Μετακόμιση; Τι πρέπει να ξέρετε πριν ξεκινήσετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Μετακόμιση, σημαίνει νέα αρχή.  Μετακομίζουμε σε καινούργιο σπίτι, σε μεγαλύτερο, σε ένα πιο κεντρικό γραφείο, σε μια άλλη πόλη…

Ποιος θα συναρμολογήσει τα έπιπλα, ποιος θα τα ανεβάσει στο ρετιρέ. Μήπως θα χαθούν αντικείμενα; Και αν σπάσουν κάτι;
Και το πιο βασικό ερώτημα: που θα βρω συνεργείο, με εξειδίκευση στη μετακόμιση;

Η μετακόμιση είναι υπηρεσία που χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό. Δεν είναι ένα απλό αμπαλάρισμα. Κάθε αντικείμενο που υπάρχει μέσα στο χώρο σας, είναι και μια ανάμνηση... μια ιστορία. Δεν γίνεται να το αφήσετε στα χέρια του οποιοδήποτε.  
Ελάτε λοιπόν να σας κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη! Να σας απαλλάξουμε από το άγχος της… κούτας. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένους, όλους τους experts ΚΑΙ της υπηρεσίας μετακόμιση.
Ας κάνουμε την μετακόμιση, παιχνίδι!

Είναι η στιγμή, που κάθεστε ανάμεσα σε ένα σωρό πράγματα και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε! Τι θα πάρετε, τι θα αφήσετε…
Επειδή βάσει ψυχολογίας, συνήθως, θέλουμε να πάρουμε όλα τα πράγματά - χρήσιμα, άχρηστα- καλό θα ήταν να τα χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες:
1- απαραίτητα 2-πραγματικής συναισθηματικής αξίας 3- πράγματα που πιάνουν χώρο στη ζωή μας.

Παράδειγμα: Η αγαπημένη καρέκλα της γιαγιάς, είναι συναισθηματικής αξίας. Το πάρκο όμως του μωρού – που τώρα είναι 15 ετών- πιθανόν να καταλήξει σε κάποιο πατάρι. Θα ήταν πιο χρήσιμο εάν το δίνατε κάπου, που το έχουν ανάγκη. Όσο για την τελευταία κατηγορία; Είναι τα πράγματα που μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά.


Πως επιλέγετε μεταφορική;
Αφού έχουμε μια εικόνα των πραγμάτων που θέλουμε να ετοιμάσουμε για μετακόμιση, περνάμε στο επόμενο βήμα: βρίσκουμε μεταφορική και μαθαίνουμε το κόστος.
Το πόσο θα μας στοιχήσει, εξαρτάται από τους παρακάτω παράγοντες.
- Την απόσταση προς το χώρο μεταφοράς.
- Τον αριθμό/βάρος και τον όγκο των αντικειμένων.
- Ο αριθμός των μεταφορέων που θα χρειαστούν.
- Έξτρα υπηρεσίες όπως πχ αμπαλάρισμα.
- Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Αφού ετοιμάσετε τη λίστα με όλα σας τα πράγματα, ξεκινήστε να ψάχνετε την εταιρία που θα πάρει τη ζωή σας, στα χέρια της και θα την μεταφέρει σε έναν άλλο χώρο.
Πριν καλέσετε, σκεφτείτε!

Ο νέος χώρος που θα πάτε, είναι πανέτοιμος; Μήπως θα χρειαστείτε για παράδειγμα, συνεργείο καθαρισμού; Ηλεκτρολόγο; Ο χώρος διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό; Υπάρχει κάποια βρύση που στάζει; Ήρθε συνεργείο για την αποχέτευση; Μήπως τελικά το μικρό wc, θα μπορούσε να ανακαινιστεί σε αποθηκευτικό χώρο;

Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες στο MyConstructor!
Γιατί εδώ  θα βρείτε και τους υπόλοιπους επαγγελματίες που θα χρειαστείτε. Αναζητήστε τους, στις πρακτικές λίστες του site και ξεκινήστε να κλείνετε ραντεβού! Με αυτό τον τρόπο, όταν θα φτάσει η ημερομηνία της μετακόμισης, το μόνο που θα κάνετε είναι να σκέφτεστε που θα τοποθετήσετε τον αγαπημένο σας πίνακα… γιατί όλα θα τα έχετε προγραμματίσει!

Μήπως η μετακόμισή σας, είναι άμεση;
Ας δούμε όμως και μια περίπτωση μετακόμισης, που πρέπει να γίνει άμεσα και κάτω από μεγάλη πίεση. Τόσο άμεσα, που δεν θα μπορούν να μεταφερθούν έπιπλα ή οικοσκευές και θα πρέπει να μείνουν αποθηκευμένα για κάποιο χρονικό διάστημα.
Πριν αρχίζετε να χαρίζετε τον οικιακό εξοπλισμό σας, ξανά επισκεφτείτε το  MyConstructor. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να σας απαλλάξει από το άγχος της αποθήκευσης!
Οι υπερσύγχρονες αποθήκες του, είναι πανέτοιμες να φιλοξενήσουν τα αντικείμενά σας, για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε για να οργανωθείτε.

Οι αποθήκες μας διαθέτουν:
- 24ωρη φύλαξη με σύστημα ασφαλείας και προσωπικό
- Συστήματα πυρασφάλισης
- Εξαερισμό
- Βιομηχανικό δάπεδο
- Χώρους διαμορφωμένους με ράφια...

ό,τι δηλαδή χρειάζεται, για να προστατευτούν έπιπλα, αντικείμενα και οικοσυσκευές από τη φθορά και την κλοπή.  Και κάτι σημαντικό: όλες οι αποθήκες έχουν συμμορφωθεί με το νέο νομοσχέδιο και διαθέτουν Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου. 

Τι μπορείτε να δώσετε για φύλαξη στις αποθήκες του MyConstructor; Σχεδόν όλο σας το σπίτι!
- Έπιπλα κάθε μεγέθους
- Γραφεία
- Οικοσυσκεύες & Ηλεκτρικές Συσκευές
- Χαλιά
- Μοκέτες
- Έργα Τέχνης
- Αθλητικό Εξοπλισμό
- Ρούχα
- Προσωπικά αντικείμενα
- Φωτιστικά

Και πως θα φτάσουν τα αντικείμενα στις αποθήκες μας; Αφήστε το σε εμάς! Αναλαμβάνουμε:
- Αποσυναρμολόγηση/συναρμολόγηση
- Αμπαλάζ
- Μεταφορά από και προς την αποθήκη
 - Καθαρισμό χαλιών

Στις αποθήκες του MyConstructor μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι θέλετε για όσο διάστημα επιθυμείτε. Έτσι δεν θα έχετε κανένα άγχος για καταστροφή. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα προσέχει τα πράγματά σας, σα να είναι δικά του!

Το MyConstructor είναι η λύση για κάθε τεχνική εργασία.
Και μόλις αδειάσετε και την τελευταία κούτα. Ο νέος χώρος, είναι πλέον δικός σας…δικά σας όμως είναι και τα μικροπροβλήματα που πιθανόν, ΄΄κληρονομήσατε΄΄ από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες: καθαρισμό καυστήρα, απόφραξη αποχέτευσης, αντικατάσταση παλιάς ταπετσαρίας…

Το MyConstructor είναι πανέτοιμο να σας απαλλάξει και από αυτό το άγχος! Ό,τι τεχνική εργασία και να ζητήσετε θα τη βρείτε με ένα κλικ! Και όχι μόνο… θα έχετε με την πρώτη ανάγνωση, μια εικόνα αμοιβής και το σημαντικότερο…θα δείτε ποιος μπαίνει σπίτι σας. Τα σχόλια των προηγούμενων πελατών, θα σας βοηθήσουν στο να γνωρίζετε από πρώτο χέρι  για τη συνέπεια και την επάρκεια του κάθε τεχνικού.

Πως γίνεται αυτό; Με δύο βήματα!
- Επιλογή κατηγορίας: πχ πιστοποιητικά
- Επιλογή μορφής πιστοποιητικού: πχ ενεργειακό πιστοποιητικό
Αυτό ήταν! Όλοι οι συνεργάτες του My Constructor, θα εμφανιστούν στην οθόνη σας… με τιμές και αξιολογήσεις.


Στο τέλος της κάθε λίστας, θα βρείτε αναλυτικά την περιγραφή της υπηρεσίας, έτσι ώστε το μόνο που να έχετε να κάνετε, είναι να καλέσετε τον τεχνικό. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα! 
Αναζητήστε ανάμεσα σε 12 κατηγορίες, την υπηρεσία που θα… σας λύσει τα χέρια!

Όπως καταλάβατε, με το MyConstructor, τα μόνο που χρειάζεστε είναι: μια λίστα με τις εργασίες σας, έναν υπολογιστή και μια κούπα καφέ! Τόσο χαλαρά, άνετα, οικονομικά και αξιόπιστα, μπορείτε να κάνετε όχι μόνο την μετακόμισή σας, αλλά και να αποκτήσετε τα πιστοποιητικά που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είναι απαραίτητες.

Το MyConstructor είναι οι επαγγελματίες που χρειάζεστε. 

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα