ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr συμφωνείτε με τους παρακάτω ‘Ορους χρήσης για αυτό είναι πολύ σημαντικό να τους διαβάσετε προσεχτικά. Εάν διαβάζοντας τους όρους και προϋποθέσεις διαφωνείτε ή δεν σας βρίσκουν σύμφωνους με οποιονδήποτε τρόπο σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την πλατφόρμα μας και να μην προχωρήσετε σε χρήση των υπηρεσιών μας. Χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών μας μπορούν να κάνουν μόνοι ενήλικες άνω των 18 ετών.

Γενικά

Το MyConstructor.gr είναι ένας κατάλογος και ιστοσελίδα σύγκρισης, στην οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση σε σχέση με τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα διαφημιζόμενα τεχνικά συνεργεία. Κάθε σύναψη συμφωνίας που γίνεται μεταξύ των δύο προαναφερθέντων αφορά αποκλειστικά τους δύο και το MyConstructor.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Για να κάνετε χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr σημαίνει ότι αποδέχεστε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, μηνύματος και e-mail από το MyConstructor.gr και τους συνεργαζόμενους με το MyConstructor.gr επαγγελματίες. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το MyConstructor.gr στους ασφαλείς αποστολείς και ότι τα e-mail επικοινωνίας δεν έχουν πάει στα junk mail. Το MyConstructor.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να επιβεβαιώσει όλες τις κρατήσεις. Σε περίπτωση που ο επαγγελματίας που έχετε επιλέξει δεν είναι διαθέσιμος θα σας εξασφαλίσουμε κάποιον άλλον επαγγελματία για την εργασία που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εργασίας σας επικοινωνείτε με το MyConstructor.gr. Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών του MyConstructor.gr αναγνωρίζετε και αποποιείστε κάθε δικαιώματος από το MyConstructor.gr ως προς την ευθύνη, αξίωση ή αποζημίωση, η οποία μπορεί να προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας του MyConstructor.gr και των προσφερόμενων αυτών υπηρεσιών. Το MyConstructor.gr δεσμεύεται ότι διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Προστασίας Δεδομένων.

Σύστημα αξιολόγησης

Οι χρήστες των υπηρεσιών του MyConstructor.gr έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν συνεργεία/επαγγελματίες, μετά το πέρας της συμφωνηθείσας εργασίας. Δυνατότητα αξιολογήσεων έχουν αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν λάβει και ολοκληρώσει εργασία με επαγγελματία που έχουν βρει από τη πλατφόρμα του MyConstructor.gr. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν έμειναν για κάποιο λόγο ευχαριστημένοι με τον επαγγελματία που ανέλαβε την εργασία που επιθυμούσαν, να τον αξιολογήσουν αρνητικά. Ο στόχος του συστήματος αξιολόγησης είναι η δημιουργία μιας ουσιαστικής εικόνας των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των συνεργαζόμενων επαγγελματιών.

Οι χρήστες των υπηρεσιών του MyConstructor.gr έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν συνεργεία/επαγγελματίες, μετά το πέρας της συμφωνηθείσας εργασίας. Δυνατότητα αξιολογήσεων έχουν αποκλειστικά και μόνο όσοι έχουν λάβει και ολοκληρώσει εργασία με επαγγελματία που έχουν βρει από τη πλατφόρμα του MyConstructor.gr. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν έμειναν για κάποιο λόγο ευχαριστημένοι με τον επαγγελματία που ανέλαβε την εργασία που επιθυμούσαν, να τον αξιολογήσουν αρνητικά. Ο στόχος του συστήματος αξιολόγησης είναι η δημιουργία μιας ουσιαστικής εικόνας των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των συνεργαζόμενων επαγγελματιών

Οι αξιολογήσεις των χρηστών θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα του MyConstructor.gr.

Οι αξιολογήσεις μπορούν να διαγραφούν ή να αλλάξουν κατά την κρίση του ΜyConstructor.gr, εφόσον ήταν αναληθής, είτε προσβάλλουν τα μέλη ή τα συμφέροντα του ΜyConstructor.gr.. Το ιστορικό αξιολογήσεων είναι κτήμα του ΜyConstructor.gr και δύναται να χρησιμοποιηθούν και να δημοσιευτούν κατά την κρίση του ΜyConstructor.gr. Τέλος οι αξιολογήσεις και το ιστορικό αξιολογήσεων ανήκουν αποκλειστικά και πλήρως στο ΜyConstructor.gr και δεν μπορούν να διαγραφούν χωρίς τη σύμφωνη συγκατάθεση του ΜyConstructor.gr.

Το MyConstructor.gr διαφυλάσσει το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή των οποιοδήποτε υπηρεσιών στους χρήστες

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Για τη χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr μπορεί να σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία. Εάν συμφωνήσετε να κάνετε χρήση αυτών θα πρέπει να δώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να είναι ακριβή και αληθή.

Κλήσεις και μηνύματα: Με τη χρήση της πλατφόρμας του MyConstructor.gr αποδέχεστε ότι θα δέχεστε τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς. Η τηλεφωνική επικοινωνία μπορεί να περιλαμβάνει κλήσεις, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο κινητό από το MyConstructor.gr Με την αποδοχή της επικοινωνίας, δέχεστε, αυτόματα την αποδοχή επικοινωνίας για σκοπούς marketing. Αυτή η επικοινωνία θα παράγεται από αυτοματοποιημένους τηλεφωνητές που θα παράγουν ηχογραφημένα μηνύματα. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις υπηρεσίες επικοινωνίας μας όποια στιγμή το επιθυμείτε καλώντας μας ή πατώντας την ανάλογη επιλογή στο διαφημιστικό μήνυμα.

Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών αποδέχεστε ότι το MyConstructor.gr θα παραχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον επαγγελματία της επιλογής σας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας. e-mail: Το MyConstructor.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας με επιβεβαιωτικό mail και άλλα mail που να περιέχουν πληροφορίες για την εργασία που έχετε κλείσει. Το MyConstructor.gr μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας με προωθητικά mail που να περιέχουν πληροφορίες μάρκετινγκ σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να διακόψετε την αποδοχή αυτών των mail οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

E-Mail Service

H υπηρεσία e-mail service από το Δικτυακό μας τόπο παρέχεται σε όσους χρήστες / επισκέπτες το επιθυμούν, εφόσον οι ίδιοι το θέλουν και μόνο τότε. Με αυτόν τον τρόπο εγγράφονται στους λήπτες παραληπτών στοιχείων από το e-mail service ( πχ. Newsletters, Ενημερωτικά Δελτία, Δελτία Τύπου κλπ. ), χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποκτούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα οποία σε κάθε περίπτωση προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων και ανήκουν κατ΄αποκλειστικότητα στη δικαιούχο.

To MyConstructor εγγυάται ότι η λίστα με τα e-mail αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από εμάς και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτες εταιρείες.

Online Κράτηση Ραντεβού

Η συναλλαγή για την προσφερόμενη υπηρεσία εκτελείται απευθείας μεταξύ πελάτη-χρήστη των υπηρεσιών και επαγγελματία. Η πλατφόρμα του MyConstructor ουδεμία ευθύνη φέρει για την πληρωμή του επαγγελματία και την εκτέλεση της εργασία από τον επαγγελματία καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η εργασία. .Η εταιρία MyConstructor δεν φέρει ευθύνη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του επαγγελματία όπως και τις υποχρεώσεις του πελάτη-χρήστη των υπηρεσιών της.

Σημαντική σημείωση είναι ότι σχετικά με οποιαδήποτε συναλλαγή μεταξύ χρηστών των υπηρεσιών της πλατφόρμας και επαγγελματιών όποιο νομικό αποτέλεσμα και να προκύψει(συμβόλαιο, ιδιωτικό συμφωνητικό κ.ά.) είναι μεταξύ αυτών των δυο μερών και είναι υποκείμενο όρων χρήσης του επαγγελματία και των όρων που συμφωνούνται στο μεταξύ τους νομικό κείμενο. Κάθε συμβαλλόμενος οφείλει να διαβάζει κάθε όρο της μεταξύ τους σύμβασης για την συναλλαγή προς αποφυγή παρερμηνειών και εξαπάτησης.

Τέλη για τη χρήση / Όροι Πληρωμής

Η χρήση της πλατφόρμας είναι απολύτως δωρεάν για τους χρήστες που αναζητούν επαγγελματία για κάποια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ο χρήστης δεν καλείται να πληρώσει τίποτα απολύτως παρά μόνο αν κάνει χρήση των υπηρεσιών. -Ο χρήστης καλείται να πληρώσει τον επαγγελματία της επιλογής του ανάλογα με την συμφωνία που έχουν εκείνοι και το MyConstructor.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Τα τέλη χρήσης πρέπει να καταβάλλονται αμέσως μετά από την παραλαβή των υπηρεσιών. Αποδεκτοί μέθοδοι πληρωμής είναι εκείνοι που προσφέρουμε. Μπορεί να ζητηθούν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των τελών. Σε περιπτώσεις μεγάλων ποσών μπορεί να οριστεί μεταγενέστερη ημερομηνία καταβολής μετά από συνεννόηση με το ΜyConstructor.gr.

Κάθε επιπλέον κόστος σε σχέση με την είσπραξη τελών για τη χρήση (π.χ. τραπεζικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσω του κράτους ή των δαπανών που προκαλούνται από προεπιλογή) επιβαρύνουν αποκλειστικά το ενδιαφερόμενο μέλος.

Κάθε επιπλέον κόστος σε σχέση με την είσπραξη τελών για τη χρήση (π.χ. τραπεζικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν μέσω του κράτους ή των δαπανών που προκαλούνται από προεπιλογή) επιβαρύνουν αποκλειστικά το ενδιαφερόμενο μέλος.

Οι χρήστες δεν έχουν το δικαίωμα να επικαλούνται άρνηση για την αποφυγή της υποχρέωσης καταβολής των τελών χρήσης της υπηρεσίας που έλαβαν μέσω της πλατφόρμας του MyConstructor.gr

Η ευθύνη για το περιεχόμενο. Η δική μας ευθύνη

-Η μορφή των υπηρεσιών του MyConstructor.gr και τα χαρακτηριστικά από καιρό σε καιρό μπορούν να αλλάζουν. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να παρέχουμε ή να διατηρούμε οποιαδήποτε ειδικά χαρακτηριστικά. Δεν παρέχεται εγγύηση όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του συστήματος. Το σύστημα ενδέχεται να περιορίζεται εν μέρει ή και εξ ολοκλήρου από τη διεξαγωγή τακτικών ή εκτάκτων εργασιών (συντήρησης ή για άλλους λόγους, π.χ. τις επιμέρους λειτουργίες). Το MyConstructor.gr απαλλάσσεται από κάθε είδους ευθύνη για τις συνέπειες της περιορισμένης διαθεσιμότητας για οποιοδήποτε λόγο. Δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν συνέπειες από περιορισμένη διαθεσιμότητα για τις προσφορές που έχουν γίνει, για τις προσφορές που είναι αδύνατον να γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής, όπως και σε περίπτωση που ένα έργο λήξει σε περίοδο περιορισμένης διαθεσιμότητας. - Το MyConstructor.gr θα διεξάγει συνεχή και απροειδοποίητο έλεγχο τήρησης των όρων. - Το MyConstructor.gr δεσμεύεται ότι έχει ελέγξει ενδελεχώς τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες. Παρόλα αυτά δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για τυχόν απώλεια, ζημία, έξοδα, δαπάνες ή άλλες απαιτήσεις για αποζημίωση που προκύπτει από οποιεσδήποτε πληροφορίες ή οδηγίες παρέχονται από τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες που είτε είναι ελλιπείς είτε εσφαλμένες είτε ανακριβείς.

- Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση, ή οποιαδήποτε παράλειψη εκτέλεσης των υποχρεώσεων μας εάν η καθυστέρηση ή η αδυναμία οφείλεται σε: Θεομηνίες ή πόλεμο ή τρομοκρατία ή αδυναμία της εξουσίας ή την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου ή οποιαδήποτε άλλη αιτία πέραν των δυνατοτήτων μας. - Δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι στο χρήστη για οποιαδήποτε απρόβλεπτη απώλεια ή ζημία που προκύπτει συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών από περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στον άνωθεν όρο. - Για να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση κάθε καταγγελίας που μπορεί να προκύψουν σχετικά με το ΜyConstructor.gr ή σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του, ο χρήστης πρέπει να παρέχει τα πλήρη στοιχεία για κάθε καταγγελία του εντός δεκατεσσάρων ημερών από την παροχή των σχετικών υπηρεσιών από την εταιρεία μας. - Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για κανενός είδους σωματικής βλάβης ή θάνατο που προκλήθηκε από αμέλεια ή από ψευδή δήλωση χρηστών. Οι ακόλουθες διατάξεις της παραγράφου ορίζουν ολόκληρη την οικονομική ευθύνη των υποψηφίων συνεργείων/επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ευθύνης για τις πράξεις ή παραλείψεις των υπαλλήλων, πρακτόρων και των υπεργολάβων του) σχετικά με:

1. Οποιαδήποτε παράβαση αυτών των όρων 2. Οποιαδήποτε χρήση των λειτουργιών του ΜyConstructor.gr ή οποιοδήποτε μέρος αυτών 3. Κάθε εκπροσώπηση, δήλωση ή πράξη ή παράλειψη αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) που προκύπτουν από ή σε σχέση με τους όρους αυτούς. 4. Όλες οι εγγυήσεις, προϋποθέσεις και άλλες διατάξεις που προβλέπονται από το νόμο εξαιρούνται, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, από αυτούς τους όρους ή της συμφωνίας ιδιότητας μέλους. 5. Τίποτα σε αυτές τις προϋποθέσεις δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη μας για περιπτώσεις θανάτου ή σωματικής βλάβης που απορρέουν από αμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ή ευθύνη που πραγματοποιήθηκαν από τον χρήστη, ως αποτέλεσμα απάτης ή δόλιας παραπλάνηση από εμάς.

Βάσει των παρακάτω άρθρων δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για:

1. Απώλεια κερδών ή 2. Απώλεια εργασιών ή 3. Εξάντληση της υπεραξίας ή / και παρόμοιες απώλειες ή 4. Μη επίτευξη της αναμενόμενης εξοικονόμησης ή 5. Απώλεια των εμπορευμάτων ή υλικών ή 6. Ακύρωση της σύμβασης ή 7. Απώλεια λόγω τεχνικών προβλημάτων δεδομένων ή πληροφοριών ή 8. Οποιεσδήποτε ειδικές, έμμεσες, επακόλουθες ή καθαρά οικονομικές απώλειες, ζημίες, έξοδα ή δαπάνες. Βάσει των παραπάνω άρθρων η συνολική μας ευθύνη για αποζημίωση, από σύμβαση λόγω αδικοπραξίας (συμπεριλαμβανομένης αμέλειας ή παράβαση νομικής υποχρέωσης ή παραπλάνηση), που προκύπτει από τους όρους αυτούς περιορίζεται στο ποσό που καταβάλλεται σε μας από τον χρήστη ως τέλη για τη χρήση της υπηρεσίας ή των λειτουργιών του ΜyConstructor.gr που προέκυψε η ευθύνη. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την μη νόμιμη λειτουργία ή παρανομία των συνεργείων που είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα σας.

Μεταβολές/Περιοδικές Αλλαγές

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τροποποιεί κατά την απόλυτη κρίση της και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας οποτεδήποτε, χωρίς να υπέχει προς τούτο υποχρέωση προηγούμενης συναίνεσης ή ενημέρωσης των χρηστών. Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για την συχνή ενημέρωσή του σχετικά με την ιστοσελίδα και τους όρους της. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων ισχύει από την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς να υπέχει προς τούτο υποχρέωση προηγούμενης συναίνεσης ή ενημέρωσης των χρηστών.

Διαφημίσεις και χορηγοί

Ο χρήστης γνωρίζει/είναι ενήμερος ότι στην ιστοσελίδα μπορούν να καταχωρούνται διαφημιστικά μηνύματα και μηνύματα χορηγών. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε καταγγελία σχετικά με το περιεχόμενο διαφημιστικού υλικού που υπάρχει στην ιστοσελίδα θα πρέπει να διαβιβάζεται στους άμεσους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι η εταιρεία ουδεμία σχετική ευθύνη φέρει.

Σε ορισμένα σημεία της ιστοσελίδας θα παρέχονται σύνδεσμοι τρίτων προσώπων, για διαφημιστικούς και άλλους λόγους. Επί των συνδέσμων αυτών, η εταιρεία δεν ασκεί κανέναν έλεγχο, ούτε φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών. Ο χρήστης που εισέρχεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας μας σε δικτυακές τοποθεσίες τρίτων, αναλαμβάνει αποκλειστικά τον κίνδυνο που ίσως προκύψει από αυτές.

Logo και περιεχόμενο της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της, τα χαρακτηριστικά και τα σήματα του brand του MyConstructor.gr , είναι αποκλειστικά και μόνο υπό την ιδιοκτησία του MyConstructor.gr και προστατεύονται από τους διεθνείς κανόνες copyright, εμπορίας, πατέντας και λοιπών νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Γενικοί όροι

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εξ’ αυτών προκύπτει ότι είναι άκυρος ή/και μη εφαρμοστέος έστω και μερικά για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι δεν επηρεάζονται από αυτόν και εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ. Για κάθε διαφορά που δύναται να προκύψει εξ’ αυτών αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ' ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Επικοινωνία

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το myconstructor.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο info@myconstructor.gr.

Όροι Χρήσης - Affilate Marketing
Όροι και προϋποθέσεις

1.1 Καταχώρηση Πελατών

Θα καταχωρούμε τους πελάτες και θα κρατάμε πλήρη αρχεία των συναλλαγών τους. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε πελάτες ή να κλείσουμε τους λογαριασμούς τους αν χρειαστεί να υπάρξει συμμόρφωση με τους όποιους όρους και προϋποθέσεις. Ως “Πελάτες” σας ορίζονται οι επισκέπτες που θα κλείσουν και θα πραγματοποιήσουν ραντεβού με το MyConstructor (αφού φτάσουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μέσω ενός από τα affiliate links σας) που θα σας είναι διαθέσιμα μέσα από τη σελίδα συνεργατών μας όταν εγγραφείτε. Ανοίγοντας ένα λογαριασμό με εμάς όλοι οι κανόνες, πολιτικές και διαδικασίες λειτουργίας της σελίδας μας θα ισχύουν και για εσάς και για αυτούς.

1.2 Παρακολούθηση Ραντεβού

Θα παρακολουθούμε τα ραντεβού των πελατών και θα σας διαθέτουμε μια αναφορά με την πραγματοποίηση ή ακύρωση του ραντεβού τους. Στην αναφορά αυτή μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της σελίδας των συνεργατών μας.

1.3 Πληρωμή Προμήθειας Σύστασης

Θα δικαιούστε προμήθεια σύστασης από πελάτες προερχόμενους από το affiliate link σας, αφού ολοκληρώσουν το ραντεβού τους με εμάς. Η πρώτη πληρωμή του συνεργάτη γίνεται όταν φτάσει το ποσό των 30€. Στη συνέχεια θα γίνεται πληρωμή κάθε φορά που οι προμήθειες φτάνουν τα 100€.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι υποχρεωμένοι να ταυτοποιηθούν (προσκόμιση εγγράφων) από το αρμόδιο τμήμα μας εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο και τους ζητηθεί. Σε περίπτωση που κάποιος συνεργάτης αρνηθεί για οποιοδήποτε λόγο τη διαδικασία ταυτοποίησης, είναι στη διακριτική μας ευχέρεια τόσο να κλείσουμε το λογαριασμό affiliate όσο και να κρατήσουμε τις όποιες προμήθειες.

1.4 Τροποποίηση των όρων

Μπορεί να τροποποιήσουμε οποιονδήποτε από τους Όρους και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτή τη Συμφωνία ή να τους αντικαταστήσουμε οποιαδήποτε στιγμή και είναι στην απόλυτη κρίση μας, τοποθετώντας μια σημείωση αλλαγής ή νέα συμφωνία στην ιστοσελίδα μας, για την οποία θα σας ενημερώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρείχατε όταν εγγραφήκατε στο πρόγραμμα Συνεργατών. Αν κάποια τροποποίηση δεν είναι αποδεκτή από εσάς, η μόνη σας επιλογή είναι να τερματίσετε αυτή τη συμφωνία, αφού μας ενημερώσετε με σχετικό email ( στο info@myconstructor.gr). Η συνεχιζόμενη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα σύστασης αφού τοποθετήσουμε σημείωση αλλαγής ή νέα συμφωνία στην ιστοσελίδα μας θα αποτελεί δεσμευτική αποδοχή της τροποποίησης ή της νέας συμφωνίας.

1.5 Aίτηση Εγγραφής στο Πρόγραμμα Συνεργατών

Για να γίνετε μέλος του προγράμματος συνεργατών μας θα πρέπει να αποδεχτείτε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πατώντας κλικ στο κουμπί αίτημα συνεργασίας που δείχνει την αποδοχή σας κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας εγγραφής ως συνεργάτης μας. Θα είναι στην διακριτική μας ευχέρεια να καθορίσουμε αν θα αποδεχτούμε ή όχι την αίτησή σας, η απόφασή μας θα είναι τελική και δεν θα μπορείτε να κάνετε ένσταση. Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το αν η αίτησή σας είναι επιτυχής.

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

2.1 Σύνδεσμοι για τις Ιστοσελίδες μας

Συμφωνώντας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Συνεργατών του MyConstructor, συμφωνείτε να στέλνετε μοναδικούς συνδέσμους προς τις ιστοσελίδες της εταιρείας μας ή να κλείνετε εσείς ραντεβού εκ μέρους των πελατών σας ως συνεργάτης του MyConstructor. Μπορείτε να συνδεθείτε με την εταιρεία μας μέσω links, banners, text links και σταθερών εικαστικών που περιέχουν affiliate link που θα σας παρέχουμε και θα είναι μοναδικό για εσάς.

2.2 Ελάχιστες Προϋποθέσεις Σύστασης

α) Για να έχετε δικαίωμα προμήθειας από τα sites μας, πρέπει αυτά να προβάλλονται σε εμφανή σημεία. Σε περίπτωση που κάποια από αυτές τις προυποθέσεις δεν πληρείται τότε δεν έχετε δικαίωμα σε προμήθεια και διατηρούμε το δικαίωμα να σας κλείσουμε το λογαριασμό.

β) Αν μετά από έλεγχο διαπιστωθεί ότι κάποιος συνεργάτης/affiliate προσπάθησε να δημιουργήσει διπλοεγγραφές τότε ο λογαριασμός θα διαγράφεται και δεν θα δικαιούται καμία προμήθεια.

γ) Διατηρούμε το δικαίωμα να μην πληρώσουμε προμήθεια σε κάποιο συνεργάτη/affiliate, αν υπάρχει υπόνοια απάτης (2.2.γ) και εφόσον διαπιστώσουμε ότι οι ενεργοί λογαριασμοί δεν είναι ταυτοποιημένοι σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν το MyConstructor.

δ) Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης πληρωμής προμήθειας αν κριθεί από την εταιρεία μας ότι ο τρόπος προσέλκυσης νέων εγγραφών δεν είναι ο ενδεδειγμένος (μέσω περιεχομένου, υποστήριξης, προτροπής κλπ.)

ε) Τα ποσοστά προμηθειών είναι μέχρι 10% ανάλογα με τη κατηγορία και των λεπτομερειών του ραντεβού.

στ) Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πρόσβαση στο Συνεργάτη σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.

ζ) Εάν η εταιρεία μας αποφασίσει, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, ότι ο Συνεργάτης έχει προβεί στην αποστολή μαζικών ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή διαφημίζει τις υπηρεσίες μας με άλλο μη επιτρεπόμενο τρόπο, μπορεί η εταιρεία μας (χωρίς να περιορίζονται τα άλλα δικαιώματα ή νομικά μέσα που μπορεί να είναι διαθέσιμα) να παρακρατήσει οποιαδήποτε προμήθεια άλλως πληρωτέα στο Συνεργάτη στο πλαίσιο της παρούσας συμβατικής σχέσης ή/και να προβεί σε καταγγελία της συμβατικής σχέσης με άμεση ισχύ κατόπιν ειδοποίησης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης.

η) Προμήθεια δικαιούστε για όσο πελάτες έχουν κλείσει και ολοκληρώσει το ραντεβού τους το καιρό που διαφημίζετε το site μας (σύμφωνα με τον όρο 2.2.α). Αν για κάποιο λόγο διακοπεί η προβολή από τη μεριά σας, αυτόματα έχουμε το δικαίωμα να κλείσουμε το λογαριασμό σας (Για την αποζημίωση ισχύει ότι αναφέρεται στον όρο 5.1)

2.3 Εγκεκριμένα δημιουργικά & προωθητικό υλικό

Θα χρησιμοποιείτε μόνο τα δημιουργικά (banner, μηνύματα html, άρθρα, εικόνες και εικονίδια) που βρίσκονται στο site Συνεργατών μας και δεν θα έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε την εμφάνιση τους ή να κάνετε καμία παρέμβαση σε αυτά χωρίς την έγγραφη άδεια μας. Η εμφάνιση και σύνταξη των affiliate links είναι σχεδιασμένα από εμάς και αποτελούν τη μόνη εγκεκριμένη και αδειοδοτημένη εκπροσώπηση των ιστοσελίδων μας.

2.4 Υπευθυνότητα για την Ιστοσελίδα σας και τις δημοσιεύσεις σας

Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας σας και για όλη την ύλη που εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις σας. Για παράδειγμα θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι να εξασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύετε δεν είναι συκοφαντικό και ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας μας. Αποποιούμαστε κάθε υποχρέωση για αυτά τα θέματα. Επιπλέον, θα μας αποζημιώσετε και προστατέψετε από όλες τις απαιτήσεις, ζημιές και έξοδα (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, νομικών εξόδων) που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από την ανάπτυξη, λειτουργία, συντήρηση και τα περιεχόμενα των δημοσιεύσεων σας.

2.5 Εμπιστευτικότητα

Κατά τη διάρκεια αυτής της συμφωνίας, μπορεί να σας εμπιστευτούμε με “ευαίσθητες” πληροφορίες σχετικές με την επιχείρησή μας, τις λειτουργίες, ή την τεχνολογία του προγράμματος Συνεργατών . Συμφωνείτε να αποφύγετε αποκάλυψη ή μη επιτρεπόμενη χρήση τέτοιων εμπιστευτικών πληροφοριών σε τρίτους εκτός αν έχετε την προηγούμενη γραπτή μας συγκατάθεση ότι θα χρησιμοποιήσετε τις εμπιστευτικές πληροφορίες μόνο για σκοπούς απαραίτητους για να προωθήσουν τους στόχους αυτής της Συμφωνίας. Οι υποχρεώσεις αναφορικά με εμπιστευτικές πληροφορίες θα διατηρηθούν μετά το τερματισμό της Συμφωνίας.

2.6 Προστασία Δεδομένων

Θα τηρείτε σε κάθε περίπτωση τον Νόμο Προστασίας Δεδομένων του 1998 και τους κανονισμούς Ατομικότητας και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Οδηγία ΕΕ) του 2003 και οποιαδήποτε άλλη σχετική νομοθεσία.

2.7 Συμμόρφωση με τους νόμους

Ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, συμφωνείτε ότι, όσο συμμετέχετε στο πρόγραμμα θα συμμορφωθείτε με όλους τους νόμους, τις διατάξεις, τους κανόνες, τους κανονισμούς, τις εντολές, τα δικαιώματα, τις άδειες, τις κρίσεις, τις αποφάσεις, ή άλλες απαιτήσεις οποιασδήποτε κυβερνητικής αρμόδιας αρχής που έχει δικαιοδοσία επάνω σας, είτε αν αυτοί οι νόμοι είναι πλέον σε ισχύ είτε αν αργότερα τεθούν σε ισχύ, κατά τη διάρκεια που συμμετέχετε στο πρόγραμμα. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω υποχρεώσεων, συμφωνείτε ότι ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα θα συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους (ομοσπονδιακό, κρατικό, ή άλλο) που διέπουν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλους τους άλλους νόμους.

3. Υπολογισμός Προμήθειας Συνεργάτη (affiliates commission)

Η προμήθεια βασίζεται στο κέρδος των πελατών που συστήσατε. Για κάθε επισκέπτη που κλείνει και ολοκληρώνει το ραντεβού του στο MyConstructor κερδίζετε προμήθεια μέχρι 10%. Η προμήθεια αυτή διαφέρει ανά κατηγορία και αναλόγως των λεπτομερειών του ραντεβού. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης πατήσει ένα affiliate link αλλά στη συνέχεια κάνει χρήση ενός άλλου affiliate link από άλλο συνεργάτη, ο 2ος ισχύει του πρώτου, δηλαδή αυτός που στάλθηκε τελευταίος πριν το ραντεβού.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το ποσοστό προμήθειας και τη μέθοδο υπολογισμού της προμήθειας σύστασης αν κριθεί αναγκαίο χωρίς καμιά δικαιολογία ή προηγούμενη ενημέρωση.

4. Πληρωμές Προμηθειών Σύστασης

Η πρώτη πληρωμή του συνεργάτη γίνεται όταν φτάσει το ποσό των 30€. Στη συνέχεια θα γίνεται πληρωμή κάθε φορά που οι προμήθειες φτάνουν τα 100€.

5. Διάρκεια, Λήξη, Συνέπειες και Ακατάλληλες Ιστοσελίδες

5.1 Διάρκεια και Λήξη

Η Διάρκεια της μεταξύ μας συμφωνίας θα ξεκινήσει όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής και ξεκινήσετε να προωθείτε τις ιστοσελίδες μας εκτός αν το ένα μέρος ενημερώσει το άλλο γραπτά ότι επιθυμεί να τερματίσει τη Συμφωνία, σε αυτή την περίπτωση η Συμφωνία θα τερματιστεί αμέσως. Ο τερματισμός γίνεται κατά βούληση, με ή χωρίς δικαιολογία, από οποιοδήποτε μέρος. Για σκοπούς κοινοποίησης του τερματισμού, η παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρείται γραπτός και άμεσος τρόπος κοινοποίησης.

Από τη στιγμή που θα λήξει η συνεργασία μας δικαιούστε προμήθεια για το υπόλοιπο των έως τώρα προμηθειών σας.

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα είτε να τερματίσει μια affiliate συνεργασία, είτε να τροποποιήσει τους όρους αυτής, είτε αλλάζοντας τα ποσοστά (αύξηση/μείωση), είτε μετατρέποντάς τη σε flat fee (με αντίστοιχους όρους), αν κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι προστασίας των συμφερόντων της. Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί στο συνεργάτη η όποια αλλαγή στον τρόπο συνεργασίας, αυτός δεν έχει επιλογή πλην της συμμόρφωσης με αυτή.

5.2 Συνέπειες

Με τον τερματισμό πρέπει να αφαιρέσετε και να απενεργοποιήσετε όλους τους συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μας. Όλα τα δικαιώματα και οι άδειες που σας δίνονται με αυτή τη Συμφωνία θα τερματιστούν άμεσα. Θα μας επιστρέψετε όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες και όλα τα αντίγραφα τους που έχετε στην κατοχή, επιμέλεια και έλεγχο σας και θα σταματήσετε όλες τις χρήσεις των Σημάτων μας.

5.3 Ακατάλληλες Ιστοσελίδες

Μπορεί να τερματίσουμε αυτή τη συμφωνία αν καθορίσουμε (στη διακριτική μας ευχέρεια) ότι κάποια ιστοσελίδα είναι ακατάλληλη. Ακατάλληλες ιστοσελίδες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές που: στοχεύουν σε παιδιά, εμφανίζουν πορνογραφία ή άλλες παράνομες σεξουαλικές πράξεις, προωθούν τη βία, προωθούν τις διακρίσεις που βασίζονται σε φυλή, φύλο, θρησκεία, εθνικότητα, αναπηρία, σεξουαλικό προσανατολισμό, ή ηλικία προωθούν παράνομες δραστηριότητες ή παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

5.4 Διπλόγραφοι Λογαριασμοί

Δεν θα ανοίξετε πάνω από ένα λογαριασμό συνεργάτη χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

6 Συνεχής Προώθηση

Θα ενσωματώσετε και θα επιδεικνύετε εμφανώς και συνεχώς τους πιο πρόσφατους συνδέσμους που παρέχονται από εμάς σε όλες τις σελίδες με τρόπο και σε θέση που συμφωνείται με εμάς και δεν θα αλλάξετε τη μορφή, θέση των συνδέσμων χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να μειώσουμε τα ποσοστά της Προμήθειας Σύστασης.

7 Σχέσεις Μερών

Εμείς και εσείς είμαστε ανεξάρτητοι ανάδοχοι και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή τη συμφωνία που να δημιουργεί συνεταιρισμό, κοινή επιχείρηση, αντιπροσωπεία, προνόμιο ή σχέση εργασίας μεταξύ μας. Δεν θα έχετε τη δικαιοδοσία να κάνετε ή να δεχτείτε προσφορές ή αντιπροσωπεύσεις εκ μέρους μας. Δεν θα κάνετε καμία δήλωση, στην ιστοσελίδα σας ή αλλού, που θα αντικρούει οτιδήποτε σε αυτή τη συμφωνία.

8 Διάφορα

8.1 Διέπων Νόμος

Η παρούσα συμφωνία διέπεται από τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς αναφορά σε κανόνες που διέπουν την επιλογή των νόμων.

8.2 Εκχώρηση, Μεταβίβαση

Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε, μεταβιβάσετε αυτή τη Συμφωνία χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

8.3 Μη-Παραίτηση

Η αποτυχία μας να επιβάλουμε την αυστηρή απόδοσή σας σε όποια παροχή αυτής της Συμφωνίας δε θα αποτελεί παραίτηση του δικαιώματός μας να επιβάλουμε μια τέτοια ή άλλη παροχή αυτής της Συμφωνίας. Δεν επιτρέπονται και δεν θα αναγνωρίζονται από εμάς τροποποιήσεις, προσθήκες, διαγραφές ή εισαγωγές μεταξύ των γραμμών αυτής της Συμφωνίας. Κανείς από το προσωπικό μας ή συνεργάτες μας δεν έχει την εξουσιοδότηση να κάνει ή να συμφωνήσει οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις σε αυτή τη Συμφωνία ή τους όρους της.

8.4 Διαχωρισιμότητα / Παραίτηση

Όπου είναι δυνατόν, κάθε παροχή αυτής της Συμφωνίας θα ερμηνεύεται με τρόπο που να είναι αποτελεσματικός και έγκυρος με το νόμο, αλλά, αν κάποια παροχή της Συμφωνίας κριθεί άκυρη, παράνομη ή μη εφαρμόσιμη από κάθε άποψη, τέτοια παροχή θα είναι μη αποτελεσματική μόνο στο βαθμό κατά τον οποίο ανάλογη εγκυρότητα, ή μη δυνατότητα επιβολής, δεν ακυρώνει το υπόλοιπο της Συμφωνίας ή παροχής του παρόντος. Η μη-παραίτηση θα υποδηλώνεται από την συμπεριφορά ή την αποτυχία επιβολής δικαιωμάτων και πρέπει να είναι γραπτή για να είναι έγκυρη.

Συμφωνείτε άμεσα ότι δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Συμφωνίας δημιουργώντας συνδέσμους προς τις σελίδες μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

H Myconstructor Ι.Κ.Ε. (στο εξής χάριν συντομίας «MyConstructor.gr», «εμείς», «δική μας», «η Εταιρεία») σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και τις προσφορές που σας παρέχει. Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR) και τους εξής όρους χρήσης: Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι:

Myconstructor Ι.Κ.Ε.

Γονατά 7 & Θεσπιέων 2

TK 121 33 Περιστέρι Αττικής, Ελλάδα

Τηλ.+30 210 300 9323

Email: info@myconstructor.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@myconstructor.gr, εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Σε περίπτωση που εναντιωθείτε στη συλλογή των δεδομένων σας, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς. Μετά την άρνησή σας, η μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.

Τα δικαιώματά του χρήστη

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
  • Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
  • Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή
  • Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.

Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600 Fax: +30-210 6475628 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Δικαιούστε ακόμη να καταθέσετε το παράπονο στην εποπτεύουσα αρχή του τόπου κατοικίας ή εργασίας. Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά, ως αντικείμενο επεξεργασίας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναγράφονται ανωτέρω.

Πότε, γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε δεδομένα

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα για να εμπνευστείτε την επόμενη παραγγελία, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Δεδομένα συσκευής

Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.

Στοιχεία σύνδεσης

Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να ενημερωθούμε για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα. Περιορίζουμε την συλλογή δεδομένων στα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την συμμόρφωση με την αρχή επεξεργασίας δεδομένων, που αφορά στην ελαχιστοποίηση επεξεργασίας των δεδομένων.

Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας

Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής περιγράφονται στους ορισμούς των εννοιών της περιοδικής διαγραφής. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται και η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν τρία (3) χρόνια από τη συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο τριών (3) ετών, θα διαγράψουμε, επίσης, το λογαριασμό σας. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας.

Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.

Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Πληροφορίες για τα cookies

Ορισμός cookies και λίστα με όσα εμείς χρησιμοποιούμε

Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή τη χρήση εφαρμογής και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή . Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή , τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.

Άλλα cookies παραμένουν στη συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς ή σε συνδεμένα με εμάς μέρη να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για τη ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής.

Ποιες κατηγορίες cookies υπάρχουν;

Απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη (πχ. η εγγραφή κειμένου), ακόμη στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.

Cookies λειτουργικότητας:

Επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα / εφαρμογή την αποθήκευση πληροφοριών που έχουν ήδη υποβληθεί ( το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και βελτιώνουν την δυνατότητα του χρήστη να απολαμβάνει προσωποποιημένη περιήγηση. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανωνυνοποιημένες πληροφορίες και δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιήγησης σε ιστοσελίδες.

Cookies απόδοσης:

Συλλέγουν πληροφορίες για την χρήση μιας ιστοσελίδας / εφαρμογής – για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης συχνότερα και αν λαμβάνει μηνύματα λάθους από την ιστοσελίδα. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη. Οι αποθηκευμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτίωση και εφαρμογή της απόδοσης της ιστοσελίδας και επομένως της εμπειρίας που παρέχεται στον χρήστη.

Cookies για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing):

Χρησιμοποιούνται για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης σχετική με τον χρήστη και προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται ακόμη για να περιορίσουν την συχνότητα μιας διαφήμισης και για την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Καταγράφουν εάν επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα ή όχι. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μοιραστούν με τρίτους (πχ. Διαφημιστές). Για την βελτίωση στοχευμένης διαφήμισης τα cookies συχνά συνδέονται με υπηρεσίες τρίτων μερών.

Άρνηση χρήσης cookies:

Εάν δεν επιθυμείτε η Myconstructor Ι.Κ.Ε. να συλλέγει και να αναλύει τα δεδομένα για την επίσκεψή σας, μπορείτε να δηλώσετε την άρνησή σας οποτεδήποτε (opt-out). Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας. Για την τεχνική εφαρμογή της δήλωσής σας, ένα cookie που θα δηλώνει την εξαίρεσή σας θα εγκατασταθεί στον περιηγητή σας. Αυτό το cookie έχει αποκλειστικό σκοπό την απομνημόνευση της άρνησή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι για τεχνικούς λόγου η χρήση του ανωτέρω cookie μπορεί να γίνει μόνο από τον περιηγητή που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάστασή του. Εάν διαγράψετε τα cookies ή χρησιμοποιήσετε διαφορετικό περιηγητή, θα πρέπει να δηλώσετε την αρνησή σας εκ νέου ( re-opt-out).

Cookies Τρίτων που χρησιμοποιούμε:

Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση ιστοσελίδας και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.

Google AdWords

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων AdWords Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης Google, η υπηρεσία θα τοποθετήσει ένα cookie στην συσκευή (ονομάζεται «conversion cookie – performance cookie»). Αυτό το cookie θα λήξει σε 30 ημέρες και δεν αφορά την προσωπική αναγνώριση. Εάν το cookie δεν έχει λήξει όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένες σελίδες, εμείς και η Google μπορούμε να αναγνωρίσουμε εάν κάποιος έχει επιλέξει την ιστοσελίδα και έχει μεταφερθεί στην ιστοσελίδα . Κάθε διαφημιστής λαμβάνει διαφορετικό cookie. Για τον λόγο αυτό τα cookies δεν μπορούν να καταγράψουν ιστοσελίδες των διαφημιστών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα conversion cookie χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για του πελάτες υπηρεσίας AdWords που έχουν ενεργά επιλέξει να συμμετέχουν στην υπηρεσία «conversion tracking». Οι διαφημιστές έχουν πρόσβαση στον συνολικό αριθμό των χρηστών που επέλεξαν την συγκεκριμένη διαφήμιση και μεταφέρθηκαν σε σελίδα με «conversion tracking tag». Παρόλα ταύτα, δεν λαμβάνουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώριση των χρηστών. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην παρακολούθηση, μπορείτε να αρνηθείτε την συγκατάθεσή για την χρήση cookies – για παράδειγμα, στις ρυθμίσεις του περιηγητή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση cookies για την υπηρεσία «conversion tracking» ρυθμίζοντας τον περιηγητή να αρνείται την λήψη block cookies από το όνομα χώρου (domain name) «googleadservices.com».

Google Analytics

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας , έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή ,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό. Μπορείτε να αποτρέψετε την Google από την συλλογή και επεξεργασία που προκύπτουν από την χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης διεύθυνσης IP) εγκαθιστώντας τον πρόσθετο περιηγητή που είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Η υπηρεσία επαναστοχοποίησης του Facebook

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο επαναστοχοποίησης προτιμήσεων κοινού ιστοσελίδας της εταιρείας Facebook Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA, στο εξής χάριν συντομίας «Facebook»). Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη Facebook και είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μέσω cookies του Facebook, αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα μη προσωπικό αρχείο ελέγχου σφαλμάτων (checksum), το οποίο θα μεταδοθεί στο Facebook με σκοπό την ανάλυση και την προώθηση προϊόντων (analysis and marketing purposes). Από τη άλλη πλευρά, κρυπτογραφούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστέλλουμε κρυπτογραφημένη στο Facebook. Μέσω της αναγνώρισης που προσφέρουν τα cookies και της μετάδοσης κρυπτογραφημένων πληροφοριών, η Facebook έχει την δυνατότητα να παρέχει στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και προσωποποιημένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Facebook. Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση υπηρεσίας, εάν επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Hotjar

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων του διαδικτύου με την επωνυμία Hotjar Ltd, εδρεύουσα στην Μάλτα (St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta; Στο εξής χάριν συντομίας «Hotjar»). Καταγράφει τυχαία επιλεγμένες συνομιλίες μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας ανώνυμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα πρωτόκολλο που καταγράφει κινήσεις του κέρσορα και τα κλικ που λαμβάνουν χώρα στην ιστοσελίδα. Ο σκοπός του πρωτοκόλλου αυτού είναι η εξεύρεση τρόπων βελτίωσης της σχετικής ιστοσελίδας. Με σκοπό την διαβεβαίωση ότι κάθε προσωπική σχετική αναφορά δεν θα αποτελεί μέρος του πρωτοκόλλου αυτού, πραγματοποιείται ανώνυμη αποθήκευση και επεξεργασία των διευθύνσεων IP addresses που χρησιμοποιήθηκαν. Επιπροσθέτως, πραγματοποιείται στατιστική έρευνα για το λειτουργικό σύστημα, τον περιηγητή, τα εισερχόμενα και εξερχόμενα links – υπερσυνδέσεις, την γεωγραφική προέλευση, την ανάλυση και το είδος συσκευής. Εάν δεν επιθυμείτε την συγκεκριμένη καταγραφή, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε, εγκαθιστώντας μια επικεφαλίδα που να απαγορεύει την καταγραφή στον περιηγητή . Βλ. https://www.hotjar.com/opt-outformoreinformation.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων. Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στη διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες, πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή. Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «ανώνυμη περιήγηση» στον Google Chrome ή σε «ιδιωτική περιήγηση» στον Firefox.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της MyConstructor I.K.E. και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου για την προστασία της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων. Κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα TM, SM ή © είναι καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Η σύνθεση του περιεχομένου και η διάταξη των στοιχείων αυτού που κάθε φορά περιέχεται στο Διαδικτυακό Τόπο ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Η Εταιρεία και οι προμηθευτές ή/ και δικαιοπάροχοί της ρητά δια του παρόντος επιφυλάσσονται για όλα τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σε κάθε και όλα τα στοιχεία του περιεχομένου του myconstructor.gr ή σε άλλα υλικά που εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο myconstructor.gr Υπό την επιφύλαξη των ανωτέρω ο χρήστης δεσμεύεται να μην δημιουργήσει παράγωγο και βασισμένο στο περιεχόμενο του myconstructor.gr έργο, να μην αντιγράψει, αναπαραγάγει, επαναδημοσιεύσει, «ανεβάσει», τροποποιήσει, μεταδώσει ή πωλήσει ή εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο εν όλω ή εν μέρει το Υλικό του Διαδικτυακού Τόπου ή το σχετικό με αυτόν λογισμικό, να μην τον εισάγει σε ευρετήριο, να μην τον πλαισιώσει με άλλη ιστοσελίδα, να μην τον εισάγει ως σύνδεσμο για απευθείας πρόσβαση από άλλο ιστότοπο σε εσωτερικές πληροφορίες του, να μην αντιγράψει την τοποθεσία του σε άλλο διακομιστή με τη δημιουργία ειδώλου και να μην υποσχεθεί δικαίωμα σε τρίτο από το myconstructor.gr χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας. Δεν επιτρέπεται επίσης η δημιουργία ή/ και η δημοσίευση βάσης δεδομένων που περιέχει σημαντικά τμήματα του διαδικτυακού τόπου myconstructor.gr χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση της Εταιρείας.

Οι χρήστες με τη χρήση του myconstructor.gr αποδέχονται ανεπιφύλακτα, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του myconstructor.gr ιδίως δε σύμφωνα με τους όρους που εκτίθενται παραπάνω. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση του myconstructor.gr για να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας τρίτων ή της Εταιρείας.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα