Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Έκανα διαχωρισμό ενός μεγάλου δωματίου σε δύο παιδικά υπνοδωμάτια. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό και άμεσο!
Πολύ καλοί επαγγελματίες! Με εξυπηρέτησαν εξαιρετικά και με βοήθησαν πολύ! Τους συνηστώ για οποιαδήποτε εργασία.
Βάλαμε κρυφό φωτισμό στο σαλόνι και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο! Συνηστώ ανεπιφύλακτα τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

από
+ ΦΠΑ
Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εσωτερική επένδυση εξωτερικών τοίχων >100μ²
από
13.9
€/m²
Ψευδοροφή με ορυκτή ίνα
από
15.9
€/m²
Εσωτερικά Χωρίσματα >100μ²
από
16.9
€/m²
Εσωτερική επένδυση εξωτερικών τοίχων
από
16.9
€/m²
Ψευδοροφή με απλές γυψοσανίδες
από
19.9
€/m²
Εσωτερικά Χωρίσματα
από
19.9
€/m²
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις το ραντεβού σου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να ξέρεις για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας;

Η γυψοσανίδα πρόκειται ουσιαστικά για μία πλάκα η οποία είναι φτιαγμένη από γύψο και είναι κατάλληλη για κατασκευές όπως η δημιουργία τοίχων, κρυφού φωτισμού και ψευδοροφών. Είναι οικολογική, φυσική και πολύ εύπλαστη. 

Παρόλο που είναι αρκετά σκληρή, κόβεται εύκολα και μπορεί να πάρει το μέγεθος και το σχήμα που επιθυμούμε για την τελική μας κατασκευή. Επειδή όπως σε κάθε κατασκευή για να την εκτιμήσεις σωστά θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες πληροφορίες έτσι και στην τοποθέτηση γυψοσανίδας θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις απαιτούμενες γνώσεις, 

Ας ξεκινήσουμε τις κατασκευές!

Πώς γίνεται η Τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Σύντομη περιγραφή κατασκευής τοίχου με γυψοσανίδα:

  1. Η τοποθέτησή της γίνεται με ειδικές μεταλλικές βάσεις οι οποίες καρφώνονται ουσιαστικά στον τοίχο έτσι ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν την κατασκευής μας.
  2. Πάνω σε αυτές τις βάσεις τοποθετούνται οι γυψοσανίδες. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν είναι τέτοιος έτσι ώστε να μην είναι εμφανείς οι βάσεις και οι βίδες καθώς οι ίδιες θα βρίσκονται στο πίσω μέρος.
  3. Συνήθως βάφονται στο χρώμα του τοίχου για να μην καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει κάτι επιπλέον πάνω στον τοίχο. Φαίνεται ουσιαστικά σα να πρόκειται για τη συνέχειά του.

Σκέφτεσαι ακόμη να χρησιμοποιήσεις γυψονίδα στο χώρο σου;

Ας δούμε μερικούς βασικούς λόγους για να το κάνεις!

#1 Χωροθέτηση
Εάν επιθυμείς να αλλάξεις τη διαρρύθμιση του δωματίου σου, να μικρύνεις ή να διαχωρίσεις κάποιο χώρο τότε έχεις βρει το κατάλληλο υλικό που θα σου λύσει τα χέρια!

#2 Οικονομικό Υλικό
Η γυψοσανίδα είναι από τα πιο οικονομικά οικοδομικά υλικά που μπορείς να βρεις και γι’αυτό άλλωστε η χρήση της είναι τόσο ευρεία και συνθισμένη. Μπορείς να φτιάξεις ευφάνταστες δημιουργίες σχεδόν ανέξοδα!

#3 Εντοιχισμός
Ένας ακόμη λόγος για να χρησιμοποιήσουμε γυψοσανίδα σε κάποιο έργο είναι η απόκρυψη σημείων του χώρου. Είναι σύνηθες φαινόμενο, να επιλέγεται αυτός ο τρόπος για να μην φαίνονται σημεία όπως σωλήνες,εξαερισμοί κλπ έτσι ώστε να βελτιώνεται σημαντικά η αισθητική του χώρου.

#4 Βελτίωση Συνθηκών Εσωτερικού Χώρου
Η  γυψοσανίδα, εκτός από τη χρησιμότητά της σε πληθώρα κατασκευών, έγινε πολύ γνωστή και χρησιμοποιείται ευρύτατα και λόγω της θερμομονωτικής της ιδιότητας. Προσφέρει αρκετά μεγάλο έλεγχο στην ενέργεια που καταναλώνουμε για θέρμανση στο σπίτι. Ακόμη έχει ηχομονωτική δυνατότητα καθώς και αντοχή στην υγρασία και τη φωτιά.

#5 Δημιουργικότητα
Από τί είναι κατασκευασμένα τα περισσότερα ράφια στα καταστήματα που επισκέπτεσαι; Πολύ σώστα, από γυψοσανίδα. Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις αμέτρητες και εύκολες ιδέες για κατασκευές που μπορείς να κάνεις μέχρι και μόνος σου για να ανανεώσεις το χώρο σου!

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Μην χάνεις στιγμή! Διάλεξε σήμερα έναν από τους αξιόλογους επαγγελματίες που έχουμε επιλέξει για εσένα και δώσε έναν νέο τόνο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σου χώρο με μία κατασκευή γυψοσανίδας.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Γυψοσανίδες

Βρες άμεσα και αποτελεσματικά εξειδικευμένους επαγγελματίες για την εργασία που επιθυμεις!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας!
Brands που μας εμπιστευονται