Επαγγελματικός Καθαρισμός Σαλονιού

4.9/5
668 Αξιολογήσεις

Καθαρισμός Καναπέ – Καθαρισμός Πολυθρόνας.
Βρείτε καθαριστές για καθαρισμό σαλονιού! Ενημερωθείτε για την διαδικασία και τους τρόπους καθαρισμού!

hero

Καθαρισμός Σαλονιού σε όλη την Αττική

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
2294
Eργασίες
star668
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Καθαρισμό Σαλονιού Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε ένα η περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ σωστός επαγγελματίας! Ευχαριστώ πολύ!
Εξαιρετικός. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα της δουλειάς του. Άριστα 10 από την εταιρεία μου.
Φανταστικό σέρβις όπως πάντα! Ευγενικός ο κύριος που ήρθε, γρήγορος και πολύ αποτελεσματική η δουλειά που έκανε!

Καθαρισμός Σαλονιού - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Απαλλαγείτε από Ακάρεα και Μικροοργανισμούς με το MyConstructor!

Ο καθαρισμός σαλονιού είναι μια εργασία που μπορεί να φαίνεται απλή αλλά δεν είναι όσο ακούγεται. Ο επαγγελματικός καθαρισμός είναι απαραίτητος ιδιαίτερα σε σπίτια που μένουν μικρά παιδιά αλλά και σε σπίτια που υπάρχουν κατοικίδια. 

Σε ό,τι αφορά τα μικρά παιδιά είναι γνωστό ότι η σκόνη και οι διάφοροι μικροοργανισμοί μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και δυσκολίες στο αναπνευστικό σύστημα. Γενικότερα για την καλή υγιεινή των παιδιών καλό θα ήταν να εφαρμόζεται μια στο τόσο ένας επαγγελματικός και οικολογικός καθαρισμός του σαλονιού.

Σε ό,τι αφορά την συγκατοίκηση με κατοικίδια ζώα είναι προφανής η αναγκαιότητα του επαγγελματικού καθαρισμού, καθώς εκεί περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους.

Στους καναπέδες συναντάμε συχνά και τα ακάρεα, ένα είδος αραχνοειδούς οργανισμού που φαινομενικά δεν βλάπτει τον άνθρωπο. 
Είναι όμως έτσι;

Τι κίνδυνοι εγκυμονούν για παιδιά και ενήλικες;

Τα ακάρεα, οι αόρατοι με γυμνό μάτι μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται σε θερμά και υγρά περιβάλλοντα, ζούν χωρίς πολλοί από μας να γνωρίζουμε την ύπαρξη τους, σε καναπέδες, στρώματα και μαξιλάρια. Τα περιττώματα αυτών των μικροβίων εκκρίνουν την ουσία γουανίνη, η εισπνοή της οποίας είναι βλαβερή για τον άνθρωπο.
 
Η γουανίνη προκαλεί ισχυρή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι συχνά αιτία για διάφορες ασθένειες και παθήσεις όπως αλλεργίες, άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση και άλλα σοβαρά προβλήματα σχετιζόμενα με το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Είναι καλό λοιπόν, όσοι έχουν μικρά παιδιά ή ετοιμάζονται να αποκτήσουν, να γνωρίζουν ότι οι μικροοργανισμοί αυτοί επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, λόγω της ηλικίας όπου τα παιδιά σχηματίζουν αντισώματα, είναι πιο ευαίσθητα στην έκθεση σε τέτοιoυς μικροοργανισμούς. 

Οι μικροοργανισμοί αυτοί πολλαπλασιάζονται με απίστευτη ταχύτητα καθώς ένα καινούργιο στρώμα για παράδειγμα, φιλοξενούν 5.000 ακάρεα, σε διάστημα τεσσάρων μηνών 500.000 και σε διάστημα μόλις ενός έτους πάνω από 1.500.000.

Σκεφτείτε δηλαδή πόσο εκτεθειμένοι είμαστε σε αυτούς τους μικροοργανισμούς.

Ποια είναι η διαδικασία του καθαρισμού σαλονιού;

Ο καθαρισμός: Σε αυτό το στάδιο οι καναπέδες και οι πολυθρόνες καθαρίζονται με ειδική σκούπα έτσι ώστε να αφαιρεθεί το πρώτο στρώμα σκόνης.

Η πλύση- απόπλυση: Στη συνέχεια, γίνεται καθαρισμός με πλυστικό μηχάνημα υψηλής ισχύος.

Η ατμοαποστείρωση: Στο στάδιο αυτό, πραγματοποιείται αποστείρωση με ατμό από ειδικά μηχανήματα που στόχο έχουν την εξόντωση και των τελευταίων μικροοργανισμών.

Ποια είναι η τιμή του καθαρισμού σαλονιού;

Ενδεικτική τιμή  Καθαρισμού Καναπέ ανά θέση: 10€
Ένδεικτική τιμή Καθαρισμού Χαλιών κατ'οίκον: 3.5€/m²
* Η τιμή αφορά χρέωση ανά θέση.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν εμπειρία πάνω στον καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών και γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν τις ιδιαιτερότητες κάθεσαλονιού. Για παράδειγμα, αλλιώς καθαρίζεται ένα σαλόνι με δερμάτινους καναπέδες, αλλιώς ένα με υφασμάτινους και διαφορετικά ένα με βελούδινους.

Φροντίζουμε πάντα να υπάρχει σεβασμός στο χώρο του πελάτη, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σωστή εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές διασφαλίζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα τους.

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού: Χρειάζεται;

Εκτός από τον απλό, τακτικό καθαρισμό που πρέπει να πραγματοποιούμε στο σαλόνι μας μια φορά την εβδομάδα, ένας βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος, ώστε να κρατήσουμε τα έπιπλα μας μακριά από τους μικροοργανισμούς και τα ακάρεα.

Ο βιολογικός καθαρισμός δε χρειάζεται να πραγματοποιείται συνέχεια (1 φορά στους δύο - τρείς μήνες είναι αρκετή). Το κόστος του εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα του σαλονιού, αλλά και τον αριθμό των επίπλων που πρέπει να καθαριστούν. 

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στο MyConstructor έχουμε συλλέξει τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους, στις καλύτερες τιμές! Υπάρχει πάντα διαθεσιμότητα και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα!

Κλείστε το ραντεβού σας online ή καλέστε μας στο 210 300 9323! 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός σαλονιού;

plus
Το κόστος για τον καθαρισμό του σαλονιού σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως:
- Πόσο μεγάλο είναι το σαλόνι σας;
- Επιθυμείτε καθαρισμό σε όλον τον χώρο ή σε μεμονωμένα έπιπλα;
- Τι επιπλέον υπηρεσίες θα χρειαστείτε; (π.χ. Καθαρισμός χαλιών κλπ.)

Όλα αυτά, θα διαμορφώσουν το τελικό κόστος για τον Καθαρισμό Σαλονιού. Για να υπολογίσετε το τελικό ποσό, καλέστε μας στο 210 300 9323 και πείτε μας τις ανάγκες σας. Οι εκπρόσωποι μας, θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για το κόστος και τους επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν τη διαδικασία. 

Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιώ καθαρισμό σαλονιού;

plus
Η απάντηση εξαρτάται από το τι είδος καθαρισμού επιθυμείτε. Ένας συνηθισμένος καθαρισμός σαλονιού πρέπει να γίνεται απαραίτητα μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά στις δύο εβδομάδες, ανάλογα με την ευχέρεια σας, ώστε ο χώρος σας να διατηρείται καθαρός. 

Εάν πρόκειται για βαθύ καθαρισμό, θα πρέπει να επιλέξετε να πραγματοποιείτε έναν, μια φορά τον μήνα. Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος, ώστε να απαλλαγούμε εύκολα και γρήγορα από ακάρεα και μικροοργανισμούς που δεν μπορούμε να διακρίνουμε με "γυμνό μάτι".

Πόσο διαρκεί ένας καθαρισμός σαλονιού;

plus
Το πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία εξαρτάται κυρίως από τις δικές σας ανάγκες και από το τι επιθυμείτε να καθαριστεί. Συνήθως, ένας βαθύς καθαρισμός σαλονιού δεν διαρκεί πάνω από δύο ώρες, εάν πρόκειται μόνο για έναν χώρο. 

Παρ'όλα αυτά, όπως είναι κατανοητό, όσο περισσότερες ανάγκες έχετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού. 

Γιατί να επιλέξω τους επαγγελματίες του MyConstructor;

plus
Επιλέγοντας τους επαγγελματίες του MyConstructor για τον καθαρισμό του σαλονιού σας, σημαίνει πως επιλέγετε την πιο ποιοτική και οικονομική λύση της αγοράς! 

Όλα τα συνεργεία καθαρισμού που επιλέγουμε, είναι άρτια εκπαιδευμένα στο να σας προσφέρουν ποιοτικό καθαρισμό σε πολύ λίγο χρόνο και σε μικρό κόστος.

Μπορείτε μέσω της πλατφόρμας μας, να συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις των συνεργειών μας, ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας!

Πώς κλείνω το ραντεβού μου με το MyConstructor;

plus
Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με δύο τρόπους:
1. Καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο επαγγελματία σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
2. Μέσω της ιστοσελίδας μας, μελετήστε τον κατάλογο μας και επιλέξτε τον επαγγελματία που επιθυμείτε. Έπειτα, κλείστε το ραντεβού σας online ή τηλεφωνικά. 
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Καθαρισμός Χαλιών Κατ Οίκον
από
3.5
€/m²
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Καρέκλας Τραπεζαρίας
από
6
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Πολυθρόνας
από
10
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Μονού Στρώματος
από
19
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ
από
20
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Διπλού Στρώματος
από
25
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ
από
30
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Γωνιακού Πενταθέσιου Καναπέ
από
50
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Γωνιακού Επταθέσιου Καναπέ
από
70
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα