3+1 Kαθαριστικά που ΔΕΝ Πρέπει να Αναμείξουμε Ποτέ Μεταξύ τους.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Οι ειδικοί της καθαριότητας μας συμβουλεύουν για το ποια καθαριστικά δεν θα πρέπει να αναμείξουμε ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, μας λένε ότι όταν έχουν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη περίπτωση καθαριότητας ενώ λογικά το πρώτο πράγμα είναι να αγανακτήσουν και να γίνουν «δημιουργικοί» ως προς το πώς θα το αντιμετωπίσουν, μας λένε ότι με ηρεμία όλα γίνονται.


Μας συμβουλεύουν να είμαστε προσεκτικοί πριν πάμε στο μέρος που φυλάμε τα καθαριστικά μας (λογικά κάτω από το νεροχύτη όπως όλοι μας) να σκεφτούμε λίγο πριν πιάσουμε το πρώτο καθαριστικό που θα βρούμε μπροστά μας.


H αλήθεια είναι, ότι πολλά καθαριστικά που είναι ασφαλή να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα μπορούν να προκαλέσουν χημικές αντιδράσεις. Ακόμα και σε κείνα τα καθαριστικά που είναι ήδη αναμειγμένα ή συνηθίζουμε να τα χρησιμοποιούμε μαζί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα έχουν σε μια επιφάνεια ή σε ένα ύφασμα όταν είναι συνδυασμένα.


Να διαβάζετε πάντα τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που είναι αναγραμμένες στις συσκευασίες. Και ποτέ μα ποτέ μην αναμειγνύετε αυτά τα καθαριστικά μεταξύ τους:



Χλωρίνη και αμμωνία.


Χλωρίνη και αμμωνία ένα τοξικό αέριο που λέγεται χλωραμίνη. Ο συνδυασμός προκαλεί τα ίδια αποτελέσματα όπως ο συνδυασμός της χλωρίνης με το ξύδι: πρόβλημα στην αναπνοή και πόνο στο στήθος. Πολλά καθαριστικά για τα τζάμια περιέχουν αμμωνία οπότε μην τα αναμειγνύετε με χλωρίνη.



Υπεροξείδιο του υδρογόνου και ξύδι.


Ίσως έχετε ακούσει ότι θα πρέπει ψεκάζετε τα φρούτα ή τους πάγκους με διαλύματα που περιέχουν υπεροξείδιο του υδρογόνου και ξύδι και μετά να σκουπίζετε το διάλυμα. Οι ειδικοί της καθαριότητας μας είπανε ότι αυτή η μέθοδος είναι ασφαλής, αλλά δεν θα πρέπει να αναμειγνύουμε τα δύο αυτά προϊόντα στο ίδιο μπουκάλι. Ο συνδυασμός των δύο στο ίδιο μπουκάλι δημιουργεί υπεροξικό οξύ, το οποίο μπορεί να είναι τοξικό και να ερεθίσει το δέρμα, τα μάτια και το αναπνευστικό σύστημα.



Χλωρίνη και ξύδι.


Ο συνδυασμός μπορεί να ακούγεται σε όλους μας σαν ένα ισχυρό απολυμαντικό αλλά αυτά τα δύο δεν θα πρέπει να αναμειγνύονται ποτέ. Η χλωρίνη μαζί με το ξύδι παράγουν χλωριούχο αέριο, το οποίο ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα μπορεί να προκαλέσει βήχα, αναπνευστικά προβλήματα, κάψιμο και δάκρυα στα μάτια.



Χλωρίνη και οινόπνευμα.


Ίσως έχετε ακούσει για το χλωροφόρμιο; Αυτό που στις ταινίες δράσης χρησιμοποιούν οι απαγωγείς για να κοιμίσουν τα θύματα τους; Αυτό, λοιπόν, αν και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μας κοιμίσει, ο συνδυασμός της χλωρίνης με αυτό το στοιχείο μπορεί να είναι τοξικό και να προκαλέσει ερεθισμούς. Βάλτε το σαν κανόνα στη ζωή σας να μην αναμειγνύετε τη χλωρίνη με τίποτα άλλο εκτός από σκέτο νερό.


Ακόμα και τα προϊόντα για το καθαρισμό των τζαμιών ή τα καθαριστικά της τουαλέτας περιέχουν οξέα ή αμμωνία, τα οποία όπως προαναφέρθηκε, δεν θα πρέπει να αναμειγνύονται με χλωρίνη.



Κλείστε ένα από τα εξειδικευμένα Συνεργεία Καθαρισμού του MyConstructor και γλιτώστε όλη αυτή την ταλαιπωρία!


Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα