6 Μυστικά για Ένα Τέλειο Ξεσκόνισμα!
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280
Μεταξύ μας τώρα αλλά ίσως ο καθαρισμός σπιτιού είναι η πιο βαρετή δουλειά. Αλλά όταν θέλουμε να καθαρίσουμε το σπίτι μας είναι από εκεί που πρέπει να ξεκινήσουμε. Το να ξεκινήσουμε με το ξεσκόνισμα μας δίνει την ευκαιρία να μαζέψουμε πράγματα που είναι στο πάτωμα, να φτιάξουμε τα μαξιλάρια του καναπέ, να διπλώσουμε κουβέρτες και γενικά να κάνουμε ένα βασικό συμμάζεμα.

Όταν ξεσκονίζετε φροντίστε να μην παραλείψετε κάποιο δωμάτιο γιατί η διαφορά θα φανεί αμέσως. Κάντε ενδελεχή δουλειά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

MyConstructor Tips:
Θα σας συνιστούσαμε όταν ξεσκονίζετε να χρησιμοποιείτε ένα πανί με μικρό-ίνες. Φροντίστε να ψεκάζετε πάνω στο πανί και όχι κατευθείαν στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Με το ίδιο πανί καθαρίστε τους καθρέφτες και τις γυάλινες επιφάνειες.


1. Απομακρύνετε τα αντικείμενα από τη μέση
Είναι σημαντικό να κάνετε μια προεργασία πριν ξεκινήσετε το ξεσκόνισμα. Απομακρύνεται όλα τα αντικείμενα από τη μέση, αυτό θα σας γλιτώσει από το περιττό χρόνο να σηκώνετε κάθε αντικείμενο και να ξεσκονίζετε από κάτω. Αν προβληματίζεστε ότι μπορεί να ξεχάσετε τι πάει πού βγάλτε μερικές φωτογραφίες πριν ξεκινήσετε ώστε να σας βοηθήσει να θυμηθείτε.


2. Παράθυρα
Όταν καθαρίζετε τα παράθυρα σηκώστε τα στόρια ή ανοίξτε τα παντζούρια ώστε να έχετε πρόσβαση παντού.


3. Πολυέλαιοι ή ανεμιστήρες ταβανιού
Πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να ξεσκονίζουμε τους πολυέλαιους ή τους ανεμιστήρες ταβανιού. Και τα δύο είναι εστίες συγκέντρωσης σκόνης και ας μη το βλέπουμε πάντα.


4. Σοβατεπί
Oι περισσότεροι το αμελούμε σίγουρα. Οι ειδικοί όμως μας λένε ότι είναι από τα πιο βασικά μέρη για να κάνουμε το σπίτι μας πραγματικά καθαρό. Ακόμη και αν καθαρίσουμε όλο το υπόλοιπο σπίτι και αμελήσουμε αυτό, τότε θα ξεχωρίζει.


5. Πόμολα και διακόπτες φωτός
Με ένα πανί και λίγο καθαριστικό κάντε ένα πέρασμα για να ενισχύσετε τη καθαριότητα του σπιτιού σας.


6. Άλλα βασικά
Η βάση του κρεβατιού, τα ντουλάπια και τα συρτάρια, τα πάνελ της πόρτας, καρέκλες και πόρτες, κορνίζες, η κουπαστή της σκάλας, τα πόδια του τραπεζιού.


Αν πάλι η διαδικασία του ξεσκονίσματος σας φαίνεται βαρετή, όπως σε όλους μας, αφήστε τα επαγγελματικά μας Συνεργεία Καθαρισμού να αναλάβουν!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Brands που μας εμπιστευονται