Καθαρισμού Σπιτιού:

Το πακέτο γενικού βιολογικού καθαρισμού σπιτιού είναι η μόνη λύση να ξεφορτωθούμε ακάρεα και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς που αποτελούν την κυριότερη αιτία μολύνσεων, αλλεργιών και αναπνευστικών προβλημάτων. Το πακέτο γενικού βιολογικού καθαρισμού σπιτιών περιλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, βιολογικό καθαρισμό χαλιών, τον καθαρισμό των ταβανιών με χρήση ατμοκαθαριστή. Πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο βιολογικός καθαρισμός μπορεί να εφαρμοσθεί με απόλυτη ασφάλεια σε σπίτια με μωρά, ανθρώπους με προβλήματα υγείας και σε σπίτια με ανθρώπους με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.


Βρες τώρα την καθαρίστρια της επιλογής σου, ανάμεσα στις καθαρίστριες σπιτιών του ΜyConstructor και δες τη ζωή σου άμεσα και αποτελεσματικά. 

Κλείσε τώρα ένα απο τα πακέτα καθαρισμού στις καλύτερες τιμές! Μπήκες και βρήκες την οικιακή βοηθό της επιλογής σου!
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα