Μεταφορική Αθήνα

Βρες το καλύτερο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Μετακομίσεις με Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας εξυπηρετήσει πλέον δεκάδες χιλιάδες πελάτες..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!

Βρες μεταφορική στην Αθήνα

Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που αγχώνει τους περισσότερους από μας σε μεγάλο βαθμό. Αυτό συμβαίνει καθώς πρέπει να εμπιστευτούμε ολόκληρο το σπίτι μας και τα αγαπημένα μας αντικείμενα σε κάποια “άγνωστη” μεταφορική εταιρία. Έτσι αποκτά κάποιο ρίσκο η μετακόμιση όλων των οικοσυσκευών σας και των επίπλων μας. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε μέσα από τις δικές σας αξιολογήσεις να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο αφού εκτός του ότι μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλούς επαγγελματίες, μπορείτε να δείτε και αξιολογήσεις για τις μετακομίσεις τους

Επιλογή μεταφορικής

Στην αχανή αγορά αγαθών και υπηρεσιών της Αθήνας έχουμε προφανώς περισσότερες επιλογές για την εταιρία που θα πραγματοποιήσει την μετακόμιση μας χωρίς αυτό να διευκολύνει τα πράγματα. Εκτός από την τιμή που είναι σημαντικός παράγοντας κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, η πληροφόρηση για την κάθε μεταφορική παίζει καθοριστικό ρόλο αφού θέλουμε να υπάρξει ασφάλεια και συνέπεια στη μεταφορά των αντικειμένων μας. Με άλλα λόγια, όσες περισσότερες πληροφορίες έχουμε για τις προηγούμενες μετακομίσεις της όποιας εταιρίας σκεφτόμαστε να εμπιστευτούμε τόσο ασφαλέστερα θα νοιώσουμε για την “επιτυχία” της μετακόμισης και την αποφυγή απροόπτων.
Γίνεται σαφές έτσι ότι ένα σύστημα αξιολογήσεων όπως του MyConstructor.gr βελτιώνει την έγκαιρη και αντικειμενική πληροφόρηση σας από τους ίδιους τους προηγούμενους πελάτες που εκφράζουν την γνώμη τους για την υπηρεσία που έλαβαν. Αυτό κάνει τον κάθε χρήστη της πλατφόρμας να αισθάνεται περισσότερη σιγουριά και να μπορεί να διακρίνει ανάμεσα στους πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματίες με μεγαλύτερη ευχέρεια και με την εγγύηση της επιλογής τους από μια εταιρία αλλά και από τις κριτικές των πελατών. Έτσι η επιλογή μεταφορικής δεν εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από το κόστος και την προσφορά που δίνει ο μεταφορέας αλλά και από την αξιοπιστία του μέσω των πολλών και διαφορετικών κριτικών που έχει. Ειδικά αν κάποιος έχει συγκεντρώσει αρκετές θετικές κριτικές τόσες ώστε να δικαιολογούν τον όγκο εργασίας τους σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τους άλλους και οι χρήστες τον προτιμούν.

Αποθήκευση επίπλων

Επίσης, πολλές μεταφορικές παρέχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης επίπλων. Η υπηρεσία αυτή είναι χρήσιμη σε όσους μετακινούνται σε διαφορετικές πόλεις για σύντομο ή μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής τους καριέρας. Τέτοια επαγγέλματα συνήθως είναι οι στρατιωτικοί, οι αστυφύλακες, οι δάσκαλοι και άλλα παρόμοια επαγγέλματα που λόγω μεταθέσεων πρέπει να μετακινηθούν περισσότερες από μια φορές μέσα στην επαγγελματική τους ζωή. Οπότε μια τέτοια υπηρεσία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους συγκεκριμένους κλάδους. Επίσης η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι χρήσιμη και για εταιρείες που θέλουν να αποθηκεύσουν τον εταιρικό τους εξοπλισμό, το αρχείο τους αλλά και εξοπλισμό εκθεσιακών περιπτέρων.

Συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση επίπλων

Σημαντική υπηρεσία είναι και η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. Το συνεργείο της μεταφορικής πρέπει να είναι σε θέση να αποσυναρμολογεί και να συναρμολογεί τα έπιπλα που δεν μπορούν να μεταφερθούν ολόκληρα. Παραδείγματα τέτοιων επίπλων είναι τα μεγάλα κρεβάτια που δεν χωράνε να περάσουν τις πόρτες, οι μεγάλοι καναπέδες- κρεβάτια, οι βιβλιοθήκες κ.ά. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αρκετές οι φορές που οι ένοικοι που κάνουν την μετακόμιση γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν την εργασία αυτή αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που χρειάζεται εργαλεία και “χέρια” για να γίνει ασφαλέστερα και γρηγορότερα. Σκεφτείτε την δυσκολία να προσπαθείτε εσείς μόνος σας με φίλους ή συγγενείς και με το άγχος της όλης διαδικασίας της μετακόμισης να αποσυναρμολογήσετε π.χ. μια βιβλιοθήκη και συγκρίνετε το με το να το κάνει το συνεργείο μετακόμισης με τον εξοπλισμό και την πείρα από τόσες και τόσες μετακομίσεις.

Οικονομικές μετακομίσεις εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Φοβερός επαγγελματίας,σωστή μετακόμιση!

Σοφία Ι.

Οι μεταφορείς ηταν Άριστοι,Γνωρίζαν πολύ καλά το αντικείμενο!

Χαρούλα Κ.

Άψογο αποτέλεσμα, οι μεταφορείς ήταν πολύ εξυπηρετικοί και προσεχτικοί!

Αποστόλης Α.

Προτεινόμενες Μεταφορικές

Τα καλύτερα συνεργεία μετακομίσεων βάση αξιολογήσεων

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Νότια Προάστια Αττική 171 24

(184) Αξιολογήσεις

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές- μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη.Η εταιρία μας παρέχει πολλές υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή οφέλεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας- αμπαλάζ, γκάμα φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα ούτως ώστε να σας εξυπηρέτήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Περιστέρι Αττική 144 52

(107) Αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Με την εμπειρία του προσωπικού και την τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά των επίπλων σας και του νοικοκυριού σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Προσπαθούμε να κρατάμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(103) Αξιολογήσεις

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό, ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες χρεώνονται έξτρα. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μεταφορά για οικοσυσκευές και έπιπλά. (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, συνθετο, κ.α.), 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Εφόσον για την μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ για το κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Εάν δεν υπάρχει ανσασέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα.Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χλμ. από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση.