Μετακομίσεις με Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας εξυπηρετήσει πλέον δεκάδες χιλιάδες πελάτες..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Οικονομικές μετακομίσεις εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Μεταφορές & Μετακομίσεις

Η μετακόμιση σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή για κάθε σπίτι και φυσικά για την οικογένεια ή αυτόν που κάνει την μετακόμιση γενικότερα. Είναι η μετάβαση από το παλιό στο καινούργιο και η μικρή ή μεγάλη αλλαγή της καθημερινότητας.  Οι μετακομίσεις είναι το τελευταίο σχεδόν βήμα για την ολοκλήρωση της αλλαγής σπιτιού. Είτε μετακομίζετε ένα εργένικο σπίτι είτε μια οικογενειακή οικία στην πλατφόρμα μας θα βρείτε τη λύση. Επίσης, μπορεί να θέλετε να μεταφέρετε μεγάλα αντικείμενα σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις αλλά να μην έχετε ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο. Για όλα αυτά στο myconstructor.gr θα βρείτε την λύση.

Περιπτώσεις μετακομίσεων

Οι μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως τις ανάγκες και τις περιστάσεις της μετακόμισης οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

Η μετακόμιση ενός νοικοκυριού είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μετακόμισης. Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδου του νοικοκυριού. Είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου ( μεγαλύτερο σπίτι ) και εξοικονόμησης χρημάτων. Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

Η εταιρική μετακόμιση είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρίας. Καθώς και την μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στην μεταφορά του εξοπλισμού και στην συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων. Επίσης, είναι μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περισσότερη ώρα από τις συνηθισμένες μεταφορές. Αφού τα αντικείμενα είναι ογκώδη, βαριά και συνήθως είναι πολλά σε αριθμό μαζί με τα αρχεία της εταιρίας. Χρειάζεται επίσης πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στην μεταφορά του αρχείου της κάθε εταιρίας προκειμένου να μην χαθεί τίποτα. Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργείων του MyConstructor εγκειταί στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά. Με βάση την συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης μετά την μετακόμιση νοικοκυριού. Στην περίπτωση των φοιτητών η μετακόμιση αφορά πάλι ένα νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.

Η ενοικίαση ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες. Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν την μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.

Παρεχόμενες υπηρεσίες για μετακόμιση

  • Συσκευασία – Αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων.
  • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. ( Στις περιπτώσεις που πολλά έπιπλα χρειάζονται “λύσιμο” για να μεταφερθούν , τα συνεργεία έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία να το κάνουν)
  • Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού και των οικιακών λευκών συσκευών.
  • Αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών: Οι εταιρίες μετακόμισης της πλατφόρμας σας δίνουν την δυνατότητα αποθήκευσης και φύλαξης των επίπλων σας για σύντομο ή πιο μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Τι πρέπει να προσέξετε στη μετακόμιση

Στις μετακομίσεις αλλά και γενικότερα το βασικό συστατικό της παροχής υπηρεσιών  είναι πέρα από την λογική κοστολόγηση και η συνεπής και σωστή εξυπηρέτηση. Με τους όρους αυτούς εννοούμε η εξυπηρέτηση να ακολουθεί κάποιες συνθήκες αρχικά με βάση την ώρα και την συμπεριφορά των μεταφορέων αλλά και προς την ποιότητα της υπηρεσίας της μετακόμισης και της τήρησης της συμφωνίας. Με άλλα λόγια, αυτό που κάθε πελάτης αναζητεί είναι η συμπεριφορά των μεταφορέων να είναι η ανάλογη των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν την μετακόμιση σαν να ήταν το δικό τους σπίτι και η συμφωνία να τηρηθεί κανονικά και ως προς την τιμή και ως προς τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και τις υπηρεσίες που είναι να παρέχει η μεταφορική.

Μεταφορείς καταγράφουν κούτες που μεταφέρουν με βαν κατά την διάρκεια μετακόμισης σπιτιού

Περιγράψτε αναλυτικά τις ανάγκες σας

Η περιγραφή των αναγκών σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό και πρέπει να γίνει με όσο πιο αναλυτικό τρόπο γίνεται. Δηλαδή, όσο πιο πλήρης είναι η περιγραφή των αντικειμένων που θα χρειαστεί να μεταφέρει το συνεργείο, τόσο πιο εύκολο είναι για την μεταφορική να προϋπολογίσει το κόστος και να σας δώσει μια ακριβέστερη προσφορά. Επιπλέον, καλό είναι να συζητήσετε με την μεταφορική ποιες από τις παραπάνω εργασίες θα χρειαστείτε έτσι ώστε να γνωρίζουν οι μεταφορείς τι θα χρειαστούν και το χρόνο που θα διαρκέσει ολόκληρη η διαδικασία.

Eιδικές περιπτώσεις μετακομίσεων

Για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων ή μεταφορών όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον μεταφορέα ώστε να εκτιμήσει το κόστος και να συζητήσετε μαζί του αν θέλετε να προχωρήσετε.
Τέτοιες ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων μπορεί να είναι σπίτια ή χώροι που δεν έχουν εύκολη ή και καθόλου πρόσβαση στο δρόμο, πεζόδορομοι με ή χωρίς σκάλες κ.ά. Δηλαδή πρόκειται είτε για περιπτώσεις που δεν μπορεί να μπει εύκολα το φορτηγό, είτε δυσκολεύεται να μπει το απαραίτητο σε κάποιες περιπτώσεις ανυψωτικό μηχάνημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως είναι λογικό ανεβαίνει αρκετά το κόστος καθώς οι δυσκολίες είναι αρκετές και εν τέλει το πιο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν παραπάνω εργάτες και θα χρειαστεί περισσότερη ώρα.

Αντικείμενα ειδικής μεταχείρισης

Επίσης, ειδικές περιπτώσεις μεταφορών μπορεί να είναι ογκώδη αντικείμενα όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτιο και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης. Σε αυτή τη περίπτωση είτε η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη είτε δύσκολη το κόστος δυστυχώς ανεβαίνει αναλόγως την κοστολόγηση της κάθε εταιρείας λόγω του μεγαλύτερου εργατικού κόστους και του χρόνου που απαιτεί κάθε ειδική μεταφορά.

Πως θα οργανώσετε καλύτερα την μετακόμιση σας

Ανησυχείτε επειδή μετακομίζετε σύντομα; Αυτό πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι καθόλου αγχωτικό για εσάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια επιτυχημένη και οργανωμένη μετακόμιση. χρησιμοποιήστε μια λίστα έλεγχου. Κάντε τον εαυτό σας μια” κινούμενη λίστα ελέγχου ” που περιγράφει όλα όσα πρέπει να γίνουν πριν και μετά την μετακόμιση σας.

Είναι ακριβό, χρονοβόρο και φυσικά περιττό για να μετακινήσετε πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε . Εάν δεν το χρησιμοποιήσατε , πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Βάλτε ετικέτα σε  κάθε καλώδιο με το όνομα της συσκευής που συνδέεται  ικαι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την αναζήτηση για το καλώδιο που θα χρειαστείτε.

Αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή, πιστοποιητικά γέννησης, διαβατήρια, ευαίσθητα οικονομικά έγγραφα, κ.α σε κουτί ασφαλείας (π.χ. χρηματοκιβώτιο, τσάντα).

Βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρά, σε καλή κατάσταση και έχουν καλύμματα ώστε να μπορούν να κλείσουν και να σφραγιστούν με ταινία. Τα κουτιά αλκοολούχων ποτών είναι εξαιρετικά, είναι ανθεκτικά και περιέχουν διαχωριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για τη συσκευασία γυαλιών, ποτηριών, αγγείων κλπ.

Εάν το περιεχόμενο είναι σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο, επισημάνετε το ως B. Εάν το κουτί περιέχει αντικείμενα εκτός εποχής, όπως είδη διακοπών και άλλα πράγματα που δεν θα χρειαστείτε άμεσα , σημειώστε το ως  C. Στη συνέχεια, αποσυσκευάστε με την ακόλουθη σειρά  A, B, C.

Οι  μαρκαδόροι  είναι ιδανικοί  για τη σήμανση κουτιών με πληροφορίες όπως το περιεχόμενό τους, το δωμάτιο προορισμού, εύθραυστη  και άλλες πολλές τέτοιες  πληροφορίες.

Διατηρείστε τα περιεχόμενα του κάθε δωματίου σε ξεχωριστά κουτιά. Αυτό θα εξαλείψει τη σύγχυση και θα εξοικονομήσει χρόνο όταν αποσυσκευάζετε.

Θα είναι  κατάλληλη  ευκαιρία να καθαρίσετε  σωστά και εύκολα το νέο χώρο, μιας και τα πράγματα θα έρθουν αργότερα.

Η επιλογή κάποιας εταιρίας  που είναι αναξιόπιστη ή άπειρη  θα σπαταλήσει περισσότερο τον  χρόνο και χρήματα σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα καθαρό μέρος για εσάς και την οικογένειά σας όταν χρειαστείτε  ένα διάλειμμα από όλες τις δραστηριότητες αποσυσκευασίας.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!

Μετακομίσεις
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (13 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση