Επιλέξτε την καλύτερη μεταφορική εταιρεία και ολοκληρώστε τη μετακόμιση σας με ασφάλεια. Πάρτε τιμές & προσφορά για μετακόμιση από μεταφορική Αθήνα. Ενημερωθείτε για το πως θα οργανώσετε καλύτερα τις μετακομίσεις σας ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα και κόπο!

Μεταφορές & Μετακομίσεις

Πακέτα & Προσφορές για Μετακομίσεις. Βρείτε όλες τις επιλογές για μετακόμιση Γκαρσονιέρας, Μετακόμιση Δυάρι, Μετακόμιση Τριάρι, Μετακόμιση Τεσσάρι έως 120τμ. Λύσεις Μετακόμισης, Μεταφορικές Εταιρείες & Μεταφορική Αθήνα για κάθε ανάγκη στις Καλύτερες Τιμές της αγοράς απο τους αξιολογημένους Μεταφορείς του MyConstructor.gr

Πακέτο μετακόμισης για γκαρσονίερα 50€
Πακέτο μετακόμισης για Δυάρι 70€
Πακέτο μετακόμισης για Τριάρι 90€
Πακέτο μετακόμισης για σπίτι Τεσσάρι 110€

Προτεινόμενες Μεταφορικές στην Αθήνα

Οι καλύτερες μεταφορικές εταιρίες βάση αξιολογήσεων για μετακομίσεις από και προς την Αθήνα!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή μετακόμιση Αθήνα των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές - μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες Χρέωσης: Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00

Μεταφορική Αθήνα - Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε όλες τις μετακομίσεις καθώς και την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων.

Πληροφορίες Χρέωσης: Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων

Ειδικά Αντικείμενα

Ειδικές μετακομίσεις μπορεί να είναι ογκώδη αντικείμενα όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτιο και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης. Σε αυτή τη περίπτωση είτε η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη είτε δύσκολη το κόστος δυστυχώς ανεβαίνει.

Ανυψωτικό Μηχάνημα

Οι μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες και συνεργαζόμαστε μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε μετακόμιση συμπεριλαμβάνει τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Στις μετακομίσεις που η πρόσβαση του ανυψωτικού στο διαμέρισμα είναι δύσκολη λόγω κατασκευής, η εκάστοτε μεταφορική είναι πιθανό να σας προσθέσει κάποια επιπλέον χρέωση.

Αποθηκεύσεις

Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένη αποθήκη στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε έπιπλα και αντικείμενα για όσο χρόνο χρειάζεστε. Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχει ειδική ασφάλεια που προστατεύει την περιουσία σας έτσι ώστε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε απώλεια.

Συχνές ερωτήσεις μετακόμισης

Πόσο μπορεί να στοιχίσει μια μετακόμιση;

Οι τιμές για μια οικιακή απλή μετακόμιση μπορεί να κυμαίνονται στα 50 € - 250€.

 • Μετακόμιση Γκαρσονιέρας 49€
 • Μετακόμιση Δυάρι 70€
 • Μετακόμιση Τριάρι 90€
 • Μετακόμιση Τεσσάρι 110€

Βρες μεταφορική εταιρία εδώ.

Μπορώ να υπολογίσω την τιμή για τη μετακόμιση μου;

Στην περίπτωση που γνωρίζετε ακριβώς ποια πράγματα θα μεταφέρετε μπορείτε να πάρετε ακριβή τιμή για τη μετακόμιση σας. Υπολόγισε την τιμή της μετακόμισης σου εδώ.

Από τι εξαρτάται το συνολικό κόστος μιας μετακόμισης;

Οι πιο συχνοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το συνολικό ποσό της μετακόμισης είναι: το μέγεθος του σπιτιού, η συσκευασία των αντικειμένων (αμπαλάρισμα), η απόσταση της μεταφοράς και η χρήση ή μη ανυψωτικού μηχανήματος.

