6 σημεία προσοχής σε κάθε Μπάνιο

καθαρο και ωραιο μπανιο

Ο χώρος του μπάνιου είναι πραγματικά ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους που πρέπει να αφιερώσουμε μεγάλη ενέργεια στο καθάρισμα του. Όχι μόνο γιατί το χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι συνέχεια αλλά σίγουρα είναι ένας χώρος που θα χρησιμοποιήσουν και οι καλεσμένοι μας. Έτσι το καθάρισμα μπάνιου είναι σίγουρα μια απο τις πιο συχνές εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιούμε για το καθάρισμα του σπιτιού μας. 

Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερα πράγματα έχουμε στους πάγκους του μπάνιου μας τόσο πιο πολύ ώρα θα μας πάρει για το καθάρισμα μπάνιου.

1. Καθρέπτες:

Οι καθρέπτες μας για να δείχνουν καθαροί θα πρέπει να μην έχουν κανένα σημάδι πάνω. Αν έχουν κάποιο σημάδι δεν θα δείχνουν καθαροί. Ο καθρέπτης μας θα παραμείνει πιο καθαρός αν όντως καθαριστεί καλά. Μια καλή λύση για το καθάρισμα είναι να χρησιμοποιήσουμε ξύδι και νερό για να αφαιρέσουμε κάθε υπόλειμμα από άλλα καθαριστικά.

2. Λεκάνη:

Σιγουρευτείτε ότι καθαρίσατε καλά όλα τα μέρη της λεκάνης αλλά και πίσω από τη λεκάνη. Δυστυχώς όλη η λεκάνη πρέπει να γίνει με το χέρι γιατί με τη σφουγγαρίστρα δεν θα φτάσουμε καλά όλα τα μέρη. 

3. Εξαρτήματα:

Μην παραλείψετε το καθάρισμα των έξτρα. Δεν πρέπει να παραλείψουμε το καθάρισμα της βάσης του χαρτιού, τις βάσεις των πετσετών και το κουρτινόξυλο. Επίσης, μη παραλείψετε τα σιφόνια.

4. Πόμολα:

Πολλοί τα αγνοούν αλλά το καθάρισμα των πομόλων είναι απαραίτητο για να κάνουμε ένα σωστό καθάρισμα μπάνιου. Έρευνες δείχνουν οτι στα πόμολα υπάρχουν συγκεντρωμένα πολύ περισσότερα μικρόβια ακόμα και απο τη λεκάνη μας. Για αυτό μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τα πόμολα όταν κάνετε καθάρισμα μπάνιου. 

5. Τοίχους:

Πολλοί έχουμε στους τοίχους μας σημάδια από νερό που τινάζεται όταν πλένουμε τα χέρια μας. Δείτε αν χρειάζεται καθάρισμα γύρω από τη περιοχή της πετσέτας που σκουπίζουμε τα χέρια μας αλλά και γύρω από τη λεκάνη.

6. Μπανιέρα:

Αφαιρέστε τα πάντα από μέσα από τη μπανιέρα. Ξεκινήστε με το γύρω γύρω της μπανιέρας. Οι τοίχοι από πάνω και γύρω από τη μπανιέρα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθαρίσουμε. Αν τα πλακάκια και οι ενώσεις τους είναι βρώμικες χρησιμοποιείστε ένα καθαριστικό για τα πλακάκια και μια βούρτσα. Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω. Απλώστε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις στο εσωτερικό της μπανιέρας. Με ένα βουρτσάκι καθαρίστε τα υπολείμματα σαπουνιού. Αφότου τελειώσετε καθαρίστε τα πάντα άλλη μια φορά. Απολαύστε την πεντακάθαρη μπανιέρα σας!

 

Αν πάλι βαρεθήκατε και μόνο που διαβάσατε τα 6 σημεία προσοχής στο καθάρισμα μπάνιου, τα εξειδικευμένα και αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού του MyConstructor είναι εδώ για να αναλάβουν το καθαρισμό του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συνεργεία καθαρισμού μπείτε εδώ.

Γιατί αξίζει οικονομικά να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας;

Γιατί αξίζει οικονομικά να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας; Κάνετε κάποιο εσωτερικό μονόλογο για το αν θα πρέπει ή όχι, να προσλάβετε καθαρίστρια για να αναλάβει το καθαρισμό του σπιτιού σας [...]

Tί να κάνεις όταν κάνεις Μετακόμιση Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Tί να κάνεις όταν κάνεις Μετακόμιση Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Είτε μετακομίζετε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να είστε πιο κοντά στην οικογένεια σας, είτε για κάποια επαγγελματική ευκαιρία, είτε [...]

Πώς να καθαρίσεις το σπίτι σου πριν τη Μετακόμιση;

Πώς να καθαρίσεις το σπίτι σου πριν τη Μετακόμιση; ‘Όταν κάνουμε μια μετακόμιση, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να το καθαρίσουμε καλά καλά. Ακόμα και αν μετακομίζεις σε άλλη [...]

Αυξήστε την παραγωγικότητα σας: Προσλάβετε Συνεργείο Καθαρισμού τώρα!

Πώς συνδέονται τo συνεργείo καθαρισμού με την εργασιακή αποδοτικότητα; Ακούγεται περίεργος συνδυασμός όταν αναφερόμαστε σε ένα συνεργείο καθαρισμού και στην εργασιακή αποδοτικότητα. Παρόλα αυτά έχουν μεγάλη σύνδεση. Διαβάστε παρακάτω πώς το να προσλάβουμε ένα [...]

Διαδικασία του καθαρισμού σαλονιού απο τους ειδικούς της καθαριότητας!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ: Οφέλη και Διαδικασία απο τους ειδικούς της καθαριότητας.  Οι γιορτές των Χριστουγέννων πέρασαν και μαζί με τα κιλά σίγουρα έμειναν και πολλοί λεκέδες πάνω στο αγαπημένο σας καθιστικό. Ανεξάρτητα από το αν [...]

Aπόλυτος Οδηγός Οργάνωσης της κουζίνας: Πώς να οργανώσετε τη κουζίνα σας σε 12 απλά Βήματα

Aπόλυτος Οδηγός Οργάνωσης της κουζίνας      Πώς να οργανώσετε τη κουζίνα σας σε 12 απλά Βήματα «Όλα έχουν πάντα την θέση τους» είναι κάτι που λέμε για κάποιο λόγο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να [...]

Οκτώβριος 31st, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6 Σημεία Προσοχής Σε Κάθε Μπάνιο

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!