Μετακομίσεις με Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας εξυπηρετήσει πλέον δεκάδες χιλιάδες πελάτες..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Οικονομικές μετακομίσεις εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Μεταφορές & Μετακομίσεις

Η μετακόμιση σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή για κάθε σπίτι και φυσικά για την οικογένεια ή αυτόν που κάνει την μετακόμιση γενικότερα. Είναι η μετάβαση από το παλιό στο καινούργιο και η μικρή ή μεγάλη αλλαγή της καθημερινότητας.  Οι μετακομίσεις είναι το τελευταίο σχεδόν βήμα για την ολοκλήρωση της αλλαγής σπιτιού. Είτε μετακομίζετε ένα εργένικο σπίτι είτε μια οικογενειακή οικία στην πλατφόρμα μας θα βρείτε τη λύση. Επίσης, μπορεί να θέλετε να μεταφέρετε μεγάλα αντικείμενα σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις αλλά να μην έχετε ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο. Για όλα αυτά στο myconstructor.gr θα βρείτε την λύση.

Περιπτώσεις μετακομίσεων

Οι μετακομίσεις διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως τις ανάγκες και τις περιστάσεις της μετακόμισης οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι:

Η μετακόμιση ενός νοικοκυριού είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μετακόμισης. Τις περισσότερες φορές μικρές ή μεγάλες οικογένειες αλλάζουν σπίτι είτε προς αναζήτηση μιας οικονομικότερης λύσης από πλευράς πάγιων εξόδου του νοικοκυριού. Είτε προς αναζήτηση του βέλτιστου συνδυασμού εργονομίας του χώρου ( μεγαλύτερο σπίτι ) και εξοικονόμησης χρημάτων. Από την άλλη, συναντάμε συχνά και την περίπτωση νεοσύστατων νοικοκυριών που είτε είναι σε μια αναζήτηση για ένα πιο άνετο σπίτι είτε προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρηματικούς πόρους με την αλλαγή σπιτιού.

Η εταιρική μετακόμιση είναι μια πιο σπάνια περίπτωση μετακομίσεων που αφορά την αλλαγή του επαγγελματικού χώρου μιας εταιρίας. Καθώς και την μεταφορά όλου του εξοπλισμού και των αρχείων της σε νέες εγκαταστάσεις. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μετακόμισης καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στην μεταφορά του εξοπλισμού και στην συσκευασία των εύθραυστων αντικειμένων. Επίσης, είναι μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί περισσότερη ώρα από τις συνηθισμένες μεταφορές. Αφού τα αντικείμενα είναι ογκώδη, βαριά και συνήθως είναι πολλά σε αριθμό μαζί με τα αρχεία της εταιρίας. Χρειάζεται επίσης πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στην μεταφορά του αρχείου της κάθε εταιρίας προκειμένου να μην χαθεί τίποτα. Η ασφάλεια και η συνέπεια των συνεργείων του MyConstructor εγκειταί στις αξιολογήσεις τους και στην ασταμάτητη προσπάθεια να επιλέγουμε και να διατηρούμε στενή συνεργασία με τα καλύτερα συνεργεία.

Οι φοιτητές είναι μια κατηγορία ενοίκων που μετακομίζουν πολύ συχνά. Με βάση την συχνότητα είναι η δεύτερη πιο συχνή περίπτωση μετακόμισης μετά την μετακόμιση νοικοκυριού. Στην περίπτωση των φοιτητών η μετακόμιση αφορά πάλι ένα νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μικρότερος ο φόρτος εργασίας και τα πράγματα που μεταφέρονται.

Η ενοικίαση ανυψωτικού είναι μια περίπτωση μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο που είτε μεταφέρονται σε κοντινές αποστάσεις είτε ο ιδιοκτήτης έχει μεταφορικό μέσο και απλώς επιθυμεί να τα μεταφέρει σε κάποιο χώρο που δεν είναι προσβάσιμος με ασανσέρ ή σκάλες. Με άλλα λόγια, ο όγκος του ή των αντικειμένων που θέλουν να μεταφερθούν δεν επιτρέπουν την μεταφορά τους με κάποιον άλλο τρόπο πέραν του ανυψωτικού μηχανήματος.

Παρεχόμενες υπηρεσίες μετακομίσεων

  • Συσκευασία – Αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων.
  • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. ( Στις περιπτώσεις που πολλά έπιπλα χρειάζονται “λύσιμο” για να μεταφερθούν , τα συνεργεία έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία να το κάνουν)
  • Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού και των οικιακών λευκών συσκευών.
  • Αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών: Οι εταιρίες μετακόμισης της πλατφόρμας σας δίνουν την δυνατότητα αποθήκευσης και φύλαξης των επίπλων σας για σύντομο ή πιο μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Τι πρέπει να προσέξετε στη μετακόμιση των αντικειμένων σας

Στις μετακομίσεις αλλά και γενικότερα το βασικό συστατικό της σωστά παρεχόμενης υπηρεσίας μας είναι η περιγραφή των αναγκών σας με όσο πιο αναλυτικό τρόπο γίνεται. Δηλαδή, όσο πιο πλήρης είναι η περιγραφή των αντικειμένων που θα χρειαστεί να μεταφέρει το συνεργείο, τόσο πιο εύκολο για εμάς είναι να προϋπολογίσουμε σωστά το κόστος και να μην υπάρξουν απρόοπτα. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε ποιες υπηρεσίες θα χρειαστείτε στην μετακόμιση από τις παραπάνω έτσι ώστε να γνωρίζουν οι μεταφορείς τι θα χρειαστούν και το χρόνο που θα διαρκέσει ολόκληρη η διαδικασία.

Τι γίνεται σε ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων

Για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων ή μεταφορών όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον μεταφορέα ώστε να εκτιμήσει το κόστος για την μετακόμιση και να αποφασίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε.

Τέτοιες ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων μπορεί να είναι σπίτια ή χώροι που δεν έχουν πρόσβαση στον δρόμο, πεζόδρομοι με σκάλες ή δρόμοι. Δηλαδή πρόκειται για περιπτώσεις που δεν μπορούν να μπουν εύκολα το φορτηγό και το ανυψωτικό μηχάνημα γενικότερα. Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών μπορεί να είναι τα ογκώδη αντικείμενα όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης

Αυτό γίνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, υπεύθυνα και με σιγουριά. Έτσι ,από τη μια η μεταφορά θα γίνει σωστά και θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι θα αντιμετωπίσετε στις μετακομίσεις

Σε κάθε περίπτωση σε μια  μετακόμιση ο καθένας μας δεν θέλει να ανησυχεί για τίποτα άλλο εκτός από τις δυσκολίες της προσαρμογής στο νέο περιβάλλον. Θα έχετε ακούσει παράπονα για μεταφορικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα ότι δεν ήταν προσεκτικοί με τα έπιπλα ή ότι ζήτησαν υπέρογκα χρηματικά ποσά. Για το λόγο αυτό οι μεταφορείς που συνεργάζονται με το MyConstructor.gr θα φροντίσουν να σας εξυπηρετήσουν υπεύθυνα, με συνέπεια και προσοχή στα αγαπημένα σας αντικείμενα. Μέσα από την ποικιλία των έμπιστων συνεργατών μας θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και σε πολύ λογικές τιμές που δεν βρίσκετε εύκολα στην αγορά.

Παρόλα αυτά, δεν διαπραγματευόμαστε με τίποτα την ποιότητα των υπηρεσιών μας, η οποία κινείται σε σταθερά υψηλό επίπεδο.

Τι μετράει για εμάς στο MyConstructor.gr

Στο MyConstructor.gr θέλουμε οι πελάτες να μένουν ικανοποιημένοι τόσο από όλες τις οικοδομικές εργασίες και τις εργασίες γύρω από το σπίτι πόσο μάλλον στο νέο ξεκίνημα του νοικοκυριού. Για το λόγο αυτό στις μετακομίσεις παρέχονται σαν υπηρεσίες το αμπαλάζ των εύθραυστων αντικείμενων, η συσκευασία μικροαντικειμένων, η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων καθώς και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για την μεταφορά ογκωδών αντικειμένων. Επίσης, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όλη την εβδομάδα και σε πολλές περιοχές ούτως ώστε να εξυπηρετούμε κάθε σας ανάγκη.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!

Μετακομίσεις
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (13 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση