Μετακόμιση Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Τι πρέπει να κάνεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Είτε μετακομίζετε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να είστε πιο κοντά στην οικογένεια σας, είτε για κάποια επαγγελματική ευκαιρία, είτε απλά γιατί έτσι θέλετε, η μετακόμιση σε καινούρια πόλη προσφέρει πληθώρα ευκαιριών αλλά και δυσκολιών. 

Στην περίπτωση της μετακόμισης με μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή το αντίθετο μαζί με τα απαραίτητα όπως είναι: να βρείτε σπίτι και την κατάλληλη μεταφορική Αθήνα εταιρεία που θα αναλάβει την μετακόμιση σας. Εκτός από αυτά τα προαναφερθέντα θα πρέπει να υπολογίσετε και το γεγονός ότι όντως αλλάζετε πόλη και ότι συνεπάγεται αυτό.


Εμείς στο MyConstructor ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους μεταφορείς μας, φίλους και γνωστούς και μάθαμε τι πρέπει να κάνετε όταν κάνετε μετακόμιση από Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εδώ θα μάθετε τι μας είπαν:


#1 Κάνετε έρευνα.

Εάν έχετε τη δυνατότητα πηγαίνετε στο μέρος που θα μετακομίσετε είτε αυτό είναι η Αθήνα είτε η Θεσσαλονίκη και κάντε μια έρευνα. Δείτε αν αυτή είναι η πόλη που όντως θέλετε να μείνετε. Πάρτε αυτό το χρόνο και εξερευνήστε πως θα είναι να είστε κάτοικος αυτής της πόλης και όχι απλός επισκέπτης. 

Σκεφτείτε τις εξής επιλογές:
- Μείνετε σαν φιλοξενούμενος.
- Βρείτε ένα προσωρινό σπίτι στη περιοχή που θέλετε να μείνετε όταν μετακομίσετε.


#2 Νέα γειτονιά.

Η νέα σας γειτονιά μπορεί να είναι και αυτή που θα μείνετε για πάντα. Άρα καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε κάποια αγορά πριν βεβαιωθείτε ότι αυτή η μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη είναι και στη γειτονιά που σας αρέσει. Όταν αποφασίσετε πού θέλετε να μείνετε ενημερώστε και την μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη ώστε να σας ενημερώσει για τη διαδικασία της μετακόμισης.

Όταν θα κάνετε τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη στη καινούρια σας γειτονιά καλό θα ήταν να υπολογίσετε τα εξής:
- Τη μέση τιμή στα ενοίκια.
- Το πόσο βολική είναι η γειτονιά από άποψη συγκοινωνίας και κοινωνικής ζωής.
- Αν έχετε παιδιά θα πρέπει να υπολογίσετε σχολεία, πάρκα κλπ.
- Πόσο ασφαλής είναι σαν περιοχή;
- Πρόσβαση σε γιατρούς κλπ.
- Μαγαζιά και σουπερ μάρκετ.


#3 Δουλειά στη νέα πόλη.

Ιδανικά, έχετε βρει δουλειά πριν από τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη. Αν όμως όχι, θα πρέπει πριν την μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη να σκεφτείτε τα εξής:

- Αναζητήστε βοήθεια σε ένα πρακτορείο ευρέσεως εργασίας αφότου πραγματοποιήσετε τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη.
- Αν ψάχνετε για δουλειά πριν από τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση κάποιου φίλου ή συγγενή για τις αιτήσεις σας.
- Να είστε διαθέσιμος για τις συνεντεύξεις.
- Αναζητήστε βοήθεια στους ανθρώπους που ξέρετε για ιδέες στο πώς να βρείτε δουλειά τώρα που κάνατε τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη.


#4 Το όχημα σας.

Όπου και να μείνετε όταν κάνετε τη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, η προσωπική σας καθημερινή μεταφορά είναι ένα θέμα που πρέπει να αναλογιστείτε. Πιο συγκεκριμένα, πριν την μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να υπολογίσετε τα εξής:

- Αποφασίστε αν θα είναι πιο οικονομικά συμφέρον να χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή το δικό σας όχημα (αν υπάρχει).
- Δείτε την κατάσταση parking στη γειτονιά και αν αυτή δεν φαίνεται ελπιδοφόρα, ερευνήστε τις επιλογές σας σε ιδιωτικά parking και πόσο θα κοστίζει αυτό.


#5 Μεταφορική Θεσσαλονίκη.

Πολύ σημαντικό για τη μετακόμιση σας στη Θεσσαλονίκη είναι να  βρείτε τη σωστή και αξιόπιστη μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ειδικά αφού η μετακόμιση θα γίνει μεταξύ δύο πόλεων θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή της μεταφορικής μας.

Μια μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα πρέπει να μας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά ότι τα αντικείμενα μας και κυριολεκτικά όλη μας η περιουσία είναι σε καλά χέρια. Πρέπει λοιπόν να διαλέξουμε προσεκτικά την μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη.


Στο MyConstructor θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες για τη μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε:
- Συσκευασία – Αμπαλάζ των εύθραυστων αντικειμένων. 
- Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.
- Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού και των οικιακών λευκών συσκευών.
- Αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών.


Σε κάθε περίπτωση το MyConstructor είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη Μεταφορική Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τους καλύτερους και αξιολογημένους μεταφορείς. 

Βρείτε τώρα τον επαγγελματία που καλύπτει τις ανάγκες σας και ξεκινήστε τη καινούρια σας ζωή στη Θεσσαλονίκη με άνεση. Κλείστε τη Μεταφορική σας είτε online είτε τηλεφωνικά στο 210 300 9323.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα