Μεταφορική Αθήνα

Βρες το καλύτερο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Πώς να διαλέξεις τη σωστή μεταφορική στην Αθήνα

Η διαδικασία το να ψάξεις να βρείς σωστή μεταφορική μπορεί να μοιάζει τρομακτική, και ας μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, είναι! Πώς μπορείς να εμπιστευτείς έτσι απλά τα αγαπημένα σου έπιπλα και ρούχα.

 1. Τσέκαρε την άδεια λειτουργίας της μεταφορική

  Όλες οι καταρτισμένε μεταφορικές εταιρείες είναι πιστοποιημένες από το Υπουργείο Μεταφορών και επικοινωνιών. Επίσης, διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Θα ήταν φρόνιμο να τσεκάρεις αυτά τα δύο χαρτιά πριν διαλέξεις τη μεταφορική που θα αναλάβει να μεταφέρει τα πολύτιμα αντικείμενα σου.

 2. Τσέκαρε ότι η μεταφορική έχει το κατάλληλο εξοπλισμό

  Πολύ σημαντικό τικ στη λίστα σου. Τσέκαρε αν η μεταφορική που θες έχει τη κατάλληλη τεχνογνωσία αλλά και το κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνει τη μεταφορά που εσύ χρειάζεσαι. Αν για παράδειγμα εσύ χρειάζεσαι ανυψωτικό μηχανισμό και αυτοί δεν διαθέτουν τότε θα υπάρξει πρόβλημα και μάλλον θα είναι αργά όταν θα το αντιληφθείς. Για αυτό πρέπει να έχεις ορίσει τις ανάγκες σου και έτσι να μπορείς να ξέρεις από πριν τι ακριβώς ζητάς από την μεταφορική.

 3. Τσέκαρε ότι η μεταφορική κάνει το δρομολόγιο που θες

  Μετακομίζεις από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη? Ή στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα? Ή μήπως από Αθήνα στη Πάτρα? Ή μήπως το ανάποδο? Πολύ βασικό η μεταφορική που θα επιλέξεις να καλύπτει αυτά τα δρομολόγια. Σε αντίθετη περίπτωση αν η μεταφορική δεν κάνει το δρομολόγιο που θες μπορεί να σου κοστίσει πολύ παραπάνω σε χρόνο και χρήμα.

 4. Αποθήκευση επίπλων

  Σημαντική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει μια μεταφορική. Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οπότε η δυνατότητα αποθήκευσης επίπλων είναι απαραίτητη. Αν είστε και εσείς ένας από εκείνους που η μετακίνηση είναι συχνή είτε για λόγω φύσης του επαγγέλματος πχ sales representative, είτε λόγω κάποιας μετάθεσης τότε χρειάζεστε σίγουρα κάποιο ασφαλή αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα και οι φοιτητές που αλλάζουν πόλη για σπουδές ή θα ακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα στο εξωτερικό χρειάζονται ένα μέρος να αφήσουν τα πράγματα τους ώστε ξέγνοιαστοι ότι τα πράγματα τους είναι ασφαλή από κάθε κίνδυνο είτε καιρικό είτε κλοπής. Επίσης η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι χρήσιμη και για εταιρείες που θέλουν να αποθηκεύσουν τον εταιρικό τους εξοπλισμό, το αρχείο τους αλλά και εξοπλισμό εκθεσιακών περιπτέρων. Ή ακόμα και αν το προηγούμενο σαλόνι απλά δεν ταιριάζει στο καινούριο χώρο και δεν θέλουμε να το πετάξουμε. Έτσι λοιπόν πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η μεταφορική που θα επιλέξουμε θα διαθέτει τη δυνατότητα αποθήκευσης επίπλων.

 5. Συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση επίπλων

  Σημαντική υπηρεσία είναι και η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. Το συνεργείο της μεταφορικής πρέπει να είναι σε θέση να αποσυναρμολογεί και να συναρμολογεί τα έπιπλα που δεν μπορούν να μεταφερθούν ολόκληρα. Παραδείγματα τέτοιων επίπλων είναι τα μεγάλα κρεβάτια που δεν χωράνε να περάσουν τις πόρτες, οι μεγάλοι καναπέδες- κρεβάτια, οι βιβλιοθήκες κ.ά. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αρκετές οι φορές που οι ένοικοι που κάνουν την μετακόμιση γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν την εργασία αυτή αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που χρειάζεται εργαλεία και “χέρια” για να γίνει ασφαλέστερα και γρηγορότερα. Σκεφτείτε την δυσκολία να προσπαθείτε εσείς μόνος σας με φίλους ή συγγενείς και με το άγχος της όλης διαδικασίας της μετακόμισης να αποσυναρμολογήσετε π.χ. μια βιβλιοθήκη και συγκρίνετε το με το να το κάνει το συνεργείο μετακόμισης με τον εξοπλισμό και την πείρα από τόσες και τόσες μετακομίσεις.

 6. Νιώσε άνετα με τη μεταφορική

  Είναι αυτό που λέμε ότι η πρώτη εντύπωση μένει. Θα πρέπει να νιώσεις άνετα με τη μεταφορική σου και με τη συνεννόηση που θα κάνετε. Να νιώθεις ασφάλεια ότι σου εξήγησαν όλα τα κόστη και τη διαδικασία της μεταφοράς.

Και τώρα που ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μπες στον κατάλογο του myconstructor.gr και βρες τη μεταφορική που σου αξίζει και απόλαυσε τη διαδικασία και φυσικά το καινούριο σου σπίτι!

Οικονομικές μετακομίσεις εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

50€

Μετακόμιση Δυάρι από

70€

Μετακόμιση Τριάρι από

90€

Μετακόμιση Τεσσάρι από

110€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Φοβερός επαγγελματίας,σωστή μετακόμιση!

Σοφία Ι.

Οι μεταφορείς ηταν Άριστοι,Γνωρίζαν πολύ καλά το αντικείμενο!

Χαρούλα Κ.

Άψογο αποτέλεσμα, οι μεταφορείς ήταν πολύ εξυπηρετικοί και προσεχτικοί!

Αποστόλης Α.

Προτεινόμενες Μεταφορικές

Οι καλύτερες μεταφορικές εταιρίες βάση αξιολογήσεων!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Νότια Προάστια Αττική 171 24

(184) Αξιολογήσεις

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές- μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μας παρέχει πολλές υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή οφέλεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας - αμπαλάζ, γκάμα φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα ούτως ώστε να σας εξυπηρέτήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(107) Αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Με την εμπειρία του προσωπικού και την τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά των επίπλων σας και του νοικοκυριού σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Προσπαθούμε να κρατάμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
Μεταφορές & Μετακομίσεις - Έδρα Νότια Προάστια Αττική 163 42

(103) Αξιολογήσεις

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό, ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες χρεώνονται έξτρα. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μεταφορά για οικοσυσκευές και έπιπλά. (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, συνθετο, κ.α.), 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Εφόσον για την μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ για το κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Εάν δεν υπάρχει ανσασέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χλμ. από σημείο σε σημείο, υπάρχει διαφορετική χρέωση.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!