ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Επέλεξε την καλύτερη μεταφορική εταιρεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου και ολοκλήρωσε την μετακόμιση σου με ασφάλεια. Ενημερώσου για το πως θα οργανώσεις καλύτερα την μετακόμιση ώστε να αποφύγεις περιττά έξοδα και κόπο!

Μεταφορές & Μετακομίσεις Πακέτα Μεταφορικών

Πακέτο μετακόμισης για γκαρσονίερα 50€
Πακέτο μετακόμισης για Δυάρι 70€
Πακέτο μετακόμισης για Τριάρι 90€
Πακέτο μετακόμισης για σπίτι Τεσσάρι 110€

Πακέτα & Προσφορές για τη Μετακόμιση σας. Βρείτε όλες τις επιλογές για μετακόμιση Γκαρσονιέρας, Μετακόμιση Δυάρι, Μετακόμιση Τριάρι, Μετακόμιση Τεσσάρι έως 120τμ. Λύσεις Μετακόμισης για κάθε ανάγκη στις Καλύτερες Τιμές της αγοράς απο τους αξιολογημένους Μεταφορείς του MyConstructor.gr

Νεα Υπηρεσία κλείσε την μετακόμιση σου σε 4 βήματα!

ΚΛΕΙΣΕ ONLINE

Προτεινόμενες Μεταφορικές

Οι καλύτερες μεταφορικές εταιρίες βάση αξιολογήσεων!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Νότια Προάστια Αττική 171 24

(184) Αξιολογήσεις

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές- μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μας παρέχει πολλές υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή οφέλεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας - αμπαλάζ, γκάμα φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα ούτως ώστε να σας εξυπηρέτήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(107) Αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Με την εμπειρία του προσωπικού και την τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά των επίπλων σας και του νοικοκυριού σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Προσπαθούμε να κρατάμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Νότια Προάστια Αττική 163 42

(103) Αξιολογήσεις

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό, ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες χρεώνονται έξτρα. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μεταφορά για οικοσυσκευές και έπιπλά. (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, συνθετο, κ.α.), 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Εφόσον για την μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ για το κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Εάν δεν υπάρχει ανσασέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χλμ. από σημείο σε σημείο, υπάρχει διαφορετική χρέωση.

Περιπτώσεις μετακομίσεων

Οι μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως τις ανάγκες και τις περιστάσεις της μετακόμισης οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

 • Μετακόμισεις Οικίας

  Η μετακόμιση ενός νοικοκυριού είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μετακόμισης. Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδου του νοικοκυριού. Είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου ( μεγαλύτερο σπίτι ) και εξοικονόμησης χρημάτων. Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

 • Μετακόμιση Εταιρίας

  Η εταιρικές μετακομίσεις είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρίας. Καθώς και την μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στην μεταφορά του εξοπλισμού και στην συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων. Επίσης, είναι μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περισσότερη ώρα από τις συνηθισμένες μεταφορές. Αφού τα αντικείμενα είναι ογκώδη, βαριά και συνήθως είναι πολλά σε αριθμό μαζί με τα αρχεία της εταιρίας. Χρειάζεται επίσης πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στην μεταφορά του αρχείου της κάθε εταιρίας προκειμένου να μην χαθεί τίποτα. Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργείων του MyConstructor εγκειταί στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

 • Φοιτητικές Μετακομίσεις

  Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά. Με βάση την συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης μετά την μετακόμιση νοικοκυριού. Στην περίπτωση των φοιτητών η μετακόμιση αφορά πάλι ένα νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.

 • Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

  Η ενοικίαση ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες. Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν την μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.

Η μετακόμιση ενός νοικοκυριού είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μετακόμισης. Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδου του νοικοκυριού. Είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου ( μεγαλύτερο σπίτι ) και εξοικονόμησης χρημάτων. Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

Δείτε τις Προσφορές Μετακόμισης του myConstructor!

Παρεχόμενες υπηρεσίες για μετακόμιση

 • Συσκευασία – Αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων

 • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. ( Στις περιπτώσεις που πολλά έπιπλα χρειάζονται “λύσιμο” για να μεταφερθούν , τα συνεργεία έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία να το κάνουν)

 • Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμο και των οικιακών λευκών συσκευών.

 • Αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών: Οι εταιρίες μετακόμισης της πλατφόρμας σας δίνουν την δυνατότητα αποθήκευσης και φύλαξης των επίπλων σας για σύντομο ή πιο μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Τι πρέπει να προσέξετε στις μετακομίσεις

Μεταφορείς καταγράφουν κούτες που μεταφέρουν με βαν κατά την διάρκεια μετακόμισης σπιτιούΣτις μετακομίσεις αλλά και γενικότερα το βασικό συστατικό της παροχής υπηρεσιών είναι πέρα από την λογική κοστολόγηση και η συνεπής και σωστή εξυπηρέτηση. Με τους όρους αυτούς εννοούμε η εξυπηρέτηση να ακολουθεί κάποιες συνθήκες αρχικά με βάση την ώρα και την συμπεριφορά των μεταφορέων αλλά και προς την ποιότητα της υπηρεσίας της μετακόμισης και της τήρησης της συμφωνίας. Με άλλα λόγια, αυτό που κάθε πελάτης αναζητεί είναι η συμπεριφορά των μεταφορέων να είναι η ανάλογη των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν την μετακόμιση σαν να ήταν το δικό τους σπίτι και η συμφωνία να τηρηθεί κανονικά και ως προς την τιμή και ως προς τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και τις υπηρεσίες που είναι να παρέχει η μεταφορική.


Δείτε τον οδηγό του myCostructor για την Μετακόμιση σας!

Περιγράψτε αναλυτικά τις ανάγκες σας

Η περιγραφή των αναγκών σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό και πρέπει να γίνει με όσο πιο αναλυτικό τρόπο γίνεται. Δηλαδή, όσο πιο πλήρης είναι η περιγραφή των αντικειμένων που θα χρειαστεί να μεταφέρει το συνεργείο, τόσο πιο εύκολο είναι για την μεταφορική να προϋπολογίσει το κόστος και να σας δώσει μια ακριβέστερη προσφορά. Επιπλέον, καλό είναι να συζητήσετε με την μεταφορική ποιες από τις παραπάνω εργασίες θα χρειαστείτε έτσι ώστε να γνωρίζουν οι μεταφορείς τι θα χρειαστούν και το χρόνο που θα διαρκέσει ολόκληρη η διαδικασία.

Οικονομικές μετακομίσεις εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

49€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Άμεση και προσεκτική μετακόμιση!

Μάριος Ι.

Οι μεταφορείς ηταν άψογοι. Πολύ καλή δουλειά

Χάρης Κ.

Όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, καλή συνεργασία και οι μεταφορείς πολύ εξυπηρετικοί!

Γιώργος Α.

Eιδικές περιπτώσεις μετακομίσεων

Για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων ή μεταφορών όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον μεταφορέα ώστε να εκτιμήσει το κόστος και να συζητήσετε μαζί του αν θέλετε να προχωρήσετε.

Τέτοιες ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων μπορεί να είναι σπίτια ή χώροι που δεν έχουν εύκολη ή και καθόλου πρόσβαση στο δρόμο, πεζόδορομοι με ή χωρίς σκάλες κ.ά. Δηλαδή πρόκειται είτε για περιπτώσεις που δεν μπορεί να μπει εύκολα το φορτηγό, είτε δυσκολεύεται να μπει το απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις ανυψωτικό μηχάνημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως είναι λογικό ανεβαίνει αρκετά το κόστος καθώς οι δυσκολίες είναι αρκετές και εν τέλει το πιο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν παραπάνω εργάτες και θα χρειαστεί περισσότερη ώρα

Αντικείμενα ειδικής μεταχείρισης

Περίπτωση ειδικής μετακόμισης. Δύο μεταφορείς έχουν πακετάρει ένα πίανο για να το μεταφέρουν με ασφάλειαΕπίσης, ειδικές περιπτώσεις μεταφορών μπορεί να είναι ογκώδη αντικείμενα όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτιο και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης. Σε αυτή τη περίπτωση είτε η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη είτε δύσκολη το κόστος δυστυχώς ανεβαίνει αναλόγως την κοστολόγηση της κάθε εταιρείας λόγω του μεγαλύτερου εργατικού κόστους και του χρόνου που απαιτεί κάθε ειδική μεταφορά.

Πως θα οργανώσετε καλύτερα την μετακόμιση σας

Ανησυχείτε επειδή μετακομίζετε σύντομα; Αυτό πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι καθόλου αγχωτικό για εσάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια επιτυχημένη και οργανωμένη μετακόμιση. χρησιμοποιήστε μια λίστα έλεγχου. Κάντε τον εαυτό σας μια ” κινούμενη λίστα ελέγχου ” που περιγράφει όλα όσα πρέπει να γίνουν πριν και μετά την μετακόμιση σας.

 • Αποφύγετε να μετακινήσετε κάτι το όποιο δεν χρειάζεστε πραγματικά.

  Είναι ακριβό, χρονοβόρο και φυσικά περιττό για να μετακινήσετε πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε . Εάν δεν το χρησιμοποιήσατε , πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσετε αργότερα.

 • Οργανώστε τώρα τα καλώδια σας για ευκολότερη ρύθμιση αργότερα.

  Βάλτε ετικέτα σε κάθε καλώδιο με το όνομα της συσκευής που συνδέεται ικαι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την αναζήτηση για το καλώδιο που θα χρειαστείτε.

 • Συγκεντρώστε σημαντικά έγγραφα.

  Αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή, πιστοποιητικά γέννησης, διαβατήρια, ευαίσθητα οικονομικά έγγραφα, κ.α σε κουτί ασφαλείας (π.χ. χρηματοκιβώτιο, τσάντα).

 • Αποκτήστε κουτιά σε διάφορα μεγέθη.

  Βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρά, σε καλή κατάσταση και έχουν καλύμματα ώστε να μπορούν να κλείσουν και να σφραγιστούν με ταινία. Τα κουτιά αλκοολούχων ποτών είναι εξαιρετικά, είναι ανθεκτικά και περιέχουν διαχωριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για τη συσκευασία γυαλιών, ποτηριών, αγγείων κλπ.

 • Ότι συσκευάζετε και χρειάζεται να αποσυσκευαστεί σύντομα στο νέο σας σπίτι, επισημάνετε το ως A.

  Εάν το περιεχόμενο είναι σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο, επισημάνετε το ως B. Εάν το κουτί περιέχει αντικείμενα εκτός εποχής, όπως είδη διακοπών και άλλα πράγματα που δεν θα χρειαστείτε άμεσα, σημειώστε το ως C. Στη συνέχεια, αποσυσκευάστε με την ακόλουθη σειρά A, B, C.

 • Σημειώστε έξω από τα κουτιά.

  Οι μαρκαδόροι είναι ιδανικοί για τη σήμανση κουτιών με πληροφορίες όπως το περιεχόμενό τους, το δωμάτιο προορισμού, εύθραυστη και άλλες πολλές τέτοιες πληροφορίες.

 • Συσκευάστε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

  Διατηρείστε τα περιεχόμενα του κάθε δωματίου σε ξεχωριστά κουτιά. Αυτό θα εξαλείψει τη σύγχυση και θα εξοικονομήσει χρόνο όταν αποσυσκευάζετε.

 • Να έχετε ήδη καθαρίσει την νέα κατοικία που θα μετακομίσετε.

  Θα είναι κατάλληλη ευκαιρία να καθαρίσετε σωστά και εύκολα το νέο χώρο, μιας και τα πράγματα θα έρθουν αργότερα.

 • Επιλέξτε μια έμπειρη μεταφορική εταιρεία.

  Η επιλογή κάποιας εταιρίας που είναι αναξιόπιστη ή άπειρη θα σπαταλήσει περισσότερο τον χρόνο και χρήματα σας. Δείτε εδώ για μεταφορική Αθήνα. Αν θέλετε να μετακομίσετε από Αθήνα θεσσαλονίκη επισκευτέιτε την σελίδα μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη.

 • Τακτοποιήστε ένα δωμάτιο στο νέο σας σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

  Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα καθαρό μέρος για εσάς και την οικογένειά σας όταν χρειαστείτε ένα διάλειμμα από όλες τις δραστηριότητες αποσυσκευασίας.

Δείτε περισσότερα για το πως θα ορανώσετε με ασφάλεια και χωρίς απώλειες την μετακόμιση σας!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!

Ιανουάριος 27th, 2017|Μετακόμιση|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!