Τι πρέπει να κάνω πριν την μετακόμιση;

Για την επίτευξη μιας επιτυχημένης μετακόμισης μπορείτε να κάνετε μια προετοιμασία που περιλαμβάνει:

 • Αποσύνδεση οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση φωτιστικών
 • Αφαίρεση κουρτινόξυλων
 • Πακετάρισμα ρούχων
 • Πακετάρισμα μιας ξεχωριστής τσάντας με τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε
 • Αποσυναρμολόγηση μεγάλων επίπλων
 • Καθαρισμός του καινούριου σπιτιού
Υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης επίπλων;

Στο MyConstructor.gr μπορούμε να αναλάβουμε μαζί με την μετακόμιση σας και την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας αρκεί να μας το ζητήσετε!

Μπορώ να νοικιάσω ανυψωτικό μηχάνημα & με τι τιμή;

Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μόνο του ανυψωτικού μηχανήματος και η χρέωση διαμορφώνεται από το χρόνο που θα χρησιμοποιηθεί. Ενδεικτικά, για 2 ώρες οι τιμές ξεκινούν από τα 70€.

Ποιες υπηρεσίες μετακόμισης προσφέρει το MyConstructor.gr;
 • Αποθήκευση επίπλων και συσκευών
 • Αμπαλάρισμα
 • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων
 • Αποσύνδεση και σύνδεση των ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
Τι πρέπει να προσέξω πριν κλείσω ραντεβού για μετακόμιση;

Πριν κλείσετε το ραντεβού σας θα ήταν καλό να γνωρίζετε ακριβώς τα πράγματα που θα μεταφέρετε για να μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την τιμή, αλλά και να γνωρίζουμε και εμείς ποιο είναι το κατάλληλο φορτηγό για τη μετακόμιση σας.

Ποιές είναι οι ειδικές περιπτώσεις μετακόμισης;

Ειδικές περιπτώσεις μετακόμισης θεωρούμε εκείνες που έχουν ογκώδη αντικείμενα όπως για παράδειγμα τα όργανα γυμναστικής ή τα μουσικά όργανα π.χ. πιάνο που χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

Χρειάζεται απαραίτητα αμπαλάρισμα των αντικειμένων μου;

Η συσκευασία των αντικειμένων σας δεν είναι απαραίτητη και είναι στη δική σας ευχέρεια εάν θα το κάνετε ή όχι. Παρόλα αυτά, εύθραυστα αντικείμενα είναι καλό να αμπαλάρονται για να μην υπάρχουν ζημιές.

Μπορώ να νοικιάσω μόνο φορτηγο;

Στο MyConstructor.gr υπάρχει η επιλογή να νοικιάσετε μόνο το φορτηγό χωρίς εργάτες για βοηθεια και να μεταφέρετε μόνος σας τα πράγματα.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται;

Πραγματοποιούμε μετακομίσεις εντός ολόκληρης της Αττικής καθώς και στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, πραγματοποιούμε και το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Που μπορώ να αποθηκεύσω τα έπιπλα και τις οικοσυσκευές μου;

Το MyConstructor σας παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των επίπλων και των οικοσυσκευών σας σε μεγάλους και ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμείτε με την εγγύηση της ασφάλειας του MyConstructor.

Τι να προσέξετε στις μετακομίσεις

Καθαρισμός καινούριου σπιτιού

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν καλή ιδέα να καθαρίσουν το καινούριο σπίτι αφού γίνει η μετακόμιση μιας και ούτως ή άλλως το σπίτι θα γεμίσει πάλι σκόνη και κούτες. Παρόλα αυτά όμως, το ιδανικό είναι να καθαρίσετε το σπίτι σας μερικές ημέρες πριν τη μετακόμιση έτσι ώστε να είναι άδειο και να καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα, παρά να έχετε κούτες σε όλο το χώρο.

Λάθος μέτρηση χώρων

Για να μην καταλάβετε τελευταία στιγμή πως τελικά ο καναπές σας δεν χωράει από την πόρτα του καινούριου σας σπιτιού ή πως το ψυγείο δεν ταιριάζει στην κουζίνα σας είναι σημαντικό να έχετε κάνει τις σωστές μετρήσεις. Αυτό θα καθορίσει εάν θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα ή όχι.

Δεν έχετε καταγράψει τις κούτες

Καλό θα ήταν να κάνετε μια καταγραφή των πραγμάτων που έχετε προς μεταφορά έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως δεν θα χαθεί κάτι κατά τη μετακόμιση. Επίσης, μην ξεχάσετε να σημειώσετε σε κάθε κούτα τι περιέχει καθώς και για ποιο δωμάτιο προορίζεται.

Βαριά Αντικείμενα

Ένα συχνό λάθος στις μετακομίσεις είναι η τοποθέτηση βαριών αντικειμένων σε μεγάλες κούτες. Καλύτερο θα ήταν τα βαριά αντικείμενα να τοποθετούνται σε μικρές κούτες έτσι ώστε να μην ανοίξουν κατά τη μεταφορά τους. Αυτή τη διαδικασία μπορεί να την αναλάβει και η εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε για τη μετακόμιση σας.

Άχρηστα Αντικείμενα

Είναι σίγουρα ασύμφορο μέχρι και ανούσιο να συσκευάζετε για μεταφορά αντικείμενα τα οποία πλέον δεν χρησιμοποιείτε. Η διαδικασία της μετακόμισης σε καινούριο σπίτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τι χρειάζεστε και τι όχι. Πετάξτε παλιά αντικείμενα. Εάν δε σας φάνηκαν χρήσιμα στο παλιό σπίτι, δεν πρόκειται να σας φανούν ούτε και στο νέο!

Οικονομικές μετακομίσεις από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα!

Επισκεφτείτε τον κατάλογο και επιλέξτε τον επαγγελματία για τη μετακόμιση που σας ενδιαφέρει

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

49€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Περιπτώσεις μετακομίσεων

Οι μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως τις ανάγκες και τις περιστάσεις της μετακόμισης οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

Ζευγάρι πραγματοποιεί μετακόμιση οικίας και

Μετακομίσεις Οικίας

Οι μετακομίσεις νοικοκυριών είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις μετακόμισης. Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδου του νοικοκυριού. Είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου ( μεγαλύτερο σπίτι ) και εξοικονόμησης χρημάτων. Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

Μετακόμιση εταιρείας από εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες. Γυναίκα ξεπακετάρει τα προσωπικά της αντικείμενα στο καινούριο της γραφείο μετά τη μετακόμιση.

Μετακόμιση Εταιρείας

Οι εταιρικές μετακόμισεις είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρείας καθώς και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στη μεταφορά του εξοπλισμού και στη συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων. Επίσης, είναι μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περισσότερη ώρα από τις συνηθισμένες μεταφορές. Αυτό συμβαίνει αφού συνήθως τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά, ογκώδη, βαριά και πολλά σε αριθμό και πρέπει να μεταφερθούν όλα μαζί. Επίσης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στη μεταφορά του αρχείου της εταιρείας προκειμένου να μη χαθεί το οτιδήποτε. Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργατών του MyConstructor.gr έγκειται στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

Μετακόμιση σε φοιτητικό σπίτι. Φοιτητές οργανώνουν το σπίτι τους μετά από τη μετακόμιση.

Φοιτητικές Μετακομίσεις

Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά. Με βάση τη συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης μετά τη μετακόμιση νοικοκυριού. Στην περίπτωση των φοιτητών οι μετακομίσεις αφορούν πάλι ένα νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.

Ανυψωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις μετακομίσεων που τα αντικείμενα δε γίνεται να μεταφερθούν με διαφορετικό τρόπο λόγω δυσκολίας.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

Η ενοικίαση ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες. Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν τη μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.

Μετακόμιση Online

Κλείσε τη Μετακόμιση σου σε 4 Βήματα!

Περιέγραψε μας τη μετακόμιση σου, πάρε τελική προσφορά & κλείσε ραντεβού με το πάτημα ενός κουμπιού!

ΚΛΕΙΣΕ ONLINE

Τι πρέπει να προσέξετε στις μετακομίσεις

Στις μετακομίσεις αλλά και γενικότερα το βασικό συστατικό της παροχής υπηρεσιών είναι πέρα από την λογική κοστολόγηση και η συνεπής και σωστή εξυπηρέτηση. Με τους όρους αυτούς εννοούμε η εξυπηρέτηση να ακολουθεί κάποιες συνθήκες αρχικά με βάση την ώρα και τη συμπεριφορά των μεταφορέων αλλά και προς την ποιότητα της υπηρεσίας της μετακόμισης και της τήρησης της συμφωνίας. Με άλλα λόγια, αυτό που κάθε πελάτης αναζητεί είναι η συμπεριφορά των μεταφορέων να είναι η ανάλογη των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν τη μετακόμιση σαν να ήταν το δικό τους σπίτι και η συμφωνία να τηρηθεί κανονικά και ως προς την τιμή και ως προς τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και τις υπηρεσίες που είναι να παρέχει η μεταφορική.

Περιγράψτε αναλυτικά τις ανάγκες σας

Η περιγραφή των αναγκών σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό και πρέπει να γίνει με όσο πιο αναλυτικό τρόπο γίνεται. Δηλαδή, όσο πιο πλήρης είναι η περιγραφή των αντικειμένων που θα χρειαστεί να μεταφέρει το συνεργείο, τόσο πιο εύκολο είναι για τη μεταφορική να προϋπολογίσει το κόστος και να σας δώσει μια ακριβέστερη προσφορά. Επιπλέον, καλό είναι να συζητήσετε με τη μεταφορική ποιες από τις παραπάνω εργασίες θα χρειαστείτε έτσι ώστε να γνωρίζουν οι μεταφορείς τι θα χρειαστούν και το χρόνο που θα διαρκέσει ολόκληρη η διαδικασία.

Παρεχόμενες υπηρεσίες για μετακομίσεις

 • Συσκευασία – Αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων.
 • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. ( Στις περιπτώσεις που πολλά έπιπλα χρειάζονται “λύσιμο” για να μεταφερθούν , τα συνεργεία έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία να το κάνουν)
 • Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού και των οικιακών λευκών συσκευών.
 • Αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών: Οι εταιρίες μετακόμισης της πλατφόρμας σας δίνουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και φύλαξης των επίπλων σας για σύντομο ή πιο μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Eιδικές περιπτώσεις στις μετακομίσεις

Για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων ή μεταφορών όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον μεταφορέα ώστε να εκτιμήσει το κόστος και να συζητήσετε μαζί του αν θέλετε να προχωρήσετε.

Τέτοιες ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων μπορεί να είναι σπίτια ή χώροι που δεν έχουν εύκολη ή και καθόλου πρόσβαση στο δρόμο, πεζόδρομοι με ή χωρίς σκάλες κ.ά. Δηλαδή πρόκειται είτε για περιπτώσεις που δεν μπορεί να μπει εύκολα το φορτηγό, είτε δυσκολεύεται να μπει το απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις ανυψωτικό μηχάνημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως είναι λογικό ανεβαίνει αρκετά το κόστος καθώς οι δυσκολίες είναι αρκετές και εν τέλει το πιο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν παραπάνω εργάτες και θα χρειαστεί περισσότερη ώρα.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε τη μεταφορική που σου ταιριάζει!

Πως θα οργανώσετε καλύτερα τη μετακόμιση σας

Ανησυχείτε επειδή μετακομίζετε σύντομα; Αυτό πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι καθόλου αγχωτικό για εσάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια επιτυχημένη και οργανωμένη μετακόμιση. Χρησιμοποιήστε μια λίστα έλεγχου. Κάντε τον εαυτό σας μια ” κινούμενη λίστα ελέγχου ” που περιγράφει όλα όσα πρέπει να γίνουν πριν και μετά τη μετακόμιση σας.

 • Αποφύγετε να μετακινήσετε κάτι το όποιο δεν χρειάζεστε πραγματικά.

  Είναι ακριβό, χρονοβόρο και φυσικά περιττό για να μετακινήσετε πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν το χρησιμοποιήσατε , πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσετε αργότερα.

 • Οργανώστε τώρα τα καλώδια σας για ευκολότερη ρύθμιση αργότερα.

  Βάλτε ετικέτα σε κάθε καλώδιο με το όνομα της συσκευής που συνδέεται και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την αναζήτηση για το καλώδιο που θα χρειαστείτε.

 • Συγκεντρώστε σημαντικά έγγραφα.

  Αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή, πιστοποιητικά γέννησης, διαβατήρια, ευαίσθητα οικονομικά έγγραφα, κ.α σε κουτί ασφαλείας (π.χ. χρηματοκιβώτιο, τσάντα).

 • Αποκτήστε κουτιά σε διάφορα μεγέθη.

  Βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρά, σε καλή κατάσταση και έχουν καλύμματα ώστε να μπορούν να κλείσουν και να σφραγιστούν με ταινία. Τα κουτιά αλκοολούχων ποτών είναι εξαιρετικά, είναι ανθεκτικά και περιέχουν διαχωριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για τη συσκευασία γυαλιών, ποτηριών, αγγείων κλπ.

 • Ότι συσκευάζετε και χρειάζεται να αποσυσκευαστεί σύντομα στο νέο σας σπίτι, επισημάνετε το ως A.

  Εάν το περιεχόμενο είναι σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο, επισημάνετε το ως B. Εάν το κουτί περιέχει αντικείμενα εκτός εποχής, όπως είδη διακοπών και άλλα πράγματα που δεν θα χρειαστείτε άμεσα, σημειώστε το ως C. Στη συνέχεια, αποσυσκευάστε με την ακόλουθη σειρά A, B, C.

 • Σημειώστε έξω από τα κουτιά.

  Οι μαρκαδόροι είναι ιδανικοί για τη σήμανση κουτιών με πληροφορίες όπως το περιεχόμενό τους, το δωμάτιο προορισμού, εύθραυστη και άλλες πολλές τέτοιες πληροφορίες.

 • Συσκευάστε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

  Διατηρείστε τα περιεχόμενα του κάθε δωματίου σε ξεχωριστά κουτιά. Αυτό θα εξαλείψει τη σύγχυση και θα εξοικονομήσει χρόνο όταν αποσυσκευάζετε.

 • Να έχετε ήδη καθαρίσει την νέα κατοικία που θα μετακομίσετε.

  Θα είναι κατάλληλη ευκαιρία να καθαρίσετε σωστά και εύκολα το νέο χώρο, μιας και τα πράγματα θα έρθουν αργότερα.

 • Επιλέξτε μια έμπειρη μεταφορική εταιρεία.

  Η επιλογή κάποιας εταιρίας που είναι αναξιόπιστη ή άπειρη θα σπαταλήσει περισσότερο τον χρόνο και χρήματα σας. Δείτε εδώ για μεταφορική Αθήνα. Αν θέλετε να μετακομίσετε από Αθήνα Θεσσαλονίκη επισκευτέιτε τη σελίδα μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη.

 • Τακτοποιήστε ένα δωμάτιο στο νέο σας σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

  Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα καθαρό μέρος για εσάς και την οικογένειά σας όταν χρειαστείτε ένα διάλειμμα από όλες τις δραστηριότητες αποσυσκευασίας.

Τι είπαν οι χρήστες για τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε

Άμεση και προσεκτική μετακόμιση!

Μάριος Ι.

Οι μεταφορείς ηταν άψογοι. Πολύ καλή δουλειά

Χάρης Κ.

Όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, καλή συνεργασία και οι μεταφορείς πολύ εξυπηρετικοί!

Γιώργος Α.

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area