Επιλέξτε την Μεταφορική Εταιρεία που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ολοκληρώστε τη μετακόμιση σας με ασφάλεια!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7★★★★★ (170 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Ιωάννης
Βελόπουλος

4.7

★★★★★ (170 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7★★★★★ (224 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Άρης
Καλογήρου

4.7

★★★★★ (224 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε μεταφορές εντός Αττικής άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7★★★★★ (420 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Card image cap
Νίκος
Σταυριανός

4.7

★★★★★ (420 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε Μεταφορές-Μετακομίσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας
από
29
€/ώρα
Μετακόμιση Δυάρι
Ενοικίαση Ανυψωτικού
Μετακόμιση Τριάρι
Μετακόμιση Τεσσάρι
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Μεταφορές Μετακομίσεις - Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε στις Μετακομίσεις

Στις Μετακομίσεις αλλά και γενικότερα το βασικό συστατικό της παροχής υπηρεσιών είναι πέρα από την λογική κοστολόγηση και η συνεπής και σωστή εξυπηρέτηση. 

Με τους όρους αυτούς εννοούμε η εξυπηρέτηση να ακολουθεί κάποιες συνθήκες αρχικά με βάση την ώρα και τη συμπεριφορά των μεταφορέων, αλλά και προς την ποιότητα της υπηρεσίας της μετακόμισης και της τήρησης της συμφωνίας. 

#1 Επιλογή του Κατάλληλου Επαγγελματία

Αυτό που κάθε πελάτης αναζητεί είναι η συμπεριφορά των μεταφορέων να είναι η ανάλογη των περιστάσεων. 

Οι μεταφορείς πρέπει να αντιμετωπίσουν τη μετακόμιση σαν να ήταν το δικό τους σπίτι και η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί κανονικά και ως προς την τιμή και ως προς τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και τις υπηρεσίες που είναι να παρέχει η μεταφορική.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι σημαντικό, πριν κλείσουμε το ραντεβού μας για μετακόμιση, να κάνουμε μια καταγραφή των αναγκών μας. Έτσι, θα μπορούμε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι υπηρεσίες μπορεί να χρειαστούμε, αλλά και θα μπορούμε να οργανώσουμε την μετακόμισή μας ακόμα καλύτερα ώστε να μειώσουμε τις δυσκολίες. 

Αφού έχουμε πραγματοποιήσει την καταγραφή των αναγκών μας, η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία είναι ακόμα πιο εύκολη!

#2 Καθαρισμός Καινούριου Σπιτιού

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν καλή ιδέα να καθαρίσουν το καινούριο σπίτι αφού γίνει η μετακόμιση μιας και ούτως ή άλλως το σπίτι θα γεμίσει πάλι σκόνη και κούτες. 

Παρόλα αυτά όμως, το ιδανικό είναι να καθαρίσετε το σπίτι σας μερικές ημέρες πριν τη μετακόμιση, έτσι ώστε να είναι άδειο και να καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα, παρά να έχετε κούτες σε όλο το χώρο.

Λάθος μέτρηση χώρων:
Για να μην καταλάβετε τελευταία στιγμή πως τελικά ο καναπές σας δεν χωράει από την πόρτα του καινούριου σας σπιτιού ή πως το ψυγείο δεν ταιριάζει στην κουζίνα σας, είναι σημαντικό να έχετε κάνει τις σωστές μετρήσεις. 

Αυτό θα καθορίσει εάν θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα ή όχι.

#3 Δεν Έχετε Καταγράψει τις Κούτες;

Καλό θα ήταν να κάνετε μια καταγραφή των πραγμάτων που έχετε προς μεταφορά, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως δεν θα χαθεί κάτι κατά τη μετακόμιση. 

Επίσης, μην ξεχάσετε να σημειώσετε σε κάθε κούτα τι περιέχει καθώς και για ποιο δωμάτιο προορίζεται.

#4 Βαριά Αντικείμενα - Τι πρέπει να κάνω;

Ένα συχνό λάθος στις μετακομίσεις είναι η τοποθέτηση βαριών αντικειμένων σε μεγάλες κούτες. 

Καλύτερο θα ήταν τα βαριά αντικείμενα να τοποθετούνται σε μικρές κούτες, έτσι ώστε να μην ανοίξουν κατά τη μεταφορά τους. Αυτή τη διαδικασία μπορεί να την αναλάβει και η εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε για τη μετακόμιση σας.

#5 Άχρηστα Αντικείμενα - Χρειάζονται πραγματικά;

Είναι σίγουρα ασύμφορο μέχρι και ανούσιο να συσκευάζετε για μεταφορά αντικείμενα τα οποία πλέον δεν χρησιμοποιείτε. 

Η διαδικασία της μετακόμισης σε καινούριο σπίτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τι χρειάζεστε και τι όχι. Πετάξτε παλιά αντικείμενα. Εάν δε σας φάνηκαν χρήσιμα στο παλιό σπίτι, δεν πρόκειται να σας φανούν ούτε και στο νέο!

#6 Περιγράψτε Αναλυτικά τις Ανάγκες σας

Η περιγραφή των αναγκών σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό και πρέπει να γίνει με όσο πιο αναλυτικό τρόπο γίνεται. Δηλαδή, όσο πιο πλήρης είναι η περιγραφή των αντικειμένων που θα χρειαστεί να μεταφέρει το συνεργείο, τόσο πιο εύκολο είναι για τη μεταφορική να προϋπολογίσει το κόστος και να σας δώσει μια ακριβέστερη προσφορά. 

Επιπλέον, καλό είναι να συζητήσετε με τη μεταφορική, ποιες από τις παραπάνω εργασίες θα χρειαστείτε έτσι ώστε να γνωρίζουν οι μεταφορείς τι θα χρειαστούν και το χρόνο που θα διαρκέσει ολόκληρη η διαδικασία.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες για Μετακομίσεις

Οι μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:
  • Συσκευασία – Αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων.
  • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων (Στις περιπτώσεις που πολλά έπιπλα χρειάζονται “λύσιμο” για να μεταφερθούν, τα συνεργεία έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία να το κάνουν).
  • Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού και των οικιακών λευκών συσκευών.
  • Αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών: Οι εταιρίες μετακόμισης της πλατφόρμας σας δίνουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και φύλαξης των επίπλων σας για σύντομο ή πιο μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Eιδικές Περιπτώσεις στις Μετακομίσεις

Για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων ή μεταφορών όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον μεταφορέα, ώστε να εκτιμήσει το κόστος και να συζητήσετε μαζί του αν θέλετε να προχωρήσετε.

Τέτοιες ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων μπορεί να είναι σπίτια ή χώροι που δεν έχουν εύκολη ή και καθόλου πρόσβαση στο δρόμο, πεζόδρομοι με ή χωρίς σκάλες κλπ..

Δηλαδή πρόκειται, είτε για περιπτώσεις που δεν μπορεί να μπει εύκολα το φορτηγό, είτε δυσκολεύεται να μπει το απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις ανυψωτικό μηχάνημα. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως είναι λογικό ανεβαίνει αρκετά το κόστος, καθώς οι δυσκολίες είναι αρκετές και εν τέλει το πιο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν παραπάνω εργάτες και θα χρειαστεί περισσότερη ώρα.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για τη Μετακόμιση μου;

Στο MyConstructor συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους μεταφορείς, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε είδος μετακόμησης, ανεξαρτήτου μεγέθους και δυσκολίας.

Έχουμε επιλέξει τους καλύτερους μεταφορείς στον κλάδο τους, οι οποίοι θα σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online με το πάτημα ενός κουμπιού ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία για εσάς, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

★★★★★
Άμεση και προσεκτική μετακόμιση!
-Μάριος Ι.
★★★★★
Οι μεταφορείς ήταν άψογοι. Πολύ καλή δουλειά.
-Χάρης Κ.
★★★★★
Όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, καλή συνεργασία και οι μεταφορείς πολύ εξυπηρετικοί!
-Γιώργος Α.

Περιπτώσεις Μετακομίσεων

Οι Μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως τις ανάγκες και τις περιστάσεις τις μετακόμισης οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

Μετακομίσεις Οικίας

Οι Μετακομίσεις Νοικοκυριών είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις μετακόμισης.

Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι, είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδων του νοικοκυριού, είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου (μεγαλύτερο σπίτι) και εξοικονόμησης χρημάτων.

Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που, είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι, είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

Μετακόμιση Εταιρείας

Οι Εταιρικές Μετακομίσεις είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρείας, καθώς και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στη μεταφορά του εξοπλισμού και στη συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Συνήθως τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά, ογκώδη, βαριά και πρέπει να μεταφερθούν όλα μαζί. Επίσης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στη μεταφορά του αρχείου της εταιρείας προκειμένου να μη χαθεί το οτιδήποτε.

Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργατών του MyConstructor έγκειται στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια μας να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

Φοιτητικές Μετακομίσεις

Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά.

Με βάση τη συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης, μετά τη μετακόμιση νοικοκυριού.

Στην περίπτωση των φοιτητών οι μετακομίσεις αφορούν πάλι ένα νοικοκυριό.

Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

Η Ενοικίαση Ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που, είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις, είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες.

Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν τη μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.
Responsive image

Κλείσε τη μετακόμισή σου σε 4 Βήματα!

Περιέγραψε μας τη μετακόμισή σου, πάρε τελική προσφορά & κλείσε ραντεβού με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την μετακόμισή σας;

Καθαρισμός Καινούριου Σπιτιού

Καθαρίστε το σπίτι σας λίγες ημέρες πριν τη μετακόμιση, ώστε να καθαριστεί πολύ πιο εύκολα.

Λάθος Μέτρηση Χώρων

Μετρήστε τις διαστάσεις του χώρου αλλά και των επίπλων σας. Αυτό, θα καθορίσει αν θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα ή όχι.

Καταγράψτε τις Κούτες

Κάντε μια καταγραφή των πραγμάτων που έχετε προς μεταφορά.
Επίσης, μη ξεχνάτε να σημειώσετε σε κάθε κούτα τι περιέχει, αλλά και για ποιο δωμάτιο περιορίζεται.

Βαριά Αντικείμενα

Μην βάζετε τα βαριά αντικείμενα σε μεγάλες κούτες γιατί υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν.
Αφήστε τη μεταφορική να αναλάβει!

Άχρηστα Αντικείμενα

Αφήστε πίσω ό,τι δεν χρειάζεστε!
Ήρθε η ώρα μια νέα αρχή!

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων

Card image cap
Ειδικά Αντικείμενα
Ειδικές Μετακομίσεις μπορεί να είναι ογκώδη αντικείμενα, όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτιο και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης.

Σε αυτή τη περίπτωση είτε η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη, είτε δύσκολη το κόστος ανεβαίνει.
Card image cap
Ανυψωτικό Μηχάνημα
Οι μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες και συνεργαζόμαστε μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε μετακόμιση συμπεριλαμβάνει τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Στις μετακομίσεις που η πρόσβαση του ανυψωτικού στο διαμέρισμα είναι δύσκολη λόγω κατασκευής, η εκάστοτε μεταφορική είναι πιθανό να σας προσθέσει κάποια επιπλέον χρέωση.
Card image cap
Αποθηκεύσεις
Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένη αποθήκη στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε έπιπλα και αντικείμενα για όσο χρόνο χρειάζεστε.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχει ειδική ασφάλεια που προστατεύει την περιουσία σας έτσι ώστε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε απώλεια.
Βρες ό,τι χρειάζεσαι για τη μετακόμισή σου!

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού σου για Μετακόμιση online!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας 29 €/ώρα + ΦΠΑ
Μετακόμιση Δυάρι 69 € + φπα
Μετακόμιση Τριάρι 89 € + φπα
Μετακόμιση Τεσσάρι 109 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται