ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr συμφωνείτε με τους παρακάτω ‘Ορους χρήσης για αυτό είναι πολύ σημαντικό να τους διαβάσετε προσεχτικά. Εάν διαβάζοντας τους όρους και προϋποθέσεις διαφωνείτε ή δεν σας βρίσκουν σύμφωνους με οποιονδήποτε τρόπο σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, μπορεί να αποσυνδεθεί από την πλατφόρμα μας και να μην προχωρήσει σε χρήση των υπηρεσιών μας. Χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών μας μπορούν να κάνουν μόνοι ενήλικες άνω των 18 ετών.

Γενικά

Το MyConstructor.gr είναι ένας κατάλογος και ιστοσελίδα σύγκρισης, στην οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση σε σχέση με τις τιμές, την διαθεσιμότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα διαφημιζόμενα τεχνικά συνεργεία. Κάθε σύναψη συμφωνίας που γίνεται μεταξύ των δύο προαναφερθέντων αφορά αποκλειστικά τους δύο και το MyConstructor.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Για να κάνετε χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr σημαίνει ότι αποδέχεστε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, μηνύματος και e-mail από το MyConstructor.gr και τους συνεργαζόμενους με το MyConstructor.gr επαγγελματίες. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το MyConstructor.gr στους ασφαλείς αποστολείς και ότι τα e-mail επικοινωνίας δεν έχουν πάει στα junk mail. Το MyConstructor.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να επιβεβαιώσει όλες τις κρατήσεις. Σε περίπτωση που ο επαγγελματίας που έχετε επιλέξει δεν είναι διαθέσιμος θα σας εξασφαλίσουμε κάποιον άλλον επαγγελματία για την εργασία που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εργασίας σας επικοινωνείτε με το MyConstructor.gr Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών του MyConstructor.gr αναγνωρίζετε και αποποιείστε κάθε δικαιώματος απο το MyConstructor.gr ως προς την ευθύνη, αξίωση ή αποζημίωση, η οποία μπορεί να προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας του MyConstructor.gr και των προσφερόμενων αυτών υπηρεσιών. Το MyConstructor.gr δεσμεύεται ότι διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Προστασίας Δεδομένων.

Σύστημα αξιολόγησης

-Οι χρήστες των υπηρεσιών του MyConstructor.gr έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν συνεργεία/επαγγελματίες, μετά το πέρας της συμφωνηθείσας εργασίας. Δυνατότητα αξιολογήσεων έχουν αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν λάβει και ολοκληρώσει εργασία με επαγγελματία που έχουν βρει από τη πλατφόρμα του MyConstructor.gr. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν έμειναν για κάποιο λόγο ευχαριστημένοι με τον επαγγελματία που ανέλαβε την εργασία που επιθυμούσαν, να τον αξιολογήσουν αρνητικά. Ο στόχος του συστήματος αξιολόγησης είναι η δημιουργία μιας ουσιαστικής εικόνας των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των συνεργαζόμενων επαγγελματιών.

-Οι χρήστες που αναρτούν αξιολογήσεις δεσμεύονται ότι οι αξιολογήσεις τους είναι ειλικρινείς. Δεν επιτρέπεται να δίνονται ψευδές δηλώσεις με σκοπό να επηρεασθεί το συστήματος αξιολόγησης με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση κάποιου προφίλ. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν περιττές, άσχετες ή προσβλητικές δηλώσεις. Όλες αυτές οι παραβάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη ή μερική διαγραφή ή των αξιολογήσεων.

-Οι αξιολογήσεις των χρηστών θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα του MyConstructor.gr.

-Οι αξιολογήσεις μπορούν να διαγραφούν ή να αλλάξουν κατά την κρίση του ΜyConstructor.gr, εφόσον ήταν αναληθής, είτε προσβάλλουν τα μέλη ή τα συμφέροντα του ΜyConstructor.gr.. Το ιστορικό αξιολογήσεων είναι κτήμα του ΜyConstructor.gr και δύναται να χρησιμοποιηθούν και να δημοσιευτούν κατά την κρίση του ΜyConstructor.gr. Τέλος οι αξιολογήσεις και το ιστορικό αξιολογήσεων ανήκουν αποκλειστικά και πλήρως στο ΜyConstructor.gr και δεν μπορούν να διαγραφούν χωρίς τη σύμφωνη συγκατάθεση του ΜyConstructor.gr.

-Το MyConstructor.gr διαφυλάσσει το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή των οποιοδήποτε υπηρεσιών στους χρήστες

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

-Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Για τη χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr μπορεί να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία. Εάν συμφωνήσετε να κάνετε χρήση αυτών θα πρέπει να δώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να είναι ακριβή και αληθή.

-Κλήσεις και μηνύματα: Με τη χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr αποδέχεστε ότι θα δέχεστε τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς. Η τηλεφωνική επικοινωνία μπορεί να περιλαμβάνει κλήσεις, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο κινητό από το MyConstructor.gr Με την αποδοχή της επικοινωνίας, δέχεστε, αυτόματα την αποδοχή επικοινωνίας για σκοπούς marketing. Αυτή η επικοινωνία θα παράγεται από αυτοματοποιημένους τηλεφωνητές που θα παράγουν ηχογραφημένα μηνύματα. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις υπηρεσίες επικοινωνίας μας όποια στιγμή το επιθυμείτε καλώντας μας ή πατώντας την ανάλογη επιλογή στο διαφημιστικό μήνυμα.

Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών αποδέχεστε ότι το MyConstructor.gr θα παραχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον επαγγελματία της επιλογής σας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας. e-mail: Το MyConstructor.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας με επιβεβαιωτικό mail και άλλα mail που να περιέχουν πληροφορίες για την εργασία που έχετε κλείσει. Το MyConstructor.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας με προωθητικά mail που να περιέχουν πληροφορίες μαρκετινγκ σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να διακόψετε την αποδοχή αυτών των mail οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

Τέλη για τη χρήση / Όροι Πληρωμής

-Η χρήση της πλατφόρμας είναι απολύτως δωρεάν για τους χρήστες που αναζητούν επαγγελματία για κάποια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

-Ο χρήστης δεν καλείται να πληρώσει τίποτα απολύτως παρά μόνο αν κάνει χρήση των υπηρεσιών. -Ο χρήστης καλείται να πληρώσει τον επαγγελματία της επιλογής του ανάλογα με την συμφωνία που έχουν εκείνοι και το MyConstructor.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

-Τα τέλη χρήσης πρέπει να καταβάλλονται αμέσως μετά από την παραλαβή των υπηρεσιών. Αποδεκτοί μέθοδοι πληρωμής είναι εκείνοι που προσφέρουμε. Μπορεί να ζητηθούν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των τελών. Σε περιπτώσεις μεγάλων ποσών μπορεί να οριστεί μεταγενέστερη ημερομηνία καταβολής μετά από συνεννόηση με το ΜyConstructor.gr

Κάθε επιπλέον κόστος σε σχέση με την είσπραξη τελών για τη χρήση (π.χ. τραπεζικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσω του κράτους ή των δαπανών που προκαλούνται από προεπιλογή) επιβαρύνουν αποκλειστικά το ενδιαφερόμενο μέλος.

-Κάθε επιπλέον κόστος σε σχέση με την είσπραξη τελών για τη χρήση (π.χ. τραπεζικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσω του κράτους ή των δαπανών που προκαλούνται από προεπιλογή) επιβαρύνουν αποκλειστικά το ενδιαφερόμενο μέλος.

-Οι χρήστες δεν έχουν το δικαίωμα να επικαλούνται άρνηση για την αποφυγή της υποχρέωσης καταβολής των τελών χρήσης της υπηρεσίας που έλαβαν μέσω της πλατφόρμας του MyConstructor.gr

Η ευθύνη για το περιεχόμενο. Η δική μας ευθύνη

-Η μορφή των υπηρεσιών του MyConstructor.gr και τα χαρακτηριστικά από καιρό σε καιρό μπορούν να αλλάζουν. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να παρέχουμε ή να διατηρούμε οποιαδήποτε ειδικά χαρακτηριστικά. Δεν παρέχεται εγγύηση όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του συστήματος. Το σύστημα ενδέχεται να περιορίζεται εν μέρει ή και εξ ολοκλήρου από τη διεξαγωγή τακτικών ή εκτάκτων εργασιών (συντήρησης ή για άλλους λόγους, π.χ. τις επιμέρους λειτουργίες). Το MyConstructor.gr απαλλάσσεται από κάθε είδους ευθύνη για τις συνέπειες της περιορισμένης διαθεσιμότητας για οποιοδήποτε λόγο. Δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν συνέπειες από περιορισμένη διαθεσιμότητα για τις προσφορές που έχουν γίνει, για τις προσφορές που είναι αδύνατον να γίνουν κατά την διάρκεια αυτής, όπως και σε περίπτωση που ένα έργο λήξει σε περίοδο περιορισμένης διαθεσιμότητας. - Το MyConstructor.gr θα διεξάγει συνεχή και απροειδοποίητο έλεγχο τήρησης των όρων. - Το MyConstructor.gr δεσμεύεται ότι έχει ελέγξει ενδελεχώς τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες. Παρόλα αυτά δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για τυχόν απώλεια, ζημία, έξοδα, δαπάνες ή άλλες απαιτήσεις για αποζημίωση που προκύπτει από οποιεσδήποτε πληροφορίες ή οδηγίες παρέχονται από τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες που είτε είναι ελλιπείς είτε εσφαλμένες είτε ανακριβείς.

- Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντί στον χρήστη για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση, ή οποιαδήποτε παράλειψη εκτέλεσης των υποχρεώσεων μας εάν η καθυστέρηση ή η αδυναμία οφείλεται σε: Θεομηνίες ή πόλεμο ή τρομοκρατία ή αδυναμία της εξουσίας ή την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου ή οποιαδήποτε άλλη αιτία πέραν των δυνατοτήτων μας. - Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για οποιαδήποτε απρόβλεπτη απώλεια ή ζημία που προκύπτει συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών από περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στον άνωθεν όρο. - Για να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση κάθε καταγγελίας που μπορεί να προκύψουν σχετικά με το ΜyConstructor.gr ή σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του, ο χρήστης πρέπει να παρέχει τα πλήρη στοιχεία για κάθε καταγγελία του εντός δεκατεσσάρων ημερών από την παροχή των σχετικών υπηρεσιών από την εταιρεία μας. - Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για κανενός είδους σωματικής βλάβης ή θάνατο που προκλήθηκε από αμέλεια ή από ψευδή δήλωση χρηστών. Οι ακόλουθες διατάξεις της παραγράφου ορίζουν ολόκληρη την οικονομική ευθύνη των υποψηφίων συνεργείων/επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ευθύνης για τις πράξεις ή παραλείψεις των υπαλλήλων, πρακτόρων και των υπεργολάβων του) σχετικά με:

1. Οποιαδήποτε παράβαση αυτών των όρων 2. Οποιαδήποτε χρήση των λειτουργιών του ΜyConstructor.gr ή οποιοδήποτε μέρος αυτών 3. Κάθε εκπροσώπηση, δήλωση ή πράξη ή παράλειψη αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) που προκύπτουν από ή σε σχέση με τους όρους αυτούς. 4. Όλες οι εγγυήσεις, προϋποθέσεις και άλλες διατάξεις που προβλέπονται από το νόμο εξαιρούνται, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, από αυτούς τους όρους ή της συμφωνίας ιδιότητας μέλους. 5. Τίποτα σε αυτές τις προϋποθέσεις δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη μας για περιπτώσεις θανάτου ή σωματικής βλάβης που απορρέουν από αμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ή ευθύνη που πραγματοποιήθηκαν από τον χρήστη, ως αποτέλεσμα απάτης ή δόλιας παραπλάνηση από εμάς.

Βάσει των παρακάτω άρθρων δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για:

1. Απώλεια κερδών ή 2. Απώλεια εργασιών ή 3. Εξάντληση της υπεραξίας ή / και παρόμοιες απώλειες ή 4. Μη επίτευξη της αναμενόμενης εξοικονόμησης ή 5. Απώλεια των εμπορευμάτων ή υλικών ή 6. Ακύρωση της σύμβασης ή 7. Απώλεια λόγω τεχνικών προβλημάτων δεδομένων ή πληροφοριών ή 8. Οποιεσδήποτε ειδικές, έμμεσες, επακόλουθες ή καθαρά οικονομικές απώλειες, ζημίες, έξοδα ή δαπάνες. Βάσει των παραπάνω άρθρων η συνολική μας ευθύνη για αποζημίωση, από σύμβαση λόγω αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας ή παράβαση νομικής υποχρέωσης ή παραπλάνηση), που προκύπτει από τους όρους αυτούς περιορίζεται στο ποσό που καταβάλλεται σε μας από τον χρήστη ως τέλη για τη χρήση της υπηρεσίας ή των λειτουργιών του ΜyConstructor.gr που προέκυψε η ευθύνη. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την μη νόμιμη λειτουργία ή παρανομία των συνεργείων που είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα σας.

Μεταβολές/Περιοδικές Αλλαγές

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τροποποιεί κατά την απόλυτη κρίση της και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας οποτεδήποτε, χωρίς να υπέχει προς τούτο υποχρέωση προηγούμενης συναίνεσης ή ενημέρωσης των χρηστών. Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για την συχνή ενημέρωσή του σχετικά με την ιστοσελίδα και τους όρους της. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων ισχύει από την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς να υπέχει προς τούτο υποχρέωση προηγούμενης συναίνεσης ή ενημέρωσης των χρηστών.

Διαφημίσεις και χορηγοί

Ο χρήστης γνωρίζει/είναι ενήμερος ότι στην ιστοσελίδα μπορούν να καταχωρούνται διαφημιστικά μηνύματα και μηνύματα χορηγών. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε καταγγελία σχετικά με το περιεχόμενο διαφημιστικού υλικού που υπάρχει στην ιστοσελίδα θα πρέπει να διαβιβάζεται στους άμεσους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι η εταιρεία ουδεμία σχετική ευθύνη φέρει.

Σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας θα παρέχονται σύνδεσμοι τρίτων προσώπων, για διαφημιστικούς και άλλους λόγους. Επί των συνδέσμων αυτών, η εταιρεία δεν ασκεί κανέναν έλεγχο, ούτε φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών. Ο χρήστης που εισέρχεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας σε δικτυακές τοποθεσίες τρίτων, αναλαμβάνει αποκλειστικά τον κίνδυνο που ίσως προκύψει από αυτές.

Logo και περιεχόμενο της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της, τα χαρακτηριστικά και τα σήματα του brand του MyConstructor.gr , είναι αποκλειστικά και μόνο υπό την ιδιοκτησία του MyConstructor.gr και προστατεύονται από τους διεθνείς κανόνες copyright, εμπορίας, πατέντας και λοιπών νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Γενικοί όροι

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και σε περίπτωση που οιοσδήποτε εξ’ αυτών προκύπτει ότι είναι άκυρος ή/και μη εφαρμοστέος έστω και μερικά για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι δεν επηρεάζονται από αυτόν και εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ. Για κάθε διαφορά που δύναται να προκύψει εξ’ αυτών αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.