Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Είχαμε συγκεκριμένο budget και παρ'όλα αυτά φτιάξαμε την κουζίνα των ονείρων μας! Σας ευχαριστούμε πολύ.
Επαγγελματίες! Άψογοι με Α κεφαλαίο. Η κουζίνας μας έγινε καλύτερη από ότι την φανταζόμασταν!
Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο σας ευχαριστούμε. Η κουζίνα έχει γίνει το αγαπημένο μας μέρος!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.7
(29 Αξιολογήσεις)

Card image cap

4.7

(29 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Ανακαίνιση Κουζίνας - Μάθετε τα πάντα πριν το τολμήσετε!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Η Ανακαίνιση Κουζίνας είναι μια λύση που επιλέγεται αρκετά συχνά όταν κάποιος θέλει να προχωρήσει στη μερική ανακαίνιση σπιτιού, ενώ κάποιοι πραγματοποιούν συνδυαστικά την ανακαίνιση μαζί με την ανακαίνιση μπάνιου για ακόμα πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα. 

Εδώ όμως μας αφορά κυρίως η ανακαίνιση της κουζίνας, που αποτελεί έναν χώρο τον οποίο όλοι οι ένοικοι θα επισκεφθούν καθημερινά, ενώ εκεί συνήθως συγκεντρώνεται όλη την οικογένεια τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Λόγοι Ανακαίνισης Κουζίνας

Οι λόγοι βέβαια που μπορούν να σας οδηγήσουν στην ανακαίνιση κουζίνας ποικίλουν. 

Συχνά κανείς επιλέγει να ανακαινίσει την κουζίνα γιατί υπάρχουν σημαντικές φθορές στις ηλεκτρικές συσκευές ή στα έπιπλα που κάνουν τη λειτουργία του χώρου ελλιπή. 

Εξίσου συχνά όμως, αποφασίζεται η πραγματοποίηση της ανακαίνισης με σκοπό την ανανέωση της εμφάνισης του χώρου και του σπιτιού γενικότερα, ώστε να δοθεί μια νέα πνοή.

Ανεξάρτητα όμως από την αιτία που σας οδηγεί στο να ανακαινίσετε τη κουζίνα σας, πρέπει να δώσετε προσοχή στο συνεργείο που θα την αναλάβει, ώστε να είναι αξιόπιστο και εξειδικευμένο με γνώσεις και εμπειρία στις εργασίες της ανακαίνισης. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε μια πλήρη έρευνα είναι τα ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης κουζίνας απο το ΜyConstructor.

Οι εργασίες που μπορείτε να συμπεριλάβετε για να ανακαινίσετε την κουζίνα,  είναι αρκετές και κυρίως περιορίζονται μόνο από τον προϋπολογισμό σας και το γούστο σας.

Συνήθεις Εργασίες σε μια Ανακαίνιση Κουζίνας

  1. Η αντικατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών και των επίπλων
  2. Η αλλαγή των σωληνώσεων και των υδραυλικών / ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  3. Η αλλαγή πλακιδίων
  4. Το βάψιμο
  5. Η διακόσμηση του χώρου.

Τι να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης;

Όποιες εργασίες και να πραγματοποιήσετε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που καλό είναι να δώσετε προσοχή. 

Αρχικά λοιπόν κατά την ανακαίνιση της κουζίνας πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την εργονομία και τον φωτισμό, ώστε να κάνετε πιο εύκολα και ευχάριστα τις δουλειές σας, ενώ πρέπει να φροντίσετε να έχετε επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους. 

Τέλος με την ανακαίνιση κουζίνας μην παραλείψετε να εξασφαλίσετε τον σωστό εξαερισμό του χώρου, είτε με φυσικούς τρόπους όπως τα παράθυρα είτε με κάποια ηλεκτρική συσκευή.

Αν λοιπόν, δώσετε προσοχή στα παραπάνω είναι πιθανόν η ανακαίνιση κουζίνας σας να είναι ποιοτική και πετυχημένη. Όπως όμως αναφέραμε και νωρίτερα, ίσως το σημαντικότερο είναι το συνεργείο που θα επιλέξετε να πραγματοποιήσει την εργασία της ανακαίνισης κουζίνας.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Το ΜyConstructor είναι η πιο ασφαλή και εύκολη επιλογή για να βρείτε αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανακαίνιση κουζίνας, που μάλιστα έχουν ήδη αξιολογηθεί στη δουλειά τους από προηγούμενους πελάτες. 

Καλέστε μας στο 210 300 93 23 και πείτε μας τις ανάγκες σας. 

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Responsive image

Ανακαίνιση Κουζίνας

Βρες αξιολογημένα συνεργεία και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση σου στις καλύτερες τιμές!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Πακέτα για Ανακαίνιση Σπιτιού
Brands που μας εμπιστευονται