Συνεργείο Καθαρισμού Γραφείων

4.5/5
181 Αξιολογήσεις
Συνεργείο Καθαρισμού Γραφείων
4.5/5
181 Αξιολογήσεις
Βρες Συνεργείο Καθαρισμού για το γραφείο, την επιχείρηση ή το σπίτι σου. 
Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών του ΜyConstructor και επέλεξε ένα από τα έμπειρα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
Καθαρισμός χώρου μετά από μετακόμιση
από
1.7
€/m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες του κ. Πύλιου και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Συνεπείς και με επαγγελματισμό.
Από την πρώτη φορά κιόλας υπήρξε πολύ καλή συνεννόηση με το συνεργείο καθαρισμού. Όλα πολύ καλά!
Η κυρία Δέσποινα ήταν καταπληκτική στο καθαρισμό του σπιτιού μου. Εξαιρετικός άνθρωπος.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Δημήτρης Μπραέσας
4.7/5
35
hires 152 ραντεβού calendar 3+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.
quote
Ευχαστοι άνθρωποι
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.
quote
Ευχαστοι άνθρωποι
1.85 €/m² + φπα
Σοφία Σπύρου
4.7/5
10
hires 59 ραντεβού calendar 2+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Βασική προϋπόθεση αποτελεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Καλέστε για ραντεβού.
quote
Το συνεργείο έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκαν... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Βασική προϋπόθεση αποτελεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Καλέστε για ραντεβού.
quote
Το συνεργείο έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκαν... Περισσότερα
2 €/m² + φπα

Βρείτε Συνεργείο Καθαρισμού για την επιχείρηση σας!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων

Στην Ελλάδα μαθαίνουμε από μικροί ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Γιατί το γραφείο μας να αποτελεί εξαίρεση λοιπόν; Η καθαριότητα του εργασιακού χώρου είναι επένδυση στην επιχείρηση μας.

Γιατί θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις να προσλάβουν ειδικό Συνεργείο Καθαρισμού σήμερα κιόλας;


#1. Για να κάνουμε καλή εντύπωση. 

Εάν το γραφείο μας είναι βρώμικο ή ακατάστατο, οι άνθρωποι θα το προσέξουν. Όπως λέει και ο σοφός λαός δεν μας δίνεται δεύτερη ευκαιρία να κάνουμε καλή πρώτη εντύπωση. Για να βεβαιώσουμε λοιπόν μια καλή πρώτη εντύπωση στους πελάτες μας και στους υποψήφιους μελλοντικούς συνεργάτες μας πρέπει να έχουμε ένα καθαρό και περιποιημένο εργασιακό χώρο. 
Γλιτώστε, λοιπόν, την αγωνία και αβεβαιότητα της πρώτης εντύπωσης με το να προσλάβετε ένα ειδικό συνεργείο καθαρισμού το οποίο θα αναλάβει να κρατήσει το γραφείο μας αστραφτερό.


#2. Μείνετε υγιείς. 

Μήπως οι εργαζόμενοι λείπουν συχνά λόγω προβλήματος υγείας; Μήπως νιώθετε κάποιο μικρόβιο να τριγυρνά συνέχεια στο γραφείο; 

Οι κλειστοί χώροι ενός γραφείου είναι το τέλειο μέρος εστίασης μικροβίων και άλλων μολύνσεων. Με αποτέλεσμα να μολύνονται οι εργαζόμενοι μας και να απουσιάζουν. Ένας και μόνο άρρωστος εργαζόμενος μπορεί πιθανώς να επηρεάσει την αλυσίδα παραγωγικότητας ακόμα και για μέρες. 

Καταληκτικά, οι υγιείς εργαζόμενοι είναι πιο παραγωγικοί και ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού μπορεί να εξασφαλίσει ένα υγιές και ασφαλές γραφείο και να διατηρήσει τα επίπεδα μόλυνσης στο ελάχιστο.


#3. Γλιτώστε χρόνο και χρήμα. 

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι να θεωρούν την επένδυση σε ένα συνεργείου καθαρισμού ακριβή. Ωστόσο, ακόμα και οι μικρές δουλειές που κάνουν οι εργαζόμενοι για να διατηρήσουν το χώρο καθαρό τους αποσπούν από την εργασία τους, και πιθανότατα δεν τους πληρώνετε για αυτό το λόγο. 

Γλιτώστε χρήμα και χρόνο από την επιχείρηση σας με το να προσλάβετε κάποιο ειδικό συνεργείο καθαρισμού που θα κάνει τη δουλειά.


#4. Κάντε σωστά τη δουλειά! 

Ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού έχει όλα την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να γίνει ο σωστός καθαρισμός κάθε γραφείου. Πολύ συχνά για να κάνουμε γρήγορα τη δουλειά χρησιμοποιούμε λάθος προϊόντα, τα οποία μπορεί να βλάψουν τα έπιπλα και τον εξοπλισμό μας με αποτέλεσμα να φθαρούν πολύ πιο γρήγορα. 

Αν θέλετε σωστή δουλεία για σωστή φροντίδα των επίπλων και του εξοπλισμού αφήστε την στους ειδικούς.


#5. Αποφύγετε την περιττή ταλαιπωρία. 

Κάθε λεπτό της μέρας μας μετράει. Ειδικά στο γραφείο όπου πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε πολλά από το φόρτο εργασίας μας. Εν τούτοις δεν μπορούμε να αφήνουμε και το χώρο εργασίας ένα χάλι. 

Για αυτό με το να προσλάβουμε ένα συνεργείο καθαρισμού δεν θα χρειαστεί ούτε να μείνουμε αργά στο γραφείο να καθαρίσουμε ούτε να αναβάλλουμε τα καθήκοντα εργασίας μας για να αφιερώσουμε χρόνο στη καθαριότητα. 

Πολύ απλά το συνεργείο καθαρισμού θα φροντίσει για εμάς!

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται το γραφείο μας;

Αφού ερευνήσαμε και αποφασίσαμε ότι τα οφέλη του να προσλάβουμε συνεργείο καθαρισμού είναι πολλά τώρα θα πρέπει να δούμε και τη συχνότητα της καθαριότητας. 

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική. Με κάθε γραφείο να έχει διαφορετικές ανάγκες είναι δύσκολο να οριστεί η συχνότητα του επαγγελματικού καθαρισμού, ειδικά σε επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλές συνθήκες υγιεινής. Ωστόσο, όπως έχει ήδη προαναφερθεί, ένας καθαρός και τακτικός χώρος ή αντίθετα ένας βρώμικος και ατημέλητος επηρεάζει θετικά και αρνητικά τους πελάτες μας, τους υπάρχοντες και υποψήφιους εργαζομένους μας.

Για να αποφασίσουμε, λοιπόν, τη συχνότητα των επισκέψεων του συνεργείου καθαρισμού που θα προσλάβουμε πρέπει να πάρουμε υπόψιν τα παρακάτω:

  1. Πόσο μεγάλο είναι το κτήριο της επιχείρησης.
  2. Πόσοι είναι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στην επιχείρηση.
  3. Πόσο υψηλά είναι τα στάνταρ της υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται. Αν πχ. η επιχείρηση μας ασχολείται με τη γαστρονομία οι απαιτήσεις σαφέστατα θα πρέπει να είναι πολύ πιο υψηλές.
  4. Πόσοι επισκέπτονται την επιχείρηση μας καθημερινά.
Αφού λάβουμε αυτές τις παραμέτρους υπόψιν θα αποφασίσουμε μαζί με το συνεργείο καθαρισμού τη συχνότητα του επαγγελματικού καθαρισμού. Πέρα από την επίσκεψη του συνεργείου όμως οι ειδικοί θα δείξουν και στους εργαζομένους πώς να διατηρήσουν το γραφείο σε καθημερινή βάση σε καλή κατάσταση.

Για όλους αυτούς τους λόγους το συνεργείο καθαρισμού πρέπει να γίνει ο απαραίτητος συνεργάτης μας. Απο έρευνες που έχουν γίνει έχει αποδειχθεί ότι το καθαρό και οργανωμένο γραφείο, βοηθάει στη συντήρηση καλών σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων. Ο σεβασμός προς τον εργασιακό μας χώρο αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για ένα ειδυλλιακό κλίμα στην επιχείρηση.

Για αυτό λοιπόν καλέστε σήμερα κιόλας το συνεργείο καθαρισμού και μαζί τους βρείτε τις ανάγκες του γραφείου σας. Αναμφισβήτητα, μετά θα αναρωτιέστε τί κάνατε τόσο καιρό χωρίς αυτούς. Πολλές φορές εταιρείες, ειδικά οι πιο μικρές σε μέγεθος, δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στην εμφάνιση και καθαριότητα των χώρων τους. 

Ωστόσο, όπως και στο σπίτι μας, ο χώρος εργασίας απαιτεί εξίσου την ίδια επιμέλεια ως προς την καθαριότητα ώστε να δείχνει όμορφο για τους εργαζομένους και τους επισκέπτες της επιχείρησης μας. Παρόλα αυτά η καθαριότητα των εργασιακών χώρων αμελείται.

Αντί λοιπόν να αφιερώνουν χρόνο οι εργαζόμενοι μας στην καθαριότητα του γραφείου θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις να σκεφτούν πολύ σοβαρά την πρόσληψη κάποιου ειδικού συνεργείου καθαρισμού για να βοηθήσει με τη διατήρηση της επιχείρησης.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Ψάχνεις για συνεργείο καθαρισμού; Μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.
Διάλεξε το πακέτο που ταιριάζει στο σπίτι ή την επιχείρηση σου και άσε το άγχος του καθαρισμού στα χέρια των έμπειρων συνεργείων καθαρισμού μας!

case
Ακάρεα και βρώμικες επιφάνειες είναι η σημαντικότερη αιτία μολύνσεων σε ένα σπίτι.

Ο βιολογικός καθαρισμός θα δώσει στο σπίτι σας την καθαριότητα που του αξίζει.

Περιλαμβάνει το βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, χαλιών και στρωμάτων, την αποστείρωση του χώρου με έμφαση στην κουζίνα και το μπάνιο αλλά και την πλύση των ταβανιών με ατμοκαθαριστή.

Ο βιολογικός καθαρισμός εφαρμόζεται με ασφάλεια σε σπίτια με βρέφη, ασθενείς ή ανθρώπους με ευαισθησίες σε αλλεργίες τετράποδους φίλους.
case
Το πακέτο αυτό καλύπτει καθάρισμα σπιτιού μέχρι 60m² για 4 ώρες και μέχρι 100m² για 8 ώρες.

Το καθάρισμα του σπιτιού σας αναλαμβάνουν άμεσα, με ευθύνη και σεβασμό στο χώρο σας, οι έμπειρες καθαρίστριες μας. Σαν ενδεικτικό ωράριο προτείνεται το εξής: 09.00-13.00 και 14.00-18.00.

Οι καθαρίστριες θα αναλάβουν το καθαρισμό των τοίχων, καθαρισμό με ατμοκαθαριστές και γυάλισμα πατώματος.

Επίσης περιλαμβάνεται: Καθαρισμός αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, ενδελεχής καθαρισμός των χώρων υγιεινής και κουζίνας, καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυροφύλλων με πιεστικό μηχάνημα.

Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από τις καθαρίστριες μας.
case
Αφορά καθαρισμούς κάθε είδους χώρου εργασίας από τους εξειδικευμένους και αξιολογημένους συνεργάτες μας.

Η συχνότητα είναι 3 φορές την εβδομάδα.

Περιλαμβάνει: Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός των επίπλων γραφείου, τζάμια και τζαμαρίες, άλλαγμα στις σακούλες απορριμμάτων, όπως επίσης καθάρισμα στους κοινόχρηστους χώρους γραφείου και πλύσιμο των πιάτων.

Το κόστος των απορρυπαντικών επιβαρύνουν τον πελάτη.
case
Το πακέτο περιλαμβάνει το καθαρισμό γραφείων και επαγγελματικών χώρων.

Την καθαριότητα και περιποίηση του χώρου σας αναλαμβάνει άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Το πακέτο αφορά καθαρισμούς 5 φορές την εβδομάδα.

Οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν για: σφουγγάρισμα, σκούπισμα, καθαρισμό όλων των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθάρισμα τζαμιών και τζαμαρίες, αλλαγή και αντικατάσταση στις σακούλες σκουπιδιών, καθάρισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των γραφείων όπως και επίσης το πλύσιμο των πιάτων.

Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος των απορρυπαντικών.
case
Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουνε καθημερινούς καθαρισμούς εταιρειών.

Αφορά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, πλύσιμο πιάτων, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου .

Η επιλογή και το κόστος των απορρυπαντικών είναι ευθύνη του πελάτη.

Ελάχιστη χρέωση 150€/μήνα.

Ποιες είναι οι τιμές για Συνεργείο Καθαρισμού;

plus
  • Καθαρισμός πολυκατοικιών από 39€
  • Καθαρισμός σπιτιού από 10€/ώρα
  • Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού από 1,8€/τ.μ
  • Καθαρισμός εταιρειών από 10€/εργαζόμενο
  • Καθαρισμός γραφείων από 80€/μήνα
  • Καθαρισμός χώρου από ανακαίνιση 1,9€/τ.μ
  • Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση 1,7€/τ.μ
Αναλυτικά όλες οι τιμές για Συνεργείο Καθαρισμού εδώ!

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουν τα Συνεργεία Καθαρισμού;

plus
Οι βασικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν τα συνεργεία καθαρισμού είναι:
  • Καθαρισμός δαπέδου
  • Καθαρισμός πλακιδίων και μαρμάρων
  • Καθαρισμός μοκέτων και χαλιών
  • Καθαρισμός επίπλων
  • Καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Καθαρισμός χώρου μετά από μετακόμιση
από
1.7
€/m²
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός χώρου μετά από ανακαίνιση
από
1.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού
από
1.9
€/ m²
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Πολυκατοικιών
από
39
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός γραφείων για 1 φορά την εβδομάδα
από
120
€/μήνα
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός γραφείων για 5 φορές την εβδομάδα
από
450
€/μήνα
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα