ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr συμφωνείτε με τους παρακάτω ‘Ορους χρήσης για αυτό είναι πολύ σημαντικό να τους διαβάσετε προσεχτικά. Εάν διαβάζοντας τους όρους και προϋποθέσεις διαφωνείτε ή δεν σας βρίσκουν σύμφωνους με οποιονδήποτε τρόπο σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την πλατφόρμα μας και να μην προχωρήσετε σε χρήση των υπηρεσιών μας. Χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών μας μπορούν να κάνουν μόνοι ενήλικες άνω των 18 ετών.

Γενικά

Το MyConstructor.gr είναι ένας κατάλογος και ιστοσελίδα σύγκρισης, στην οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση σε σχέση με τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα διαφημιζόμενα τεχνικά συνεργεία. Κάθε σύναψη συμφωνίας που γίνεται μεταξύ των δύο προαναφερθέντων αφορά αποκλειστικά τους δύο και το MyConstructor.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Για να κάνετε χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr σημαίνει ότι αποδέχεστε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, μηνύματος και e-mail από το MyConstructor.gr και τους συνεργαζόμενους με το MyConstructor.gr επαγγελματίες. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το MyConstructor.gr στους ασφαλείς αποστολείς και ότι τα e-mail επικοινωνίας δεν έχουν πάει στα junk mail. Το MyConstructor.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να επιβεβαιώσει όλες τις κρατήσεις. Σε περίπτωση που ο επαγγελματίας που έχετε επιλέξει δεν είναι διαθέσιμος θα σας εξασφαλίσουμε κάποιον άλλον επαγγελματία για την εργασία που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εργασίας σας επικοινωνείτε με το MyConstructor.gr. Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών του MyConstructor.gr αναγνωρίζετε και αποποιείστε κάθε δικαιώματος από το MyConstructor.gr ως προς την ευθύνη, αξίωση ή αποζημίωση, η οποία μπορεί να προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας του MyConstructor.gr και των προσφερόμενων αυτών υπηρεσιών. Το MyConstructor.gr δεσμεύεται ότι διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Προστασίας Δεδομένων.

Σύστημα αξιολόγησης

Οι χρήστες των υπηρεσιών του MyConstructor.gr έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν συνεργεία/επαγγελματίες, μετά το πέρας της συμφωνηθείσας εργασίας. Δυνατότητα αξιολογήσεων έχουν αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν λάβει και ολοκληρώσει εργασία με επαγγελματία που έχουν βρει από τη πλατφόρμα του MyConstructor.gr. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν έμειναν για κάποιο λόγο ευχαριστημένοι με τον επαγγελματία που ανέλαβε την εργασία που επιθυμούσαν, να τον αξιολογήσουν αρνητικά. Ο στόχος του συστήματος αξιολόγησης είναι η δημιουργία μιας ουσιαστικής εικόνας των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των συνεργαζόμενων επαγγελματιών.

Οι χρήστες των υπηρεσιών του MyConstructor.gr έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν συνεργεία/επαγγελματίες, μετά το πέρας της συμφωνηθείσας εργασίας. Δυνατότητα αξιολογήσεων έχουν αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν λάβει και ολοκληρώσει εργασία με επαγγελματία που έχουν βρει από τη πλατφόρμα του MyConstructor.gr. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν έμειναν για κάποιο λόγο ευχαριστημένοι με τον επαγγελματία που ανέλαβε την εργασία που επιθυμούσαν, να τον αξιολογήσουν αρνητικά. Ο στόχος του συστήματος αξιολόγησης είναι η δημιουργία μιας ουσιαστικής εικόνας των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των συνεργαζόμενων επαγγελματιών

Οι αξιολογήσεις των χρηστών θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα του MyConstructor.gr.

Οι αξιολογήσεις μπορούν να διαγραφούν ή να αλλάξουν κατά την κρίση του ΜyConstructor.gr, εφόσον ήταν αναληθής, είτε προσβάλλουν τα μέλη ή τα συμφέροντα του ΜyConstructor.gr.. Το ιστορικό αξιολογήσεων είναι κτήμα του ΜyConstructor.gr και δύναται να χρησιμοποιηθούν και να δημοσιευτούν κατά την κρίση του ΜyConstructor.gr. Τέλος οι αξιολογήσεις και το ιστορικό αξιολογήσεων ανήκουν αποκλειστικά και πλήρως στο ΜyConstructor.gr και δεν μπορούν να διαγραφούν χωρίς τη σύμφωνη συγκατάθεση του ΜyConstructor.gr.

Το MyConstructor.gr διαφυλάσσει το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή των οποιοδήποτε υπηρεσιών στους χρήστες

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Για τη χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr μπορεί να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία. Εάν συμφωνήσετε να κάνετε χρήση αυτών θα πρέπει να δώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να είναι ακριβή και αληθή.

Κλήσεις και μηνύματα: Με τη χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr αποδέχεστε ότι θα δέχεστε τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς. Η τηλεφωνική επικοινωνία μπορεί να περιλαμβάνει κλήσεις, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο κινητό από το MyConstructor.gr Με την αποδοχή της επικοινωνίας, δέχεστε, αυτόματα την αποδοχή επικοινωνίας για σκοπούς marketing. Αυτή η επικοινωνία θα παράγεται από αυτοματοποιημένους τηλεφωνητές που θα παράγουν ηχογραφημένα μηνύματα. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις υπηρεσίες επικοινωνίας μας όποια στιγμή το επιθυμείτε καλώντας μας ή πατώντας την ανάλογη επιλογή στο διαφημιστικό μήνυμα.

Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών αποδέχεστε ότι το MyConstructor.gr θα παραχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον επαγγελματία της επιλογής σας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας. e-mail: Το MyConstructor.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας με επιβεβαιωτικό mail και άλλα mail που να περιέχουν πληροφορίες για την εργασία που έχετε κλείσει. Το MyConstructor.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας με προωθητικά mail που να περιέχουν πληροφορίες μάρκετινγκ σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να διακόψετε την αποδοχή αυτών των mail οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

E-Mail Service

H υπηρεσία e-mail service από το Δικτυακό μας τόπο παρέχεται σε όσους χρήστες / επισκέπτες το επιθυμούν, εφόσον οι ίδιοι το θέλουν και μόνο τότε. Με αυτόν τον τρόπο εγγράφονται στους λήπτες παραληπτών στοιχείων από το e-mail service ( πχ. Newsletters, Ενημερωτικά Δελτία, Δελτία Τύπου κλπ. ), χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποκτούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα οποία σε κάθε περίπτωση προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων και ανήκουν κατ΄αποκλειστικότητα στη δικαιούχο.

To MyConstructor εγγυάται ότι η λίστα με τα e-mail αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από εμάς και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτες εταιρείες.

Online Κράτηση Ραντεβού

Η συναλλαγή για την προσφερόμενη υπηρεσία εκτελείται απευθείας μεταξύ πελάτη-χρήστη των υπηρεσιών και επαγγελματία. Η πλατφόρμα του MyConstructor ουδεμία ευθύνη φέρει για την πληρωμή του επαγγελματία και την εκτέλεση της εργασία από τον επαγγελματία καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η εργασία. .Η εταιρία MyConstructor δεν φέρει ευθύνη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του επαγγελματία όπως και τις υποχρεώσεις του πελάτη-χρήστη των υπηρεσιών της.

Σημαντική σημείωση είναι ότι σχετικά με οποιαδήποτε συναλλαγή μεταξύ χρηστών των υπηρεσιών της πλατφόρμας και επαγγελματιών όποιο νομικό αποτέλεσμα και να προκύψει(συμβόλαιο, ιδιωτικό συμφωνητικό κ.ά.) είναι μεταξύ αυτών των δυο μερών και είναι υποκείμενο όρων χρήσης του επαγγελματία και των όρων που συμφωνούνται στο μεταξύ τους νομικό κείμενο. Κάθε συμβαλλόμενος οφείλει να διαβάζει κάθε όρο της μεταξύ τους σύμβασης για την συναλλαγή προς αποφυγή παρερμηνειών και εξαπάτησης.

Τέλη για τη χρήση / Όροι Πληρωμής

Η χρήση της πλατφόρμας είναι απολύτως δωρεάν για τους χρήστες που αναζητούν επαγγελματία για κάποια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ο χρήστης δεν καλείται να πληρώσει τίποτα απολύτως παρά μόνο αν κάνει χρήση των υπηρεσιών. -Ο χρήστης καλείται να πληρώσει τον επαγγελματία της επιλογής του ανάλογα με την συμφωνία που έχουν εκείνοι και το MyConstructor.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Τα τέλη χρήσης πρέπει να καταβάλλονται αμέσως μετά από την παραλαβή των υπηρεσιών. Αποδεκτοί μέθοδοι πληρωμής είναι εκείνοι που προσφέρουμε. Μπορεί να ζητηθούν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των τελών. Σε περιπτώσεις μεγάλων ποσών μπορεί να οριστεί μεταγενέστερη ημερομηνία καταβολής μετά από συνεννόηση με το ΜyConstructor.gr.

Κάθε επιπλέον κόστος σε σχέση με την είσπραξη τελών για τη χρήση (π.χ. τραπεζικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσω του κράτους ή των δαπανών που προκαλούνται από προεπιλογή) επιβαρύνουν αποκλειστικά το ενδιαφερόμενο μέλος.

Κάθε επιπλέον κόστος σε σχέση με την είσπραξη τελών για τη χρήση (π.χ. τραπεζικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσω του κράτους ή των δαπανών που προκαλούνται από προεπιλογή) επιβαρύνουν αποκλειστικά το ενδιαφερόμενο μέλος.

Οι χρήστες δεν έχουν το δικαίωμα να επικαλούνται άρνηση για την αποφυγή της υποχρέωσης καταβολής των τελών χρήσης της υπηρεσίας που έλαβαν μέσω της πλατφόρμας του MyConstructor.gr

Η ευθύνη για το περιεχόμενο. Η δική μας ευθύνη

-Η μορφή των υπηρεσιών του MyConstructor.gr και τα χαρακτηριστικά από καιρό σε καιρό μπορούν να αλλάζουν. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να παρέχουμε ή να διατηρούμε οποιαδήποτε ειδικά χαρακτηριστικά. Δεν παρέχεται εγγύηση όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του συστήματος. Το σύστημα ενδέχεται να περιορίζεται εν μέρει ή και εξ ολοκλήρου από τη διεξαγωγή τακτικών ή εκτάκτων εργασιών (συντήρησης ή για άλλους λόγους, π.χ. τις επιμέρους λειτουργίες). Το MyConstructor.gr απαλλάσσεται από κάθε είδους ευθύνη για τις συνέπειες της περιορισμένης διαθεσιμότητας για οποιοδήποτε λόγο. Δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν συνέπειες από περιορισμένη διαθεσιμότητα για τις προσφορές που έχουν γίνει, για τις προσφορές που είναι αδύνατον να γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής, όπως και σε περίπτωση που ένα έργο λήξει σε περίοδο περιορισμένης διαθεσιμότητας. - Το MyConstructor.gr θα διεξάγει συνεχή και απροειδοποίητο έλεγχο τήρησης των όρων. - Το MyConstructor.gr δεσμεύεται ότι έχει ελέγξει ενδελεχώς τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες. Παρόλα αυτά δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για τυχόν απώλεια, ζημία, έξοδα, δαπάνες ή άλλες απαιτήσεις για αποζημίωση που προκύπτει από οποιεσδήποτε πληροφορίες ή οδηγίες παρέχονται από τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες που είτε είναι ελλιπείς είτε εσφαλμένες είτε ανακριβείς.

- Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση, ή οποιαδήποτε παράλειψη εκτέλεσης των υποχρεώσεων μας εάν η καθυστέρηση ή η αδυναμία οφείλεται σε: Θεομηνίες ή πόλεμο ή τρομοκρατία ή αδυναμία της εξουσίας ή την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου ή οποιαδήποτε άλλη αιτία πέραν των δυνατοτήτων μας. - Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για οποιαδήποτε απρόβλεπτη απώλεια ή ζημία που προκύπτει συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών από περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στον άνωθεν όρο. - Για να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση κάθε καταγγελίας που μπορεί να προκύψουν σχετικά με το ΜyConstructor.gr ή σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του, ο χρήστης πρέπει να παρέχει τα πλήρη στοιχεία για κάθε καταγγελία του εντός δεκατεσσάρων ημερών από την παροχή των σχετικών υπηρεσιών από την εταιρεία μας. - Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για κανενός είδους σωματικής βλάβης ή θάνατο που προκλήθηκε από αμέλεια ή από ψευδή δήλωση χρηστών. Οι ακόλουθες διατάξεις της παραγράφου ορίζουν ολόκληρη την οικονομική ευθύνη των υποψηφίων συνεργείων/επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ευθύνης για τις πράξεις ή παραλείψεις των υπαλλήλων, πρακτόρων και των υπεργολάβων του) σχετικά με:

1. Οποιαδήποτε παράβαση αυτών των όρων 2. Οποιαδήποτε χρήση των λειτουργιών του ΜyConstructor.gr ή οποιοδήποτε μέρος αυτών 3. Κάθε εκπροσώπηση, δήλωση ή πράξη ή παράλειψη αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) που προκύπτουν από ή σε σχέση με τους όρους αυτούς. 4. Όλες οι εγγυήσεις, προϋποθέσεις και άλλες διατάξεις που προβλέπονται από το νόμο εξαιρούνται, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, από αυτούς τους όρους ή της συμφωνίας ιδιότητας μέλους. 5. Τίποτα σε αυτές τις προϋποθέσεις δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη μας για περιπτώσεις θανάτου ή σωματικής βλάβης που απορρέουν από αμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ή ευθύνη που πραγματοποιήθηκαν από τον χρήστη, ως αποτέλεσμα απάτης ή δόλιας παραπλάνηση από εμάς.

Βάσει των παρακάτω άρθρων δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για:

1. Απώλεια κερδών ή 2. Απώλεια εργασιών ή 3. Εξάντληση της υπεραξίας ή / και παρόμοιες απώλειες ή 4. Μη επίτευξη της αναμενόμενης εξοικονόμησης ή 5. Απώλεια των εμπορευμάτων ή υλικών ή 6. Ακύρωση της σύμβασης ή 7. Απώλεια λόγω τεχνικών προβλημάτων δεδομένων ή πληροφοριών ή 8. Οποιεσδήποτε ειδικές, έμμεσες, επακόλουθες ή καθαρά οικονομικές απώλειες, ζημίες, έξοδα ή δαπάνες. Βάσει των παραπάνω άρθρων η συνολική μας ευθύνη για αποζημίωση, από σύμβαση λόγω αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας ή παράβαση νομικής υποχρέωσης ή παραπλάνηση), που προκύπτει από τους όρους αυτούς περιορίζεται στο ποσό που καταβάλλεται σε μας από τον χρήστη ως τέλη για τη χρήση της υπηρεσίας ή των λειτουργιών του ΜyConstructor.gr που προέκυψε η ευθύνη. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την μη νόμιμη λειτουργία ή παρανομία των συνεργείων που είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα σας.

Μεταβολές/Περιοδικές Αλλαγές

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τροποποιεί κατά την απόλυτη κρίση της και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας οποτεδήποτε, χωρίς να υπέχει προς τούτο υποχρέωση προηγούμενης συναίνεσης ή ενημέρωσης των χρηστών. Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για την συχνή ενημέρωσή του σχετικά με την ιστοσελίδα και τους όρους της. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων ισχύει από την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς να υπέχει προς τούτο υποχρέωση προηγούμενης συναίνεσης ή ενημέρωσης των χρηστών.

Διαφημίσεις και χορηγοί

Ο χρήστης γνωρίζει/είναι ενήμερος ότι στην ιστοσελίδα μπορούν να καταχωρούνται διαφημιστικά μηνύματα και μηνύματα χορηγών. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε καταγγελία σχετικά με το περιεχόμενο διαφημιστικού υλικού που υπάρχει στην ιστοσελίδα θα πρέπει να διαβιβάζεται στους άμεσους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι η εταιρεία ουδεμία σχετική ευθύνη φέρει.

Σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας θα παρέχονται σύνδεσμοι τρίτων προσώπων, για διαφημιστικούς και άλλους λόγους. Επί των συνδέσμων αυτών, η εταιρεία δεν ασκεί κανέναν έλεγχο, ούτε φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών. Ο χρήστης που εισέρχεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας σε δικτυακές τοποθεσίες τρίτων, αναλαμβάνει αποκλειστικά τον κίνδυνο που ίσως προκύψει από αυτές.

Logo και περιεχόμενο της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της, τα χαρακτηριστικά και τα σήματα του brand του MyConstructor.gr , είναι αποκλειστικά και μόνο υπό την ιδιοκτησία του MyConstructor.gr και προστατεύονται από τους διεθνείς κανόνες copyright, εμπορίας, πατέντας και λοιπών νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Γενικοί όροι

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εξ’ αυτών προκύπτει ότι είναι άκυρος ή/και μη εφαρμοστέος έστω και μερικά για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι δεν επηρεάζονται από αυτόν και εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ. Για κάθε διαφορά που δύναται να προκύψει εξ’ αυτών αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ' ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Επικοινωνία

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το myconstructor.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο info@myconstructor.gr.

Όροι Χρήσης - Affilate Marketing
Όροι και προϋποθέσεις

1.1 Καταχώρηση Πελατών

Θα καταχωρούμε τους πελάτες και θα κρατάμε πλήρη αρχεία των συναλλαγών τους. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε πελάτες ή να κλείσουμε τους λογαριασμούς τους αν χρειαστεί να υπάρξει συμμόρφωση με τους όποιους όρους και προϋποθέσεις. Ως “Πελάτες” σας ορίζονται οι επισκέπτες που θα κλείσουν και θα πραγματοποιήσουν ραντεβού με το MyConstructor (αφού φτάσουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μέσω ενός από τα affiliate links σας) που θα σας είναι διαθέσιμα μέσα από τη σελίδα συνεργατών μας όταν εγγραφείτε. Ανοίγοντας ένα λογαριασμό με εμάς όλοι οι κανόνες, πολιτικές και διαδικασίες λειτουργίας της σελίδας μας θα ισχύουν και για εσάς και για αυτούς.

1.2 Παρακολούθηση Ραντεβού

Θα παρακολουθούμε τα ραντεβού των πελατών και θα σας διαθέτουμε μια αναφορά με την πραγματοποίηση ή ακύρωση του ραντεβού τους. Στην αναφορά αυτή μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της σελίδας των συνεργατών μας.

1.3 Πληρωμή Προμήθειας Σύστασης

Θα δικαιούστε προμήθεια σύστασης από πελάτες προερχόμενους από το affiliate link σας, αφού ολοκληρώσουν το ραντεβού τους με εμάς. Η πρώτη πληρωμή του συνεργάτη γίνεται όταν φτάσει το ποσό των 30€. Στη συνέχεια θα γίνεται πληρωμή κάθε φορά που οι προμήθειες φτάνουν τα 100€.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι υποχρεωμένοι να ταυτοποιηθούν (προσκόμιση εγγράφων) από το αρμόδιο τμήμα μας εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο και τους ζητηθεί. Σε περίπτωση που κάποιος συνεργάτης αρνηθεί για οποιοδήποτε λόγο τη διαδικασία ταυτοποίησης, είναι στη διακριτική μας ευχέρεια τόσο να κλείσουμε το λογαριασμό affiliate όσο και να κρατήσουμε τις όποιες προμήθειες.

1.4 Τροποποίηση των όρων

Μπορεί να τροποποιήσουμε οποιονδήποτε από τους Όρους και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτή τη Συμφωνία ή να τους αντικαταστήσουμε οποιαδήποτε στιγμή και είναι στην απόλυτη κρίση μας, τοποθετώντας μια σημείωση αλλαγής ή νέα συμφωνία στην ιστοσελίδα μας, για την οποία θα σας ενημερώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρείχατε όταν εγγραφήκατε στο πρόγραμμα Συνεργατών. Αν κάποια τροποποίηση δεν είναι αποδεκτή από εσάς, η μόνη σας επιλογή είναι να τερματίσετε αυτή τη συμφωνία, αφού μας ενημερώσετε με σχετικό email ( στο info@myconstructor.gr). Η συνεχιζόμενη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα σύστασης αφού τοποθετήσουμε σημείωση αλλαγής ή νέα συμφωνία στην ιστοσελίδα μας θα αποτελεί δεσμευτική αποδοχή της τροποποίησης ή της νέας συμφωνίας.

1.5 Aίτηση Εγγραφής στο Πρόγραμμα Συνεργατών

Για να γίνετε μέλος του προγράμματος συνεργατών μας θα πρέπει να αποδεχτείτε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πατώντας κλικ στο κουμπί αίτημα συνεργασίας που δείχνει την αποδοχή σας κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας εγγραφής ως συνεργάτης μας. Θα είναι στην διακριτική μας ευχέρεια να καθορίσουμε αν θα αποδεχτούμε ή όχι την αίτησή σας, η απόφασή μας θα είναι τελική και δεν θα μπορείτε να κάνετε ένσταση. Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το αν η αίτησή σας είναι επιτυχής.

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

2.1 Σύνδεσμοι για τις Ιστοσελίδες μας

Συμφωνώντας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Συνεργατών του MyConstructor, συμφωνείτε να στέλνετε μοναδικούς συνδέσμους προς τις ιστοσελίδες της εταιρείας μας ή να κλείνετε εσείς ραντεβού εκ μέρους των πελατών σας ως συνεργάτης του MyConstructor. Μπορείτε να συνδεθείτε με την εταιρεία μας μέσω links, banners, text links και σταθερών εικαστικών που περιέχουν affiliate link που θα σας παρέχουμε και θα είναι μοναδικό για εσάς.

2.2 Ελάχιστες Προϋποθέσεις Σύστασης

α) Για να έχετε δικαίωμα προμήθειας από τα sites μας, πρέπει αυτά να προβάλλονται σε εμφανή σημεία. Σε περίπτωση που κάποια από αυτές τις προυποθέσεις δεν πληρείται τότε δεν έχετε δικαίωμα σε προμήθεια και διατηρούμε το δικαίωμα να σας κλείσουμε το λογαριασμό.

β) Αν μετά από έλεγχο διαπιστωθεί ότι κάποιος συνεργάτης/affiliate προσπάθησε να δημιουργήσει διπλοεγγραφές τότε ο λογαριασμός θα διαγράφεται και δεν θα δικαιούται καμία προμήθεια.

γ) Διατηρούμε το δικαίωμα να μην πληρώσουμε προμήθεια σε κάποιο συνεργάτη/affiliate, αν υπάρχει υπόνοια απάτης (2.2.γ) και εφόσον διαπιστώσουμε ότι οι ενεργοί λογαριασμοί δεν είναι ταυτοποιημένοι σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν το MyConstructor.

δ) Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης πληρωμής προμήθειας αν κριθεί από την εταιρεία μας ότι ο τρόπος προσέλκυσης νέων εγγραφών δεν είναι ο ενδεδειγμένος (μέσω περιεχομένου, υποστήριξης, προτροπής κλπ.)

ε) Τα ποσοστά προμηθειών είναι μέχρι 10% ανάλογα με τη κατηγορία και των λεπτομερειών του ραντεβού.

στ) Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πρόσβαση στο Συνεργάτη σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.

ζ) Εάν η εταιρεία μας αποφασίσει, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, ότι ο Συνεργάτης έχει προβεί στην αποστολή μαζικών ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή διαφημίζει τις υπηρεσίες μας με άλλο μη επιτρεπόμενο τρόπο, μπορεί η εταιρεία μας (χωρίς να περιορίζονται τα άλλα δικαιώματα ή νομικά μέσα που μπορεί να είναι διαθέσιμα) να παρακρατήσει οποιαδήποτε προμήθεια άλλως πληρωτέα στο Συνεργάτη στο πλαίσιο της παρούσας συμβατικής σχέσης ή/και να προβεί σε καταγγελία της συμβατικής σχέσης με άμεση ισχύ κατόπιν ειδοποίησης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης.

η) Προμήθεια δικαιούστε για όσο πελάτες έχουν κλείσει και ολοκληρώσει το ραντεβού τους το καιρό που διαφημίζετε το site μας (σύμφωνα με τον όρο 2.2.α). Αν για κάποιο λόγο διακοπεί η προβολή από τη μεριά σας, αυτόματα έχουμε το δικαίωμα να κλείσουμε το λογαριασμό σας (Για την αποζημίωση ισχύει ότι αναφέρεται στον όρο 5.1)

2.3 Εγκεκριμένα δημιουργικά & προωθητικό υλικό

Θα χρησιμοποιείτε μόνο τα δημιουργικά (banner, μηνύματα html, άρθρα, εικόνες και εικονίδια) που βρίσκονται στο site Συνεργατών μας και δεν θα έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε την εμφάνιση τους ή να κάνετε καμία παρέμβαση σε αυτά χωρίς την έγγραφη άδεια μας. Η εμφάνιση και σύνταξη των affiliate links είναι σχεδιασμένα από εμάς και αποτελούν τη μόνη εγκεκριμένη και αδειοδοτημένη εκπροσώπηση των ιστοσελίδων μας.

2.4 Υπευθυνότητα για την Ιστοσελίδα σας και τις δημοσιεύσεις σας

Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας σας και για όλη την ύλη που εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις σας. Για παράδειγμα θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι να εξασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύετε δεν είναι συκοφαντικό και ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας μας. Αποποιούμαστε κάθε υποχρέωση για αυτά τα θέματα. Επιπλέον, θα μας αποζημιώσετε και προστατέψετε από όλες τις απαιτήσεις, ζημιές και έξοδα (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, νομικών εξόδων) που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από την ανάπτυξη, λειτουργία, συντήρηση και τα περιεχόμενα των δημοσιεύσεων σας.

2.5 Εμπιστευτικότητα

Κατά τη διάρκεια αυτής της συμφωνίας, μπορεί να σας εμπιστευτούμε με “ευαίσθητες” πληροφορίες σχετικές με την επιχείρησή μας, τις λειτουργίες, ή την τεχνολογία του προγράμματος Συνεργατών . Συμφωνείτε να αποφύγετε αποκάλυψη ή μη επιτρεπόμενη χρήση τέτοιων εμπιστευτικών πληροφοριών σε τρίτους εκτός αν έχετε την προηγούμενη γραπτή μας συγκατάθεση ότι θα χρησιμοποιήσετε τις εμπιστευτικές πληροφορίες μόνο για σκοπούς απαραίτητους για να προωθήσουν τους στόχους αυτής της Συμφωνίας. Οι υποχρεώσεις αναφορικά με εμπιστευτικές πληροφορίες θα διατηρηθούν μετά το τερματισμό της Συμφωνίας.

2.6 Προστασία Δεδομένων

Θα τηρείτε σε κάθε περίπτωση τον Νόμο Προστασίας Δεδομένων του 1998 και τους κανονισμούς Ατομικότητας και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Οδηγία ΕΕ) του 2003 και οποιαδήποτε άλλη σχετική νομοθεσία.

2.7 Συμμόρφωση με τους νόμους

Ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, συμφωνείτε ότι, όσο συμμετέχετε στο πρόγραμμα θα συμμορφωθείτε με όλους τους νόμους, τις διατάξεις, τους κανόνες, τους κανονισμούς, τις εντολές, τα δικαιώματα, τις άδειες, τις κρίσεις, τις αποφάσεις, ή άλλες απαιτήσεις οποιασδήποτε κυβερνητικής αρμόδιας αρχής που έχει δικαιοδοσία επάνω σας, είτε αν αυτοί οι νόμοι είναι πλέον σε ισχύ είτε αν αργότερα τεθούν σε ισχύ, κατά τη διάρκεια που συμμετέχετε στο πρόγραμμα. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω υποχρεώσεων, συμφωνείτε ότι ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα θα συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους (ομοσπονδιακό, κρατικό, ή άλλο) που διέπουν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλους τους άλλους νόμους.

3. Υπολογισμός Προμήθειας Συνεργάτη (affiliates commission)

Η προμήθεια βασίζεται στο κέρδος των πελατών που συστήσατε. Για κάθε επισκέπτη που κλείνει και ολοκληρώνει το ραντεβού του στο MyConstructor κερδίζετε προμήθεια μέχρι 10%. Η προμήθεια αυτή διαφέρει ανά κατηγορία και αναλόγως των λεπτομερειών του ραντεβού. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης πατήσει ένα affiliate link αλλά στη συνέχεια κάνει χρήση ενός άλλου affiliate link από άλλο συνεργάτη, ο 2ος ισχύει του πρώτου, δηλαδή αυτός που στάλθηκε τελευταίος πριν το ραντεβού.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το ποσοστό προμήθειας και τη μέθοδο υπολογισμού της προμήθειας σύστασης αν κριθεί αναγκαίο χωρίς καμιά δικαιολογία ή προηγούμενη ενημέρωση.

4. Πληρωμές Προμηθειών Σύστασης

Η πρώτη πληρωμή του συνεργάτη γίνεται όταν φτάσει το ποσό των 30€. Στη συνέχεια θα γίνεται πληρωμή κάθε φορά που οι προμήθειες φτάνουν τα 100€.

5. Διάρκεια, Λήξη, Συνέπειες και Ακατάλληλες Ιστοσελίδες

5.1 Διάρκεια και Λήξη

Η Διάρκεια της μεταξύ μας συμφωνίας θα ξεκινήσει όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής και ξεκινήσετε να προωθείτε τις ιστοσελίδες μας εκτός αν το ένα μέρος ενημερώσει το άλλο γραπτά ότι επιθυμεί να τερματίσει τη Συμφωνία, σε αυτή την περίπτωση η Συμφωνία θα τερματιστεί αμέσως. Ο τερματισμός γίνεται κατά βούληση, με ή χωρίς δικαιολογία, από οποιοδήποτε μέρος. Για σκοπούς κοινοποίησης του τερματισμού, η παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρείται γραπτός και άμεσος τρόπος κοινοποίησης.

Από τη στιγμή που θα λήξει η συνεργασία μας δικαιούστε προμήθεια για το υπόλοιπο των έως τώρα προμηθειών σας.

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα είτε να τερματίσει μια affiliate συνεργασία, είτε να τροποποιήσει τους όρους αυτής, είτε αλλάζοντας τα ποσοστά (αύξηση/μείωση), είτε μετατρέποντάς τη σε flat fee (με αντίστοιχους όρους), αν κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι προστασίας των συμφερόντων της. Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί στο συνεργάτη η όποια αλλαγή στον τρόπο συνεργασίας, αυτός δεν έχει επιλογή πλην της συμμόρφωσης με αυτή.

5.2 Συνέπειες

Με τον τερματισμό πρέπει να αφαιρέσετε και να απενεργοποιήσετε όλους τους συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μας. Όλα τα δικαιώματα και οι άδειες που σας δίνονται με αυτή τη Συμφωνία θα τερματιστούν άμεσα. Θα μας επιστρέψετε όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες και όλα τα αντίγραφα τους που έχετε στην κατοχή, επιμέλεια και έλεγχο σας και θα σταματήσετε όλες τις χρήσεις των Σημάτων μας.

5.3 Ακατάλληλες Ιστοσελίδες

Μπορεί να τερματίσουμε αυτή τη συμφωνία αν καθορίσουμε (στη διακριτική μας ευχέρεια) ότι κάποια ιστοσελίδα είναι ακατάλληλη. Ακατάλληλες ιστοσελίδες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές που: στοχεύουν σε παιδιά, εμφανίζουν πορνογραφία ή άλλες παράνομες σεξουαλικές πράξεις, προωθούν τη βία, προωθούν τις διακρίσεις που βασίζονται σε φυλή, φύλο, θρησκεία, εθνικότητα, αναπηρία, σεξουαλικό προσανατολισμό, ή ηλικία προωθούν παράνομες δραστηριότητες ή παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

5.4 Διπλόγραφοι Λογαριασμοί

Δεν θα ανοίξετε πάνω από ένα λογαριασμό συνεργάτη χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

6 Συνεχής Προώθηση

Θα ενσωματώσετε και θα επιδεικνύετε εμφανώς και συνεχώς τους πιο πρόσφατους συνδέσμους που παρέχονται από εμάς σε όλες τις σελίδες με τρόπο και σε θέση που συμφωνείται με εμάς και δεν θα αλλάξετε τη μορφή, θέση των συνδέσμων χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να μειώσουμε τα ποσοστά της Προμήθειας Σύστασης.

7 Σχέσεις Μερών

Εμείς και εσείς είμαστε ανεξάρτητοι ανάδοχοι και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή τη συμφωνία που να δημιουργεί συνεταιρισμό, κοινή επιχείρηση, αντιπροσωπεία, προνόμιο ή σχέση εργασίας μεταξύ μας. Δεν θα έχετε τη δικαιοδοσία να κάνετε ή να δεχτείτε προσφορές ή αντιπροσωπεύσεις εκ μέρους μας. Δεν θα κάνετε καμία δήλωση, στην ιστοσελίδα σας ή αλλού, που θα αντικρούει οτιδήποτε σε αυτή τη συμφωνία.

8 Διάφορα

8.1 Διέπων Νόμος

Η παρούσα συμφωνία διέπεται από τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς αναφορά σε κανόνες που διέπουν την επιλογή των νόμων.

8.2 Εκχώρηση, Μεταβίβαση

Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε, μεταβιβάσετε αυτή τη Συμφωνία χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

8.3 Μη-Παραίτηση

Η αποτυχία μας να επιβάλουμε την αυστηρή απόδοσή σας σε όποια παροχή αυτής της Συμφωνίας δε θα αποτελεί παραίτηση του δικαιώματός μας να επιβάλουμε μια τέτοια ή άλλη παροχή αυτής της Συμφωνίας. Δεν επιτρέπονται και δεν θα αναγνωρίζονται από εμάς τροποποιήσεις, προσθήκες, διαγραφές ή εισαγωγές μεταξύ των γραμμών αυτής της Συμφωνίας. Κανείς από το προσωπικό μας ή συνεργάτες μας δεν έχει την εξουσιοδότηση να κάνει ή να συμφωνήσει οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις σε αυτή τη Συμφωνία ή τους όρους της.

8.4 Διαχωρισιμότητα / Παραίτηση

Όπου είναι δυνατόν, κάθε παροχή αυτής της Συμφωνίας θα ερμηνεύεται με τρόπο που να είναι αποτελεσματικός και έγκυρος με το νόμο, αλλά, αν κάποια παροχή της Συμφωνίας κριθεί άκυρη, παράνομη ή μη εφαρμόσιμη από κάθε άποψη, τέτοια παροχή θα είναι μη αποτελεσματική μόνο στο βαθμό κατά τον οποίο ανάλογη εγκυρότητα, ή μη δυνατότητα επιβολής, δεν ακυρώνει το υπόλοιπο της Συμφωνίας ή παροχής του παρόντος. Η μη-παραίτηση θα υποδηλώνεται από την συμπεριφορά ή την αποτυχία επιβολής δικαιωμάτων και πρέπει να είναι γραπτή για να είναι έγκυρη.

Συμφωνείτε άμεσα ότι δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Συμφωνίας δημιουργώντας συνδέσμους προς τις σελίδες μας.