Πώς να κάνουμε βαθύ καθαρισμό στο πλυντήριο πιάτων μας;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε βαθύ καθαρισμό πλυντηρίου πιάτων μας για να ξεφορτωθούμε την συσσωρευμένη βρωμιά, τα λάδια και την υγρασία. 

Οι ειδικοί επαγγελματίες στα πλυντήρια μας εξήγησαν πώς θα πετύχετε τον καθαρισμό του πλυντηρίου σας και θα ενισχύσετε την καθαριστική του δύναμη αλλά θα του δώσετε και παράταση ‘ζωής’.


Διαβάστε τι μας είπανε οι ειδικοί για την διαδικασία βαθύ καθαρισμό πλυντηρίου πιάτων.

1. Πρώτα αφαιρούμε τα πιάτα, τα φίλτρα και ότι άλλο στέρεο υλικό υπάρχει μέσα στο πλυντήριο.

2. Έπειτα, σκουπίζουμε και καθαρίζουμε το φίλτρο.

3. Σε ένα μπουκάλι τύπου σπρέι αναμειγνύουμε ξύδι, νερό και 10 σταγόνες λάδι από εσπεριδοειδή. Με αυτό το μείγμα θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα στον καθαρισμό του πλυντηρίου πιάτων χωρίς να το επιβαρύνουμε με χημικά. Για να υπολογίσετε τα μέρη του μείγματος υπολογίστε περίπου 70% λευκό ξύδι και 30% νερό.

4. Ψεκάζουμε όλο το εσωτερικό του πλυντηρίου με το μείγμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ψεκάσει όλα τα μέρη του πλυντηρίου με το μείγμα ξυδιού. Το αφήνουμε το να μείνει στο πλυντήριο για 15 λεπτά και έπειτα βάζουμε το πλυντήριο να κάνει πλύση στη πιο δυνατή θερμοκρασία.

5. Έπειτα, όταν ο κύκλος τελειώσει καλύπτουμε το πάτο του πλυντηρίου με μια γενναία δόση μαγειρικής σόδας και το αφήνουμε να μείνει για ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί βάζουμε ξανά να γίνει πλύση στην υψηλότερη θερμοκρασία που διαθέτει το πλυντήριο μας.


MyConstructor Tip:
Αν το πλυντήριο μας είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δούμε ότι το πλυντήριο μας χρειάζεται έξτρα καθάρισμα ή ότι υπάρχει μούχλα χρησιμοποιείστε υπεροξείδιο του υδρογόνου για να ψεκάσετε το πλυντήριο και έπειτα καθαρίστε καλά την συσκευή. Ο καθαρισμός πλυντηρίου είναι πολύ βασικός για την σωστή λειτουργία του πλυντηρίου μας αλλά και για την προσωπική μας υγιεινή.



Για καθαρισμό πλυντηρίου αλλά και για κάθε επισκευή λευκών συσκευών, μπείτε στο MyConstructor και βρείτε τους αξιολογημένα οικονομικότερους τεχνίτες που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα